VÅLDET I SVERIGE -VIOLENCE IN SWEDEN

VI SER VÅLDET I SVERIGE ÖKAR PÅ BROTTSTATISTIKEN BLAND ÄLDRE MÄNNISKOR IDAG. SVERIGE BLIR VÄRRE OCH VÄRRE IDAG. Men äldre kan lätt bli utsatt för problem som landet ser ut idag.

Men invandring har ökat på brottsstatistiken. DET KÄNNER ALLA TILL NÄR REGERINGEN SÄGER JA EFER JA, DÅ FÅR VI PROBLEM ATT LEVA DÅ. Vi har sett brottsstatistiken ökar på mer och mer nu. Våld är problem idag när landet har problem från invandringen. Kan alla se när regeringen säger JA, genom att ökar mer problem nu.

VAD KAN VI GÖRA ÅT DET NU? NI KAN SE PROBLEM LAND SOM KOMMER FRÅN INVANDRINGEN ,GENOM ATT ÄR ANNAT FOLK. Men människor flyr till Sverige har krig, som visar problem för Sverige. Ökar på brottsstatistiken som flyr räddar sig själv. Kan det vara sant droger inblandad, som Sverige ser ut idag?

JA ,HAR PROBLEM SVERIGE IDAG. LANDET SER UT SÅ. Men varför ökar på brottsstatistiken ,genom att landet har problem att se problem folk säger, JA till då. Men, så ser landet ut idag har problem land från invandringen.

MEN VAD GÖR VI ÅT DET? HAR REDAN SKADAT LANDET NÄR TAR IN PROBLEM FOLK. SKICKAR UT FOLK NÄR SKADAR LANDET.

MEN BRUKAR FÅ STANNA KVAR. NÄR MÅSTE LÄMNA LANDET. Vi har problem Sverige när ingen gör rätt lämna landet, då ökar brott bland män. Droger är populärt droger ger ännu mer problem, då ökar problem Sverige.

Men tar sällan hänsyn till det som sysslar med droger. Måste se problem Sverige nu, kan knappt leva när tar in problem efter problem. MEN SÅ SER SVERIGE UT IDAG GENOM ATT INGEN, SA NEJ TILL PROBLEM FOLK.

NU HAR LANDET PROBLEM ÄLDRE BLIR UTSATT FÖR IDAG ÄLDRE HAR PENGAR. Men är känt att äldre har mer pengar än yngre människor då. Men mycket äldre har mer pengar än yngre ,och då ser folk det. Går runt ser gamla lever rikt än yngre människor.

Men kommer fattiga människor som ser äldre har pengar ,då blir äldre utsatt för rån och kan skada äldre. MEN ÄR KÄNT ATT ÄLDRE HAR MER PENGAR ÄN YNGRE MÄNNISKOR, DÅ HITTAR SITT LIV.

MEN LEVER VIDARE I SVERGIE BROTTEN ÖKAR IDAG. DAGENS SANNING. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.