ARLANDA SVERIGE ARLANDA SWEDEN

VI FÅR UPP ARLANDA NU. MEN ALLA VET ATT DET RÖR SIG OLIKA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN OLIKA LÄNDER IDAG. Men vi ser letar tider och flyg. Men sätter sig ner och väntar in nästa flyg och har en resväska som står bredvid.

Men går folk förbi rör sig folk som kommer och går där. Men någon sitter och väntar trött att vänta in nästa flyg. MEN TAR UPP FLYGBILJETTEN TRÖTT OCH SENT PÅ NATTEN. Men sitter på en bänk och väntar in och gäspar lite grann. Men går upp och går drar med sig resväskan.

Men går fram och ställer sig vid en bänk. Går igen med resväskan. Men resväskans modell hård skal tål stötar. Hon är trött och sätter sig att vila. MEN SOMNAR TILL SOM MÅSTE HÅLLA SIG VAKEN. Killen går fram till henne när hon sover. Men vänder på adresslappen.

Men kille som vänder på adresslappen och läser på adresslappen. HAN TAR RESVÄSKAN OCH GÅR. Han läser på adresslappen står namnet som äger resväskan.

Han drar ut adresslappen och byter ut lappen på resväskan. HAN SKRIVER NAMN PÅ RESVÄSKAN. Lätt att dra ut lappen när har den modellen adresslappar.

Ser svarta fingrar händer han håller i en resväska. Killen har brun hud och svart kort hår. Såg killen har rakat nacke svart hår kort hår ögonen var svart. Men folk går förbi han. Folka har hård skal på väskan. Men ser tar en kniv öppnar sidan på resväskan kasta ut kläder från resväskan. KILLEN KASTAR UT SAKER SOM HON ÄGER. Han letar bra saker i resväskan kan använda då. Han går igenom resväskan tar han ska ha.

MEN HÅLL DIG VAKEN NÄR DU VÄNTAR IN FLYGET.

Men vi får upp Arlanda och vi lägger ut och varnar folk som reser idag. Kan gå bakom dig när tar väskan från dig. Men vi får upp det och lägger ut om Arlanda skydda dig. Men är svarta män som kan ta saker från dig. Men finns grupper svarta män som tar från dig. HÅLL DIG VAKEN NÄR DU RESER IDAG.

RES TILLSAMMANS NÄR VI HAR MED INVANDRINGEN ATT GÖRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.