ÖSTERSUND KOMMUN

VI SER SVERIGE FRÅN OSS HAR PROBLEM FOLK RUNT SIG. IDAG HAR VI PROBLEM MED SAKER OCH TING. VAD GÖR DE DÅ??? Folk gör ännu mer problem då. När människor ska lära sig skydda människor, då gör det värre att skydda människor då. Kan folk se hur hon lever idag???Det är en skam borde skämmas när vi ser det. Men det är problem folk runt henne då.

Jag är arg på allt idag som ser till henne då. Men vad gör folk idag??? De borde vakna upp när har kris Sverige. Men vad gör folk då? FOLK GÖR DET VÄRRE DÅ NÄR SER HUR HON LIDER IDAG. Men när ska folk vakna upp idag? Måste bli ett slut på det nu. Gör det värre och värre men har, så svårt att se rätt då. Gör det värre när måste ge rätt hjälp till henne då. Vi har Sverige nu som är problem land.

FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.

VI HAR SETT HJÄLP ,SOM MÅSTE SE PROBLEM FOLK RUNT DEM. NU MÅSTE BLI ETT STOPP NU. JAG BÖRJAR BLI LESS NU SOM STYR ALLT NU. Sverige är problem folk känner till det. Kan se rätt nu jag börjar bli less nu.

MÅSTE BLI ETT SLUT NU. JAG LÄGGER UT PROBLEM TILL FOLK IDAG.

JAG MÅSTE FÅ ETT STOPP PÅ DEM. PENGAR MÅSTE ALLA HA. MÅSTE LEVA DÅ. PENGAR ÄR PROBLEM PENGAR DÅ. NU SKA DET BLI ETT STOPP PÅ DET. GE RÄTT HJÄLP NU GENOM ÖSTERSUND KOMMUN HAR PROBLEM FOLK NU.

MÅSTE BLI ETT SLUT NU. JAN ÄR PROBLEM KILLE SOM MÅSTE ANMÄLA NU. Han skadar henne då. Kan få ännu värre problem när han skadar henne då.

HON MÅSTE LEVA LUGN OCH RO DÅ. Hon är född att leva lugn och ro. Men Jan är problem kille, som hittar på problem för henne då. Han är sjuk killen när han gör värre och värre för henne då.

Men Jan har skadat familjen SOM MÅSTE BLI ETT STOPP NU. Men hon håller på att se Jans tok ,då åker han illa ut då. Han är så galen, så hon håller på bli mer och mer arg på han. Men Jan är problem kille ,som måste säga upp nu. Han är galen då.

Men vad gör Jan? HAN GÖR DET VÄRRE OCH VÄRRE NÄR TAR BORT HAN DÅ. Han måste ta henne, som har inte med henne att göra ens. Men ser Anders och henne bråkar så mycket då. Men vad gör Jan då?????? Jan skadar henne ställer till ännu mer problem för henne då.

GENOM ATT BÖRJAR BLI GALEN SÄTTER HENNE I ETT HUS DÄR MÖSS, FLUGOR LEVER är problem att leva då. Men huset har som hon gillar då. Han försöker det Jan. Men huset får Anders problem kolla henne svarta som lever där invandringen.

HON SÖKER LÄGENHET MED HISS genom hennes hälsa då. Nära till stan kan gå som hon vill då. Men vad gör Jan värre, han hittar på ,så hon blir galen tar nästan slut på henne då. Hemtjänsten genom att handla till henne då. Hon blev galen går själv ,eller beställer genom internet då. HON ÄR VAN INTERNET.

Men vad händer då????? Hon sitter och skriver och rättar texter tyst runt sig. DET FÖRSTÅR FOLK SOM HAR HJÄRNA ATT TÄNKA MED DÅ. Ringer på dörren hemtjänsten hon ser rött då. Men måste leva lugn och ro Anders som handlar då. Jag har ben att gå med då. Hon avskyr hemtjänsten som kan dem. Men söker aldrig den hjälpen. Men stör, men var bara en gång, tror har tid med dem hacka kiwi. Men ser ni hur hon har det. Men hon har inte tid med dem. Kan hacka kiwi när hon vill. Men syns inte mer då.

HON HAR INTE TID ATT PRATA ENS UTAN VILL BLI KLAR RÄTTA TEXTER NU. Men även lägger ut om problem, då måste hon leva lugn och ro. Bara folk hon känner kan prata med henne. Men kunder får sms till henne. Men måste ta hand om kommentarer. Tar tid att svara då.

Hon håller på bli galen på hans tok med hemtjänsten då. Hon säger kan gå själv då. Men måste leva lugn och ro rättar texter och sätter in bilder nu. Kan komma ikapp då.

Men vad gör Jan, gör det värre, GENOM ATT HON LEVER MED FLUGOR, RÅTTOR, MÖSS SOM DYKER UPP HOS HENNE. Men gammalt jordbruk ,och marken finns problem Jamtli ,flugor och möss har hon fått problem med då.

MEN ÄR ÖSTERSUND BOSTÄDER SOM HYR UT SMÅ STUGOR. Men hyr ut till flyktingar, möter på skit ställe.

Men bor även svenska här. Men barnfamiljer får bo här. Ser grannar har barn små barn. Men är flyktingar, men skiter folk som hyr ut till dem. MEN SKRIVER, SÅ FINT HJÄLPER FLYKTINGAR RENOVERA MEN FÅR BO BLAND RÅTTOR OCH FLUGOR DÅ.

MEN HYR UT TILL FLYKTINGAR. Men huset bredvid mig bor flyktingar. Men bor även svensk kille mitt emot. Men ser svarta män ,som går förbi huset. Men får hålla mig inne då. Men litar inte på dem ens.

MEN HYR MED MÖSS OCH FLUGOR SER FLYGER FÖRBI HÄR. Men får ta fram spray.

Möss och flugor ser flyger in här. Men avskyr stället. Men ser när kommer hit ,flugor som tar sig in här. Men är Jamtli ,som hyr ut stugor som Östersund Bostäder äger. MEN FÅR STÄDA HELA TIDEN MOPP OCH SVEP. Men får städa mer ofta varje dag. Men har annat att göra då. Skriver och gör andra saker som måste fixa då. Men är, så arg på hela skiten sitter i då. Men har inte hälsa att bo så. Men måste städa mer ofta då.

Men skriver ,så fint hjälper människor. Men har renoverat värmeslingor och ekparkett och klinkers.

Men dyker flugor upp och råttor, möss skogsmöss, som hälsar på. Måste sätta in nät skydda sig sprang 3 möss hos mig. Men burkar lyfta ut möss, men dödar 2 möss med mattan ,och i påsen sitter en söt mus. Men har strykjärn och mosar skogsmusen. MEN VAR ,SÅ GLAD TROR SLAPP FLERA SKOGSMÖSS.

MEN DYKER UPP IGEN SKOGSMUS SOM LEVER HÄR. Jag måste ta ut den.

Men hjälper inte råttfällan, men får ta musen själv. Men Anders har köpt råttfälla ,musfälla och mus skrämma. Men har köpt nät kan inte ta sig in till huset. MEN ÄR GALEN SÄTTER MIG HÄR , ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA TILL NÄR SÖKER LÄGENHET. SKIT FOLK.

Men Anders måste hitta råttfällor efter råttfällor då. HAN OCH JAG FICK ENORMA PROBLEM NU.

MEN ÖNKAR EN HONA KATT NU ,genom att katter tar råttan musen då. Men hon skriver till Jan, gör mig fattig, ser moms måste leva då. Måste leva betalar in moms har företag då. Men städar problem då.

Men vad gör Jan då???? Hon skriver inget mer till Jan ,du är anmält DU ÄR GALEN GE TILLBAKA ID OCH SWEDBANK . Hon lär han om saker och ting. Ser hon nu, men är sluten, han har problem från barndomen nu. Han skadar familjen idag, så hon har fått nog nu.

GE TILLBAKA LIVET TILL HENNE DÅ.

Hon leder kurser, en seans i ljus, healing , Reiki-healing, Regression och inre resor och tar kunder har eget företag bokför allt då. Hon ser han skadar henne, nu åker han dit. HON HAR SITT FÖRETAG OCH SKA LEVA SÅ, BÄST FÖR HENNE SKÖTER SIN EGEN DAG DÅ.

Hon måste leva lung och ro. Jan är galen. Hon har högre kunskap än Jan ,då åker han dit nu. JAN ÄR SJUK DÅ. KILLEN ÄR GALEN FRÅN BÖRJAN TILL SLUT. Men vi känner till Jans galna värld, folk har problem med han. Men får söka annat arbete då. Eller åker han dit nu genom att Jan träffar Birgitta, Anders då. Men Jan kommer få problem nu.

JAN FESTIN ÄR SJUK KILLE ,KAN FÖRSTÅ FOLK SOM HAR PROBLEM MED HONOM. MEN ÄR ÖSTESUND KOMMUN SOM ANSTÄLLER HAN. Jan är fara för hela Östersund kommun. Vi följer han. Ser Jan tok värld. Folk har problem med han. Nu får han sluta sitt arbete då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.