KÄRLEK – LOVE

BIRGITTA HAR PROBLEM ATT SE KÄRLEK. VI SKA PRATA OM KÄRLEK ,SÅ KAN FÖRSTÅ KÄRLEKEN. Kärlek älskar hon ,men samhället vänder sig emot henne, då finns så lite kärlek när hon tittar ut. Sverige är problem land ,men Sverige visar så lite kärlek som Birgitta ser då.

Hon tycker att kärleken ska ändras om för landet. MEN LANDET HAR HAR SKADAT BIRGITTAS TILLIT. Men vad gör man då som kommer från kärleken. Kärlek Birgitta kan love när du ser längre från andra länder gifter sig älskar bröllop. Men Birgitta ser love som har från böcker Twilight- sagan ,som visar böcker som suktar efter kärlek.

MEN VÄRLDEN SER UT SÅ LOVE VILL VI HA , SOM HAR MED MÄN SOM SKADAR BIRGITTAS TILLIT TILL MÄN. Love suktar kvinnor efter när vi ser böcker, som beskriver kärleken på så sätt många kvinnor vill ha män, som ger love bara love utan bråk ,som många svenska män kan skada kvinnor kan ge problem kvinnor utvecklar sig. Kvinnor har utvecklat sig har född med hjärna att tänka själv ,därför blir skilsmässa när kvinnor tar steget ur Love och Love kärlek suktar kvinnor efter, men titta hur Sverige ser ut idag.

Kan måste lämna männen när tar kontakt med sin destruktiva energi som kvinnor blir så sjuk från destruktiva energin ,som lämnar männen eller så lever hela livet ihop. Birgitta är sjuk av kärlek längtan tar böcker till hjälp ,OCH HON HITTAR BÖCKER ,FILMER TWILIGHT -SAGAN SOM VISAR VACKER KÄRLEK. Männen har problem från föräldrarna som tjejer inte ser när möter killen har problem från föräldrarna.

Många är skadad i Sverige killarna som föds till mamma som har problem med alkoholen ,som tjejer får lida när män har skador från barndomen. MEN BIRGITTA TRÄFFAR KEWAN KOMMER FRÅN PROBLEM LAND. Problem land Kurdistan männen har så stor kärlek när hittar rätt ,men föräldrar styr män och kvinnor som han håller på att bryta nu.

Kewan har drömmar om världen ung kille HAR TANKAR OM LOVE, han söker kärleken, så Kewan blir sjuk från Sverige kvinnor i Sverige har eget tänkande.

MEN HON ÄLSKAR KEWAN, ,men kan visa hård sida när han behöver kärlek uppmärksamhet. Men män från Kurdistan har hård kultur kan vara tyst när mår dåligt lär sig att sluta visa vad han känner för henne då.

Men Kewan har känslor för Birgitta som ser inte det hon kommer från destruktivt män ,SOM GER PROBLEM FÖR KEWAN GER GLÄDJE TILL BIRGITTA KÄRLEK ,genom att Birgitta måste leva ensam när hon möter Kewan destruktiva män som har skadat Birgitta.

Birgitta går tillbaka till Anders som lever problem destruktiva mannen. MEN SÅ MÖTS BIG LOVE, BIG LOVE FRÅN KEWAN, BIRGITTA BLIR OSÄKER OCH RÄDD FÖR KÄRLEKEN. Men kärleken har problem när Kewan tittar mot Birgitta.

Kvinnor i Sverige lever många konflikt misshandlar varandra och plus destruktiva förhållande lever många kvinnor idag.

Men Kewan ser Birgitta love hans kvinna. Men vad gör han då? HAN SKRIVER TILL BIRGITTA HAN SER BARA KÄRLEK och han förstår inte love, så starkt mellan dem.

BIRGITTA HAR PROBLEM RELATION från Anders, och levde även ihop med Ömer ,som kommer från Turkiet han har uppfostran kurd. Ömers föräldrar är kurder hård kultur älskar varandra då.

Ömer har föräldrar som har annan tanke hitta frun till sin son. MEN LITAR PÅ GIFTER SIG MED KUSINER KURDER TURKIET. Ömer är skadad från föräldrarna när får leva fel, han får till och med lämna Birgitta som var hans första kärlek när han kommer till Sverige. Ömer har problem lever med fru som är kusin.

Han söker andra kvinnor leker med, frun har han lite kul med då. Men lever fruktansvärd kärlek kall kärlek Ömer ger sin fru som lever i Sverige. Men även Ömers barn som får med sin fru från Turkiet, ger så lite intressen för. NATHALIE OCH YASMINE ÄR ÖMERS KÄRLEKSBARN.

MEN BARN FÅR LIDA NÄR KURDER STYR FEL som han håller på att bryta länder då.

Birgitta kärlek ska komma ,SOM LÄNDER HAR ÄKTA KÄRLEK öppnar hjärtat mot varandra då.

Men kurder och många länder som bär burka har problem liv hela livet. MÄNNEN KAN BLI SJUK FRÅN ATT BO OCH LEVA MED KVINNOR HAR ,SÅ LITE KÄRLEK TILL DÅ. Intressen som kvinnor känner av kärlek för alla män och kvinnor vill leva med äkta kärlek då.

Men Kewan fick ett problem jobb när Birgitta är skadad från Ömer och Anders. Ömer har humör och Anders då hon håller på att lämna allt ,GENOM ATT ÖNSKAR KÄRLEK OCH LEVA IHOP MED MÄN SOM VISAR KÄRLEK OCH GLÄDJE.

Kewan lever i England problem land för folk som kommer från krig. Sverige har annan syn på krig ,och hjälper folk leva bättre vill att söker arbete landet är byggd så. England vill att lär sig så mycket engelska kan ta in dem i arbete. MEN SVERIGE GER HJÄLP TILL ARBETE kan jobba i landet som kan lite svenska då. Men vill behålla pengar svenska folket.

MEN KAN TA IN FOLK I VÅRDEN HAR BRIST PÅ PERSONAL. Men städa kan folk få ta ,som kommer från andra länder svenska folket är ganska less på söka jobb. Regeringen älskar pengar kan fixa själv. Men England har problem att leva som kan lite engelska Kewan måste söka jobb såklart. Men han kommer från ett land som engelska språket var problem med. Har den synen som lever som kurd.

Sverige tar in folk som kan lite svenska söker arbete. Men ger skola som vill det kostar att leva. Men är svårt att söka arbete inom många yrken. MEN SVERIGE HAR ANNAN SYN PÅ ARBETE. Ser kan jobba lite bidrag ger landet. Men landet har den synen att söka arbete. Kewan har problem söker arbete ger ingenting gratis engelska folket då.

ENGELSKA STYRET VILL HAR ENGELSKA GRUND NÄR LEVER OCH JOBBAR DÄR. Han har problem att leva i England. Han måste ta pengar från England söker arbete får lite att leva på. Men måste gå mycket skolor i Sverige, ser jobb kan ta bra ekonomi som hyran har problem.

REGERINGEN STÖKAR TILL FÖR MÄNNISKOR LÖN MÅSTE HITTA BALANS. Lägenhet och hus är ett skämt, men yngre ska leva när får problem pengar. Lön, lägenhet, hyran som stämmer dåligt för många idag. Folk äger mobiler och telefon som håller på att städa bort hemtelefon. Men mobiler kostar pengar att leva med. Mobilen kostar pengar att köpa när måste leta ny mobil. Men värmer upp lägenheter och hus och vatten kostar också pengar då. Bredband har kommit till på senare år måste äga bredband.

GENOM ATT INTERNET VÄRLDEN HAR KOMMIT TILL SVERGIE. Kewan har en plan för Kurdistan. Han kan bara välja dig därför han såg dig på Facebook. Men Love kärlek har problem land Sverige, men en dag kommer du se vad han har börjat med. Men kan planen när sitter hemma Sverige.

Men ser hur folk lever idag med droger dricker och läkarna ställer till problem för folk som söker hjälp från dem. DELAR UT TABLETTER OCH SÖMNTABLETTER ,genom att lär sig så lite om folk sover dåligt.

Men folk lever i Sverige stress land jobb och barnfamiljer ska ta hand om då. Men låt kvinnor leva hemma ta hand om sina söta barn. Men förr var det så. Men Sverige har exploderat idag. ARBETEN SÖKER KVINNOR IDAG SOM SKA VARA HEMMA MED BARNEN. Men kvinnor lever stress och dålig sömn från barn och tar hand om barnen och männen har det enklare liv. Stress står för Sverige ,ger dem tabletter fast kan lugna ner sig leva normalt.

MEN FINNS FOLK SOM ÄR MOTSTÅNDARE MOT TABLETTER ,GENOM ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT GÅ IN I ALTERNATIVA VÅRDEN. Men ser rött när vet vart kommer ifrån. Men Sverige är problem land. Men Kewan har sin plan. Kan inte göra så mycket åt det. Birgitta har stök land som sitter och väntar få tillbaka livet.

BIRGITTA HAR GOTT HJÄRTA KAN DELA MED SIG NÄR HON SER PROBLEM FOLK RUNT SIG. Hon ser inte följderna ,genom att Birgitta ser bara givande kan gå till folk när hör har problem har ett gott hjärta ,som hon kan falla på då.

Men tänker på människor och hjälper så. JUNGFRU MARIA. Hon delar med sig till länder kärleken vill vi ha. Men vi måste förstå kärleken ,genom att män är inte som du har mött på problem män. KVINNOR ÄR SKADAD I SVERIGE DESTRUKTIVA MÄNNEN LEVER MED. Men har börjat inse landet finns kvinnor som får lida idag.

Men tar energi från kvinnor som lever konflikter bråk pratar bara problem med kvinnor, som känner sig så lite älskad. Men männen är problem idag. JAG HETER JUNGFRU MARIA SOM LEVER LIGHT. Vi är kvinnor som lever där.

Men jorden är hemsk och mörk idag. JUNGFRU MARIA ÄR GREAT MASTER. Men hon kommer tillbaka ,vill att vi lägger ut om kärleken. Hon lär oss att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.