RÖSTA IDAG

NÄR VI SKA RÖSTA REGERINGEN NÄR SKA REGERINGEN INSE VI LEVER ÅR 2022 NÄR ANDRA LÄNDER GÅR FÖRE OSS RÖSTA HEMIFRÅN. Men Sverige skryter så mycket om hur framgångsrik är på många plan.

NÄR LÄNDER GÅR FÖRBI SVERIGE ATT RÖSTA HEMIFRÅN 2005. Vi går fortfarande till vallokalen sitter fast i gamla tiden, går till stället lägger rösten till partiet, vi rösta på. Men för att röstar idag, och långa köer på en del ställen, när vi kan rösta hemifrån lyfter telefon, eller mobilen ,internet ,så enkelt har länder idag.

Men vi kollade upp om vi kan sitta hemma och rösta ,genom att folk kan vara sjuk och kan inte lägga sin röst till sitt parti. Men tji fick jag men hittar Ukraina som röstar 2005. Men var så glad att slippa gå till vallokalen och lägger sin röst. MEN SVERIGE FORTSÄTTER GÅ BAKLÄNGES NÄR ANDRA LÄNDER GÅR FRAMÅT När länder gör det enkelt för folk rösta på sitt parti.

Men måste vara fel sitter fast i stenåldern ,eller tar lång tid att ändra om rösta hemifrån???? MEN MÅSTE ÄNDRA OM SYSTEMET KAN STÖTA PÅ SURA DAMER ,SOM TAR EMOT FÖRTIDS RÖSTA. Men sur och arg tar emot en röst till parti. Men hon var så sur och arg när han hjälper mamma sin lägger rösten på sitt parti. Hon vet inte hur hon ska göra när var så arg och otrevlig mot henne. Hon fick till och med prata med mamma hans i mobilen.

MEN REGERINGEN FÖRLORAR RÖSTER IDAG. Men hon fick se om ska testa igen, och lägga sin röst till sitt parti. Men gör det svårt för människor som vill delta ,och ge sin röst till sitt pari som är trogen regeringen varje gång röstar då.

NÄR SKA REGERINGEN FÖRSTÅ FÖRLORAR RÖSTER IDAG NÄR FORTSÄTTER PÅ SAMMA SÄTT. Men folk ligger sjuk kan inte åka till vallokalen ,som Ukraina skröt och var glad att rösta hemifrån slipper gå till vallokalen, såg var bättre att nå ut till parti vill lägga sin röst till. Men sitter hemma och öppnar datorn och röstar ,men kolla vad enkelt öppnar datorn och röstar.

MEN VI KAN GÖRA DET MYCKET ENKLARE RING IN, SÅ FOLK KAN LYFTA TELEFONEN ,MOBILEN RÖSTA PÅ SITT PARTI ,genom att folk är sjuk och ligger hemma, men tar sig inte till vallokalen ens som går varje gång röstar, men ligger hemma och sjuk, ber sonen lägga sin röst på hennes parti.

Men blev bemött av sura kvinnor. Men byt ut kvinnan skäller på ,som ska lägga sin röst då. Men var Östersund som stökar till rösterna, men kanske finns bättre ,som tar emot röster när tar sig inte till vallokalen. Men vi bor på olika platser och en del har svårt att ta sig till vallokalen. MEN SÄTT IN TREVLIGA MÄNNISKOR NÄR SAK RÖSTA.

Men kan testa igen, för att rösta som gick åt skogen för henne då. Men måste vara trevliga kvinnor som tar emot röstsedlar. Men är ett skämt när vi ser andra länder springer före oss röstar hemifrån. Men låt vi rösta hemifrån ,genom att ta mobilen ringer och röstar på olika ställen ,och lägger sin röst. Men måste vara enkelt slippa förlora sin röst till sitt parti. MEN ÄNDRA OM GENOM ATT ANDRA LÄNDER GÖR DET.

ALLA PARIER HAR LÄTT ATT BEHÅLLA VÄLJARE NÄR ÄNDRAR OM FÖR MÄNNISKORNA..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.