PROBLEM SAMHÄLLE- PROBLEMS SOCIETY-

SAMMHÄLLET ÄR EMOT OSS NÄR MÄNNISKOR FÅR FEL HJÄLP. Det finns saker i samhället ,vi har upptäckt idag. Samhället är problem när människor ser problem. När har problem att hjälpa varandra, som ingen ser krav att överleva idag.

MEN KOSTAR PENGAR ATT ÖVERLEVA SVERIGE ÄR DYR ATT LEVA ENSAM. Men ingen ser löner folk ska ta från kommun, när har problem folk runt sig. Att leva är problem för människor när har problem arbete. Sverige är inte ,så snällt folk kan blunda ,SÅ ALLT BLIR MER PROBLEM ATT ÖVERLEVA.

VI MÅSTE HA PENGAR, när landets löner är lite att leva på lägenhet kostar pengar. Men vi lever med problem pengar som måste lösa sig. VI HAR PROBLEM PENGAR. Måste äta mat, internet tar kostnader att leva med bredband. Vi måste ringa människor, då kostar det pengar genom att folk tar bort hemtelefon, tar mobilen som hemtelefon.

KOSTAR ATT LEVA IDAG BETALAR UT FÖR LITE PENGAR ,liten lön kan betala ut till folk, som jobbar inom vården. Men ger lite pengar ,som har problem pengar, kan skada människor istället ,för att ge pengar att överleva då.

Men har med Sverige problem, kan se andra länder har det och Sverige har det. MEN LÄNDER DELAR UT PENNGAR, SOM HAR EGEN BOSTAD ,LÄGENHET OCH HUS. Men måste ha tak överhuvudet när lever på jorden. Men länder kan se till att lever, men har problem lägenhet.

Men Sverige blir värre och värre idag när har problem folk. VI MÅSTE HA EGEN LÄGENHET, SOM ALLA MÅSTE HA NÄR VI LEVER I SVERIGE KALLLT LAND. Men kostar pengar när ingen ser ens det, kostar mat, lägenhet ,mobil, bredband, elen kostar pengar, men värme vill vi ha då. Men teve ger människor ser sina filmer ,glädje , kärlek, ser inte problem samhället när tittar på filmer, har kul skratta måste folk göra idag när världen är upp och ner

MEN TEVEN GER SKRATT OCH KÄRLKE IDAG ,och ser problem teven, men världen ser ut så. Dator tillhör världen idag som alla måste äga idag. Men samhället ser ut så idag kostar mer och mer pengar att leva idag.

MEN INGEN FÖRSTÅR DET NÄR DELAR UT FÖR LITE PENGAR TILL FOLK KOSTAR ATT LEVA IDAG. Men mat kan folk få problem med ,som måste äta och överleva idag. Men är Sveriges problem leva med trygg ekonomi, som måste ändra om för människor som lever problem samhället.

Lön dela ut rätt pengar löner kostar att leva ,men ingen ser det är dyrt att äta ,och internet dator ,mobil värmen kostar pengar idag. Men Sverige måste lära sig lägga pengar på människor ,som lever i landet då. JA ,pengar måste vi ha att leva bra, som Sverige är dålig att dela ut pengar till folk då. SER ALDRIG MÄNNISKOR NÄR GÖR SÅ MÅNGA FEL DÅ .

MEN DET KOSTAR ATT LEVA DÅ.

GREAT MASTER MELKISEDEK. Jag skriver från han. Men ser bara lögner om han.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.