SKÅNE – SKANÖR

SER ETT VITT STENHUS LÄGENHETER.DET ÄR BARA BRÅK DÄR. HAR PROBLEM SVERIGE IDAG. Det är män som skadar andra män. MEN KOMMER FRÅN SVARTA LÄNDER. Har krig som ingen ser då.

Idag har Sverige problem ,genom att tar in människor som skadar andra då. MEN VAD GÖR SVERIGE IDAG TAR IN FOLK SOM SKADAR MÄNNISKOR. Nu händer det igen krig och bråk i Sverige. Genom att landet går baklänges skadar människor, nu händer det igen.

Men det är långt ner mot Skåne som svarta bråkar, så svenska folket blir sjuk från människor som skadar dem. MEN VAD GÖR SVERIGE IDAG SKADAR MÄNNISKOR, KAN SKADA FLERA NU ,GENOM ATT KOMMER FRÅN KRIGSLÄNDER. SKÅNE ÄR PROBLEM STÄLLE IDAG. Men har nära till Sverige.

Nu händer det igen män skadar människor. Svarta är problem idag. Men tar in svarta som skadar Sverige. Nu har Skåne fått problem ser vita stenhus. Går ut på balkongen och röker. Har krig där inne bråkar mellan sig. Ser havet hyreshus. Men har många hyreshus vita är vanligt. SKÅNE ÄR ETT PROBLEM STÄLLE MÅSTE TA HAND OM DÄR.

Det ligger vid havet där männen lever idag. Större stad där männen lever idag. Men ligger nära vattnet därför ser sand. SKÅNE ÄR PROBLEMSTÄLLE ,DÄR FOLK HITTAR MÄNNISKOR HITTAR HUS.

MEN HAR STOR INVANDRING. Men hittar vägen till Sverige. Nu händer igen måste låsa vägen mot Sverige.

MEN MÅSTE LÅSA VÄGEN TILL SVERIGE. HAR FOLK SOM TAR SIG IN. Kan krypa genom ställen som händer igen. Kan skada människor. Det är ett problem ställe när ingen tar hand om svenska folket. SKANÖR MÅSTE SKYDDAS NU.

SKANÖR TAR IN PROBLEM FOLK.

MÅSTE SKYDDA SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.