TRYGGHET ÄR BLAND DET VIKTIGASTE I LIVET

MÅSTE VARA TRYGG I LIVET SER LUTAR EMOT EN KILLE. VI HAR PROBLEM ATT SE RÄTT KÄRLEK NÄR VI MÖTER PÅ RÄTT KILLE. Vi lever med fel människor. När vi ser rätt ,då vet vi vem vi ska leva med. Kvinnor har problem att se rätt när går förbi kärleken.

Kärlek är problem när vi möter på rätt man ,då kommer andra problem föräldrar kan blanda sig i. Kärlek är svårt idag när ingen ser rätt , då kommer andra problem. Kärlek måste vi alla ha när vi ser rätt. MEN KÄRLEKEN ÄR PROBLEM IDAG. Kan hitta våldsamma killar bråkar om allt kan bli sjuk från killen då.

Vi har ett problem samhälle som män bråkar om pengar ,som är problem att leva med män som bråkar om pengar. Problem män möter kvinnor på idag kan bråka om pengar, men skadar relationen. Idag händer det kan lämna varandra när blir för mycket bråk. KÄRLEKEN DÖR UT NÄR BARA BRÅKAR OM PENGAR DÅ. Men har arbete som ger problem pengar som regeringen gör fel idag. Men alla ska leva och ta in pengar, som vi har olika löner som kan skada kärleken.

Men folk kan vara arbetslös kassan eller pension eller bidrag pengar att leva då. Men kan tjata om pengar när kan inte göra något åt pengar då. Vi får leva så. Men Sverige ser ut så ,vi lämnar varandra istället för att samarbeta med varandra då. Men folk bråkar om pengar ,men kärleken dör ut tillslut. MEN ÄR SÅ SVERIGE SER UT IDAG. NÄR SKA FOLK FÖRSTÅ BRÅKA OM PENGARA ALLT DÖR UT DÅ.

MEN FINNS KÄRLEKEN FLYTER MYCKET BÄTTRE. Kan leva lugn och ro och samarbeta, då har hittat rätt i livet när flyter bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.