ÖSTERSUND KOMMUN

IBLAND FUNGERAR INTE ALLA RELATIONER NÄR SER PROBLEM MED HAN LEVER MED. HON BLIR UTSATT FÖR KONFLIKTER BRÅK. Men han kan bli sjuk när lever under samma tak. Som ingen upptäcker i tid genom att lever tillsammans. Han gör sin grej hon har sett han har problem att leva med han. Men älskar varandra som är extra svårt att lämna sin kärlek.

MEN SAMHÄLLET HAR SVÅRT ATT SE DET, men lever så år efter år utan att se hans problem då. Ibland har hon svårt att leva tillsammans när har problem med han. Han gör ,så konstiga saker som hon ser kan inte lämna honom. Men en dag ,då blir han sjuk och drar in problem för henne, som stökar till för dem. Men samhället är svagt idag när lever under samma tak ,genom att han håller på bli sjuk som hon upptäcker.

HAN KAN SKADA HENNE DÅ NÄR HAN BLIR SJUK, MEN INGEN SER DET. Men folk kan se har problem med han. Men göra något åt det kan skada henne när hon har svårt hitta ny lägenhet. Men lever under samma tak hon får problem att leva, men gör ingenting åt det. Men fortsätter så år efter år lever ihop under samma lägenhet.

Men vart har samhället tagit vägen när ser problem relation har svårt att prata med dem. NEJ ,DET ÄR SVÅRT ATT SÄGA TILL HENENE LEVER SÅ. Men samhället har svårt hjälpa henne från problem hon har från han.

MEN SAMHÄLLET HAR SVÅRT ATT GE HJÄLP ,SÅ FORTSÄTTER ÅR EFTER ÅR UTAN HJÄLP. HAN ÄR PROBLEM FÖR HENNE GÖR INGENTING ÅT DET. Men lever så tillsamman konflikter och bråk han har, så svårt att förstå när han gör fel. Hon visar han, nu gör du fel. Men han avskyr det han har svårt att se fel han gör då. Men hon har problem med han kan göra ,så många fel som hon försöker säga till han.

HAN LYSSNAR INTE PÅ HENNE SOM STÄLLER TILL PROBLEM FÖR HENNE NÄR HON SÄGER TILL HAN. Han blir arg på henne och åker ut en sväng. Han tar bilen åker iväg när han mår som sämst då. Genom att han är sjuk när han lämnar henne åker runt då. Men lever så han kommer hem efter ett tag.

MEN EN DAG BLIR DET VÄRRE OCH VÄRRE FÖR HENNE HON LEVER MED PROBLEM KILLE DÅ. Men ingen gör något åt det grannar ser vänner ser när han bråkar med henne då. Men är svenskarna har svårt att säga till då. Kan själv kallas svensken för. Men ibland måste öppna hjärtat och hjälpa varandra då. Han kan bli sjuk och gör saker ,så hon får ännu mer problem med han. Men hon har problem kille kan folk se.

Men gör ingenting åt det hjälper henne då. Men ser problem hon har han måste lämna henne då. Men går inte gör det. Hon har problem att gå från han då. MEN FORTSÄTTER ÅR EFTER ÅR LEVER UNDER SAMMA TAK. Men han kan bli galen arg när lever ihop. Men kan till och med ge ännu mer problem hon förlorar nästan livet då. Men lever tillsammans under samma tak går tillbaka till varandra då.

MEN SVERIGE HAR SVÅRT ATT HJÄLPA HENNE DÅ. Men hon höll på att lämna allt lämna livet. Men ibland måste hon ha skydd ,genom att klara av att leva och lämna honom. Men hur gick det med det???Hon har ännu mera problem ,genom att han fortsätter skadar henne då. Men Sverige har det sådär.

Hon litar inte på han kan stöka till ännu mer för henne. Men hon får problem med människor som bara gör det värre och värre för henne. Han har problem att lämna henne ,och går fram och tillbaka till varandra då. Hon har haft känslor för honom. Men hon får bara skit hjälp när ingen ser henne då. HON ÄR ARG PÅ SKIT SVERIGE GÖR SÅ MÅNGA FEL IDAG. Hon håller på blir galen på allt idag.

Men handlar om den ekonomiska biten delar på pengarna, så gott det går. Hon har problem ekonomi och lön och även han går med problem lön då. MEN FÖRSÖKER PUTTA IN HAN BÄTTRE ARBETE DÅ. Han vill vara kvar där lugnt för honom att arbeta där.

MEN FÅR ETT ARV NÄR FÖRÄLDRARNA DÖR. Men vad gör han då???? Han skadar henne mer när han kan inse pengar måste hon ha då. Måste rensa skulder har tillsammans kommer på noll skulder då. Han rensar allt kommer på noll skulder då. Han tog alla skulder betalar faktura efter faktura tills han har noll skulder. Men han blev fri kronofogden ,men kan leva mycket bättre då. Kan ta lägenhet han vill ha, samma med henne ,kan leva fritt från kronofogden. Hon fick problem pengar lever ihop med honom. Hon hatar skulder.

Hon har gett pengar till honom från hennes mamma och pappas arv. MEN LEVER BRA UTAN SKULDER STARTAR FÖRETAG SKAFFAR LOKAL.

MEN DEN HÄR GÅNGEN FICK HON ÄNNU MER PROBLEM. Hon fick förlora sitt liv när ingen ser henne då. Men hon klarar sig då. Men livet är svårt för henne ,genom att han måste dela till henne när lever ihop. Hon måste ta pengar från honom, genom att lever ihop i vanliga fall då. Men hon får sitta kvar i hans hem som är hans lägenhet.

HAN FICK TA ÖVER MAMMA SIN LÄGEHET NÄR HON DOG. Han satt utan lägenhet när hon dog. Men vad gör han då??? Han förstår inte det när hon var borta ,att du måste ta lägenheten ,genom att har ingen lägenhet då. Hon hjälper han att tar lägenheten.

Hon har ingen aning om hemska framtiden då. Hon sköter om han ,så kan leva kvar då. Hon får sitta i samma lägenhet fast hon avskyr lägenheten. Hon vill ta tillbaka sitt liv söker lägenhet. MEN DET GÅR DÅLIGT FÖR HENNE. Hon måste leva under samma tak. Men en dag, då händer värre saker för henne då. Men får problem människor runt sig då.

Men hon förlorar lägenheten åker från lägenheten. MEN HAN HAR LOVAT HENNE BO HOS HONOM, VILL DU BO HOS MIG ,SÄGER HAN? Men sa JA, genom att hon söker lägenhet som var renoverad då. Men han blev arg och problem för henne leva tillsammans. Men en dag ,då får hon ännu mera problem. Han skadar henne ,genom att han kan bli sjuk då.

Han vet inte vad han gör då. Hon hinner inte med han. HAN VILL HA HENNE ,MEN GER INGENTING TILL HENNE NÄR LEVER IHOP. Hon får ingenting från honom. Hon måste betala till honom då. Hon har problem pengar då. Men ingen ser det när lever tillsammans. Han vill leva med henne. Hon har sett problem med honom.

IBLAND VET INTE VAD HAN GÖR DÅ?? Men kan vara jättesnäll med henne när han har den sidan då. Men hon ser hans problem måste göra mycket för honom. Men lever under samma tak grannar kan se bråk och konflikter ,hon avskyr när ser det. Men hon skäms när andra ser hennes problem. Men gör ingenting åt det. Hon är tyst och vill vara ifred. Men lever så, år efter år då. Men vänner kan säga till henne bråk och konflikter då.

MEN HUR ORKAR DU MED SÄGER VÄNNER TILL HENNE ??? Men har känslor för han. Mamma hennes såg det när hon levde på den tiden. Men kan åka hem blev less på dem, hon tål inte bråk då. Men mamma är död har inget stöd från henne ,som sa till henne ser problem runt dem. Men mamma tål inte bråk och konflikter som har då. Hon lever själv utan bråk.

MEN HJÄLPA TILL NÄR HAR PROBLEM MAN. KOMMER INGEN HJÄLP ,SÅ FORTSÄTTER ÅR EFTER ÅR LEVER SÅ. SÅ KOMMER BIG LOVE PÅ BESÖK. Hon har inga pengar att följa han. Men hon har problem pengar när han dyker upp då. Men hon fick inte hjälp att rädda sitt liv.

Killen hon lever med har sjukdom inom sig, som föräldrar har sett då. Men gör ingenting åt det. Han får leva med henne då. Hon har inga tankar om det ,hon hjälper honom när lever tillsammans. MEN FÅR LEVA TILLSAMMANS MED HAN HAR BARA PROBLEM MED HONOM. Hon kan vara sliten och trött, genom att hon är öppen och hjälper människor då. Hon har sitt eget företag att leva med då. Men han tar aldrig hänsyn till det.

Men hon brukar ta en sväng till sin lokal när hon blev trött då. Hon har familjen hemma då. Men tröttheten kan ta över henne då när lever tillsammans. Men hon har ingen hjälp än idag. HON MÅSTE HITTA SIN FINA LÄGENHET TILLBAKA IGEN. HON HAR BARA HÄLSA FÖR DET. Hon får leva på ett annat ställe då ,genom att andra knasar till det. Men hjälpen för henne blev värre och värre då. MEN ÄR GALEN, SÅ GALEN ,MEN KNÄPP FOLK RUNT MIG.

Hon kan inte gå ut från området ,genom att tar in problem män. Men invandringen är så idag. Men vi kvinnor får lida idag. Men hyr ut små hus till människorna då. Hon måste leva med bra lägenhet. NYRENOVERAT HAR DEN HÄLSAN DÅ. HON MÅSTE VÄNTA IN LÄGENHET DÅ. MEN ÖSTERSUND KOMMUN HAR SKADAT HENNE DÅ. Hon kan knappt leva utan hjälp ,att gå till affärer mat eller andra ställen ,hon söker lägenhet nära till allt då. Måste leva så då.

Hon brukar söka lägenhet på flera vångar med hiss när är flera lägenheter. Hon har den hälsan idag lätt att leva då. Värme runt sig då. Hon kan få problem händer när andra tokar till det för henne då. Hon söker bara har diskmaskin och tvättmaskin har den hälsan idag. Som lägenheter ser ut idag. HON SÖKER BARA DÄR DISKMASIN OCH TVÄTTMASIN FINNS DÅ OCH VÄRMESLINGOR GOVEN. Har den hälsan då. Men lätt att leva med ekparkett och klinkers golv, genom att leva enkelt att ta hand om sin lägenhet.

MEN HON FÅR SKIT HJÄLP NÄR HON MÅSTE LEVA EFTER HENNES LÄGEHET DÅ. Hon valde en gång i tiden ut en lägenhet kan leva i. Hon tål inte allt känslig för andra sidan måste leva ljus lägenhet då. Hon har jobbat ,så länge med det. HAR ÖPPNAT TILL HÖGRE VÄRLDEN ,SÅ HON BLEV KÄNSLIG NÄR HON GJORDE DET.

MEN FÅR SKIT HJÄLP NÄR HON MÅSTE LEVA LUGN OCH RO. MEN HAR EN FÖRMÅGA ATT STÖRA HENNE NÄR HON MÅSTE HA TYST RUNT SIG. Men skriver på bloggen och lägger ut då. Men håller på med hemsidan, och kommentarer kommer efter när måste leva lugn och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.