SVERIGE – SWEDEN

SVERIGE IDAG KAN FOLK SE FRÅN OLIKA HÅLL MEN SVERIGE HAR PROBLEM IDAG INVANDRINGEN STÖR MÅNGA SVENSKAR IDAG. Vi kan se från olika håll Sverige när började 1979 tar in folk från andra länder fattas folk arbete Volvo, som sa JA till folk.

KAN TA ARBETE SOM SVENSKA FOLKET VILL SLIPPA DÅ. Men måste fylla på arbetskraft från utlänningar tar arbete som svenskar har problem att ta jobbet, men utlänningar säger JA till ny arbeten fattas folk bygger Volvo. Men vad gör Sverige måste fylla på arbetare som svenskar har så lite intressen av.

MEN TAR IN FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER FYLLER UT SOM FATTAS DÅ. Men vad händer då??? Kommer flera söker arbete Sverige är guld land för många från Turkiet. Men finska folket hittar Sverige SKF ingen har lust att jobba där.

Men fattas folk söker Finland arbete som fyller på folk från Finland,MEN SVERIGE HAR BÖRJAT GÖRA BRA SAKER MEN INGEN SER FRAMTIDEN DÅ. Volvo fattas arbetskraft och SKF tar in från Finland ,som visar sig problem folk som tar in. Men tar in mycket problem folk från Finland känd att hitta på saker har en annan syn att leva i Göteborg.

Finland är problem folk, som ingen ser framtiden när tar in Finland till hjälp kan sluta dåligt eller bra folk känner till Finland. MEN TAR IN PROBLEM FOLK TITTA HUR GÖTEBORG BLIR FINLAND HAR PROBLEM ATT GÖRA RÄTT. Bråkar mycket och stökar till ,så Sverige fick ett problem. Men bor ytterkanten har svårt att leva med svenskar. Men svenska folket har svårt för finska folket stökar till finska folket. Men har problem Sverige då.

MEN GÅR INTE LEVA BREDVID FINSKA FOLKET hatar varandra då. Finska folket är inte så populär.

Men Sverige har inget val gilla finska folket lever i Sverige. MEN SER HUR SVERIGE SER UT IDAG. Finland som gav först problem till Sverige.

Men ser hur landet ser ut idag. SVERIGE HAR PROBLEM IDAG. Finland är känd att stöka till som Sverige har sett. Men söker Sverige ,så Finland söker arbete hör från finska folket söker SKF får jobb där. Men vad händer sen Finland tar jobb SKF.

Men måste leva och bo, som är problem att leva med finska folket pratar bara finska ,som ingen kan förstå finska då. Men lever bland svenska folket ,som blev utsatt för problem har ett annat sätt finska folket. FINSKA FOLKET SKA DELA ARBETE MED SVENSKA FOLKET som ser problem arbeta med dem som var ett problem från första arbete tog .

Men har tagit in problem folk som svenska folket har problem att gilla dela arbete. Finland är problem folk som tar hjälp av. Finland är bara problem med ,men finska folket var problem folk ,som har sett att kan göra fula saker mot människorna är problem folk Finland, är problem folk. MEN SKF STARTAR PROBLEM FÖR SVERIGE. NU HAR VI PROBLEM LAND. MEN FINLAND ÄR PROBLEM FOLK.

DET ÄR FINNAR SOM UTMÄRKER SIG.

TURKAR SÖKER ARBTE HITTAR ARBETE, MEN VOLVO VILL TA IN DEM. Men turkar hittar andra arbeten, så kan leva i Sverige. Turkar kan sköta sig lever i Sverige då. Men är kurder och Turkar som lever här. Men har ett annat sätt mot människorna. Kan leva tillsammans med turkar, kurder. Men skadar ingen. Kan hjälpa varandra har ett annat sätt mot människorna. MEN FINLAND ÄR PROBLEM FOLK.

MEN HUR SER SVERIGE UT IDAG???? PROBLEM FOLK KAN FOLK SE IDAG.

ITALIEN HITTAR SVERIGE MEN ÄR PROBLEM FOLK. KAN STARTA UPP FÖRETAG. Men älskar restaurang som lever utanför städer och kan hitta en fot in i Sverige. Tar in folk när söker arbete italienarna vill ha sitt eget folk när arbetar. Men kommer flera från Italien söker arbete tar in folk. Men söker sitt eget folk när anställer folk från Italien. Men har problem med italienarna??? NEJ. Men visar sitt ansikte i Sverige. Men Italien har barn som har problem med när tar jobb i Sverige.

MEN SVERIGE BÖRJAR REDAN 60-TALET SÖKER SVERIGE. Men 60 talet fanns folk ,som vill tjäna pengar bara pengar vill folk tjäna pengar söker arbete. Det var vanligt folk söker arbete tog in folk fast var inte pigg på andra människorna. Har svårt för andra människor Sverige. Men har problem att ta in andra människor som kommer från andra länder. Men söker ändå arbete hoppas att få arbete. Men var problem Sverige söker arbete. Kan söka arbete leva och bor. Men 60 talet var hårt land. PROBLEM FOLK KOMMER TILL SVERIGE.

KOMMER FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER SÖKER ARBTE. Kan stöka till när framtiden kommer då. Men har barn som sköter sig dåligt. Men Sverige får problem då. Måste leta någonstans att bo.

MEN VI HAR ETT PROBLEM LAND Men kommer fler och fler till Sverige. Men vi har Grekland har inte problem med. Men söker till Sverige arbete. Det var folk söker arbete. Flera länder söker arbete.

MEN VI HAR EN FRAMTID. KAN SE SVERIGE IDAG. HAR KOMMIT MÄNNISKOR SOM HAR PROBLEM KAN SKADA MÄNNISKOR. Det kommer mycket problem folk till Göteborg. Kan göra egna affärer kör sitt eget startar eget företag svarta marknaden kör sitt eget tar från andra människor ,som folk avskyr svarta marknaden började 70 talet. MEN SVARTA MARKNADEN BÖRJADE 70 TALET. Säljer saker till folk kan köpa upp från stölder tar eget bohag kan använda kan sälja vidare till andra människor då. MEN GÖTEBORG BLEV PROBLEM STAD VI HAR STOCKHOLM SKÅNE SOM BLEV PROBLEM STÄDER. Men har sett Sverige från öst till väst.

Men vad kan hända mer mörkare land som var på väg. Det kan inte se mer problem land ,men har Göteborg problem ,då kan andra ställen hänga med ,men vi har större städer som får problem. KAN VI SE SVERIGE OM 1500- TALET FANNS. LUGN PLATS ATT LEVA PROBLEM LAND BRÅKAR MED ANDRA LÄNDER. Har problem land nu som aldrig tar slut. Vad vill berätta mer om landet problem land ,som ingen kan se problem kommer från olika ställen. Sverige har fått ett problem land nu.

DET ÄR EN MÖRK VÄRLD VI GER OSS IN PÅ KÄRNKRAFTEN HAR VI PROBLEM MED, farliga ställen kärnkraft är problem länder sätter igång.

MEN FOLK ÄLSKAR INTERNET SOM LÄTT KAN SKRIVA BÖCKER ELLER TIDNINGAR ,kan använda internet att bygga saker och ting. Men ser bilden, internet mörk värld får svårt att se problem världen som vi lever i. Men internet ,då kan se problem världen flyr till andra länder söker ifrån sitt hemland, då kommer annan värld som har problem land kommer ifrån ,och ljusa länder har kommit längre i sin utveckling.

Men får möta på mörk värld som har kommit längre slutar med krig. MEN FÅR MÖTA IGEN INTERNET VÄRLDEN SÖKER TILL LÄNDER GILLAR DÅ. Men vi har den världen, vi har internet världen kommer från krigs länder har satt igång krig, och måste fly från länder som har krig.

GÖTEBORG OCH STOCKHOLM HAR PROBLEM INTERNET VÄRLDEN. Men kommer problem länder krigs länder flyr söker skydd idag. Men internet har problem idag, att hjälper folk flyr med falska pass och rätt pass.

USA HAR PROBLEM IDAG NÄR GÖR PROBLEM FÖR USA. INTERNET STARTAR LITAR PÅ FOLK. Men har länder kan inte äga internet, genom att kan ta in i landet lever då. MEN INTERNET HAR PROBLEM MED DATORER. DATOR VIILL LÄNDER KÖPA IN. SER ENKLA VÄRLDEN. MEN KAN HA DATOR kan leva problem land när börjar med dator.

KAN DU SE SVERIGES KARTA??? SER MÖRK GRÅ KARTAN, SOM INGEN SÅG SVERIGE FÅR PROBLEM NÄR BÖRJAR MED INTERNET.

VI TITTAR PÅ SVERIGE INNAN INTERNET KARTAN BLEV LJUS. Jag ser hela Sveriges karta, men är inte kul att se. Har tagit in problem människor som gör att Sverige har problem idag. SVERIGES KARTAN VAR LJUS KARTAN, men kan leva lugnare liv när är svenska folkets land, då måste säga ifrån folk krig idag söker hjälpen Sverige. Men ser att Sverige får problem när blandar ihop länderna. SVERIGE HAR PROBLEM IDAG. SVERIGE VAR LJUST LAND INNAN TOG IN FRÅN INVANDRIGEN.

VI FÅR RESA I TIDEN SVERIGE. Kan du se Sverige när satte igång landet 1600- talet landet var litet land har lite problem folk på den tiden.

Har problem folk Sverige, men vad har svenskar problem med. MEN VAR FATTIGA MÄNNISKOR SOM KAN SKADA MÄNNISKOR, som fanns i liten skala var arg på rika människor kan skada människorna.

Men rika sög ut folk, som har familj att föda då. Men landet var ändå ljust land, GENOM ATT KVINNOR SLAPP BLI UTSATT FÖR VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,SOM KOMMER FRÅN MUSLIMSKA MÄNNEN SKADAR KVINNOR ,OCH TILL OCH MED SMÅ BARN BLIR UTSATT IDAG.

Männen på 1600-talet kan så lite om sexuella biten då. Kvinnorna kan leva lugn och ro. Men har respekt mot kvinnor och barn, det var fult att ens hitta på så fula saker, som muslimska män gör nu. Men männen har inte kommit längre ,genom att gör så fula saker mot kvinnor och barn, ungdomar som fått skadat land ,genom att internet dök upp på kartan. VI HAR PROBLEM FOLK IDAG, SOM SKADAR KVINNOR OCH BARNEN BLIR UTSATT FÖR FRUKTANSVÄRDA MÄNNEN.

MEN INTERNET HAR SKADAT KVINNOR OCH TJEJER.

IDAG KAN VI GÖRA NÅGOT ÅT DET? HAR PROBLEM FOLK ÖVER SVERIGE svarta som springer i Sverige, som fanns inte på kartan förr i tiden. Men svenska folket gillar inte svarta människor på den tiden, 40-talet var ett hot att ens ta in svarta män och kvinnorna.

MEN USA HAR PROBLEM MED SVARTA MÄNNISKOR, GENOM ATT TOG IN HJÄLPEN TILL LANDET KAN LEVA MYCKET BÄTTRE – SLAVAR. Men fick dålig lön när lever där. Men mat och husrum gav USA tills folk börjar se svarta folket led att leva så.

Men har ingen frihet ens. Men börjar göra uppror landet svarta och vita fast var USA ,som bjöd in till USA, VILL HA LITE HJÄLP I HEMMET HEMBITRÄDEN ELLER SOM LAGAR MAT har svårt att hitta hjälp till ,då hittar svarta människor som fick leva problem liv. Men har Afrika som var bättre för dem att leva hemma än att kidnappas till USA då.

Men folk kan inte se problem land växer USA, så titta nu hur landet ser ut är bara problem med hela USA. Men växer även brottsligheten som har sett en längre tid. Men har delat på landet flera ställen är så farlig kan inte gå där, genom att en gång i tiden tog in slavar svarta människor leva där. BRONX BLEV PROBLEM LAND. Men en gång i tiden ,då levde USA utan så mycket problem ,som nu kan inte vistas på en del ställen då. Men svarta har ett annat tänkande än som lever i USA.

Men får stanna kvar och blir till och med hyllad som president. MEN PRESIDENT PÅ DEN TIDEN SKULLE BLI, SÅ ARG PRESIDENT ARG DÅ. Men nu har haft mörkhyad president alla älskar han vann en plats i USA. Men på den tiden USA skulle jaga han bort från platsen då. Men nu kan välja en mörkhyad president.

MEN SVERIGE HAR SAMMA PROBLEM SOM USA. LANDET FÅTT PROBLEM NÄR SVARTA SPRINGER HÄR DÅ. Men vi berättar sanningen om landet. Vi skriver om landet då. MEN SER SVART KILLE BOR I SVERIGE FANNS INTE EN CHANS PÅ DEN TIDEN.

Men föder barn svarta män, och kvinnor gillar varandra SVARTA VILL LEVA IHOP ,så känner svarta människor, att leva med ljus kvinna eller man är problem folk, väljer många sitt eget folk.

Svenska folket har blandade barn från vit kvinna och svart man. MEN TIDEN HAR ÄNDRATS I SVERIGE DÅ. Genom att landet tar in folk, från länder stökar till mycket mer än att föda barn från en svart man eller kvinna.

Men kommer från Sverige och Afrika. MEN TRÄFFAS OCH BLEV KÄR ,SÅ KAN DET GÅ KÄRLEKEN KAN LEDA DEM IN I ÄKTENSKAP ,genom att svarta vill gifta sig, hör till att göra rätt ,som kommer från föräldrar syn på äkta kärleken, eller familjen blandar sig i måste säkra barnen gifter sig ,så kan leva bättre, och det ligger så starkt hos svarta människorna gifta sig då.

MEN SVENSKA FOLKET HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM GIFTA SIG, kan till och med leva ihop utan ser ringen på fingret idag. Men lever i en annan tid än gamla tiden vi pratar om måste gifta sig, och föräldrar blandar sig i. Men idag, då kan leva med varandra utan att gifta sig som säkrar inte varandra då.

Men förr var det noga att säkra barnen väljer en man eller kvinna då. Idag kan leva under samma tak utan att vara gift Sverige som har sån syn på äktenskap. VI SER DET ÄR TRÅKIGT ATT ÄNDRAR OM SOM ÄR FIN. KÄRLEK.

MEN VAD HÄNDER MED LANDET MER PROBLEM LAND. KAN INTE GÅ SOM FOLK VILL, GÅ NÄR HAR MÄN SOM SKADAR KVINNOR OCH TJEJER. Men landet har problem, som var ljust land när du föddes till landet 1958. Det var ljust land skadar varandra ,så lite på den tiden. Men männen har en annan syn än muslimska männen har.

HAN PRATAR OM ANDRA SAKER.

MEN INTERNET HAR PROBLEM NÄR TAR FRÅN PROBLEM LAND INTERNET HAR ANNAN SYN LANDETS PROBLEM. Men skapar produkter, som måste ta från elektricitet måste fungera bra ,och då gör som länder gjort för längesedan. USA var först att hitta bra saker som ingen kan se. Problem land är USA måste leva som ingen kan se måste fixa saker, som har lätt att köpa idag.

MEN DET KOMMER FRÅN USA Men elektricitet måste USA utveckla, så vattenkokare dök upp på marknaden. Kaffe perkulator ,som kommer ifrån USA. Men långt tillbaka behöver inte elektricitet ens kokar kaffe och kokar vatten i kastrull, men fungerar bra tills vattenkokaren dök upp ,då vill köpa vattenkokaren. Kaffepannan lever kvar såklart.

Men brygger kaffe kommer nya bryggare som kokar kaffe på så sätt. Men får problem kaffe, som vill ha varmt kaffe ,då köper folk Perkulator som kommer från USA.

MEN INTERNET UTVECKLAR MER IDAG. DATOR DYKER UPP PÅ PÅ MARKNADEN, DÅ HAR VI PROBLEM, genom att datorn visar upp saker och ting. Men vad händer efter datorn??? Han visar mobilen som gör att allt blir utveckling , du kan titta på varandra när du pratar med varandra då.

SÄGER MELKISEDEK KALLAS FÖR GREAT MASTER MELKISEDEK. Han säger alltid sanningen om människor. Men folk behöver höra från han som ser allt. Men tar han när jag ska skriva sanningen. Han säger sanningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.