VI TRÄNAR KROPPEN – WE TRAIN THE BODY

VI KAN SKADA OSS NÄR VI TRÄNAR, Men kommer i framtiden när vi upptäcker skadan som är försent att ändra om då. Men kvinnor och tjejer kan skada sig, genom att männen är byggt på annat sätt då. Vi kan vika kroppen i olika ställningar när vi är ung. Men vi kan kliva uppför en slänt när vi ska ta oss vidare. Men vi kan skada oss på olika sätt då.

Men vi föder barn och kroppen ska hålla hela livet. NÄR VI GÅR TILL TRÄNINGEN TESTAR REDSKAP VI SKA LÅTA BLI DÅ. Männen kan träna tar redskap som bygger kroppen sin. Men kan lyfta stänger och tränar sin kropp. Men det är ett stort mode att träna kroppen sin ,genom att är mode idag att träna kroppen sin. Kvinnor tar efter männen vill hänga med mode idag.

MÄNNEN SATTE IGÅNG FÖR LÄNGESEDAN TRÄNAR KROPPEN BYGGER KROPPEN tränar kroppen lyfter skrot. Men tränar länge har kropp för det. Men kvinnorna har sett mot träningen som kan skada kroppen sin ,genom att är inte byggd som männen då. Men tränar redskap som kan inte träna ,genom att kan få problem när gör övningar som visar sig i framtiden.

KVINNOR KAN FÅ PROBLEM MED UNDERLIVET NÄR KVINNOR TRÄNAR, OCH GÖR ÖVNINGAR SOM VISAR SIG I FRAMTIDEN. Men kvinnor ser inte det när vi tränar ens vi fortsätter träna. Men framtiden får problem när vi tränar som måste ha balans ,genom att många kvinnor har tyngre jobb, och vill bygga muskler klarar av sitt liv.

MEN FINNS FARAN FÖR KVINNORNA NÄR GÖR EN DEL ÖVNINGAR FÖR OFTA DÅ. Men har fått barn måste även tänka på den biten. Men vi har kvinnor som aldrig får barn kan träna på annat sätt. Men kvinnorna måste även tänka på träna rätt . Men kvinnor som föder barn kan få problem när vi möter på framtiden.

MEN KVINNORNA KAN FÅ PROBLEM MED UNDERLIVET NÄR VI BÄR TUNGA KASSAR ,MEN ÄVEN GÖR ÖVNINGAR viker benen rakt upp och ner och böjer benen. Men ingen tänker på det är skönt att vika kroppen när vi ligger på golvet eller i sängen. Vi kan börja med morgon gymnastiken. Men vi har ingen tanke, vi kan skada underlivet när vi gör övningar då.

Men en dag får vi problem med underlivet. Men kroppen får vi problem med då. Men en dag kan vi få problem med underlivet kan ha enorma problem då. Kvinnor tänker inte på det ens ser inte framtiden ens. Men har kvinnor som klarar sig bättre mot problem då. MEN LEVER ANDRA LIV ÄN KVINNOR SOM FÅR PROBLEM MED TYNGRE SAKER.

Men många kvinnor kan vara utsliten och kroppen får sig en smäll då. MEN ARBETAR MED TYNGRE ARBETE DÅ. Men får för lite hjälp i hemmet eller på andra platser sliter ut sig då. Kvinnor som arbetar med vården äldre vården kan skada sig. Men sysslar med tyngre arbete då.

MEN EN DAG FÅR PROBLEM MED UNDERLIVET. MÅSTE ÅKA TILL DOKTORN. Han undersöker henne och ser problem med underlivet. Men hon tänker inte på det att kvinnor har problem att göra en del övningar. Men hon fick problem och underlivet fått en smäll nu. Men hur ska hon ändra om sitt sätt när hon fick problem med underlivet??? Kan inte ändra om det har gått för lång med henne.

HON HAR FÅTT FRAMFALL NÄR HON KOMMER TILL DOKTORN. Men hon lyssnar inte på kroppen när hon känner av varningar då. Hon är van att träna vika kroppen sin. Men hon lyssnar inte på kroppens varningar då.

DET ÄR PROBLEM FÖR MÅNGA KVINNOR SOM LYSSNAR INTE ENS. Men läkaren har problem att hjälpa henne när hon slutar att lyssna på kroppen.

MEN LEVER I SVERIGE HAR INTE KOMMIT SÅ LÅNGT. Men ingen tänker på det att skadar kvinnorna när tränar. Men folk vill träna känns mycket bättre, men kroppen har sagt nej för längesedan. Men är svårt att se signalerna när vi fortsätter göra samma övning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.