ÖSTERSUND KOMMUN

NÄR VI SER ANSTÄLLER MÄNNISKOR HAR GLÖMT BORT LÖNEN GER FEL LÖN. VI HAR FOLK INOM ÖSTERUND KOMMUN ÄR PROBLEM FOLK. Lönen ger fel lön, klagar får problem anställa sjuksköterska briser på det. Men liten lön när anställer folk som redan jobbar där med låg lön.

När andra ger bättre lön privata sjukhuset. Men äldre boende ger mer lön än kommun ger som blir fel idag. Men får bo bra sämre tar hand om personalen. Som är problem idag, folk söker andra arbeten får mycket bättre lön därför har brister på personalen. NÄR SER LÖNEN?

När får problem att anställa sjuksköterska, då har problem Östersund kommun. MEN GER DÅLIG LÖN TILL ANSTÄLLDA. SOM FÅR DÅLIG LÖN ATT LEVA PÅ.

Men är underbetalt som arbetar där. Men vi måste leva och bo, kostar lägenhet att hyra eller köper folk lägenheten, bredband och mobilen ,mat, och andra utgifter vi har. Vi måste även betala el kostnader då. NOTAN BLEV HÖG ATT BETALA UT RÄTT LÖN ,SÅ ALLT BLIR BRA FÖR DEM.

FOLK SOM ARBETAR DÄR HAR MYCKET LÄGRE LÖN ÄN ANDRA PRIVATA ÄLDRE BOENDEN. Men ser inte felen måste vara blind när kan ,se personalen sliter ut sig där.

Slutar får för liten lön då. Klagar på har problem att anställa sjuksköterska fattas personal. MÅSTE ÄNDRA OM DÄR GENOM ATT FLERA SLITER UT SIG DÄR MED LÅG LÖN. Men folk har utbildning ,men får inte rätt lön ska ha då.

Men ligger under andra som arbetar sjukvården. Men är ett skämt ställe tar inte hand om personalen ens kostar att leva ,men ser inte det. VI SER LÖN SKA BETALA TILL PERONALEN LIGGER UNDER NORMEN.

MEN NÄR SKA ÖSTERSUD KOMMUN VAKNA UPP DÅ.

MEN ÄR SKRÄMMANDE ATT SE DET. Men har med människor att göra då. Men är problem ställe ,så folk slutar måste höja sin status. Nu kommer problem för folk som lever där måste anlita sjuksköterska som ropar efter då. Men får åka till andra träffa sjuksköterska som kan ta hand om det.

Men har pengar, men Östersund kommun lägger pengar på anställer läkare idag. När betalar lön till läkaren, då ska tänka på att personalen är under betalt idag. MEN MÅSTE LÄGGA PENGAR TILL ALLA SOM ARBETAR DÄR. RÄTT PENGAR DÅ.

MEN FÅR BÄTTRE LÖN PÅ ANDRA STÄLLEN. Men gör samma arbete och får sämre lön pengar att leva på Östersund kommun. Men leva och bo, då ska vara samma lön över hela landet

MEN ÖSTSUND KOMMUN ÄR PROBLEM STÄLLE DÅ. Men kan dra in på folk som lever där ,genom att lägger pengar på andra problem ,då ska ingen söka dit hör vi då.

DET ÄR PROBLEMSTÄLLE LEVA OCH BO ,OCH DÅLGIT BETALT SOM ARBETAR DÄR. Men får problem som bor där. Men tar inte hand om folk på rätt sätt. Men betalar pengar som bor där. Men måste ge rätt hjälp till som bor där. Men har betalt att bo där måste hand om dem.

MEN HAR PROBLEM ATT TA HAND OM PERSONALEN PLUS SOM BOR DÄR. MÅSTE SE ÖVER DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.