KRISTALL DROG-CRYSTAL DRUG-

KRASTALL DROG ,MEN VÄRLDEN BLIR VÄRRE OCH VÄRREN UNGA VILL TA DÖD PÅ SIG SJÄLV. MEN ÄR YNGRE SOM HITTAR PARTY DROGEN. MEN KOMMER FRÅN HOLLAND. Men har hittat över 70 kg tog hand om nu.

Men gråter för föräldrarna idag när världen är ,så ond mot barnen. Vi har droger runt om i Sverige ,och blir värre och värre att leva idag. Men unga människor vill leva och har kul ,som slutar med döden kan gå så långt. Men nu får föräldrar hålla koll på ungdomarna. KAN SKADA BARN IDAG.

MEN DROGER HAR ÖKAT I SVERIGE SOM KALLAS FÖR PARTYDROG KALLAS FÖR KRISTALL DROG. Blanda med alkohol kan visa sig värre då. Men kan till och med dö av partydrog. Drogen har hittat i Sverige, som kommer från Holland. Men kristall drogen kommer från amfetamin. Metamfetamin är mycket starkare drog variant amfetamin. Men amfetamin ger till unga människor läkarna skriver ut det. Men ser hur illa jorden ser ut idag. MEN HÅLL KOLL PÅ LIVET NU.

KALLAR FÖR GLAS CRYSTAL. Pulvret kan också pressas till tabletter – detta sväljs eller injiceras. Det är för det mesta ett vitt pulver, som ibland kan vara svagt rosa, grågult, brandgult och brunt. Drogen har ett namn smeknamn ,så ni håller koll på drogen, Drogen har många smeknamn och kallas även för “Ice, Glas.

VI SER SVART FÖR UNGDOMAR ,SOM STÖTER PÅ KRISALL DROGEN, KAN LURA UNGDOMAR TÄNKER INTE PÅ DET, KALLAS ÄVEN FÖR ICE GLAS HAR MÅNG NAMN. Men håll koll på det har olika namn ,som måste lägga på minnet. Kan stöta på folk som erbjuder drogen som kan dö av. Men ser inte varningen ens tar drogen ,och blir sjuk och dör av Kristall drogen.

Men skadar livet när ni testar partydrogen kristall drogen. Men får svart liv mörkt liv ,när ni testar för mycket drogen ger skador. MEN HAR HITTAT MER PROBLEM FÖR FÖRÄLDRARNA ATT HÅLLA KOLL PÅ BARNEN NY PARTYDROG ,KRISTALL DROGEN. Men tar aldrig slut hittar på nya droger, så ungdomar får mer och mer problem att leva nu.

MEN FÖRÄLDRARNA MÅSTE VAKTA UNGDOMARNA NÄR VI HAR EN OND JORD. Men är bara problem idag med folk ,som vill skada andra människor kristall drogen. Men hittar på och säljer till ungdomar, och andra får testa på den mörka världen.

NÄR UNGDOMAR SKA LÄRA SIG LÄSA OM KRISTALL DROGEN INNEHÅLLER. MÅSTE SKYDDA SIG SJÄLV. Lita inte på folk idag ,genom att världen är mörk idag.

MEN INNEHÅLLER PROBLEM DROG. Men kroppen blir mörk av drogen, kommer från farliga droger amfetamin och Metamfetamin som läkarna skriver ut. MEN ÄR PROBLEM DROG PARTYDROG,SOM HAR HITTAT PÅ TILL FOLK NU. Men ungdomar är blind idag, kan lura dem testa kristall drogen kan ha lite kul då. Men lyssna inte på folk ,SOM LURAR I DIG KRISTALL DROG. Men har andra namn håll reda på det, Ice Glas ,eller har den flera namn, genom att vara vaken idag. Men fortsätter ta kristall drogen blir mörkt liv ,som kommer från amfetamin och starkare Metamfetamin. Men har hittat på party drog.

Men får problem att sluta ,och då leder till döden ,genom att drogen ger signaler till döden när tar för mycket av kristall drogen. VI MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ LIVET NU, GENOM ATT VI FICK UPP PARYDROG KRISTALL DROG. VI LÄGGER UT OCH VARNAR FÖRÄLDRAR UNGDOMAR. Men är en ond värld idag och Sverige får mer och mer problem med droger, tar aldrig slut hittar på nya droger som skadar människor att överleva jordens mörker idag. MEN LITA INTE PÅ MÄNNISKOR IDAG GENOM ATT SLIPPA PROBLEM MED DROGER NU, NY PARTYDROG KRISTALL DROG.

NI KAN LÄSA VAD INNEHÅLLER DEN SKITEN SÄLJER IDAG. KAN SE VAD INNEHÅLLER FARLIGA DROGEN.

Metamfetamin är en mycket starkare variant av amfetamin. Drogen har många smeknamn och kallas även för “Ice, Glas, Crystal, Crystal Meth och Speed”. Det är för det mesta ett vitt pulver som ibland kan vara svagt rosa, grågult, brandgult och brunt. Pulvret kan också pressas till tabletter – detta sväljs eller injiceras. Metamfetamin är en mycket starkare variant av amfetamin.

2 reaktioner till “KRISTALL DROG-CRYSTAL DRUG-

 1. Hello there! Τhis p᧐st could not Ƅe writtеn any better!
  Looking through this post reminds me of my previous гoommate!
  He always kept preaching about this. I will forwarɗ this
  article to him. Faіrly certain he will have a very good
  read. I appreciate you f᧐r sharing!

  1. Tack så mycket. Han ger ut kunskap till människor idag. Men inlägg från honom som styr allt nu.

   Folk kan lära av honom. Men är ett helt team som jobbar med jorden. Han kommer från BIG HEAVEN, så folk kan följa honom nu.

   Men lägger ut från hans, ger människorna nu. Kan göra allt, och sedan lägger han upp problem som människor kan hamna i. Men folk ser problem länder har. Han vet hälsa, hur människor ska leva bäst. Han lägger också upp varningar när han ser det.

   Jag känner in och sticker ut från honom och ARCH WINGS ARCH WINGS ärkeänglar kallas så. DEN STORA MÄSTAREN framställer från GUD som styr allting som utgår från honom. Han har internet kan enkelt dela till alla länder idag. Folk kan dela bloggen från mig.

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.