PROBLEM SAMHÄLLE PROBLEMS SOCIETY

VI MÅSTE BERÄTTA EN SAK SOM FOLK KAN HAMNA I. KAN TA FRÅN OSS FAST HAR INTE TILLÅTELSE ATT GÖRA DET. Men tar ändå utan lov. Vi lever dag för dag samhället fungerar perfekt tills en dag rasar för oss tills folk lägger sig i. Men vi lär oss att leva från uppväxten som får god undervisning att klara av problem. Men vi hamnar i problem ,genom att folk har dålig koll på samhället som vi visar upp.

Vi har så mycket kunskap, genom att vi lär oss leva efter kunskap vi har. Men folk kan skada oss som vi lär oss. Vi har Sverige som har problem folk vi delar ut kunskap till människorna som lär sig. Vi kan få problem efter oss som kan stöka till för oss som ingen förstår, genom att har ingen kunskap, men försöker söka lån av folk. GENOM HAR HAMNAT I PROBLEM SAMHÄLLET folk förstår inte hur lider när har svårt att ta tillbaka sitt rätta liv.

MEN FÖRSTÅR INTE SOM HAMNAR SÅ FEL OCH GALET, genom att folk lever som vanligt ,som kan bli värre och värre för som har problem framför sig då. Vi har människor som kan hamna så galet och farligt för dem som har annan väg.

MEN MÅSTE GE TILLBAKA SOM ÄR RÄTT FÖR DEM GENOM ATT LÄMNA TILLBAKA LIVET ,SÅ KAN LEVA NORMALT IGEN. Kan måste gå en annan väg när har svårt att förstå skadan som blev för dem ,som har annan plan att följa som kan bli problem för, som har framtiden att leva efter kan gå fel när folk stökar till som kan gå in i problem då. Vi har svårt att leva ,genom att vi har inte som dem. Men vi måste leva normalt, genom att lyckas genom att lyckas bra.

Måste ta tillbaka livet genom att leva igen.

4 reaktioner till “PROBLEM SAMHÄLLE PROBLEMS SOCIETY

 1. Mitt o ditt liv är liv där kärlek är inte till för alla ?? Självklart är man fördomsfri med bättre vetande om man möter livets saker som även alla andra handikappad eller knark är värt att du lär dig leva med i livet för de som har medicin eller måste självmedicinerar de har ett värdefullt liv som är svårt med fördomsfulla som skriver okunnigt om det som kärlek är. Tack för ditt problem är inte någons om du inte vet själv i ditt liv vad som du och alla andra fina själar jag mött i livet olika med samma men tunga liv som ingen med kärlek kan mer än lära sig leva med sina egna fördomar.

  Skickat från min iPad

  1. Men vi vet hur Sverige ser ut idag. Folk tar lugnade tabletter eller droger och dricker för mycket, genom att landet har fått problem idag när går leva utan allt läkarna proppar i folk då. Men går även leva utan droger.

   Men har lärt mig Alternativa vården Reiki-healing och regression inre resor ,genom att vi drar med oss problem som vi kan bli sjuk från. Men tar upp problem samhället panikångest går bli fri ,Räddningskapsel föds vi med ska rädda oss själv. Vi får signaler ,nu måste vi göra något åt problem vi fick. Men föds med hjälp att se signalerna drar igång. Men folk förstår inte när drar igång panikångest. Men måste ändra om problem vi lider av. Eller så måste vi byta arbete eller andra problem vi får panikångest för. Men vi tar upp om problem samhället. Men är lätt ger tabletter när ska ändra om problem har då. Men ha problem från barndomen föräldrar som även är jobbig att ta sig igenom.

   Birgitta Andlig Inspiration

 2. Tack för ett budskap som var en verklig beskrivning av de som har föds till detta liv de stör ingen med någons avvarande oförstående folk är jobbigt i ett bra liv utan problem som jag hade aldrig skapat om inte andra skapar de så bra åt mig. Men det är inte ens problem det är bara din bra beskrivning av de liv som jag alltid sett som värdefullt och det bästa av mina trasiga bitar det kan jag leva med med stöd o förståelse för den ”ensamhet” jag har utan att lida så länge jag har det du står o tror på. . Tack jag är bättre till mods efter vad jag nu förstod helt rätt som inte alla kan få som man inte hjälper med det du kan o det gör du bra. Tack

  Skickat från min iPad

  23 aug. 2022 kl. 01:21 skrev Kajsa-Lena Kjellgren smofolket74@gmail.com: > > Mitt o ditt liv är liv där kärlek är inte till för alla ?? Självklart är man fördomsfri med bättre vetande om man möter livets saker som även alla andra handikappad eller knark är värt att du lär dig leva med i livet för de som har medicin eller måste självmedicinerar de har ett värdefullt liv som är svårt med fördomsfulla som skriver okunnigt om det som kärlek är. Tack för ditt problem är inte någons om du inte vet själv i ditt liv vad som du och alla andra fina själar jag mött i livet olika med samma men tunga liv som ingen med kärlek kan mer än lära sig leva med sina egna fördomar. > > Skickat från min iPad >

 3. Med mina fel o brister o det liv jag lever är något så långt sorgligt men det enda jag lever för är att få de rättigheter som jag av ett missförstånd känner togs bort från min del av allt jag lärt allt jag lärt det vet jAg men det jAg önskar att jag får minnas åter som är allt som kan hjälpa någon att undvika det jag vet är bra o dåligt . Har tagits bort min kunskap om allt om allt jag inte minns för jag har inte den kunskapen utan att ha medicin som går att lära sig o minnas allt jag levt för med medicin går det . Det är det svårSte mitt svåra liv allt har varit svårt men att leva o få leva som jag kan leva o känna igen med medicinen som är så bra och får allt som det ska vara rätt kunskap det är vad jag kämpar för o kan kämpa för min svåraste del i livet är att rätt läkare lyssnar o lär eller läser o då är det i te tvivel om att jag sörjer allt som man inte får göra för medicinpennan sitter i mitt liv numer i ett sista men konstigt vanligt att kämpa för sitt liv och vad man kan leva med är det enda o det är min risk konstigt nog för kunskapen om att livet är ju mitt o det är värt att ta en halv dag av livet som är kort kanske är de då förståndiga nog att få mitt eget liv att vara levande tills den dagen då livet är något annat o ännu mer mitt men de flesta som känner den risk är att läkare har ibland svårt att förstå sitt kall att hjälpa de människor till det liv jag har fast jag har en liten o en enda tro på mitt liv. Om någon fattar att jag lever gärna med med det rättigheter elmer mjöligheten de av misstag gjort hela kroppen frisk för att jag hade inget val. Jag ber som enda bön man ska se som en människa sitter med sin penna och mitt liv är värt så mycket. Deras skräck är okunskapen o från varande från någon som jag har left o finns det nån som är lagad så är det en trasig lycklig själ med en sista önskan i mitt händelserika liv som jag vet att jag vill o kan med deras om de förstår mina år med skador som medicin som tagits bort gett min kropp onödiga men det är livets svåraste möte som jag och min älskade bror ska . Förklara att ge tillbaka det liv som min sorg av misstag kan bli det problem de aldrig haft inte heller jag då mitt liv var helare o br med den sorg o med medicin som gör mitt liv till mitt . Det är det svåraste man har om man är på fel ställe i sorg utan att kunna tala . Det lider mitt liv för onödigt mycket av av deras okunskap att de har inte varit ens i kris eller om inte de ska göras allvarliga operationer . Men efter mitt liv miste talet i sorgens naturligaste del då inte min enda kunskap o rättigheter o deras hjälp med sina problem kan jag underlätta alla om jag får tillbax minmedicin . Detta är tyvärr mång som inte orkar ens förklara för de minst oförstående som tror de hjälper folk de gör mig arg på att de kan ju rädda alla liv som du o jAg vet kan räddas av att känna med en människa på det plan då det är så illa att jag hade inte orkat ta mitt liv för jAg lever hellst med hunden men utan den som är den jAg kan vara ännu mer levande om deras rädsla inte drabbar mitt liv mer. Jag kan skratta på ett sorgligt sätt om min egen vetenskap om livet där jag ingen stör . Hoppas jag. Det är så svårt att tro på att de som håller i min sitta arg humör för alls rättigheter i livet tröttnar om detta tredje vanligtvis bara att hjälp behövs inte men de håller hårt på sina dignoser där inte jag levt någongång . O deras kunskap är min kunskap för kroppens bästa . Det låter rörigt för det är så sant o rörande att jag tror på en kunskap där någon som kan läsa mitt liv o lyssna aldrig haft de problem jag nu vet de har okunskap om . Deras jobb håller i mitt liv sist hoppet sen är den mest lycklig i ett långt liv ja men nu har en rädsl inte min egen utan deras . Detta är mitt liv som avgörs snart o det är min rädsla att de inte fattar hur enkelt det vore att slippa ha den rädsla som håller mitt eget liv från deras hjälp. Men jag har bar denna Sanna historien om en frisk människa med normAla handikapp . Men inte behövt derAs hjälp om detta är inte som nuvarande mitt liv att leva fullt ut är i en kanske bra kanske ovetande men jag har aldrig behövt mer än den medicin som deras rädsl för mitt liv är inte bra för läkare som inte vet vad jag vet i mitt liv är inte värt Att veta för mig är detta mitt liv som jag har gett upp varit i den sorg o allt det livet som inte kan hända alla men detta är alltså ett långt bra liv som jag vill leva helt som jag kan leva ännu mer om deras okunskap om att deras frånvara i mina värsta stunder det är min verkliga verklighet o då läkar man i skogen o med få trasig eller de få som fortfarande vill Att jag ska ha det liv som är mitt . Kanske är detta en som läser som kan få mitt liv som en bra människa är vi alla med våra rättigheter givetvis . Men jag fortfarande går snart till en förhoppningsvis bra läkare som gärna får ge mitt handikapp det som jag behöver för o lära o del av mina svårigheter till de man möter i livet som kanske inte ser att livet är värt allt så länge det känns ok så är det en kul men min möjliga död om de är dumma o inte fattar att derS enda svårighet är i te min närvara . Deras kanske lyssnande o lärt sig vad som är mitt eget liv inte deras närvaro för det behövs inte i ett långt liv som levt sjuk o frisk det är mitt mål deras okunskap TT det som kN få mitt liv till allt jag vet jag kan göra så frisk som det är läsa journaler o lyssn på vad mitt sista möte är redo att uttröttad för ni gav mig ej min enda rättighet till livet för ni har aldrig behövts där jag överlevde men vi får se . En del tröttnar att inte en som kan hålla ens liv i en penna o utan problemen jag inte har . Det är det so. Är en lyckligaste sorgligaste men jag älskar hel vägen sörja det är normLSte. Som jag vet man gör med medicin inte med att leva halva tiden o göra så mycket bra men bättre om deras rädsl för mitt liv är inte något att mer än jag kan kämpa för en gång till . Deras hjälp får mig till att tröttn på hel min livs uppgift som de inte ens förstår. Men dör jag så är det förhoppningsvis någon som orkar leva med livet men med ndras makt o rädsla om att inte veta hur jAg lever bättre . Tack för TT du sprider det jag föddes för men ännu inte kunnat ge allt jag önskar hjälpa med för läkares makt sitter inte i min egen hand o det är min enda svåraste men viktigaste kap att leva. Ja detta är svårt att förstå om man inte varit i livet där jag varit hel tiden . Har jag nån ängel den dagen som är rätt så kan jG mitt liv fortsätta leva o sen få vara hel så frisk jag var o är ändå .

  Skickat från min iPad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.