RESAN – THE JOURNEY

VI SKA SKRIVA OM RESAN METODEN. VI HAR INTE KUNSKAP NÄR VI TESTAR RESAN METODEN. Vi kan så lite om Resan. Vi ser inte framtiden när vi gör Resan metoden. Men en dag får vi se vad som händer , då får vi upp problem som tror inte skulle hända oss.

MEN DÄR INNE HAR VI MINNEN SOM INGEN SER. DET STÄLLER TILL MYCKET FÖR FOLK. FOLK KAN DELA PÅ SIG NÄR GÖR RESAN. Men får upp så många konstiga saker då. Men ingen känner till det. Folk går kurser Resan metoden. Har koll på framtiden?

NEJ HAR INGEN KOLL NÄR VI GÖR RESAN METODEN. Vi går och lägger oss på en brits. Vad händer då? Vi får upp problem från barndomen relationer vi har haft. Men vad ligger där kan vara mörker. Har problem med människor det ligger i grunden.

VAD HÄNDER DÅ? KAN FÅ UPP SÅ MÅNGA PROBLEM. MEN VAD HÄNDER DÅ? Får upp ännu mera problem då. Vi lever ihop måste lämna han eller henne. Men ingen förstår vad som händer ,men lämnar allt då. Kan se problem som gör att måste lämna han eller henne då. Kan nyss träffas och gör Resan metoden inre resor.

MEN TAR DEN DJUPASTE INRE RESAN SOM LIGGER ALLT I. VAD HÄNDER DÅ? PROBLEM SER ALLT RUNT SIG. LÄMNAR VARANDR DÅ. Men ser han eller henne då. Lämnar varandra då. Men det är den djupaste Resan gör då. DET BLEVPROBLEM FÖR DEM. Men var den djupaste Resan som får upp olika känslor då.

MEN GÖR RESAN METODEN SOM FÅR UPP ANDRA PROBLEM DÅ. Men är andra problem som kommer upp då.

MEN HITTAR SVARET NÄR HAR PROBLEM Men ser varför har problem då.

NÄR BÅDA GÖR RESAN METODEN. LEVER IHOP VILL GÖRA RESAN METODEN. Men vi har stora intressen för allt som händer nu. Men kan hitta lösningar på problem har då. Går kurser och alla intressen har då.

Men har köpt hus ihop ny kär. Men hittar varandra och köper hus ihop. Men lever ihop planerar sin framtid ihop. Men båda har intressen går kurser efter kurser. MEN SER RESAN MEDTODEN. BÅDA GÖR RESAN METODEN. Men brinner av intressen rensa barndomen, och har andra problem då. Men slutar med problem, för båda gör Resan metoden. Men hon får upp problem efter problem.

Hon ser bara fel på han, och andra saker då. Men ser bara problem. Hon kommer från problem hem då. MEN SÄLJER HUSET OCH LÄMNA VARANDRA DÅ. BLEV SÅ OVÄNNER DÅ.

MEN SETT ANDRA PAR SKULLE BYGGA NYTT HUS. RUNT HUS. Har odlingar, men har gått många kurser. Men har intressen båda två.

MEN HÖR RESAN METODEN VILL TESTA RESAN METODEN BÅDA TVÅ. Men båda får upp problem, så blev värre och värre hos dem. Hon såg problem med han. Hon ber sin dotter hämta henne då. Men åker till dem ,och packar bilen full, lastbil och flyttar hem.

DOTTERN HJÄLPER HENNE HITTA HUS ,så hon kan bo själv. Köpte hus. Hon hittar litet hus kan bo där. Han bor kvar lämnar varandra blev aldrig nytt hus tillsammans med henne. Men var så ovänner när lämnar varandra då. Men lever på varit håll än idag.

MEN SETT SOM GÖR RESAN METODEN. HAR SVÅRT ATT LEVA MED HAN. Men gör Resan metoden alla resor. Kan lämna varandra när får upp så mycket problem då. Men kan träffa varandra en längre tid. Kan gå fram och tillbaka mellan varandra har känslor för han. Men får upp mycket problem när har gjort Resan metoden.

FOLK SKA TÄNKA SIG FÖR INNAN GÖR RESAN METODEN.

HON SOM DELAR UT RESAN METODEN SER INGENTING DÅ. Hon har problem själv när vi läser boken. Hon har tagit fram till barnen barnboken.

BOK FÖR BARNEN FAMILJEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.