KÄRLEK – LOVE

INTERNET VÄRLDEN ÄLSKAR VI SÅKLART. När andra vill ta del av internet världen ,som kan smutsa ner dem. Men är det så illa med internet världen idag? JA.

Men tänk alla som blir kär teve program följer program idag. Men par får möta varandra genom teven lämnar ut det. MEN VI FÅR FÖLJA PAREN IDAG SOM TESTAR NYA VÄGAR I LIVET. Men har blivit modet idag att testa dejting linjen på teven och vi får följa dem.

Men kör teve program par som söker män eller kvinnor genom teven delar ut det ALLA FÅR SE PAR TRÄFFAS VARANDRA ,men par testar allt idag ,genom att vi söker någon att leva med. Men känner sig ensam söker till teve program som vi får följa då.

MEN VI SER KANAL 5 ÄLSKAR ÄLKAR INTE ,SOM SÖKER PARTNER ATT LEVA MED. Men söker till älskar älskar inte, genom att önskar hitta någon att leva med. Men fint att se par hitta varandra på olika sätt när söker någon att dela sitt liv med. Men kommer män och kvinnor från andra länder som testar lyckan då. Men söker kärlek som vi alla gör, att dela kärleken med män eller kvinnor söker den vägen.

Men får resa till anda länder eller männen kvinnor kommer hit. Men har hittat män eller kvinnor att leva med. Kommer från andra länder hittar sin kärlek långt från Sverige, SOM TVÅ KILLAR GÖR NARR AV PAREN som dejtar och män ,som hånar pratar så fult om dem.

Men killarna hittar internet världen kan prata så fult och skrattar åt dem ,som söker kärlen genom programmet. Men två män som tar in Älskar älskar inte ,och gör narr och skrattar, och har kul om kärleken. Men när internet finns, DÅ FINNS DET FULA HMEKSA MÄNNISKOR SOM VILL GÖRA NARR. Men vi måste lägga ut om problem internet har ingen respekt männen ,som hånar och gör narr om kärleken.

Men är så fult att göra det. Men har hittat två killar sitter med internet och hånar ,tar in först par som höll på att leta varandra då. Men var par som söker kärleken ,men hittar två killar par, som håller på att söka lyckan på nytt. MEN DET ÄR FULT ATT GÖRA NARR AV KÄRLEKEN. Men ser vi tar in program från kanal 5 Älskar älskar inte som gör ner paren, så fult att sitta och lyssna på svin ,då stängde vi av ,men gick för långt när pratar så fult om kärlek ,då orkar inte med att titta mer.

Men tänk på ,ni som söker kärleken gå inte med teve program ,som kör dejting linje. Men killarna hittar delar ut på Youtube ,och gör sin grej ,och skrattar fula ner par ,som hittar sin kärlek. Men testar män och killar idag. Men älskar älskar inte är gammalt program, men snurrar ännu ,SÅ TÄNK PÅ DET som vill problem framtiden.

Men hittar män som sitter och skrattar åt er. Men kör med humor tål inte se ,genom att pratar fult om kärleken som, söker då. Men nu har hittar ett program till, så kan ta flera program går teven idag. Men gör narr och kränker kärleken ,så illa kan inte titta mer. SÖKER KÄRLEKEN SOM MÅSTE VISA RESPEKT MOT PAREN.

Men höll på att leta kanaler ,har fått skit smart tv som blev sur på. Men är jobbigt system att hitta alla fina program då. Men hittar två killar ,som skrattar åt paren som har hittat varandra då. MEN KILLARNA VAR SÅ TOKIG DÅ.

Men par ser teve program testar den vägen. Men glöm det, genom att vi har internet världen ,som kan hitta så mycket kul att håna, som skadar som vill hitta lyckan, MEN SÅ HITTAR TVÅ KILLAR OCH SKRATTAR ÅT DEM. Men pratar skit om paren. Men var unga killar, som tar in program från teven lägger på Youtube.

Men skrattar, så vek sig dubbel och har kul åt kärleken. MEN BLEV SUR PÅ DEM. Men ser tar in älskar älskar inte kanal 5. Men skulle bara kolla hur det går för dem. Men jag gillar att följa paren. Men har intressen för det. Men har lagt ut lite tips till dem ,kommer från andra länder Sverige. Men måste bara kolla på dem.

Men hittar gör narr av Älskar älskar inte ,killen var svensk och andra bryter på svenska språket. Men har kul åt kärleken, och gör narr och skrattar ,så blev så sur kan inte titta mer, genom att skadar par ,som håller på hitta en kille eller tjej att leva med ,men så sitter hånar paren, som har inte med dem att göra ens. MEN GÅR FÖR LÅNGT DÅ.

Men killarna är så tokig förstår inte kärlen ,genom att vi följer hjärtat och lyssnar till det. Men följer kärleken, men kan aldrig välja kille eller tjej till dem. Men förstår inte när börjar hånar, då har ett lågt tänkande om par som söker kärleken. Men hittar teve program och sitter och skrattar om par som söker kärleken. MEN GALEN VÄRLD.

MEN VI SER PROBLEM SAMHÄLLET NÄR GÖR SÅ FULA SAKER MOT PAR. Men ligger kvar länge program som hittar då. Men tänk på det ,genom att slippa bli kränkt från teven, som är pigg att göra program.

Men ser rullar runt i flera år ,och kan hitta er när gått flera år. Men teven internet dör sällan. PAR MÅSTE VARA ENSAM NÄR VÄLJER PARTNER. MEN KAN SKADA PAR SOM SÖKER LYCKAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.