SVARTA PROBLEM MÄN- BLACK PROBLEM MEN

VI SER HELA SVERIGE FRÅN NORR TILL SÖDER. HELA SVERIGE SKRIVER VI OM. Har vandrat in till Sverige ,men killarna har ett mål. Har sett Sverige är guld land som måste ta från Sverige. Men Sverige har problem att se det. Det är män som har målat kläder vit kritvit som utmärker sig på. Målar kläder ,genom att har problem land invandrar ifrån. Men har sett länder har inte som andra länder kan gå som de vill ,som är inte vanlig i deras länder.

MEN SVERIGE HAR PENGAR TAR FRÅN LANDET måste ta från Sverige har ett mål ,genom att går tillsammans, och folk kan se männen står på olika ställen i Sverige. Men folk ser inte att utmärker sig, genom att kläderna är vita och luv tröja målar kritvit vit. Byxorna är kritvit slimmade byxor ,tajts smala och följer kroppen på männen.

MEN HÅLLER PÅ ATT TA SIG ÖVER TILL SVERIGE, männen har kort hår, och vita kläder kritvita kläder har måla kläder. Männen finns utplacerat längs Sverige.

Men visar runt hela landet. VISAR ATT KAN LEVA OCH VISTAS I ÖSTERSUND HAR SETT MÄNNEN UTMÄRKER SIG. Men ser männen på flera ställen i Östersund. Men folk har sett flera män som går klädd vita kläder. kritvita luv tröjor. Männen bär vita byxor slimmande vita byxor.

Men såg i Östersund gick två män genom Jamtlie ,men gick in i ett hus ,men försvann från huset. Men satt sig i huset små hus bor folk. Men öppnar dörren utan nyckel och gick in och satte sig. Men satt en stund och gick från huset. Men har glömt att låsa, och männen gick in i huset. Men satt en stund och försvann från huset. MEN SÅG PÅ EN GÅNG ,NU HAR VI PROBLEM FOLK. Men vi har hört från folk sett männen i Östersund. Men tänkte inte att såg konstig ut ,men vet hur svarta är.

MEN VI MÅSTE VARNA FÖR PROBLEM FOLK, genom att polisen tar inte till sig ens. Men vi såg problem på en gång ,nu har vi problem såg hemsk ut. Men vi tar reda på det ,och håller på ställer till problem för hela Sverige. Men ringer och pratar länge med polisen beskrev killarna och även pratar med vaktmästaren. Han sa, är du orolig ,så ring polisen när du ser problem då. Men avskyr polisen som alla ser.

MEN MÅSTE RINGA OCH PRATA MED POLISEN. Men Anders tog fram telefonnummer till polisen. Men pratar och berättar vad jag såg. Men ser bara problem med svarta såg problem män. Men var inte vanliga svarta jag såg. Men blev rädd kläder svarta bar, sa allt att nu håller helvetet på att bryta ut. Men såg problem män ,men hört från en vän ,såg på stan män som gick som vi skriver om.

Men åker inte ens att kollar området när bad måste åka hit. Men kan ring om bär ut saker ,säger polisen. Men kul polis, men ska hålla vakt åt polisen som är deras jobb att kolla upp när jag ringer. Men kan ringa tillbaka när har tagit saker från huset. MEN KÄNNER ÄR PROBLEM MÄN HAR ALDRIG SETT MÄNNEN SER UT SÅ

Jag hör från en vän som var på stan. Men ser går där och klädd så. Men vi måste kolla upp det och vi lägger ut om männen vi såg. KAN FOLK FÖRSTÅ SVAGA MÄN TAR INTE HAND OM SITT LAND. MEN POLISEN KAN GÖRA SÅ. Men kan svarta som är bekymmer för människor idag. Men vill helst inte åka till svarta finns problem män svarta kan skada dem. Beskriver fan själv, har inte lust att åka dit genom att har problem med svarta har problem med invandringen blir drabbad rycka ut till ställen svarta ställer till.

REGERING HAR PROBLEM IDAG PROBLEM FOLK SVARTA TAR IN NU. MEN HAR PROBLEM IDAG. MEN VÄNDA TILLBAKA LANDET IGEN. MEN ÄR SVART LANDET. Men landet har minsta säkerheten åker inte ut när har med svarta att göra, men en del poliser vet vad som händer när blandar sig med svarta männen.

Polisen får skador från invandringen börjar ge upp en del poliser stanna kvar som polis. HAR MED SVARTA MÄNNEN ATT GÖRA KAN SKADA ta hand om problem folk, som väller in genom landet idag. Svarta männen kan skada mycket familjen som börjar vill dra sig ur yrket en del poliser.

Men landet har förvandlas till problem land och regeringen har skapat problem land ,som ingen kan se kvinnor jobbar som polis idag. MEN INVANDRINGEN ÄR PROBLEM IDAG KVINNOR KAN BLI SKADAD när har med svarta männen att göra då.

MEN NU MÅSTE TA HAND OM LANDET GENOM ATT ÄR LEKSTUGA FÖR SVARTA MÄNNE IDAG. MEN TÄNK PÅ DET HÅLL ÖGONEN ÖPPEN OCH VARNAR FOLK IDAG.

VI SÅG PROBELM MÄN SOM GÅR KLÄDD SÅ. Men vi vill att folk är vaken nu, men finns över hela landet stökar till ,men utmärker sig kläder går i, men hittar männen lätt och kan ringa och anmäla dem, ser går ihop med jävelskap

Men svenska folket har pengar älskar lösa pengar, MEN SVENSKA FOLKET HAR LÖSA PENGAR SOM HAR MER NYTTA AV ÄN BANKOMAT KORT. Men vi ska inte ha lösa pengar hemma kan lyfta ut kassaskåp. Men får en bild på det. Kan ta kassa skåp och är ute efter pengar.

MEN ÄLKSAR PENGAR SOM HAR NYTTA AV. Men går ihop männen. Men kommer från fattiga länder söker rika länder. Sverige har hittat flyr från krig och ser möjligheter. Men visar bankomat kort – vänder och vrider på korten tills hittar bank ta hand om pengarna måste sätta pengarna på säker ställe. Många länder har bank hemma så, för över lösa pengar till sitt eget bankomatkort.

OM KILLARNA HITTAR BANKOMAT KORT VÄNDER OCH VRIDER PÅ DET. KAN INTE TA PENGAR FRÅN BANKOMAT KORTEN. Kan inte koden när slår in koden då. Men är svårt att ta pengar från ett bankomat kort. Men Sverige har gått över mer till bankomatkort mer än lösa pengar då.

MEN FINNS ÖVER HELA SVERIGE SER MÖJLIGHETER SER PENGAR SOM GÅR TILLSAMMANS. Det är lätt att göra så. Fattiga länder, för dem är svenska kronan värld mer än hem landet.

MEN SKAPAR BUSINESS SKAFFAR EGNA KONTON. Men är fattiga länder ser chansen att leva bättre som har hittat Sverige. Kan ha 0 i kassan hemma då. Har problem land lever fattigt, och Sverige har allt vill ha. Kan bygga upp business ,som förr i tiden när dök upp män familjer svarta marknaden. Men männen älskar lösa pengar älskar pengar ,som finns på flera ställen, genom att gick förbi oss.

Vi lägger ut på en gång ,nu måste folk hålla i plånboken. Går igenom Östersund var in i huset bredvid. Men hittar inte saker eller pengar bor flykting ,som flyr från land och söker eget skydd. Men har glömt att låsa dörren, för två killar klev in i huset MEN LÅS DÖRREN NÄR KILLARA ÄR FARTEN.

HÅLL ÖGONEN ÖPPEN NU.VI LÄGGER UT PÅ BLOGGEN KAN DELA BLOGGEN, SÅ FOLK KAN SKYDDA SIG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.