HURUM – SKÅNE

SER EN KILLE SITTER PÅ TAKET. Men klättrar ner för en mur. Kan ta sig ner den vägen. Men ser han springer över ett grönt fält. Han hoppar in i en bil ,röd bil kör hans folk .Men ser flera som tar sig ner den vägen. Men hoppar in i bilen och åker iväg. Men har svart hud och svart hår.

Men vi har sett bilden längre tag, men vi måste lägga ut om problem som vanligt. MEN ÄR SVART KILLE SOM KÖR BILEN , men hittar en väg ut. Men är flera som sitter i bilen. Men han väntar ut killarna, genom att en kille kör bilen.

MEN VI SER SVERIGE Men åker genom grönska och naturen. Men tar en smal väg ingen ser dem. Men vi ser har problem pass. Ser ut så. Men måste åka igenom vägar att ta sig fram till Skåne. Men röker en cigarett när åker ,men har svart hud. Men har problem pass som stämmer dåligt med dem.

MEN ÅKER MOT SKÅNE SÅ FORT KILLARNA KAN. Har problem land flyr från. Men är arg på Sverige. Men är så arg på Sverige. Måste till SKÅNE Åker över vägar ta sig mot Skåne. Men är på väg mot Skåne får problem då. Men är arg på folk som bor i Skåne. Men känner ilskan på killarna måste mot Skåne. Men vart i Skåne.

SKÅNE HURUM HETER STÄLLET ÄR PÅVÄG MOT NU. MEN ÄR ARG PÅ FOLK SOM BOR I HURUM. DET LIGGER I SKÅNE. Men kommer killar och stökar till för folk som bor där.

Men vi lägger ut en varning för dem. Men var så arg , har svart hud och svart hår. Men vi såg platsen ,men vi måste hitta platsen. SKÅNE HURUM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.