MOBILER – CELL PHONES

VI SER FOLK FÅR PROBLEM MED MOBILEN. MEN PRATAR I MOBILEN OCH BÖRJAR BLIR HET ,SÅ KAN INTE HÅLL I MOBILEN. Men han pratar i mobilen och håller på att hjälpa folk som har problem ,så måste ringa och fråga om hjälp.

Men under tiden blir mobilen ,så het kastar mobilen åt sidan ,och måste leta en annan mobil. HON TAR FRAM SAMSUNG. Men han har annat mobil märke, som var annat märke än Samsung. Men kan inte prata i mobilen. Men han skulle hjälpa folk, men måste stänga av mobilen ,och får låna Samsung måste hjälpa dem.

Men mobilen är nya modeller android mobilen. Men är touchknappar på mobilen. Men andra mobilen har också touchknappar ANNAT MÄRKE SOM KOSTAR MINDRE ÄN SAMSUNG. Men skärmen blev ,så varm och het måste kasta mobilen åt sidan när han nästan bränner sig då.

MEN TAR ANDRA MOBILEN SAMSUNG FORSÄTTER PRATAR I MOBILEN SOM HAN MÅSTE TA ,genom att fortsätta hjälp killen som frågar om råd. Men Samsung känner vi bra från.

Men finns märken som är sämre mobil, som folk köper som är billigare än Samsung kostar mycket pengar att köpa då. Men har köpt ett sämre märke mobil med touchknappar. HAN HAR KÖPT EN SÄMRE MODELL. Folk köper den modellen har tillit att den håller fast jämför Samsung. MEN SAMSUNG ÄR BRA MODELL HÅLLER LÄNGE.

MEN DET ÄR ETT MÄRKE DELAR UT TILL FOLK. Men är ny på marknaden. Folk kan testa mobilen när får bra erbjudande. Men folk kan ta mobilen bra erbjudande från dem ,som ringer till dem. MEN FINNS MÅNGA TELEFONFÖRSÄLJARE SOM FOLK BLIR UTSATT FÖR. Men har koll på när folk har bundit sig 24 månader. Men ser även när vi är bunden 12 månader. Men har koll på oss genom att alla vill tjäna pengar telefonförsäljare.

MEN TELFONFÖRSÄLJARNA JOBBAR SÅ ,och även andra företag kan ringa och erbjuda oss binning en längre tid ,men får bra erbjudande. Men folk kan bli uppringd av dem som redan är bunden till dem ,genom att behålla dem såklart.

MEN VI HAR STORA FÖRETAG SOM BYGGER MOBILER SAMSUNG. Men är nya förtag som vill ut på marknaden. Men finns okända märken som säljer idag. Men kan ta med mobilen när ringer runt erbjuder problem mobil. När vi vet att bra märken fungera, då ska vi hålla oss till det.

MEN DET FINNS EN DJUNGEL AV MOBILER. HITTA RÄTT läs om mobilen innan vi köper mobilen länge den håller då. Bäst i test.

Jag har sett Samsung är bäst för mig slipper lämna in den. Håller länge och även batterierna håller på Samsung. Tar fina foton och bra ljud när jag lyssnar på musik.

JAG HAR HAFT SAMSUNG LÄNGE från vik mobilen. Men höll länge lånar ut till folk när har problem mobil. Men blev less på mobilen när kommer ny Samsung.

Samsung Galaxy 1 jag går ner till Telia och beställer en ny mobil Samsung. Galaxy 1 touchknappar. MEN HÖLL LÄNGE ÄVEN GALAXY 1. Men vill köpa extra mobil.

Men har kvar Samsung Galaxy 1. MEN ÄR BRA SOM EXTRA MOBIL. Men tar en ny Samsung Galaxy 4. Men lever kvar Samsung 1 har som extra mobil. Men ser Samsung kommer med fin Samsung Galaxy 6. TURKOS BLÅ.

Men håller andra mobilerna vill ha extra ,så kan känna mig trygg när hemtelefon försvann då. Men vi tar bort hemtelefon har vi bara mobilen att ringa ifrån. MEN FÖR KUNDER MÅSTE HA OCH FAMILJEN, VÄNNER. .

Men tar Galaxy 6 ,men Galaxy 1 ligger hemma ,som extra mobil kan låna ut när har problem mobil. Galaxy 4 fungerar, men vill byta mobil. Men har länge Galaxy 4. Men lånar ut den som fick problem när jag får tillbaka den. Men tar Galaxy 6 som extra mobil som blev problem för mig. Men ser vacker mobil Galaxy 9 lila. Jag får äntligen köpa LILA MOBIL SKAL. MEN ÄLSKAR SAMSUNG. HÅLLER LÄNGE. Men tar folk till hjälp men fick problem med mobilen. Galaxy 6 som skulle hålla länge som var meningen när ser turkos blå mobilen. Men det är problem folk som stökar till för mig. Men mobilen försvann måste ha till extra mobil. Men köper Galaxy 9 som var min dröm färg. LILA VACKER MOBIL SOM HÅLLER LÄNGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.