CORONAVIRUS

VI SKA PRATA OM CORONAVIRUS. MEN VI HÅLLER FAST VID SAMMA NAMN CORONAVIRUS, GENOM ATT ALLA VET VAD VI PRATAR OM DÅ. Men länder vet vad vi pratar om vi kallar Coronavirus ,vi döper inte om namnet. Men vi anser att det är fel att döpa om coronavirus som dök upp namnet från Kina.

Vi har en värld som vi vet att ökar på en del platser idag. Men partyn och fester har ökat coronavirus. Vi ser att Sverige är inte fri från coronavirus, men Sverige har partyn, som ökar på coronavirus och sommaren brukar öka på coronavirus. Men folk kan lätt gå ut träffas lätt att öka på coronavirus. MEN LÄTT ATT BLI DRABBAD AV CORONAVIRUS.

Men vi sitter inne mer under vintern och höstens rusk väder. Våren slår i blom varmt väder kan träffas mer. Idag har vi fester sommaren kommer närmare problem vi får nu ,GENOM ATT CORONAVIRUS FINNS FORTFARANDE KVAR ÖKAR PÅ EN DEL PLATSER UNDER MIDSOMMAREN. Men folk vill träffas och har kul ,vi vill leva som förut som sätter käppar i hjulet.

MEN ÖSTERUND SKA FIRA I FLERA DAGAR YRAN ÄR TILLBAKA NU.

NU BÖRJAR STRÅKET MED KUL FESTER OCH MAT.

FREDAG 22 JULI SLÅR DÖRRANA UPP.

MEN TÄNK PÅ ATT SKYDDA ER.

Men träffar människor från andra ställen som är dålig att sköta sig skydda sig.

ÖSTERUND HAR HAFT LITE CORONAVIRUS MOT ANDRA STÄDER. Men Östersund har coronavirus är drabbad från coronavirus. Men har inte så många döda som storstäder har nu.

Men kan öka på nu ,genom att vi vet hur folk gör åker ändå fast är sjuk coronavirus. Men är stor fest nu ,men vill inte missa festen Yran. Men skyddar bra kör med munskydd när går bland folk, vet inte vem vi möter på nu. Vi kan gå bredvid och bakom när vi firar då. Men folk tar sprutor ,som hjälper dåligt har vi sett får ändå coronavirus fast tar flea sprutor. MEN FOLK KAN SKYDDA SIG MED MUNSKYDD, SOM ÄR DET BÄSTA DE GÖR NU.

MEN KÖP MUNSKYDD SOM SER BRA UT. Men kan köpa som passar stilen vi har passar modet vi har, många vill inte sätta på sig munskydd från apoteket, eller sjukhusen ger ut då. Men är ful att sätta på sig, kan vi köpa egna ,eller sy skydd som har symaskin hemma då. Men får som vi vill ha då.

Men munskydd måste vara speciell kan hitta på bra platser innan vi går till stråket och Yran. Men är stor fest nu, och då kommer folk från olika ställen firar och har kul. Men synd att vi måste skydda oss ,genom att har varit dålig att stoppa coronavirus. Men ökar på flera ställen istället för att sätta stopp för coronavirus. MEN TÄNK PÅ DET NÄR VI GÅR PÅ STRÅKET OCH YRAN SÄTTER IGÅNG NU.

VI KAN INTE LITA PÅ MÄNNISKOR HAR VI SETT KAN STÖKA TILL FÖR MÄNNISKOR, genom att har problem med att stanna upp, lär dig att inte lita på människor sprids så snabbt idag.

Genom att skydd är problem idag har svårt att skydda sig. MEN CORONAVIRUS ÄR PESTEN FÖR MYCKET MÄNNSKOR SOM VILL LEVA ,SÅ TÄNK PÅ DET SKYDDA ER, SÅ VI KAN LEVA BRA NU. Men vi måste tänka på oss själv struntar i vad andra ser på skydda sig då.

Men blir full fester och partyn och vet inte vad ni gör. Ni raglar fram när du är ute, men blir ett lätt byte när du blir för full och påverkad av alkoholen. Men ungdomar kan bli utsatt idag när Yran sätter ingång. MEN VI HAR ANNAT FOLK IDAG HÅLL DIG NYKTER , SÅ LÄNGE DU KAN. Men låt andra dricka, men du gör inte som dem skyddar dig.

Men vet inte vem vi möter på ,håll dig klar i huvudet gå inte ensam idag. Men tar med dig sällskap vänner kompisar när vi ska ut såklart. MEN HÅLL DIG NYKTER GENOM ATT SKYDDA DIG.

MEN ÄR PARTYN YRAN DRAR IGÅNG SOM FESTAR FÖR MYCKET DÅ. Men alla vet stråket dricker folk för mycket ,vet inte vad de gör. Men samma med yran håll koll på dig själv. När stråket börjar, då dricker folk för mycket festar och har kul. Men vet inte vad de gör då.

Men vi måste hålla koll på allt idag. Folk kan bli, så full när sitter och dricker alkohol, det är inte bara 1 glas ,det är många glas dricker ,och kan knapp gå ,men är ett lätt byte då. Men finns omlopp av droger när firar ,så tänk på det genom att världen är upp och ner idag. SKYDDA DIG SJÄLV HÅLL DIG NYKTER GENOM YRAN OCH STRÅKET.

VI HAR EN ANNA VÄRLD IDAG. GÅ INTE ENSAM IDAG. TA MED VÄNNER NÄR VI SKA UT OCH HAR KUL. Allt blir bra när vi stannar inne genom att slippa problem idag. Men vill ut och har kul när stråket och Yran drar igång. Men håll koll på allt när du ska ut och har kul. GENOM ATT SKYDDA SIG SJÄLV. Men håll koll på allt när du ska ut genom att landet har problem idag. Men glöm inte bort det.

GÅ INTE ENSAM ,OCH GÅ DÄR DU HAR FULL UPPSICKT GÅ FÖRBI MÖRKA GRÄNDER. Men kan hända så mycket idag. Men kan bli ett lovligt byte, genom att världen är grym idag tjejer har problem idag. Så tänk på undvik mörka platser och gränder ,så tänk på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.