HÄSTAR- HORSE

VI FÅR UPP OM HÄSTAR HAR PROBLEM. LÄMNAR OCH GÅR. HAR DÅLIG SKÖTSEL. Men har problem folk runt sig. Men är dålig att ta hand om hästen. Men har problem folk runt sig. Mörkt och trångt lever hästen. Gammalt trähus lever hästen gör inget åt hästen lever trång. Men folk har problem med hästen. Hästen lever inte bra utan blir utsatt för folk.

HÄSTE STÅR ENSAM LEVER SÅ. Har bara en häst att ta hand om, som har svårt att ta hand om då. Ger lite foder lämnar hästen ,men får lite mat har ingen kunskap om hästar ska äta bra mat. Hästen hud är skadad dålig skötsel. Men har ingen kunskap om hästar. Har skål med vatten tillhör stället. Hästen har problem folk runt sig. Men lever problem liv ute på landet.

HAR EN GÅRD UTE PÅ LANDET HÄSTEN LEVER SÅ. Men hästen går ute när tar ut hästen. Men hästen har problem folk som tar hand om hästen, som har ingen kunskap om hästens skötsel.

BARN FÅR LEKA MED HÄSTEN.

Men får rida på ryggen går runt där med hästen. MEN SEN LÄMNAR OCH GÅR HAR INGEN KUNSKAP OM HÄSTEN. Men barnen har den åldern vuxna tar hand om hästens skötsel.

Men lämnar hästen rött gammalt hus. Men har inte tänkt på hästar blev kvar där. Men rött gammalt hus som hästen bor där. HAR SVÅRT ATT TA HAND OM HÄSTEN. Hästen lever på landet dålig skötsel. Har lämnat kvar hästen ger lite mat vatten. Men finns hemska ställen skadar hästen. Men folk måste ta hand om hästen på bästa sätt.

Men har ingen kunskap om hästens skötsel ens, som är fruktansvärt för hästen. SOM ÄR URDÅLIG ATT TA HAND OM HÄSTENS SKÖTSEL. Vuxna har dålig kunskap om skötsel, genom att hästen har bara hämnat där. Men folk kan lämna hästar och går.

Det händer kan lämna hästar ensam. Det här stället är fruktansvärt dåligt skötsel som måste kolla upp då. MÅSTE SE ÖVER HÄSTEN SKÖTSEL. DET FINNS UTE PÅ GÅRDAR. Folk har dålig kunskap om hästar ,då får hästen lida när är dålig koll på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.