KÄRLEK- LOVE

MEN HAR TIDEN ÄNDRATS OM NU FÖRR VAR DET, SÅ ENKELT TRÄFFA VARANDRA UTE PÅ DANSSTÄLLEN. Men nu träffas folk ute på internet Facebook som är problem ställe för mig, och många att lita på den och den gillar mig. Känner kärlek som förr i tiden kan vi ha kul på rätt sätt för mig. NEJ SVÅRT ATT SE DET.

Men internet kärlek är problem för mig att gilla, GENOM ATT TRÄFFAS RÄTT, DÅ MÅSTE KOMMA HEM TILL MIG. Men hittar män som bor flera mil från mig, eller från andra länder lever männen då. Men lita på dem är svårt för mig att lita på. Jag har sett galna män, som gör inte som jag lever i Sverige då. Men är den svarta världen för mig ,genom att jag accepterar aldrig det som hittar på till mig. Men sänder fula bilder till mig.

Men kommer från andra länder som tror vi gillar så fula saker killar håller på med. KÄRLEK FINNS INTE HOS MÄNNEN SOM GÖR SÅ FULA SAKER MOT MIG. Kan ha kvinna hemma som en dag måste gifta sig med. Men världen är grym mot oss som blir utsatt för det ,genom att vill ha sex. Men kommer från mörk kultur som gör så har en kvinna som föräldrar valt ut till han. Men många män älskar den världen. Men måste gifta sig med kvinna eller man valt ut. Men har så gamla lagar då.

JAG ÄR SVENSK VILL LEVA SOM FÖRR I TIDEN TRÄFFAS PÅ STÄLLEN SITTER VID ETT BORD, och ser varandra när vi går över dansgolvet ,ser killar som har min smak.

Men vi ska acceptera en knäpp värld när vi kan träffas ute på andra ställen ,vi ser varandra och bjuder ut varandra tar en kopp kaffe ,SOM ÄR VANLIGT VI LEVER SÅ.. Men vi åker hem till män träffas så ,men lär känna varandra då. Men nu har Facebook skiten dykt upp, och andra dejting linger som ger ingenting för mig.

Men hatar den världen vill att det ska vara som förut hittar varandra på ställen, OCH BJUDER UT VARANDRA VAR SÅ FINT PÅ DEN TIDEN , nu är mörk tid för mig som är problem att gilla när tittar mot Facebook ,då är det problem män som söker kvinnor. Kvinnor söker männen, genom att tiden har blivit så fel idag.

VI TRÄFFAR VARANDRA män från andra länder när bor i Sverige. Jag och Ömer vi hittar varandra på ett dansställe när jag var ung.

Men idag hittar vi varandra på Facebook eller dejting linjer. Men Anders vi träffas ute som folk gör då. Men jag var bara 16 år då. Det höll bara några månader. Men vi träffas på vanligt sätt åker hem till mig när jag bor hos mamma min. Men Anders och jag vi träffas igen när flyttar hem från Göteborg.

Men Anders mamma säger till Anders går ner till Frösö If Birgitta jobbar där. Men han dök upp han var ensam 1 år. Men vi började träffas han kommer till mig. Men flyttar hem till mig. MEN VI FICK LINN OCH HAR YASMINE OCH NATHLIE FRÅN ÖMER.

Men lever normalt liv när träffar varandra än Facebook eller dejting linjen.

Men träffa män från Grekland när mamma levde. Men träffas normalt jag och Alex då. Men nu är det Facebook som hatar genom att vi kommer ingen vart då. Men dyker upp så knäppa män från Facebook är på väg att stänga Facebook. Men skickar bilder som ingen svensk gör då. Men är kärlek männen visar mig men har humor knäppa män från Facebook.

Men vi lever i Sverige men träffar män på normalt sätt. Men håller inte alla gånger men vi ser varandra kommer hem till mig. Men på mammas tid träffar män från andra länder Turkar Kurder och Grekland men ingen gör som män från Facebook genom att är en annan hemsk värld idag.

Men på Lenas tid ,då träffade män från Turkiet Kemal som jag blev kär i då. Men väljer Ömer ,genom att skydda Lena då. Men vi träffar män på den tiden var normala män såg då. Men nu avskyr jag männen genom att bara skickar skit till mig. Men visar kärlek ,men är kärlek för dem som jag hatar det.

Men har världen blivit värre och värre vart tog vackra världen vägen och med män som bruka gifta sig, har lag från föräldrar gifta sig rätt då. Men tror att männen är normal som ser efter ett tag när får prata med mig.

MEN VART TOG DEN VACKRA KÄRLEKEN VÄGEN, genom att håller på att dö ut när vi öppnar Facebook. Jag har träffat män ute på rätt sätt för mig. Men håller inte alla gånger. Men vi träffas rätt och kärlek och glädje när träffas ute då ,eller hemma hos folk. Men kan uppstå kärlek när vi träffas så ,genom att vi ser varandra ögon säger allt blicken ,vi ger oss. Men är kärlek som håller på att växa fram då.

Men växa fram kär leken genom Facebook ser bara problem män söker den vägen ,som har så lite intressen för tills man blir utsatt för problem män, DÅ ÖNSKAR HAR INTE ÖPPNAT FACEBOOK ENS. Men tiden har ändrat om när ser länder gör inte som svenska folket gör då. Men är inte kärlek för mig, genom att världen är så mörk för mig träffas så.

MEN TIDEN HAR BLIVIT KNÄPP SÅ JAG HÅLLER PÅ BLIR GALEN PÅ MÄN OCH KVINNOR MÖRK VÄRLD.

Men har svårt att träffa varandra då. Men går ett program på teve 5 i Sverige. Men England som hittar på galna världen till svenska folket. Nu sänder program kvinnor och män har svårt att hitta varandra då. Men ser vi snoppen på männen och ser underlivet på kvinnorna. Men står män och kvinnor bakom en vägg.

Men lyssna nu ,så knäpp är världen nu. Men ser fötterna benen på männen och kvinnorna. Men ser bara det ,ser inte ansiktet, som är mer normalt att se. Men hissar upp ,så kan se snoppen och underlivet på kvinnan vagina .Men är flera män att välja på ,så kan se snoppen vill jag ha , säger kvinnan pekar ut han. Men är en kvinna som söker män att leva med. Men tar in flera män att välja på. Ibland är det männen som söker kvinnor att leva med. Men ser männen flera kvinnor bakom en vägg.

Ibland tar in män som gillar män. Ibland tar det in kvinnor som gillar kvinnor. Men är en som söker män eller kvinnor att leva med.

Men har haft svårt att hitta män, kvinnor. Men söker till programmet söker kvinnor och män. När hissar upp väggen, då ser först ben fötter och efter ett tag , då visar snoppen eller underlivet på kvinnan vagina. Men står och tittar på snoppen eller vaginan. Men efter ett tag går fram och väljer snoppen, vaginan.

Men får se mer av männen eller kvinnan hissar upp mer av männens och kvinnans kropp.

Men efter ett tag får se männens ansikte och kvinnans ansikte. Men väljer kvinnor och män nya dejting nu. Men får träffas ett tag ser om passar ihop. Men visar bara ett sätt att träffa varandra hitta män och kvinnor då.

Men alla människor ser på teven, vad folk håller på med som är mer privat när vi söker kärlek och glädje. Men världen är upp och ner idag när teven lägger ut om oss. Men vad händer om flera år när vi har det bra ,så visar gamla program om dejting ,som ni har glömt bort det var kul grej när ni var ung. Men unga människor som söker den världen.

Men tänk på det att det finns kvar efter flera år teven kan lägga ut gamla problem, som har glömt bort var kul grej. Men teven kan visa gamla program när folk lever bättre stadgat liv. Men ser er på teven.

Men finns kvar, genom att ser gamla program som unga var med på den tiden. Men snurrar på olika kanaler gamla program, som folk var med. Men var ung och kul på den tiden. Men 9 år eller 10 år gamla program teven kör så. Men glömmer inte bort dig ,genom att kan köra gamla kul program, som kommer hata var med där nu. Men världen är grym, men skydda sig när ni är ung är svårt när teven är galen, vi gör kul saker när vi är ung. Men är ung och kan testa den grejen. Men teven glömmer bort, NEJ kan köra igen finns andra kanaler nu sänder på kanal än 5.

5. MEN DANSAR NAKEN OCH VISAR SIN KROPP NYA DEJTING PÅ TEVEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.