BJÖRNJAKT- BEAR HUNTING

VI HAR UPPTÄCKT GALNA VÄRLDEN BJÖRNJAKT FÖR 250 000 KRONOR NU-VARNAS FÖR TROFÉJAK. Men har gått för långt idag när ska betala högt pris ,för att jaga brunbjörn. Men har gått för lång, idag genom att världen är upp och ner och låt brunbjörn leva och vara ifred, genom att det blir mindre av brunbjörnen.

Men kan skjuta jagar ,så vackra djur. Brunbjörn måste vara knäpp som skadar ,så vackra djur. Men ungarna är, så söt men är blind ,och kall folk som jagar brunbjörn. MÅSTE TA ETT SLUT PÅ JAKTEN PÅ BRUNBJÖRN.

Men jagar för nöjes skull, då har det gått för lång, så förbjud jakten. Men är sjukt pris när ska skydda brunbjörn. Men har skadat brunbjörn idag ,får problem att leva då. Men kan bli problem i framtiden när fortsätter jaga brunbjörn. SLUTA BETALA FÖR BRUNBJÖRNAR, GENOM ATT FOLK ÄR SUGEN PÅ PENGAR KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER 100 000:- PRIS, NÄR JAGAR BRUNBJÖRN.

SLUTA LÄGGA PENGAR PÅ BJÖRNJAKT MÅSTE FÖRBJUDA JAKTEN. Men är sjuk pris jaga brunbjörn. Men folk är sugen på pengar tar den chansen när hör priser ,till och med 2500 000:- folk älskar pengar. Men låt folk ta hand om brunbjörnen själv. Men låt brunbjörn få leva utan att syssla med tävlingar, och jakt på brunbjörn är känslokalla människor.

SER PRISET PÅ JAKEN, priset startar igång folk idag pengar ,pengar folk ser över 100 00:- för att jag brunbjörn är sjukt pris.

MEN LÅT VACKRA BRUNBJÖRN LEVA LUGN OCH RO FIN OCH VACKER. Men titta på brunbjörn ungar ,söta ungarna är. Men måste vara kall som jagar brunbjörn. Men är grym värld vi ser känslokalla människor ser pengar.

NU-VARNAS FÖR TROFÉJAK. MEN HAR GÅTT FÖR LÅNG IDAG. LÄGG INTE UT OM PENGAR ,JAGAR BRUNBJÖRN NÄR KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER. Många är känslokall och ser bara pengar då. Kan tjäna pengar, då går folk igång tar till och med jaktlicens när ser det. FOLK TAR JAKTLICENS IDAG.

Men svenska folket måste vakna upp nu. Men är ,så blind och låt ingen ens jaga brunbjörn som kommer från andra länder, utan låt svenska folket ta hand om det. STOPPA JAKTEN PÅ BRUNBJÖRN.

Men ser en grym värden idag ,när Trofé priset på brunbjörn kan stiga till 2500 000:- MÅSTE STOPPA I TID NU. Men blir mindre och mindre brunbjörnar när fortsätter ,såhär björnjakt trissar upp priser pengar. KÖPER JAKTLICENS.

MEN ÄLSKAR PENGAR KAN STARTA IGÅNG JAKEN PÅ BRUNBJÖRN, ge inte pengar till björnjakt ,genom att få stopp på jaken på brunbjörn. MÅSTE STOPPA RIKA TAR CHANSEN BRUNBJÖRN JAKT. Men trissar upp priset när ska vara med och skada mer brunbjörnar.

VI HITTAR PÅ INTERNET SKRIVER OM BRUNBJÖRN SOM HAR PROBLEM IDAG. MEN SKIVER OM PROBLEM SVERIGE HAR, BLIND ÄR SVENSKA FOLKET BETLAR PENGAR. Men är ett skämt att betalar för jaken på brunbjörn.

 Sverige riskerar att bli ett land för rika utländska trofé jägare. Det menar Svenska Rovdjursföreningen som hänvisar till en jakt arrangör som 

Sverige riskerar att bli ett land för rika utländska trofé jägare. Det menar Svenska Rovdjursföreningen som hänvisar till en jakt arrangör som erbjuder björnjakt för en kvarts miljon kronor. Jägareförbundet tror inte på den utvecklingen, men ser ett problem att acceptansen för jakt kan få sig en törn om priserna trissas upp.

I augusti startar licensjakten på brunbjörnen, eller ”björnen” som vi oftast säger. I år ska över 600 individer skjutas i en jakt som vi menar främst drivs av ekonomiska intressen. Björnjakt är mycket lönsam, att få skjuta en björn kan kosta över 100 000 kronor. Men björnen är fridlyst och klassas som ”nära hotad”. Den är vanligtvis skygg och gör ingen särskild skada med sin diet av  främst  myror, växter och bär, framför allt blåbär.

2 reaktioner till “BJÖRNJAKT- BEAR HUNTING

 1. Tһank you for every other informative web site. The place else
  could I am getting that type of information written in such a perfect means?
  I have ɑ սndertaking that I am simply now working on,
  and I have been on the glance out for such info.

  1. Thanks so much. He puts out knowledge to people today. But posting from him who controls everything now.

   People can learn from him. But is a whole team that works with the earth. He comes from BIG HEAVEN, so people can follow him now.

   But lays out from his, gives the humans now. Can do everything, and then he lays out problems people can end up in. But people see problems countries have. He knows health, how people should live best. He also posts warnings when he sees it.

   I feel in and put out from him and ARCH WINGS ARCH WINGS archangels are called that. GREAT MASTER puts forth from GOD who rules all things puts forth from him. He has internet can easily share to all countries today. People can share the blog site from me.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.