KNARKANDE LANDET – DROGER DRUG COUNTRY, DRUGS

JAG SKRIVER OM NARKOTIKA IDAG KNARK SOM LÄNDER HAR PROBLEM MED. JAG HAR ALDRIG SETT ETT LAND SOM SVERIGE PROBLEM LAND. Men Sverige har problem läkare, som ser problem kan ge tabletter till barn som ska växa sig stark, men tar fram tabletter som ger ungdomar skadar många barn, tar fram ask efter ask ger ungdomar knark kallar jag det.

KNARK LANDET DELAR UT ,som skadar unga barn får möta på knark måste sätta stopp för knark ,tar läkaren fram när små barn får testa tabletter ,kan ge sprutor som stannar i kroppen.

Knarkande landet tar aldrig knark mot mår dåligt kan fastna i knark MÅSTE SE ANNAN VÄG, KNARK HJÄLPER INGENTING. DROGER SOM LEDER LANDET IDAG. Knarkande landet tar droger och läkaren delar ut lugnade medel , så kan stanna av sin resa stanna. SÄGER NEJ SLUTA SKADAR UNGDOMAR BARN MÅSTE LEVA.

MEN MÅSTE LEVA BARN ,OCH LÄKARNA KAN GE TABLETTER SKADAR UNGDOMAR ,GENOM ATT LEVA KNARK DROGER.

MEN LANDET MÅSTE BÖRJA SE, SKADAR HJÄRNAN MÅSTE TÄNKA. Men folk har hjärna föds med hjärna alla har hjärna att tänka med. Men läkarna kan skada ungdomar som ser problem barn.

Barn måste växa upp från droger knark som ska leva ,genom att folk dör av droger och läkarna förstår inte barn när möter barnen måste bara vara ifred. MEN FÖRSTÅR INTE DET SJUKHUSEN ,SOM GER TABLETTER GÖR SAKEN VÄRRE FÖR BARNEN SOM SKA VÄXA STARK.

Men Sverige har problem när börjar tillverka lugnade medel LÄKARE ,PSYKOLOGEN MÅSTE UPPTÄCKA MÄNNISKORNA LÄRA SIG OM MÄNNISKOR, kan vara problem barn som ska leva lugnt hemma som ingen kan känna in förstår barnen. Barnen behöver lung och ro.

BARN MÅSTE VÄXA. KNARKANDE LANDET MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR ALLT LIDANDE ,SOM MÅSTE LÄRA SIG LEVA. Måste lära sig leva utan lugnande medel beroendeframkallande medel.

När föds kan till och med medicin ges. VI MÅSTE SÄTTA IGÅNG LANDET, SOM HÖLL PÅ SKADA BARN, UNGDOMAR LEVER PROBLEM, NÄR LÄKARNA SATTE PROBLEM FÖR BARNEN ,FÖRÄLDRA har problem att ta hand om barnen ,ungdomar, som kommer från problem föräldrar sätter in barnen, ungdomar psyket läkarna ger problem tar aldrig hand om ett barn ens.

Men tar inte mediciner läkarna, men lämmar ut ett recept apoteket hämtar tabletter ,som lämnar ut till läkaren skrev ut, så ser det ut idag kan ta lugnade medel ,GENOM ATT SKADA BARN OCH UNGDOMAR IDAG.

MEN TITTA MOT PSYKET SER UT IDAG. Men skadar ungdomar som har en plan när barn föds till jorden ,som ska följa planen kan få stopp när barn träffar läkaren ,psykologen kan få stopp att lära sig.

EL MORYA JAG ÄR GREAT MASTER LEVER OCH SER SVERIGE PROBLEM SVERIGE.

TACK FÖR MIG.

2 reaktioner till “KNARKANDE LANDET – DROGER DRUG COUNTRY, DRUGS

 1. Kära du. Jag har i mitt hela 49 åriga liv haft den Hjälp som min adhd och hjärnskada , i vardagen fungerar med min medicin . De som inte vet hur det hjälper dig eller mig som har den erfarenheten av medicinen som gör mitt liv det normalaste en människa kan leva med rätt medicin. Blir så ledsen att de med inte samma behov har aldrig varit så insatt i ett liv som du fördomsfullt kan uppfattas som en trångsynt men helt klart rätt åsikt att ungdomar utan handikapp de får hjälp och möjligheter som alla själar har rätt att få armar o ben om det behövs i en eller en burk tabletter . Mitt liv är ett liv Tack vare min medicin som får mig ens svara o upplysa om att den är för mig det du har möjligheten att avvara . Men Den har räddat min vilja att fortsätta leva o dö o leva vidare . Handikapp jag har tar mycket tid. Livet har ej onödig tid som medicinen är inte rätt att döma ut då du aldrig varit i den värd där de själar räddas och får läsa lära som du och det är fult att ens kalla det knark . Detta är min egen livsväg jag ser som rätt men det har mindre ”onödiga” saker att låta livet göra . Den som dömer är den första att kasta en sten på mitt eget värdefulla o bra liv . Detta är ett liv som du som är den dömande av ovetande . Tack

  Skickat från min iPad

  1. Jag ser att du har fått problem när du var barn. Går till en läkare som tar fram medicin men är typisk Sverige. Men andra länder har lite annan syn på mediciner ,därför har vi skrivit om Sverige har inte kommit så långt med vården då. Men kan se fel många läkare som vi lägger ut på bloggen ,genom att behöver inte äta medicin för allt tar fram då.

   Vi lägger ut problem som många kan få ,som andra läkare kan lösa det. Men Sverige har problem land ,och läkare därför tar vi upp om det. Men många kan bli medicin förgiftat har inte tänkt läkarna , eller kunskap om människor ger medicin.

   Jag känner folk ,som har blivit sjuk från medicin blev förgiftad av läkarna delar ut medicin. Men folk dör som tar lugnade medel sömntabletter och beroende framkallande medel.

   Men har sett bevis började äta medicin, men slutar med tog sitt liv. Men är sorg ,men känner som blev drabbad av Astra. Men folk börjar jobba där tog från dem tabletter efter tabletter, men slutar som alkoholist och tog sitt liv hittar han död.
   Men han trodde på livet när han söker jobb hos Astra.
   Men slutar med döden. Men är länge sedan. Men avskyr medel kan leva utan ta medicin.

   Men ADHD vet att läkarna har tagit fram medicin mot ADHD. Men kan lära sig om sig själv. Lära sig lyssna på sig själv måste göra som de vill ,och då blir folk sur på dem. Men finns folk som kan reagera varför gör du så. Men du vet bäst följer dig själv.

   ADHD måste folk lära sig förstå folk som har det. Men har stress inom sig. Men måste lära sig leva ,men finns folk har inte aning om har ADHD.

   Men gör sin grej. Men kan ta tag i den föddes till. Men föds som är meningen går efter dig själv. Men följer din egen väg. Du är speciell ,så tänk på det gör din grej.

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.