KVINNOR ,TJEJER SKYDDA DIG. Women, girls protect yourself

JAG SER MÄNNISKOR ÄR UTE OCH GÅR TAR EN PROMENAD. Men går och går vill röra på sig. Ser står människor längre bort. Vi ser är grupp med män som står och pratar med varandra. Men står och pratar med varandra hon står längre bort, och ser männen pratar med varandra då. Men står och röker cigaretter sen fimpar killen cigaretten.

Hon går en annan väg slipper möta på så många män. HON BLEV RÄDD ATT NÄRMA SIG MÄNNEN. Hon smyger förbi männen och går förbi männen hon måste ut och gå. Men går snabbt takt ,så slipper prata med männen. Hon tar en annan stig, genom att slippa möta på männen. Men ser ett skogsparti hon passerar när hon tar sin promenad.

Men männen börjar röra på sig. Har tankar fula tankar när ser henne. Men männen närmar sig henne ,hon går undan männen såg gruppen med män. HON VILL INTE MÖTA PÅ SÅ MÅNGA MÄN. Men går och röker en cigarett. Ser henne och går närmare henne då. Männen drar i hennes arm, och drar och drar hela tiden i armen på henne. Men männen har fula tankar om henne. Men börjar tänka på sex när såg henne går där.

Hon har ingen lust med männen från kommer ifrån. MEN PRATAR INTE MED MÄN SOM KOMMER FRÅN AFRIKA. Men vill prata med henne såg chansen ha lite kul med henne. Men går närmare knuffar henne vill ha kul med henne. Men hon får problem att springa från männen drar i armen på henne. Håller fast henne hon börjar bli rädd. Men ingen kvinna ska gå ensam och speciellt när ser så många män. Men har en annan syn på oss.

MEN BÖRJAR DRAR I HENNE HAR SVÅRT ATT GÅ UNDAN. Men flera män börjar ta på henne med sina svarta händer vill ha kul. Hon försöker springa undan männen älskar svenska ljusa tjejer. Har vit fin hud vill ta henne. Börjar drar i henne och ställer sig bakom henne vill ha kul. Hon får panik känner oron växer. Men männen har bestämt sig ta henne ha lite kul med henne.

MEN SER HENNE MÅSTE HA SEX MED HENNE VACKER UNG KVINNA. Men drar ner byxorna på tjejen och ställer sig bakom henne. Men var flera män som står bakom henne. Men killen drar ner gylfen och tar fram snoppen, och han vill bara ha sex med henne. Han såg henne för ett tag sedan. Han ställer sig bakom henne och har sex med henne. Han måste ha henne känner erotiken och sex. Men tar henne bakifrån.

Många svarta män vill ha sex, men har så lite kunskap om sex. Men vänder sig emot henne pussar på hennes kind. Men måste ha sex med henne. Hon är rädd och chockad när tar på henne. Men går runt henne, och måsta ta på benen smeker benen på hennes. MEN DET HÄR KAN HÄNDA VEM SOM HELST NÄR VI ÄR UTE OCH GÅR. Men männen tar henne och vill ha kul när kommer till Sverige.

HON BLIR UTSATT FÖR GUPPVÅLDTÄKT. Men flera män som skadar henne, byter kille och nästa kille ,som ska ha kul mot hennes vilja gruppvåldtäkt blir hon utsatt för. Men hennes liv är skadad resten av livet.

MEN KVINNOR OCH TJEJER SKA HÅLLA AVSTÅND FRÅN MÄNNEN. Men vet inte vilka männen är ,så ta en annan väg när vi ser grupp med svarta män. Men som kommer som flyktingar kan skada oss.

MEN GÅ INTE ENSAM NÄR VI GÅR UT OCH GÅR BRA ATT TA MED EN KILLE NÄR VI SKA UT OCH GÅR. Men är som pesten idag män som sköter sig dåligt. Men ser dålig uppfostran när killarna gör så fula saker mot tjejerna.

MEN VI TJATAR OM ENKELBILJETT HEM NÄR SKADAR OSS. Men skickar hem killar som skadar oss, genom att alla män vill bo i Sverige. Men får pass att ta sig hit ,så tänk på det. Men ingen vill åka hem när flyr från krig ,det skulle svida för killarna åker hem. VI FÅR LUGNT SVERIGE. KAN GÅ SOM VI VILL DÅ.

Men vem ska vi skydda och rädda nu??? Svenska folket såklart. Men föräldrar får lida och barn ,ungdomar och kvinnor får skador resten av livet. Men tänk på enkelbiljett när skadar oss. Men har krig mång svarta länder ,men vi kan inte ta hänsyn till det när skadar oss. MEN KOMMER FRÅN DÅLIG UPPFOSTRAN. Många kvinnor och tjejer dör när tar in svarta killarna.

Men lita inte på männen går skogsvägar kan hitta dig. NATUREN VILL VI GÅ, och tar en promenad mjuk att gå på stigar då. Men idag ska vi låta bli det, så länge vi har med invandringen att göra då.

MEN FICK UPP BILDEN MÅSTE LÄGGA UT OM DET. VARNINGAR VI LÄGGER UT IGEN PÅMINNER ATT SKYDDA OSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.