GOD MAN

MEN VÄRLDEN SER UT SÅ IDAG. VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG.

MEN KAN TA PENGAR IDAG ,SOM SVERIGE SER UT IDAG. SER GOD MAN TJÄNAR, FÖRMYNDARE LÖN. Men vad får folk för glädja av det. Kan hitta pengar som alla inte ser.

Men vilket enkelt arbete tar GÅR SOM GOD MAN ,OCH FÖRMYNDARE. Men vi har hittat folk ,som bluffar tar pengar från God man Förmyndare.

MEN ÄR KÄNT FÖR MÅNGA ÅR SEDAN TAR PENGAR FRÅN DEM. Men ingen ser dem, som ska lita på pengar delar ut till dem. Men finns bluff bland God man, Förvaltare som vi har följt en längre tid.

Men delar ut lite pengar folk som söker den hjälpen. Men får även lite saker ,så är inget att leva på. MEN BLIR UTFATTIG ATT TA HJÄLP FRÅN DEM.

Men ser från dem som tar pengar från dem. Nu kan flera bli utsatt som folk blir idag. MEN MÅSTE KOLLA UPP GOD MAN OCH FÖRVALTARE. Men är pengar som ska ge till folk, som anlitar dem då. Men har vuxit intresse för God man, Förvaltare när vi har flyktingar som kan bli lurad, även som kommer som flykting.

MEN MÅSTE GÖRA OM GOD MAN OCH FÖRVALTARE PENGAR, men gör ,så många fel när vi ser God man och För Förvaltare. Vi har följt en längre tid God man ,nu blev Förvaltare som kör samma i hela landet då.

Men ärlig kan vi glömma bort ,genom att finns folk som kommer genom nätet ,och tar chansen God man, Förvaltare då. Men smiter genom nätet har vi sett, anställer Förvaltar och God man. MEN KAN VI GLÖMMA BORT ÄRLIGHET ,genom att finns så många som blir lurad idag.

Men är lätt att ta jobb som God man och Förvaltare då. Kan tjäna pengar på andras problem, istället för att låta bli God man och Förvaltare ,som kommer från kommun i alla städer. GENOM ATT GER PROBLEM FÖR FOLK.

Men hitta på annat sätt ,genom att är känt för många år sedan ARBETAR SOM GOD MAN.

HON TAR FRÅN EN ÄLDRE MAN. Men måste kolla människor stenhårt innan tar tjänsten ,som God man, Förvaltare. STENHÅRD KONTROLL NÄR ANSTÄLLER GOD MAN OCH FÖRVALTARE

Men kolla vad vi hittar, FLYKTINGBARN ANLITAR GOD MAN, FÖRVALTARE. Men är lätt att ta arbete.

MEN VAR ÄRLIG OCH GE RÄTT PENGAR TILL ,SOM TAR HJÄLP FRÅN GOD MAN ,FÖRVALTARE var ärlig ger rätt pengar till ,som tar hjälp från God man. Men vi har upptäckt bluff följer folk, som jobbar som God man, Förvaltare.

Men finns som är ärlig såklart ,men så åker falska människor genom nätet ,söker God man Förvaltare. HÅRD KONTROLL NÄR NI ANSTÄLLER FOLK. MÅSTE HITTA PÅ ETT SÄTT SKYDDA MÄNNISKOR.

Men söker extra lön överförmyndare, kan ta så andra inte ser pengar. MEN KAN BLUFFA MED PENGA MER SOM UPPTÄCKER INTE I TID. Folk kan hamna illa till när överförmyndare dyker upp. Men vi ser bara bluff från dem.

Men får bättre lön ,men tar pengar från folk måste bli ett slut och stor kontroll på dem, som jobbar med pengar. Luras, vi måste ha egen kontroll på dem. MEN KAN SMITA GENOM NÄTET ,och då får folk problem som vill behålla sitt liv. Men världen är ruffel och båg idag ,så tänk på det. STOR KONROLL SOM SÖKER ARBETE ÖVERFÖRMYNDARE.

När anlitar folk tar hand om pengar. Men måste ha koll på dem, som jobbar med pengar, lita inte på dem. MEN SKA GE ALLA KONTO UTRAG FRÅN BANKEN. Men ska ta hand om det själv. Men är bra tips lita inte på folk genom att är skrämmande ,att se folk blir utsatt för dem.

Men ska sitta ihop med folk ,som tar hjälp av God man och Förvaltare och Överförmyndare då. MEN SKA VARA MED SJÄLV KAN LURA AV DEM PENGAR tar pengar från er. Men har blivit populärt går som God man, förvaltare ,så tänk på det, kolla upp varje ni anställer då. Men överförmyndare kan lura er. Men tror han är bättre än andra, men tji fick vi.

ÖVERFÖRMYNDARE ÄR PROBLEM SAMHÄLLET SOM FOLK ANLITAR. Men får bättre lön. Men problem Sverige, vi har upptäckt en längre tid. Men pengar måste vi ha, men ärlig sätt.

MEN RENSA UPP BLAND FOLK, SOM HÅLLER PÅ MED PENGAR. GOD MAN, FÖRMYDARE OOH ÖVERFÖRMYDARE. VI MÅSTE LEVA. BEHÅLLA PENGARNA. Folk ska sitta med när håller på med pengar visar bankkonto, genom att skydda pengar då. Vi ska ta ansvar för det genom att kan bli lurad idag. Men måste tänka på det, ta eget ansvar över ekonomin idag.

MEN VI HITTAR PÅ INTERNET GOD MAN OCH FÖRVALTARE. SOM TJÄNAR PENGAR PÅ FLYKTINGAR.

De har sagt upp sig från sina jobb för att bli gode män till ensam kommande flyktingbarn.

Nu tjänar och hans hustru , 98 750 kronor per månad på sina 46 flykting barn.

Som god man tjänar du i regel cirka 10 000 kronor brutto årligen, såvida du tar dig an ett uppdrag med medelsvår komplexitet. Din ersättning betalas alltid ut årligen, och ersättningsbeloppet är alltid baserat på en bestämd procentsats som grundas utifrån det basbelopp som gäller för året

Överförmyndare har 42 400 kronor i lön (medellön) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.