MÄNNEN – THE MEN

DET HANDLAR OM RELATIONSPROBLEM. KVINNOR KAN VARA IHOP MED FEL MÄN. MEN VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER FÖR KVINNORNA LEVER I KONFLIKTER. Men alla kvinnor har inte så träffar män ,som ger blommor kramas och ger varandra pussar det är kärlek. Männen har problem med kan leva bara problem kan inte ta sig från mannen.

Men samhället har blivit hårt idag kalla landet kallas Sverige för. Men har Sverige ändrat om idag? NEJ, har problem kvinnorna som kan inte leva idag, genom att landet har vänt sig emot dem. Men har männens problem kan halka på, så ser landet ut idag. MEN HJÄLP KVINNORNAS SOM HAR PROBLEM MÄN ,SOM SKADAR DERAS LIV IHOP MED MANNEN HON LEVER MED.

MEN LANDET MÅSTE LÄRA SIG TA HAND OM KVINNORNA NÄR SER UT SÅ, då måste landet ändra om för kvinnor som lever så dåligt när landet skadar kvinnor kan till och med sticka från jorden är för mörk för kvinnorna som måste lämna landet.

Sverige har börjat skada kvinnor mer ,och får problem pengar när får inte vara glad, då kan kvinnor dö när landet är dålig att ta hand om kvinnorna. MEN VI HAR LANDETS PROBLEM OCH FOLK FLYR TILL SVERIGE, då kommer andra problem med kvinnorna kan inte leva mer måste gå tillsammans kan inte gå ensam längre som är bra för kvinnorna att gå själv.

MEN LANDET MÅSTE GE STOR HJÄLP NÄR HAR PROBLEM MÄN SOM SKADAR DEM ,OCH EKONOMIN ÄR OFTAST PROBLEM MED NÄR LEVER TILLSAMMANS. MEN PENGAR MÅSTE GE MÅSTE LEVA UTAN MANNEN ,OCH PENGAR MÅSTE HA. Men hur ska vi ändra om männen som är svår att ändra om då? Måste lämna männen och ger husrum och pengar till dem. Lägenhet och pengar måste kvinnorna ha och lugn och ro kan leva ännu bättre.

MEN HANDLAR OM KÄRLEK SOM FUNGERAR DÅLIGT. Männen är problem när möter på män som vill skada kvinnorna måste gå från männen när börjar skada kvinnorna kliver från männen, som måste ta sig vidare när har problem relation kan kvinnor blir skadad av samhället.

Ser mörkt ut för kvinnor som lever problem män måste ändra om samhället för kvinnorna ,SOM LEVER PROBLEM VARJE DAG MÅSTE GE PENGAR HJÄLP, och ett hem att komma till ,har egen lägenhet där kan hon bo, och leva tillsammans barn har många kvinnor som lider av mäns problem.

Måste ändra om samhället många relationer som lever problem män och då får kvinnorna lida av det. MEN LIDER VARJE DAG. MEN SAMHÄLLET ÄR PROBLEM FÖR KVINNORNA KAN DRABBAS AV MÄNNEN HAR PROBLEM, OCH DÅ FÅR HON PROBLEM. MEN ÄNDRA OM SAMHÄLLET LÅT HON LEVA NÄR MÄNNEN ÄR PROBLEM MÄN.

Men samhället har blivit mörkt för henne när hon får dålig hjälp. MEN MÄNNEN FINNS DÄRUTE SOM SKADAR KVINNORNA IDAG, VI HAR ETT HÅRT SAMHÄLLE NU PROBLEM, och får kvinnorna problem som har inte problem som kvinnorna har, då får kvinnor problem när är han som kan inte skapa harmoni, då får hon lida har svårt att leva ibland när han skapar problem kan inte leva ibland ,som får lida när har svårt att visa kärlek ,som är bland det viktigaste att ge tillsammans kärlek kan leva bra när har män, som kan ge kvinnor glädje kärlek.

Men världen finns inte hon ser problem bara med männen hon lever med problem män ,som hon lever år efter år kan skapa problem för barnen, har problem män som barnen får lida av. HON ÄR INTE SÅ GLAD OCH LYCKLIG ,DÅ FÅR BARNEN LIDA AV DET.

Hon lever ihop kan leva tillsammans med män, som ger mer problem, då kan hon vill gå sin egen väg när ingen hjälper henne att leva tillsammans med män som hjälper henne , då kan bli problem att se männen som finns hon ser problem män ,som skadar henne får rätt hjälp skadar inte henne ,men hon har problem att gå efter love vägen SOM FINNS FÖR KVINNORNA NÄR FÖLJER HJÄRTAT, DÅ BLIR BÄTTRE FÖR HENNE ATT LEVA LUGNT LIV SOM KAN GE LUGNT LIV.

MELKISEDEK HAN ÄR EN STOR MÄSTARE KALLALS FÖR GREAT MASTER MELKISEDEK. Han vill visa problem män som kvinnorna får problem med. Men finns i samhället och behöver stor hjälp att leva lyckligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.