KÄRLEK OCH LOVE

IDAG HAR SVERIGE PROBLEM KILLAR NÄR VI SER ANDRA MÄN SKADAR KVINNOR LEVER KONFLIKTER OCH BRÅK ÅR EFTER ÅR ,MEN EN DAG FÅR KVINNAN PROBLEM HON LÄMNAR ALLT HITTAR HENNE DÖD. Men Sverige tillåter kvinnor får lida, familjer kvinnor får lida idag när landet har inte kommit längre nu. Men har mycket bråk och konflikter i förhållande ,som ingen förstår när kvinnor blir sjuk från männen. Men har konflikter och bråk från männen gör ingenting åt det.

Men par får leva så och kvinnor får leva så. Men pengar har oftast problem pengar ,han som kan dra in mer pengar ,genom att han har mycket mer energi ÄN KVINNORNA HAR SOM LEVER MED KONFLKTER OCH BRÅK I FÖRHÅLLANDE. Kan söka problem jobb när lever med män som skadar dem konflikter och bråk i familjen.

Men måste tjäna pengar när lever i Sverige där jobbar kvinnor drar in sin egen lön ,NÄR LEVER I SVERIGE HAR HÅRDA LAGAR, då tjänar hon sin lön som måste överleva med. Han som tar pengar ,men han kan ta mer pengar ,så kvinnor får problem att dela på sig fast ser fel efter fel att måste dela på sig. Men går inte göra det ,genom att pengar styr familjens ekonomi kan inte lämna han, det går inte det.

Men har problem liv sjuk att dela på sig ,GENOM ATT MÄNNEN TAR KVINNORNA TILLBAKA ,genom att han var lugn en dag. Men lugn en dag ,så visar sig nästa dag bråk och konflikter från mannen hon lever med, trött vill lämna han igen.

Men det går inte lämna han har problem pengar ,och måste dela på pengar lever i Sverige som har det så ,alla kan ekonomin kvinnor måste söka arbete när lever i landet, så kan får problem pengar år efter år NÄR STANNAR KVAR MED BRÅK OCH KONFLIKTER I FÖRHÅLLANDET OFTAST SVÅRT ATT LÄMNA MÄNNEN ,genom att tar henne tillbaka ,så ser det ut genom att ger inte extra pengar till kvinnor som lever så.

Men männen kan skada kvinnor ,så åker ut från lägenheten när männen blir sjuk ,DÅ KAN HAMNA UTANFÖR SAMMHÄLLET ,genom att ingen räddar henne i tid ,genom att är blind när ser år efter år problem relation ,men får leva så, till och med kan lämna jorden orkar inte med lever problem förhållande samhället kan ,så lite om det.

GENOM ATT GER INTE HJÄLPEN PÅ EN GÅNG DELAR PÅ PENGAR MED MÄNNEN MÅSTE DELA MED DEM, kan ge hjälp pengar att betala sitt uppehälle, måste alla göra när lever ihop. Men då måste ge pengar på en gång ,hon kan ringa kronofogden han är sjuk och börjar blir problem för henne då.

MEN DYKER KRONOFOGDEN UPP OCH TAR MED SIG SKIT POLISEN när gör som han bad om. Men lovar varandra leva tillsammans, men han blev sjuk och ringer kronofogden. Hon hinner inte skydda sig genom att hon litar på han när har problem hem. Men han ringer och lovar ringa tillbaka kronofogden ,men han hinner inte med. Men polisen kan skada folk idag genom att polisen är inte som förut.

Men hon har problem samhälle efter lägenheten föll dålig hjälp skydda lägenheten måste söka ny lägenhet som passar henne hon kan inte leva så. Men kan leva i destruktiva förhållande ,men blev kvar genom att ingen skyddar lägenheten fick dålig hjälp från samhället sociala ska hjälpa henne. MEN SA NEJ DEN GÅNG.

MEN JAN DYKER UPP FRÅN INGENSTAN OCH KLIVER IN I LÄGENHETEN. HAN SÄTTER SIG MELLAN BIRGITTA OCH ANDERS. HAN HETER JAN FESTIN EN FALSK KILLE. HAN VAR SÅ GALEN. Birgitta är så arg när hon ser Jan skiten. Men frågar vad gör du här han börjar gå runt i lägenheten. Men har aldrig litat på Jan känner han är falsk och håller på med skit Jan Festin. Jan börjar djävlas med Birgitta och Anders han ser konflikter mellan oss. Men jag kan Anders lever så. Men tar hand om han.

Men vi fick inte behålla lägenheten när Kewan stökar till det. Men vet allt då. MEN BIRGITTA MÅSTE ÄGA 3 RUM OCH KÖK ,genom att hon har företag och måste ha eget rum sitter och skriver och barnen och barnbarnen hälsar på då. Men har svårt att ta kunder som jag vill då genom att två rum och kök får problem då. Vi får ta över Anders mamma lägenhet ,som är för liten för mig som har barn och barnbarn. Men vill bo i stan nära till allt som vi bor förut. Nära till vänner och affärer kan gå som jag vill då. Men nära till min söta dotter kan hälsa på henne då. Vill slippa bilen kan gå lätt och enkelt.

Jan ,skadar kvinnor tar kvinnor. Men har ingenting med Jan att göra då. Han satte sig mellan Anders och Birgitta. Men vad händer då? Han gör saker bakom ryggen på folk. Han hittar ett annat jobb. Han tar pengar KAN GÖRA DET GENOM ATT HAN ÄR GALEN. HAN KLIPPER ID SOM BIRGITTA MÅSTE HA HAR EGET FÖRETAG OCH MÅSTE BESTÄLLA SAKER PÅ INTERNET. MEN FÅR BE ANDERS OM ID KAN KÖPA HON MÅSTE HA. Birgitta har problem kropp och måste köpa från internet enkelt för henne att göra det.

Men Jan token tar och kränker Birgitta ,genom att han är galen när han börjar dela på Birgitta och Anders tar allt från oss. Han ser konflikter mellan Anders och mig. Jag måste äga ID som har eget företag bokför alla mina saker och lämnar in momsen. Men Jan token kan ingenting om moms som är viktigt för mig. Men har företag och redovisar moms och andra saker måste lämna in. Men han är galen tror han kommer undan, genom att jag har eget liv att leva sköter min ekonomi själv. Men sätter sig mellan mig och Anders då. JAN KAN DRA ÅT SKOGEN.

JAN FESTIN ÖSTERSUD KOMMUN,  BIRGITTA OCH ANDER FICK PROBLEM MED JAN TOKEN och Anders fick problem med han. Han gör saker som ingen kan ana. Birgitta har eget företag driver en blogg och hemsidan.

Han skadar Birgitta han sätter henne i ett hus där svarta bor. Hon kan inte gå ut Sverige problem. Alla kvinnor har problem från invandringen. HAN ÄR GALEN. När hon söker lägenhet med hiss inne i stan flera vångar då. 3 rum och kök. JAG SA NEJ ,OCH VAR ARG PÅ SKIT JAN. Jag måste skydda mig. Men sitter och skriver om invandringen, men ser landet ser ut. Men kan inte bo här.

MEN HAR RÄTT NÄR JAG SER TVÅ SVARTA MÄN GÅR FÖRBI FÖNSTRET HUSET LEVER NU. Men är små hus Jamtli ,som hyr ut till invandringen och svenskar. Men finns bra folk här. Men hade rätt när jag måste ringa vaktmästaren ,svarta män med vita kläder såg ut som demoner såg hemsk ut. Men hade rätt men Jan skiten kan ingenting om det. Men får till och med ringa polisen ser huset mitt emot går in två killar bara öppnar dörren. Men satt i chock har aldrig sett svarta män ser ut så kläder som ser ut så. Men vita kläder har männen som går in där.

Jag kan Sverige. Men är ingen säkerhet för mig. Han skiter i det den djävulen. Men får så mycket skäll av mig. Jag letar 3 rum och kök. Men förlorar Pastorgatan 3 som vi får problem med lägenhet. Men letar bland området runt där. Men nära till stan som den djävulen hittar på till mig. JAN KRÄNKER KVINNOR DÅLIGT FRÅN SIN BARNDOM. MEN HAR INGENTING MED HAN ATT GÖRA MEN ÄNDÅ FICK PROBLEM RUNT MIG. SER ANDERS OCH SEN FÅR JAG PROBLEM.

Jag får diska förhand som tål inte vatten. Tvätta för hand har ingen tvättmaskin eller diskmaskin. Jan kränker Birgitta som tål inte bo så. Hon bor i sopor när Jan tar hand om kvinnor. Han har den synen på kvinnor. Kvinnor är problem kommer från dålig uppväxt. MEN JAN ÄR PROBLEM I SAMHÄLLET. Birgitta håller på bli galen han tar ID SOM HON MÅSTE HA. Great master som skriver från ser Jan problem han lever Light.

Han gör om abonnemang Telia. Men hon skriker till Jan hon avskyr Jan. Har aldrig litat på han när han dök upp. MEN EN FALSK KILLE. Men är Ander och hon som kommer överens med Telia genom att Anders har inte fiber nu. Men fri surf fixar Birgitta till han som Jan tog bort nu. Men Anders förstår inte att Birgitta har problem nu när Jan dök upp hemma hos dem. Han klipper ID som Birgitta måste ha. Men hon måste fråga Anders när hon ska fixa saker på internet. Birgitta ser Jan som en djävul. Jan.

HON DRIVER HEMSIDAN OCH BLOGG SOM MÅSTE HA KOLL PÅ INTERNET OCH BLOGG ,som är viktigt att skriva och lägga ut till människorna.

BIRGITTA TAR IN OCH LÄGGER UT PÅ BLOGGEN NU. Men hon visar ärkeänglar som kallas för ARCH WINGS ÄRKE ,VINGAR SOM HON HÅLLER PÅ M hon håller på med då. Men hon lägger ut från dem. Men Jan är problem Birgitta har högre kunskap än han. Hon har lärt han för mycket nu.

Men Jan är ett helvete för henne genom att har problem ekonomin HON LEDER SITT FÖRETAG OCH ALTERNATIVA VÅRDEN OCH ÄR MEDIUM OCH KANAL LÄR SIG MYCKET MER. Hon har gått lång bana lär sig inom alternativa vården. Kan mer än andra kan se. Lär människor undervisar dem.

Men Jan Festin är problem i samhället för andra har vi  sett nu. Anders och du har problem idag ,genom att Birgitta vill tillbaka till sitt liv. Hon har skador och måste leva och bo rätt med diskmaskin och tvättmaskin, som Jan skadar Birgitta. Men hon tål inte Jan får stress från han tar bort han. HON FICK PRATA MED EN ADVOKAT. Men ser problem samhället Birgitta sitter i.

Men Jan ska bort tycker han. Men har eget förtag och bokföring vad ska du med Jan till då. Men driver din blogg och hemsida. Men Jan är ett problem för Birgitta nu. Han kapar konton som kommer i kontakt med Jan. Men djävul. Men måste få tillbaka livet.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.