NYTT SÄTT ATT SÄLJA DROGER – NEW WAY TO SELL DRUGS

SKOLOR BLIR UTSATT FÖR DROGER IDAG.

SER SPRINGER UPPFÖR BRED TRAPP. SPRINGER FORT UPPFÖR TRAPPEN. LÄGGER ETT PAKET I GÅNGEN. VITT LITET PAKET. Papper runt paketet. Folk kan sopa bort det ser inte vad det var. Men någon lämnar ett paket som någon skulle ta emot.

MEN VITA PAKETET ÄR TILL ANDRA ,SOM INGEN SER GÅR FÖRBI PAKET. Ligger bara där och folk ser inte det går förbi vita paket, som har lindat in fult. Folk bryr sig inte om paketet då. MEN EN DAG KOMMER FOLK SKA TA VITA PAKETET.

FOLK SKA SOPA BORT VITA PAKETET SER SKADAT UT. Men kan packa in på olika sätt fult, som det här vita paket ligger där. Kan se slarvigt ut. Det beror på folk som lindar in vita paket.

ALLA PAKET NI SER SKA NI KASTA BORT PÅ EN GÅNG.

Men folk kastar dit vita paket då. Men sopar bort vita paket. Men har förlorat pengar då. VI HAR ETT LAND MED DROGER. MEN LIGGER PÅ STÖRRE STÄLLEN KASTAR IN DROGER.

MEN VISAR HUR SVERIGE SER UT NU. SKOLOR DÄR UNGDOMAR GÅR .

VI HAR ETT LAND MED PROBLEM FOLK GÅR RUNT OCH SÄLJER DROGER IDAG. KAN LÄGGA UT PÅ OLIKA STÄLLEN DÅ. Säljer droger skulle hämta vita paketet.

SER PAKET MÅSTE SOPA BORT PAKET PÅ EN GÅNG. Men kan linda in på olika sätt. Men skolor blir utsatt idag. Vi ser lite paket ,så kasta bort det. Vi såg det låg i gången vitt paket. Men var på skolan vi såg vita paketet.

DROGER SKA BORT FRÅN ALLA SOM SÄLJER DROGER. Ibland har ungdomar problem att leva ,då tar chansen droger då. Men är farligt att börja med droger då. MEN ANVÄDER UNGDOMAR SÄLJER DROGER ,GENOM ATT TJÄNA PENGAR DÅ. Kan kasta in på skolor eller andra ställen som ingen upptäcker då.

VI SER SÄLJER DROGER LÄGGER UT VARNINGAR. Men gör det, så fint säljer droger nu ,ser kastar in paket på skolan eller andra ställen.

Men är problem värld att hålla reda på nu. Men kan lura in ungdomar säljer droger till andra då. Men ser det genom att har lindat in, så dåligt vita paket. MEN SÄLJER DROGER PÅ FLERA PLATSER NU. MEN FOLK BLIR SJUK IDAG.

MÅSTE STOPPA PLATSER IDAG OCH SKOLAN IDAG. Men smyger in bland ungdomarna idag ,så sätt stopp för droger rädda ungdomarna idag.

VI HAR ETT PROBLEM LAND IDAG. DROGER DRICKER ALKOHOLEN FLÖDAR PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG. Men vindunk sätter fart på folk idag när säljer vindunk ,som blev värre för folk idag. Men finns inget stopp idag.

VI LÄGGER UT EN STOR VARNING NU. DROGER SKYDDAR UNGDOMARNA NU OCH ANDRA MÄNNISKOR NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.