ALLA KURSER SOM SVÄMMAR ÖVER IDAG

 IBLAND HAR FOLK SVÅRT ATT VÄLJA RÄTT KURS IDAG. Ibland har folk svårt att välja rätt kurs.

DET SVÄMMAR ÖVER MED NYA KURSER HELA TIDEN ,nya kurser och nya kurser, gå den kursen, så blir du ett perfekt medium eller kurser som lär oss om healing, som är överfullt av, och blir över av alla kurser. Att nu ska folk gå en helgkurs, och tror att de har kunskap när de börjar jobba, och ger healing till människor och kan allt, som många tror ,att de kan allt när de gått en kurs i healing då.

Men där börjar resan ,att lära sig om människor när de börjar jobba med healing. Folk är inte ens fullärd på en helgkurs ,utan där får folk lära sig om olika redskap de använder sig av då ,och sen kommer resan för varje person, HUR REIKI HEALING FUNGERAR DÅ.

Folk som är känslig och öppen SKA VARA AKTSAM NÄR DET GÄLLER REIKI HEALING KURSER DÅ. Ni tar in allt som ni inte tänker på ,när ni är så himla intresserad av Reiki healing då. Om ni börjar öppna upp mycket mer, då blir ni mer känslig för mycket mer saker då. Jag vet av egen erfarenhet, som älskar Reiki healing, att jag ger inte så mycket Reiki, än när jag känner att jag måste det ,när det gäller barnen barnbarnen då, genom att jag känner in allt då. Det är inte perfekt för mig då. Jag fick sluta med att ge kunder behandling då.

MEN VARJE MÄNNISKA, SOM GÅR KURSEN MÅSTE LÄRA SIG EFTER VÄGEN, HUR REIKI-HEALING FUNGERAR DÅ. Ni går en helgkurs, men sen kommer undervisningen efter ni har lämnat kursen, som inte alla ser eller kan då. Men hur många tänker på det genom att många tror att de är fullärd, som ni kan glömma bort ,utan då börjar resan för er då. REIKI-HEALING FUNGERAR SÅ. Men måste lära sig om olika saker, hur healingen fungerar då. Ibland kan folk vara pigg på, att testa på folk, när de nyss gått healingen då. Men måste kunna mycket mer om den metoden Reiki-healingen, genom att healingen sätter igång folk ,som fått den behandlingen vart problemet sitter ,och kan leta sig till där problemet sitter då.

MEN FATTAR INTE ALLA GÅNGER NÄR REIKI-HEALING TAR EN ANNAN VÄG när folk kan komma och har ont i benet.Haniel-1Han gick och hade ont i benet, och söker hjälp för benet då. Men han hade så ont i benet då. När han får Reiki-healing på benet ,då plötsligt får han hjälp med största problemet astma ,som han led länge av svår astma då. Men han sökte inte för det ,utan ont i benet sökte han för då. Men plötsligt blev han mycket bättre i sin astma då. Han kände efter den gången, att han kunde leva då. HAN KUNDE GÅ UT OCH GÅ ,OCH TA BORT ALLA MASKINER OCH HJÄLPMEDEL HAN HADE DÅ. Han hyllade mig till höjderna ,jag satt högst för honom, och han älskade mig så mycket då. Han var gammal och led av svår astma, och hade maskiner när han gick ut och gick ,men efter sen jag gav han Reiki-healing ,då kunde han leva utan maskiner och hjälpmedel han kunde ta sin promenad då.

Men genom att han älskade mig så mycket, och allt blev toppen för honom, som led så enormt med sin astma då. Men han tipsar sin bror ,och han led också av astma, men inte lika svår astma då. Men han hade problem och led av astma då. Men ringer mig och frågar om en tid, och ger en Reiki-healing behandling då. Men han kom flera gånger ,och fick behandling, MEN HAN BLEV ALDRIG HELT FRI SIN ASTMA , som sin bror, som led av mycket värre astma ,som blev fri från sin astma, och kunde börja leva igen och ta långa promenader då. Men Kalle satt fast genom olika problem som kom från hans barndom.

MEN FOLK FÅR ALLTID EN HEL BEHANDLING NÄR JAG GAV REIKI-HEALING DÅ.

MEN MYCKET KOM FRÅN FAMILJEN GENOM ATT DE LED AV ASTMA DÅ. Hur enkelt han kunde städa sin svåraste astma när han fick behandling i Reiki-healing då. Bröderna hade problem från barndomen ,och då kan en del sitta fast mycket mer och tar ett tag att städa astma, som led av värre astma han blev fri och kunde leva igen, och han kastar bort sin maskin, och kunde ut och gå sin promenad då. Men Kalle han hade kvar  astma tills han dog då. Men varför var det så tror ni???? Kom från samma familj ,men Kalle led av mindre astma, än sin bror och han blev frisk och kunde leva igen då.

Men barndomen kan sitta så hårt hos en del folk, som gör att folk får astma, som kommer från gamla saker när folk börjar få astma, ATT DET FINNS NÅGOT I RYGGSÄCKEN HOS DEM, att de har svårt andas vissa tider när det har hänt saker för dem, att de har svårt med astman ,som är ett sätt att uttrycka sin känsla då ,genom att livet känns tungt just då, de orkar inte då, men kan täppa till, och täppa till och blir sjuk av gamla saker, som mycket folk lider av idag. När folk får astma ,som kommer mycket från gamla saker ,som inte folk tänker på då. Men barn kan lida av astma, som ingen kan förstå, varför får mitt barn astma, men mycket handlar om händelser i deras liv, när astma dök upp. Men barnen och föräldrar har svårt, när de får problem med astma vart kommer det ifrån, varför får han eller hon astma, som är svårt att lista ut då.

 

 MEN DET GÅR LISTA UT

VART ASTMAN KOMMER IFRÅN när ditt barn plötsligt uppvisar astma då. Men det går ta reda på vart det kommer ifrån, och gå tillbaka i tiden, och forska med ditt barn prata med ditt barn, genom att hitta tiden, och händelsen när någonting inträffade då.

FÖR STÄDA ASTMA, DÅ MÅSTE FOLK HITTA ORSAKEN TILL ASTMA OCH TIDEN NÄR DET HÄNDE, och gå tillbaka med barnen när det hände, svåra saker i barnens liv då, genom att hitta orsaken till astma, som finns i barndomen hos er ,när det hände saker i ditt liv, att hitta igen den händelsen, kan vara svårt då.

MEN DET GÅR HITTA IGEN NÄR BARNEN FICK ASTMA, NÄR FÖRSTA GÅNGEN DET INTRÄFFADE FÖR DITT BARN, sitt med papper och penna, och lista ut tiden, och just den händelsen, och prata med barnen ,genom att hitta orsaken till problem ,de fick just vid den tiden då.

Men folk kan blir sjuk vid en viss tid ,men då hände det något då ,när de kan bli så sjuk och svårt att andas, men fattar inte alla gånger vart det kommer ifrån då. Men hittar tråden till, att då var det stora problem i familjen ,men mamma och pappa gick varsin väg då. Mamma och pappa  skilde sig just vid den tiden blev hon sjuk. MEN DET ÄR EN GAMMAL HÄNDELSE DÅ, och då blev de sjuk vid den tiden, och mycket föräldrar springer åt olika håll idag svårt att hålla ihop en familj idag ,men vem blir lidande av det????

DET ÄR BARNEN, SOM BLIR LIDANDE AV ATT FÖRÄLDRAR SKILJER SIG ,som ingen läkare tänker på ,att ta reda på orsaken när föräldrar kommer med sitt barn ,och fått astma då. Men hjälp dem rätt, genom att ,då kommer det från föräldrar har problem i relationen, och barnen kan knappt andas ,och göra sig hörd då, när de ska gå åt varsitt  håll, då kan barn bli drabbad av  astma då. Men kalles föräldrar de levde ihop och där kommer annat från den familjen då.

Ibland är det bara 1 barn i familjen som blir drabbad av astma då. Men föräldrarna skilde sig då. Ena barnet var inte ens född när de gick åt varsitt håll då. Den andra var bara 11 månader när de gick isär då. Men en drabbas av astma ,som kommer från när föräldrarna skilde sig då. ASTMAN KOMMER FRÅN SKILSMÄSSAN DÅ.

TYP EXEMPEL

GREKLAND BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONNÄR FOLK LÄGGER HÄNDERNA PÅ ÖRONEN NÄR ÖRONVÄRKEN HAR INTE SATT IGÅNG FULLT UT, men folk kan få öronvärk ,och tror att de blir bra på en gång ,men då sätter öronvärken ingång ,då blir det värre och värre ,genom att då håller den på att rida ut smärtan de har, och då kan öronvärken bli värre då. Jag har sett det några gånger då. Men blir fri öronvärk såklart, men måste rida ut smärtan först då. Men kan kontakta sjukvårdsupplysningen när öronvärken har satt igång. De får inte så mycket hjälp där.

MEN KOM HEM TILL MIG ,OCH HADE ÖRONVÄRK ,SÅ HAN VEK SIG DUBBELT ,SÅ ONT HADE HAN DÅ. Men det var Anders som hade hittat honom då. Han frågade om jag kunde hjälpa han med öronvärken genom att han led enormt av den? Jag började ge Reiki-healing.

Jag var ny den gången ,men jag lägger händerna på hans öron ,och han känner att hans öronvärk blev bättre då. Jag fortsätter hålla på hans öron hela tiden, men han hade ont och var röd i öronen då. Han var röd i öronen och hade öronvärk, SOM BLEV BRA TILLSLUT. Han kände, att den försvann mer och mer när jag gav han Reiki-healing då. Men sa till, att han måste ändå åka till sjukhuset och kolla öronen då. Men han var fri öronvärken bara lite röd i öronen då. Men han blev fri snabbt öronvärken ,genom att den hade redan satt igång då. Och då fungerar det så. Han var så himla lycklig när han blev fri öronvärken då. MEN SETT ATT ÖRONVÄRKEN FUNGERAR SÅ. 

MEN SAMMA MED TÄNDERNA FOLK ÅKER TILL TANDLÄKAREN, GENOM ATT DE HAR LAGT HÄNDERNA PÅ TÄNDERNA DÅ. Men får ont i tänderna och tandläkaren kollar, men hittar inte så mycket då. Men kan även åka dit fast det är inte fel på tänderna då. Men då ska folk vänta innan de åker in. Jag vet att, jag har satt igång tandvärk ,och även Yasmine min mellersta dotter har åkt in, genom att hon lade sina händer på tänderna då. Men sa till henne, att ge inte healing hela tiden, genom att du sätter igång en process hela tiden då. Jag minns mycket väl när hon höll på så, men jag såg själv att jag kan lätt sätta igång tandvärk ,när man ger Reiki-healing då. Men ingen tänker på det utan lägger händer på  käken munnen då. Men sen sätter det igång, och jag hatar tandvärk. Men det är lätt när man har Reiki-healing då.

Jag tänkte ge lite Reiki-healing på mitt tandkött ,genom att mina tänder är inte så bra då. Men har ingen tandvärk ,utan tänkte på mitt tandkött då. Men, då satte det igång ,men åkte inte till tandläkaren. Men kände hela min käke satte igång ,att jag fick så himla ont då. Nu har jag inte ont alls då. MIN PROTECTION VILLE INTE JAG SKULLE STÄLLA TILL PROBLEM, HAN VET ATT JAG KAN FÅ ONT I TÄNDERNA DÅ. JAG FICK DET DÅ.

animlinNÄR JAG SLUTADE MED ATT GE REIKI-HEALING, DÅ BLEV KROPPEN BÄTTRE. MEN KAN TA REIKI-HEALING AV ANDRA ,MEN INTE JOBBA MED DET SJÄLV.

Genom att jag hade så mycket ont när jag höll på, att ge behandlingar eller kurser då, TILLS JAG FICK BESKED FRÅN GREAT MASTER JESUS DÅ. Men sett att det fungerade klockrent på andra han gett Reiki-healing. Jag frågade, varför jag blev aldrig bra ,och Anders såg även han det. Han blev less då, genom att han gav och jag blev bra , men hade en kund ,och sen fick jag ont igen då. Eller kurser när jag låg nästan dubbelvikt ,och hade ont i ryggen när jag fick stå för mycket på steg 1 då. Steg 2 gick bättre när jag satt ner. Anders började inte tro på att det fungerade då. Men inte på mig utan kommer tillbaka hela tiden, genom att jag drog in från kunderna en massa då.  PROTECTION ,SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SÅG BARA SVART HOS MIG DÅ.

Han fick rensa mycket hos mig när han upptäckte ,vad jag gått för healing då ,GENOM ATT MIN KROPP VAR FYLLD MED SVARTA MÖRKA ENERGIER FRÅN FOLK JAG HJÄLPT DÅ. Kurser  eller behandlingar då. Men synd att jag inte upptäckte det i tid. Men jag som andra bli så himla intresserad av Reiki healing, och ingen sa som det var då, genom att vi misstänker att folk har inte så mycket kunskap om Reiki healing då.

Men slutade sen att ge Reiki-healing, och har känt att kroppen blev mycket bättre då. GENOM ATT JAG SKA INTE ENS SE ÅT DE JOBBET ENS, utan kan ta Reiki healing från andra människor, men inte ge själv då. Men vem tänkte på det, när jag gick och anmälde mig till första kursen i Reiki healing, att jag skulle bara ta behandlingar eller gått bara steg 1, som är jätte stark kraft, fast de har gått steg 1 Reiki healing då. Mina barn har gått 1 steg, och annat folk som har bara gått 1 steg, har fungerat perfekt att ge Reiki ,fast bara gått 1 steg, genom att det är en stark energi folk håller på med. Och ,måste lära sig om Reiki, hur den fungerar då.

Jag minns jag körde för hårt, och gav mig för mycket Reiki varje dag då. Jag var väldigt ivrig på det. Jag till och med glömde bort en symbol som var värre då. Men förstod, att jag har kört för hårt då. Men symbolen kom tillbaka igen då. Men minns hur jag kunde bli ivrig på allt och sen kan man däcka genom att man kör sig för hårt då. Men ingen lärare verkar kunna den biten ,utan säger att man måste ge sig Reiki hela tiden ,som blev för mycket för mig då. Jag fick lära mig av ärkeänglarna, hur det fungerar, och vi måste först jobba på en process och sen nästa process då. MEN HUR MYCKET LÄRARE LÄR UT DET ,INGEN DE KÖR PÅ FÖR FULLT DÅ. FOLK KAN BLI SJUK AV DET DÄRFÖR MÅSTE DE TA DET LUGNT.

Copyright © Ärkeängeln Rafael Birgitta Andlig InspirationMen lärt mig efter den tiden OCH ÄVEN ÄRKEÄNGELN RAFAEL,  HAR FÖRKLARAT ATT MAN MÅSTE JOBBA SIG IGENOM EN PROCESS, INNAN MAN STARTAR IGÅNG IGEN EN BEHANDLING DÅ. Där gör mycket folk fel idag, genom att de startar igång igen och igen ,och ingen hinner inte ta hand om det ni starta igång då. Men folk måste lära sig om Reiki då. MEN DET FINNS 22 ÄRKEÄNGLAR ,MEN ÄR MÄKTIG OCH STOR KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. 5 meter lång är varje arch wings. Men lever på andra sidan. Men alla kallas för arch wings, men folk får lära sig rätta namnet. Men ärkeänglar kommer från skyddsänglar. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR KALLAR SIG SJÄLV SÅ. 

Det är samma med Medium, att vi blir inte medium över en helgkurs ,utan startar igång en lång bana folk kliver in på då. MEN FOLK KAN BLI SÅ LÄTT MANIPULERAD AV FOLK IDAG, som har gått den kursen ,och de brinner för den kursen, som inte folk gör då. Men kan bli manipulerad och går den kursen, som inte skulle gjort då.

Genom att vi är så olika människor på jorden, och en del brinner, för att bli ett medium då. HAR VUXIT IDAG. HAR BLIVIT STORT IDAG. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gifMEDIUM KAN FOLK MÖTA PÅ, MEN VILL SJÄLV TESTA DEN BANAN. Men handlar om att vara öppen, och kan se saker själv känna av en del i vardagen. Men föds känsliga människor, som kan titta åt hållet.

Men så finns människor ,som kan inte känna in rätt. Men känsliga personer kan lära sig om sig själv ,och då finns det kurser för dem såklart. KAN LÄRA SIG FRÅN RÄTT MÄNNISKOR. KAN MEDIUM. JOBBAT LÄNGE SOM MEDIUM. 

Men föds människor ,som är känslig och rädd ,som jag och min yngsta dotter Linn. MEN VI FÅR LEVA MED DET. Men Linn har problem att gilla ,när man säger du är öppen och känslig, kan bli medium. Men hon har inte intressen för det. Hon är rädd ,men hör allt och kan se, men jobba som mamma det vill hon inte ens. Men har hittat henne ute på gården, då hör hon nycklar i lägenheten. Men hon kan vara ute och går sitter i trappen när hon har besök. Men hon växer vill inte medium. Linn är äldre idag. Men hon vill inte det. JAG FÖRÖKER HJÄLPER LINN,

VI KAN LÄRA OSS MER. MEN KOMMER TILL HENNE NÄR HON HAR PROBLEM. Vi ska testa lite saker med henne. Men hon säger JA, men blir inte av. Jag vill ge henne redskap såklart. Jag vill hjälpa henne få frid inom sig. LINN ÄLSKAR ÄRKEÄNGLAR NÄR VI LÄMNAR BUDSKAP FRÅN DEM ,MEN STÖR INTE HENNE. VAR MED PÅ EN SEANS I LJUS OCH HJÄLPER MIG. DET KOMMER GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR ,GUIDER ,SKYDDSÄNGLAR. HON ÄLSKAR ALLT OCH KÄNNER SIG TRYGG. HON ÄR MED STÖR INTE HENNE. 

Men andra flickorna är känslig även andra döttrarna men även barnbarnen. Jag måste hjälpa dem när har problem då. Men jobba som mig, vill ingen av dem, genom att för mycket folk sysslar med. Men leva på det är problem idag. Men vill lära sig. Men ser världen hur ser den ut idag. DET ÄR FÖR MYCKET SOM JOBBAR SOM MEDIUM. Men ska leva och ta in pengar såklart. Men väljer yrke, jobb kan leva på. Men är känslig öppen och ser saker ,och vill saker och ting. Men kommer aldrig välja den banan medium. DET SVÄMMAR ÖVER MED MEDIUM. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sc3a5ngaren-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN DET ÄR INTE BARA HEALING KURSER SOM SVÄMMAR ÖVER IDAG, FOLK SKA LEVA PÅ DET. Men det kommer nytt hela tiden och alla måste testa det. Men mycket olika healing har kommit sen Reiki healing kom till Sverige då. Folk blir snurrig av allt idag, genom att Sverige svämmar över med olika kurser, SOM HAR BLIVIT FÖR MYCKET AV DÅ. Alla kan inte leva på det.

FOLK KAN KOLLA UT IDAG, HUR DET SER UT PÅ MARKNADEN, GENOM ATT DET KOMMER NYTT IGEN och hur ska folk hinna med då. Men folk är så himla intresserad av andevärlden och andra kurser som folk hittar på och gå den kursen.

OCH SPECIELLT NÄR DET BLEV REAPRIS PÅ REIKI MASTER .Folk sänkte den kursen enormt mycket, och egentligen kostade den 10 000 dollar, som Takata sa till folk ,att Reiki Mater kostar 10 000 dollar. Och folk fick betala priset på den tiden, och även jag åkte på samma ,och betalade 10 000 dollar, genom att jag kom rakt ner från Takata led då, och det var mer rätt, att gå den kursen, men kostade mycket mer då.

MIKAO USUI REIKINS GRUNDARE kopieraMEN SOM HAR RÄTT ELLER FEL OM TAKATA OCH MIKAO USUI. Det kan vi diskutera fram och tillbaka. Men han höll ner problem på den tiden, genom att alla kan inte gå en Reiki master då.

MEN HAN ARBETADE MED MÄNNISKOR och hade mycket folk, som jobbade med Reiki behandlingar då. Och Takata fick syn på det ,och blev hjälpt den gången när hon besökte honom, när hon var så fruktansvärt sjuk den gången. Men bodde där en längre tid, men fick tillgång att lära sig Reiki ,som var inte vanligt att kvinnor fick det. Och det var mest männen som jobbade med det.

Men hon fick lära sig ,och förde över det till USA och sen fördes det över till Vanja, som lärde sig av Takata ,och SEN FICK SVERIGE REIKI HEALING IN I SVERIGE DÅ. Och jag gick kurs med Desirée ,och hon kunde healing, men hade gått den kursen hos en kvinna ,som hade gått hos Vanja den gången.

Men innan Takata fick lära sig Reiki-healing då fick hon behandlingar av män som gav henne healing då. Men flera arbetade där ,och hon kunde få behandling av dem. Hon bodde där en längre tid när hon var så sjuk då. Hon gick dit varje dag ,och fick behandling då. Men det var flera som arbetar med healing där. Men hon fick åka hem en sväng, men tillbaka och fick behandling då. Det var Takata som förde över det till USA.  Det tog långt tid innan hon fick lära sig seg 1.

När hon fick lära sig Reiki-healing ,då var det väldigt noga då ,det var delsteg första steget Reiki-healing. ALLT VAR SÅ NOGA INITIERING på ett visst sätt ,och allt var hemligt. MIKAO USUI visste vad han höll på med då. Varför delade han upp första steget så mycket? Vi ser svart energi svart moln när han höll på med då. Han tvättar av sig. Vi ser vatten genom att energin åt in i honom då. Han såg även att kläderna blev svart av energin och tvättade dem. Vi ser han tvättar även ett lakan som de har legat på. Svart energi. Ser från solarplexus han såg att energin var svart vi. Mikao såg själv, att Reiki-healing var starkt och kraftigt då.

Vi ser när han gjorde illa tån. Han blöder så mycket då. Men lägger sin hand på tån då. Han var så utmärglad när han skadade sig då. Han lägger sin hand på sin fot. Han läker tån. Efter den gången, då började han titta åt det. Läka människor. Vi ser alla tecken han använder då. MEN HAN GÖMDE TECKNEN VÄL. DET VAR TILL HAN SJÄLV DÅ. 

DET TOG LÅNG TID INNAN TAKATA GICK STEG 2 REIKI-HEALING.

Och sen kom kursen mycket mer in på marknaden  då.

Men vad hände på vägen då?

Genom att människor måste ha det Vanja kom med, SOM KOMMER FRÅN MIKAO USUI TAKATA,SOM BESÖKTE JAPAN, men hur jobbade de? Alla kan inte lära sig Reiki ,eller så går folk andra kurser ,som handlar om healing, och tror att de har kunskap, om hur människor fungerar då. Genom att att folk har gått Reiki och vill ha mer då. Och testar andra kurser när Reiki är så stark då, genom att Reiki var inte så bra då.

Och så ser Sverige ut idag. Ni hoppar på allt idag ,och ska lära er om den kursen folk skickar ut då. Men måste stanna upp ett tag ,och tänka till innan ni går nästa kurs ,och nästa kurs genom att lära er om er själv i första taget då. GENOM ATT NI RUSAR BARA PÅ NU.

JAG SÅG MER HUR DET FUNGERAR REIKIN HEALING PÅ FOLK DÅ. Men vilken tid det tar, att lära sig. Men jag gick Reiki ,och jag lärde ut till folk Reiki ,som jag har gillat då. Men jag lärde mig inte på en gång, hur Reiki fungerar, att man kan inte ge sig själv hela tiden, genom att man sätter igång en ny process då, som jag aldrig fick lära mig då ,utan körde på för fullt ,genom att jag är den personen, som måste köra på hela tiden. Och folk fick mycket healing från mig. Att lära sig på en helgkurs, det kan ni glömma bort att ni gör då. Ni kan ge Reiki- healing ,genom att energin fungerar då. Men lära sig om hur Reiki fungerar på alla människor tar tid ,genom att vi är olika människor då. LÅNG VÄG ATT GÅ.

Jag minns när en kund kom till mig ,och satt och skakade på stolen, genom att hon hade fått Reiki-healing av en vän, som hon känner då. Han hade gått Reiki 2 ,och där får man sända på människor då. Han hade sänt på henne jättemycket, utan att han hade vetskap, hur Reiki fungerade då. HAN SÄNDE FÖR ATT HA KUL MED HENNE DÅ. HAN HADE INGEN KUNSKAP ALLS. Men så får man inte göra, som han gjorde ,genom att hon blev sjuk då. Hon blev sjuk och mådde jättedåligt, och skakade när hon kom till mig då. Men han kunde ingenting om Reiki -healing då, hur den fungerar då, att den gick ner på djupet, och har sänt den värsta av symbolerna, då drar det igång mycket ,som hon hade inte en susning om då. DET HÄR MÅSTE FOLK TÄNKA PÅ NÄR DE JOBBAR MED MÄNNISKOR DÅ. Det är ingen lek utan det är människor de håller på med då.

 varför åkte Takata till Japan , för att lära sig steg 1, men fick vänta till steg 2. Varför var det så????

Hon måste ta den tid det tar ,och den tid ,att lära sig allt om sig själv ,men den tid att kunna läka tar tid. Men hon fick bo där, och hon lärde sig Reiki, som har blivit så mycket av då. Men alla kan tyvärr inte gå Master ,som jag skulle inte gått om hon har manipulerat mig den gången, gå den kursen ,och på den tiden var den dyr, och dollarna stod  högt. Och kostade 10 000:- dollar. Men när jag ser på det idag, då har jag kunnat vänta tills dollarn gått ner då. MEN HON TJATADE OCH MANIPULERADE MIG ,ATT GÅ DEN KURSEN, genom att du är perfekt ,som lärare, som den stora läraren, och du måste bara gå den kursen då. Hon såg mig så stor lärare i Reiki. Men hon sa, att hon visste inte om hon skulle hålla någon mer gång då.

Men hon har fortsatt att hålla kurser, och har kunnat vänta till dollarn gick ner, genom att kursen kostade  100 000:- när jag gick rätta ledet ,då kostade den dessa pengar då. Hon lovar att jag skulle ha kurser på olika ställen i Sverige då. Desirée ritade upp en karta till mig,  så lätt var det att köra Reiki-kurser både här och där. Men för henne var det enkelt det hon ritade ställen jag kunde vara på då. Men  blev det så, som Desirée lovade den gången när hon visade mig det. NEJ, JAG FICK INTE ETT ENDA STÄLLE DÅ.

Men hon visade ett ställe i Dalarna jag kunde vara då.  jag har träffat dem ,genom att  Desirée hade kurserna där. Men folk var så less på henne ,och då blev det inga kurser för mig då. Jag kunde inte ha kurs i Dalarna då. Desirée visar ett annat ställe, men det var redan upptaget Örebro där hade en kvinna kurs, som hade gått med henne. Desirée lovar kursdeltagarna att de kan hålla till där då. Men lovar och inte håller ,och så många är så himla sur på henne då. Kan ta en kurs som en annan ville ha där genom att hon är master då. Men båda är master då. Jag tog Nedansjö själv genom att en kvinna gick steg 2 hos mig. MEN FOLK HAR PROBLEM MED HENNE DÅ.

BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG VET ATT FOLK HAR FUSKAT SIG FRAM NÄR DET GÄLLER REIKI-HEALING, och har inte alls gått den rätta vägen ,som jag gick då. Jag vet vem det är ,som har till och med skrivit böcker om Reiki ,men hur har hon kunnat fixa allt då. Men har varit mycket krig om det. Folk som gått samma väg som jag har gått då.

Det är någon som har lämnat ut papper till henne. Ser en ihop vikta papper en rulle med papper då. DET ÄR FOLK SOM VILL FÖRSTÖRA REIKI-HEALING DÅ. MÅSTE HA SJÄLV DEN KURSEN.  Hon har skrivit flera böcker, men även lagt ut symboler i boken då. Hon har fått en medhjälpare då.

Hon hade problem att komma till kursen då. Hon tog från annat folk då. Folk är jätte sur på henne ,som har gått den rätta vägen genom att hon förstör för folk då. MEN FOLK VET INTE VART LÄRAREN HAR GÅTT ,som kommer till kursen ,om de har kunskap ,eller så har de kunskap om Reiki-healing då. IDAG FINNS DET MYCKET BLUFF KURSER ,SOM SPRIDER RUNT, SOM ÄR SYND NÄR FOLK INTE RESPEKTERAR FOLK DÅ.

Hon har lämnat ut mycket ,som egentligen inte ska göra då, genom att hos Takata och Mikao Usui ,HOS DEM RÅDDE TYSTNAD DÅ ,och fick inte ens lämna ut, som har spridit ut från Japan då. Som vissa saker skulle hållas hemligt när de gick Reiki då. Men det är många med henne, som har skadat det, GENOM ATT FOLK FÖDS MED ETT STORT EGO OCH KAN INGENTING OM REIKI DÅ.

DE TAR OCH TAR HELA TIDEN, men vad som är rätt eller fel där, genom att hitta det rätta då ,det är folk som gått rakt ner från Mikao Usui och Takata men måste gå efter ledet Mikao Usui då.

Genom att mycket andra, som har hitta på sitt eget stämmer inte alls symbolerna, som han hade då. Men folk tänker inte på det när de går kurserna i Reiki-healing då. MEN ÄVEN SATT REAPRIS PÅ REIKIN MASTER, så ni kan se hur det ser ut idag, när allt hackas sönder från Mikao Usui. Titta på alla kurser som dräller nu, då ser ni mycket folk har hittat på sin egen varianter, GULD REIKI OCH ANDRA ANDRA VARIANTER AV REIKI – HEALING. ÄNGLAR REIKI ,SER NI LISTAN VÄXER FRÅN JAPAN.

Golden Light healing kolla vad allt växer ,nu har MIKAO USUI fått guld nu. HITTAR PÅ EN NY VARIANT, FAST DET ÄR ÄNDÅ MIKAO USUI

Men folk har gått för långt idag, men listan är lång, det var Mikao Usui som hittade Reiki-healing. Det spelar ingen roll om det är guld eller änglar kristaller ,så är det ändå Mikao som hittade Reiki-healing. Men det finns redan i era händer, som kollar mot guld eller änglar och kristaller då. Men ni har det i händerna när ni en gång har gått Reiki-healing då. Men guld och änglar kristaller är inte starkare då. MEN TYVÄRR BLIR NI LURAD OCH MANIPULERAD IDAG. ALLA SOM GÅTT REIKI-HEALING HAR DET I HÄNDERNA DÅ. Men tror att läraren lär ut bättre ,för att det står guld glöm det, ni har redan Reiki-healing i händerna då. DET HÄR GÄLLER FOLK SOM HAR GÅTT  REIKI-HEALING GENOM ATT SLIPPA BLI LURAD IDAG.

Och det ena än det andra svämmar över i Sverige, men det finns på andra ställen, som har gjort samma sak. Och en del ska inte ens jobba med människor ,genom att det sätter igång mycket hos folk som går Reiki. DET HAR KOMMIT TILL FLERA LÄNDER DÅ.

NI KAN ÖPPNA MYCKET TIDNINGAR ELLER INTERNET ,SOM SÄLJER SÅ MYCKET KURSER IDAG. Och folk verkar inte ens se hur det ser ut, och kunna urskilja mycket då. De vet inte hur människor fungerar ibland, när de håller på att ge Reiki- healing till folk då. Folk håller händerna på vissa ställen, vad som händer då. Hur mycket folk har koll på det? Genom att mycket folk lär sig efter vägen när de har lärt sig Reiki.

Och därför berättade vi kort om henne, han sände Reiki. Hon blev sjuk ,och visste inte vad hon blev sjuk av då, genom att en kille satt och sände på henne Reiki-healing ,och kunde ingenting själv om Reiki då. Jag minns mycket väl den händelsen då. Jag vet hur Reiki fungerar då. Hon satt och skakade när han hade sänt på henne då. Hur mycket folk kan den biten, hur den funkar då och speciellt när folk sänder ,då har jag sett att det funkar då. Jag vet att alla ska inte ha kurser. Handlar om respekt till den människa de hjälper då. Men hur mycket kan ni det??????? VI TOG UPP EN GAMMAL HÄNDELSE.

Jag  minns att folk gillade att leka ibland när de nyss hade lärt sig sändande Reiki då. Steg 2. Tycker det är spännande, att se vad som händer då. Många väntar till de går steg 2 genom att det är mycket enklare ,att sända på en människa, än att ge en hel behandling då. Men även sända på avstånd ,som fungerar perfekt då. Men den energin SÄGER GUD, ATT DEN ÄR MÖRK ENERGI FÖR DEM SOM JOBBAR MED REIKI. HEALING. Därför vi drar in andras sjukdomar då. Men folk som får Reiki skadas inte av det ,utan det är vi ,som jobbar med Reiki får folks mörka energier. Folk kan ha ont eller annat och är sjuk då. Om folk har ont i ryggen och terapeuten, då ställer till för folk som är känslig då. Känner onda ryggen och kan bli extra jobbigt för den som ger Reiki-healing. 

Ni förstår vi behöver inte räkna upp allt om människor då. Men inte för den som får Reiki behandlingar då. Bara för dem som jobbar med Reiki. DET ÄR ETT FRITT VAL ATT FORTSÄTTA ELLER INTE GÖRA DET. Det handlar om för dem ,som är extra känslig, ,som ska tänka extra noga då, ni som vill jobba med människor ,och börjar bli mer öppen, ,då ska du tänka till flera gånger innan du går steg 2, genom att ni drar in allt i kroppen. Det är andras folk problem, som ni känner av ni som är känsliga, då ska du verkligen tänka till flera gånger innan ni säger JA till steg 2 då.

VI BERÄTTAR OM STEG 1 SOM FUNGERAR KLOCKRENT, genom att ni kan ändå hjälpa människor då, även fast ni har steg 1 i Reiki healing då. Vi har sett att det fungerar perfekt då.

Haniel-1

ALLA SKA INTE GÅ REIKI HEALING KURS DÅ. Jag minns en man ,som gick den kursen, Rolf Lexmyr blev sjuk av den då. Jag visade Rolf Reiki- healing lade händerna på hans axlar då. Men han kände värmen från mina händer ,och ville även han gå Reiki-healing då. Och hela familjen höll på att bli galen den gången, genom att de visste inte vad de skulle göra då. De ringde mig ,genom att jag jobbade på samma jobb som honom då. Jag fick knappt upp problem.

HON VAR RUNT OCH UNDERVISAR OM REIKI-HEALING. Jag minns att Désirée Kraft kunde fråga mig när jag följde med henne, och visade Reiki-healing för folk då. Men det var inte så ofta ,utan någon gång gjorde jag det. Hon ville ta med elever och visar Reiki-healing då. Hon frågade mig ,om jag kände något när jag gått Reiki-healing steg 1 och steg 2 då. NEJ ,jag kände ingenting ,så knepigt kan det bli ,och har fått jättemycket behandlingar Reiki-healing då. Hon frågade igen, om jag kände något då????

NEJ ,sa jag då. Men det är sant ,eller så är jag den enda som inte reagerar på det??? Jag tänkte aldrig på, att Rolf skulle bli så knepig då. JAG VAR NORMAL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpgEN GÅNG DÅ DRÖMMER JAG OM TOR DÉSIRÉE MAN. MEN HAN TRUMMAR, men han tröstar mig i drömmen. Han sitter och tröstar mig i drömmen då.

OCH VI BLIR SEN INBJUDEN TILL SHAMAN TRÄFF MED DÉSIRÉE  OCH TOR OCH HAN SKULLE TRUMMA. Jag åkte dit med mina vänner då. Men den gången trummade han, så jag fick ont i magen den gången, och grät och grät som i drömmen och tröstade mig då. Men han lossnade något hos mig då.

MEN DET ÄR SVART RUNT TOR ,han drar in svart energi från folk, som inte folk tänker på då. Men många kan bli sjuk av det. Men ser, svarta moln runt Tor ,men folk får inte svart moln runt sig då. Ser lite vitt hos folk då. Men han som jobbar, som shaman är ett mörkt jobb med mycket hemska energier då.

MEN TOR JOBBAR MED MÖRK ENERGI NÄR HAN HÖLL PÅ MED SHAMAN RESOR OCH TRUMMOR, som är vanligt idag, att alla ska vara indian idag då. Men mycket folk har börjat att titta åt shaman resor ,och shaman trummor och folk gör sin egen trumma idag.

SHAMANS ,Trumresa Ceremoni det är på modet även idag, det växer enormt. 

 MEN ÄR SVART RUNT DEM ,SOM SYSSLAR MED SHAMAN, SOM ÄR BLAND DEN SVARTASTE VÄRLDEN SHAMAN, att syssla med den energin, som gamla indianer höll på den tiden då. Men det har även det blivit ett mode i Sverige ,som allt annat då. Men drömmer om Tor och trumman då. IDAG FÖRSTÅR JAG ALLT NÄR JAG DRÖMMER OM TRUMMAN OCH TOR. Kolla på hur det ser ut idag. Jag hade ingen aning då, utan blev till och med bjuden dit när Tor skulle trumma då. Jag förstår att jag får springa på många ställen, genom att det kommer från GUD ,att ställa till problem efteråt berätta sanningen genom att jag var där då.

Men vem drömmer om tarotkorten då???

Hon heter Birgitta då. Men vem drömmer om trumman? Hon heter Birgitta då. Jag drömde på samma sätt som med tarotkorten då. MEN DRÖMMER OM RUNDA TAROTKORT DÅ. Korten, låg lagd i en halvmåne då. Men är blå på baksidan då.  En måne på baksidan.

20190603_140654.jpgJAG FICK REDSKAP TILL MIG. Jag drömde flera gånger om alla tarotkorten skulle vara med då. Jag blev väckt mitt i natten mellan 03.00 – 04.00, jag känner ett mjuk finger i sidan på mig. Det var på högra sidan. KOMMER STORA ARKANAN

Det blixtrar framför mina ögon då. Men somnade om flera gånger då. Men ser att det bara blixtrar framför mina ögon då. Men ser 3 tarotkort framför mina ögon då. Jag sa ingenting till folk ,min knepiga undervisning då.

Men efter ett tag ,då känner jag igen ett mjukt finger i sidan på mig. Men blixtrar och blixtrar hela tiden framför mina ögon då. Men somnar om och är jättetrött vid den tiden då. Men efter ett tag, då kommer 7 tarotkort. Men somnade om då. Men gick en tid ,då känner jag igen ett mjukt finger i sidan på mig. Jag känner ,att det blixtrar igen framför mina ögon ,men är jättetrött ,och somnar om som vanligt då. MEN KOMMER SISTA TAROTKORT AV STORA ARKANAN DÅ.

LILLA ARKANAN DÅ. Men lika trött när det blixtrar framför mina ögon då. Men ser en massa tarotkort igen ,men kommer en massa tarotkort då. Men det gick ett tag ,då känner jag ett mjuk finger i sidan igen. Men det blixtrar en massa framför mina ögon då. Men är trött, som vanligt när de kommer så sent då. Men såg att hela lilla Arkanan kom då ,en massa tarotkort, som var lilla Arkanan.

JAG MÅSTE HA ALLA TAROTKORT DÅ. Men sa ingenting till folk om min konstiga undervisning då. Men glömde bort den ett tag var väl van då. Men sa det till mina elever på kursen när de gick mina tarotkort kurser då. Jag berättade lite grann om den undervisningen då.

Men drömmer även om när Tor trummar genom att folk kan bli sjuk av det då. Men därför drömde jag om Tor och hans trumma då. Men GUD ser vad folk håller på med då, men då skickas jag dit.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgGUD SKYDDAR FOLK, SOM INTE ALLA SER NÄR HAN SER EN MASSA TOK FOLK HÅLLER PÅ ME DÅ.

Jag och Ingmarie en vän till mig, fick gå dit och hjälpa honom den gången då. Hon och jag var ny ,hon hade också gått Reiki-healing. Ingen av oss kunde den biten ,som har problem från barndomen då. Han har även varit på psyket när han var barn. Men varken jag eller Ingmarie hade den kollen då, utan det kom fram sen. HAN SKULLE ALDRIG GÅTT SJÄLV KURSEN UTAN FÅTT REIKI-HEALING DÅ. MEN MÅSTE TA DET LUGNT OCH FÅR JOBBA IGENOM PROCESS PÅ PROCESS DÅ. Han jobbade med ungdomar ,men hade sår från barndomen då. JAG HAR HAFT REIKI-KURSER, MEN ALDRIG MÖTT PÅ PROBLEM SOM HAN DÅ.

Han började göra saker hemma ,som familjen gillade inte alls då. HAN ÅKTE IN PÅ PSYKET DÅ, genom att mycket kom upp, som fanns i hans ryggsäck ,som läraren har inte ens koll då. Vad har han i sin kappsäck, och han blev sjuk då. Och alla ska inte gå Reiki healing då. Läraren, hon lämnade över till mig, som vanligt var det så, jag som fick hoppa in ,istället för henne då. Det var så enkelt att lämna över till mig och det var inte första gången jag fick rycka in då.

Men jag gick kursen, och hände inte så mycket första tiden då. MEN HAN BLEV JÄTTESJUK NÄR HAN GICK REIKI HEALING ,och familjen undrade vad vi höll på med, genom att han blev så sjuk, som inte jag blev sjuk av Reiki- healing då. Jag har haft mycket folk som gått Reiki, som har hänt ingenting då. Men har man mycket problem sen man var barn, att han mådde dåligt när han var liten då, och då kan det här vara farligt för honom, genom att han drev upp allt inom sig. Och jag kände inte ens igen honom när han var ute och plockade en massa ved hem till sitt hus och stenar. Han stökade på jättemycket då. Men hur mycket kunde hon om honom???? Han skulle bygga ett slag tempel. Det var svårt att ge honom Reiki-healing HAN KUNDE KNAPPT SITTA STILL DÅ.

Vi försökte ge healing hela tiden, men blev säkert värre för honom, HAN MÅSTE JOBBA SIG IGENOM SIN PROCESS ,SOM JAG HAR LÄRT MIG NU. Men då kunde jag ingenting ,och vi stod rådvill ,vad ska vi göra med honom då. Men läraren höll sig på avstånd, men sa till henna om det. Idag ser jag allt ,men då var jag ny och kunde ingenting om Reiki-healing, att processen satte igång hos honom då. Men han skulle fått jobba sig igenom process på process, och taget en i taget då. Men läraren lärde ut att man ska ha Reiki-healing hela tiden då. Folk ska ge sig själv varje dag, som hon lärde ut till eleverna då. Men han blev bara värre och värre och familjen höll på bli galen på allt, och kunde inte förstå ,vad han har råkat ut för då.

MEN IDAG HAR JAG KUNNAT HJÄLPT HONOM ,men då kunde jag ingenting hur healingen fungerar, som folk kan göra så mycket fel genom att lärarna lär ut fel har vi sett då.

VI GICK DIT NÅGON GÅNG ,OCH GAV HONOM REIKI-HEALING OCH TRODDE DET SKULLE BLI LUGNT. Rolfs process sattes igång hela tiden ,och hela tiden sattes det igång ,men han höll på att krypa ur skinnet ,och måste ut och gå eller annat då. Men ser det så klart idag ,men ingen lärare lärde ut om det ,utan ge Reiki-healing hela tiden ,som alla får undervisning då.

Han Anmälde sig till kursen då, och ingen såg, att han skulle få så mycket problem då. Han jobbade lite med ungdomar då, och höll på med sport då. En vanlig man, MEN VAD FANNS I HANS RYGGSÄCK, som uppdagades ganska snabbt, och vad som har hänt  långt tillbaka ,genom att jag såg honom på jobbet utan problem då. Men han såg att jag hade gått Reiki, och då ville han göra det ,när han kände vilka varma händer jag hade då.

Jag fick inte problem då. Men minns lärare Desirée frågade mig när jag följde med henne och hon visade Reiki healing för andra människor då, om jag hade känt någonting när jag hade gått Reiki healing då? Jag hade gått steg 1 och 2, men inte känt mig knepig då utan som vanligt, genom att mycket folk kan få upp en massa saker när vi har gått Reiki då. Men inte jag, och var väl ovanligt då. Hon skulle visa kursen ,och folk fick känna på healing då ,och testa den då. HON SKULLE VISA REIKI HEALING DÅ.

MEN KOLLA PÅ NÄR FOLK HAR ONT I MAGEN ELLER TÄNDERNA ELLER ÖRONVÄRK, ETT EXEMPEL VAD SOM HÄNDER DÅ. När man ger Reiki-healing ,då blir det värre och värre ,och man kan även åka in på sjukhuset ,när vi får ont magen, men även att öron eller tänder ,typ exempel ,att allt blir bara värre då. Men folk  kan få värk och smärtor ,folk får ännu mera ont, innan de ger med sig då. Eller så ger det med sig på en gång.

Det är så olika hur reikin visar vägen????

JAG LADE HÄNDERNA PÅ MAGEN GENOM ATT JAG HADE ONT I MAGEN En del kan börja lägga händerna på kroppen när man har ont då. Jag minns en gång när jag fick så ont i magen då. Jag har haft magkatarr och magsår då. Jag minns speciellt en gång när barnen bodde hemma då. Vi bodde kvar i parhuset då. Men ligger i sängen och får jätteont i magen då. Men lägger själv först händerna, men sen ber jag Anders kommer och lägger händerna på min mage då. Men efter ett tag ,då kommer Linn och lägger händerna på min mage då. Men kände att min mage blev bara värre och värre då. Men sväller i magen och ondare och ondare fick jag då.

Jag fick åka till sjukhuset till akuten på sjukhuset den gången då. Men läkaren sa ,att jag hade början till magsår då. Men måste ha lugnt runt mig då. MEN KÖRDE NIONDE INSIKTEN OCH JAG VAR LEDAREN DÅ. Men blev för mycket den gången ,och sjukare och sjukare blev jag då. Men läkaren sa ,att ja måste ha lugnt runt mig, och inte prata en massa problem som blev på kursen då. Folk måste hålla sig lugn runt mig ,och jag får tillbaka min hälsa då. Det kommer upp mycket när vi körde Nionde Insikten då.

Jag hade inte tänkt att det skulle bli ,SÅ MYCKET PROBLEM MED TIONDE INSIKTEN DÅ. Men gick bra första tiden ,men vi skulle fortsätta såklart till TIONDEN INSIKTEN MEN HADE KREATIV VISUALISERING MELLAN NIONDE OCH TIONDE INSIKTEN DÅ. Men två personer som frågade om de fick vara med i Tionde Insikten då. Men jag tänker inte så mycket på det ,de hade läst Nionde Insikten då. Men vill jobba i grupp ,som vi gjorde då, men sitta ihop med annat folk ,och kunna jobba sig genom tillsammans med oss då. Men det gick inte så bra då. Men känner till varandra såklart ,men då blev det bara problem med folk, som gick där ,och bara en massa konflikter mellan en del personer då.

Men om jag gjorde om det igen bjuda in nytt folk i gruppen då??? NEJ, fast folk känner varandra, men då blev det rena rama cirkusen och jag satt mellan dem ,och ska förmedla hela tiden ,vad de känner då. JAG MÅSTE VARA HELT NEUTRAL, NÄR JAG HÅLLER I KURSEN TIONDEN INSIKTEN DÅ.

Folk fungerar ,så folk är trygg i en grupp, och kan växa ihop ,men så kommer två stycken utanför gruppen, då kan det bli bråk och konflikter då. Om de gått från början i gruppen ,OCH BÖRJAT MED NIONDE INSIKTEN TILLSAMMANS MED GRUPPEN DÅ. FOLK HAR INTE HAFT PROBLEM DÅ. Men välja in folk i gruppen ,som har kommit en bit, och känner sig trygg med varandra ,då blir det problem ganska snabbt då. Folk fungerar så.  Jag körde en gång till Nionde Insikten då ,genom att den var på mode på den tiden då.

Men säger till folk som är med på kursen ,att jag måste ha lugnt och ro ,och inte prata en massa problem då. Men folk sa, vad ska vi prata om då??? Men sa, att vi måste slutar att prata en massa problem, GENOM ATT JAG MÅSTE HA LUGN OCH RO DÅ. Men Anders säger då, har de inget annat att prata om problem då. Men han tycker man kan prata annat ,än en massa problem då. Han är ingen som gillar så mycket det.

Men gruppen måste lösa upp en del saker då. Men jag kände folk ,och därför fick jag problem, genom att en del var jag vän med då. Men är väl inte så bra då ,genom att de kan prata utanför kursen som blev då. De blev ovänner med folk och konflikter, som blev den gången då. Men vi hade gjort klart NIONDE INSIKTEN MEN HADE BÖRJAT MED TIONDE INSIKTEN, SOM BLEV BARA PROBLEM OCH BRÅK DÅ. Men folk frågade om de fick vara med i TIONDE INSIKTEN då. Men jag sa JA, och tänkte inte på den smällen som blev då. MEN NIONDE INSIKTEN FUNGERAR PERFEKT ,MEN INTE TIONDE INSIKTEN DÅ

Men kört grupper efter den händelsen, men samma folk har varit med i gruppen och haft kul och trevligt, MEN KÄNNER SIG TRYGG DÅ. MEN VI KÖRDE SANAYA ROMAN  BÖCKER DÅ.

7e6a0365fcad3369f05f1f92b424fe38

MEN SEN GJORDE JAG EGET MATERIAL TILL KURSERNA, OCH SKREV FRÅN GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA GUIDER  DÅ. JAG KÖRDE ÄVEN TAROTKORT KURSER DÅ. MEN FUNGERAR PERFEKT DÅ. JAG KÖRDE KANALISERING KURSER  UTAN PROBLEM.

Men folk älskade den längre kursen TAROTKORTEN KURSEN. MEN DEN VAR POPULÄR . Men jag lärde ut på annat sätt ,än andra då.

MEN FOLK FICK GÅ 10 GÅNGER FÖRSTA DELEN STORA ARKANAN DÅ. MEN LILLA ARKANAN 12 GÅNGER, SEN FICK DE LÄGGA KORTEN PÅ TREDJE KURSEN DÅ. 6 GÅNGER. Men mycket kommer upp där, genom att jag lärde ut på ett annat sätt med tarotkorten då. Tarotkort lärde jag ut i tre delar då. Men ansåg att det tar tid ,att lära sig ,men även gå igenom en massa som kommer upp i kurserna då.

MEN FOLK FICK RENSA MYCKET GENOM TAROTKORT DÅ.

MEN ETT PERFEKT REDSKAP, som även tog med mig när jag skulle köra andra kurser , då fick de lära sig lite tarotkort då. Men fick redskap från mig ,som jag lärt ut hela tiden då. Jag såg att jag kunde blanda in tarotkort i kursen då. Det blev ett perfekt redskap till folk då.

Men körde även helgkurser i Göteborg och Nedansjö. DEN VAR UPPDELAT SOM ANDRA KURSEN. TAROTKORT KURS PÅ 3 DELAR DÅ. Men det fungerar bra, men om jag fick välja själv ,då valde jag den längre kursen på 10 veckor och 12 veckor och 6 gånger då.

Men jag körde 3 delar hos dem med ,och då kände man när man kom till månen, att då blev det mörka dagar, och tung energi, ingen sa så mycket ,vi åt men folk var mer tyst då. Men även djävulen och döden, man såg på folk ,att nu håller de på med djupet och problem då. Men för mig var det jobbigt ,som var kursledare, men samma kände man när man kom till samma tarotkort, när jag hade 10 veckor och 12 veckor och 6 gånger då. Men Stora Arkan var värst och tung då. Men måste sluta med det. GENOM ATT JAG DROGS NER HELA TIDEN, och måste titta åt annat då. 

great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration

DET VAR GREAT MASTER SAINT GERMAIN, SOM KOM DEN MORGONEN OCH FRÅGADE OM JAG SKULLE SKRIVA KURS MED HONOM DÅ. Men såg att tarotkorten fick problem då.

Men hemsidan blev problem med då ,genom att datorn stängde av bilderna, bara på den  sidan, jag hade skrivit om tarotkort då. JAG FICK PROBLEM MÅSTE ÄNDRA OM VÄG. 

Datorn lekte sitt eget liv då. Sidan blev ljusgrå, och bilderna hoppade runt och blev svart. Jag blev lite rädd, genom att jag hade fixat en hemsida då. Eller datorn blev knas med då. MEN DET VAR TAROTKORT, SOM SKULLE BORT. Men vet vilken som har ett finger med i spelet då. JAG VET HUR, JAG GÅTT RUNT NU. MEN ÄVEN TAROTKORT ,GUD SOM STYR ALLT. Men jag började jobbar med Great master då.

JAG MINNS JAG DRÖMDE OM TOR HENNES FÖRRE MAN. Han jobbade ,som shaman på den tiden. Han jobbade mycket med healing på den tiden då, men mest som shaman då. Han håller om mig i drömmen och jag mådde dåligt då. Han tröstade mig i drömmen då.33yg93m

MEN  TOR OCH DESIRÉE BJUDER IN TILL SHAMANSK CEREMONI MED TRUMMOR ,SOM HAN SYSSLADE PÅ DEN TIDEN DÅ. 

Jag åkte dit och, allt gick väl bra. Vi var ett gäng, ,som brukar ibland gå ihop när det var något extra då. Vi blev så biten av allt då. Men Tor sätter igång med sin trumma, och trumma ,och sjunger då, men jag började må dåligt den gången. Jag började gråta jättemycket ,och tog aldrig slut på tårar då. GRÄT OCH GRÄT TÅRAR TOG ALDRIG SLUT.

Tor gjorde som han gjorde i drömmen då. Han satt och tröstade mig, och höll om mig hela tiden då. Men jag åkte snabb hem den gången, genom att jag älskar att vara med där det hände något då. Men ville vara hos henne då. Jag vet att jag har sett indianliv ,som jag har rensat mycket då. Jag mådde så dåligt den gången ,och det tog som aldrig stopp utan höll på länge då. Jag fick åka till någon, som hade några slags droppar räddningsdroppar, som ska lugna mig då ,genom att det drev upp, och jag höll på blev galen av det. Men jag fick stopp på det tillslut då. TOR LOSSNADE BLOCKERING PÅ MIG GENOM ATT DET LOSSNADE NÅGONTING INOM MIG DÅ.

DET ÄR EN MÖRKARE VÄRLD han höll på med då, som höll på med shaman. Han drog in mycket mörker från folk då. Nu håller han inte på så mycket då. Han gick steg 1 – 2 i Reiki healing då, fast han hade ändå jättemycket healing i sig då. Men han gjorde som mig gick Reiki Masterna, hon gav den till honom, som egentligen ska inte göra då. Han ville egentligen inte gå ens då, men hon tyckte väl att det var bra för honom, att gå tredje steget Reiki- healing då. Han jobbar inte så mycket med kurser och lär ut då. Han arbetade som snickare då.

6tl9py(1)Men sen började jag få upp mycket saker efter den gången då.  JAG GICK KURSER I REGRESSION HOS YLVA CRONSTEDT  DÅ. Jag satte igång mycket efter den kvällen då. Han lossnade en propp på mig då.

IBLAND MÖTER MAN PÅ MÄNNISKOR SOM GER HJÄLP ,ELLER HJÄLPER INTE I RÄTT RIKTNING ,genom att mycket kan hända, som hände med honom, som gick steg 1 Reiki-healing då. Ibland går det bra, men ibland går det dåligt då. FOLK MÅSTE VARA MER UPPMÄRKSAM IDAG.KAN TA EMOT BEHANDLING. 

När folk får behandlingar, då är det extra viktig att det sköts på rätt sätt, som Takata och Mikao skötte om då, genom att han kunde Reiki. OCH REIKI KOM TILL HONOM ,och inte till oss alla nu, utan måste lära sig om den konsten och hur han lärde ut Reiki då, genom att han kunde det då. Och därför ska det inte komma i orätta händer Reiki healing.

MIKAO USUI KUNDE DEN KONSTEN GENOM ATT DEN KONSTEN KOM TILL HONOM DÅ. Men måste kunna hur Reiki-healing fungerar, och därför berättar vi om Reiki-healing. Och har skrivit mycket om Reiki healing, om mina behandlingar hur fungerar då. Men för att lära folk vad de håller på med då. Ni kan läsa här mycket om Reiki-healing på min sida, för att lära er hur den fungerar ,och när ni ger människor Reiki-healing att ni lär er om det. NI LÄR ER ATT SE HUR MÄNNISKOR FUNGERAR NÄR DE FÅR REIKI-HEALING.

 Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgNÄR VI TAR FÖRSTA STEGET REIKI-HEALING ,DÅ GÅR VI EN LÅNG SKOLA OCH LÄR OSS EFTER VÄGEN. Men så fungerar Reiki-healing. Folk som går första steget Reiki-healing är inte klar ens efter den dagen.

Men lär sig hur behandlingen fungerar som tar tid. Vi går 2 dagar och lär oss metoden. Men vi lär oss att ge behandling till oss själva. Lär oss ge Reiki-healing till folk. Men folk ligger på en brits när vi ger behandling ,som är en härlig form varmt och gott. MEN VI FÅR UPP SAKER NÄR VI FÅR BEHANDLIG, SOM EN DEL INTE KAN SE NÄR FOLK REAGERAR PÅ REIKI-HEALING. Vi starar igång en process ,som inte alla tänker på. Men så fungerar Reiki-healing därför ska man dela upp behandling. Men lärt mig hur vi fungerar dela upp behandlingen.

Men ingen är fullärd, som ni sett när hon lärde ut Reiki-healing till Roffe. HON KUNDE INTE REIKI-HEALING FAST HON VAR REIKI MASTER. Jag såg inte det. Han hade problem från barndomen, var känslig hade problem när han var barn.  Men var nytt och gav behandling till han, som blev bara värre, men satte igång process ,som klarar inte av ,genom att Reiki-healing är en kraftig form behandlingsmetod, som även tog kursen steg 1 blev pannkaka för han. HAN KUNDE TAGIT ISTÄLLET BEHANDLINGAR. 

Det finns  folk som har fuskat till sig Reiki

great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration SAINT GERMAIN SA ATT JAG ÄR FÖDD TILL DEN NATURLIG LÄRARE DÅ. Men hon kände väl rätt då, men inte jobba bara med behandlingar ,som jag blir sjuk av då. Jag älskar att hjälpa människor och lära ut då. 

MÅSTE TA UPP OM MANIPULATION, genom att så mycket folk blir manipulerad idag ,och jag kan se från mig själv när jag har suttit med folk ,som har lärt sig Tarotkorten då. Men började lära mig först av en tjej ,som kunde korten och jag bytte med henne ,som jag gillar att göra då. Hon fick lära sig att kanalisera som jag kunde då. Och vi bytte med varandra då. JAG GILLAR ATT BYTA TJÄNSTER. 

Men sett när jag haft kurserna, ATT DE KAN INTE ALLT NÄR DE KOMMER DÅ, men har även varit och hjälpt folk när de ska läsa av på mig, att de kan väldigt lite då. Men står i början då. Jag minns jag skulle hjälpa en vän till mig, hon hade en kurs bredvid min lokal, och frågade om jag kunde komma över då. Hon skulle träna lite på mig, när hon gick första steget ,hon ville bli medium då. Hon kunde inte så mycket, men jag hjälpte henne, att förstå när hon fick fram två bilder, som berättade om vad hon såg, att det kom från Anders bror som är död. Peder som vi har pratat mycket om då. Han är här och stökar mycket nu när vi har problem nu.

Men hon blev inte fullfjädrat medium, GENOM ATT DET TAR ENORMT MYCKET TID, ATT BLI DET, och måste öppna mycket mer då. Ibland kan folk anmäla sig till en kurs ,och blir sur på mig när jag ville hjälpa henne ,att hon tog inte in guiden den gången, och jag sade flera gånger till henne det. Hon hade gått Tarotkurs hos mig, och var jätteduktig och snabb när hon sa svaret då.

Men här kom egot mellan henne och guiden, genom att hon vägrade lyssna på mig då. Jag sa, du tar inte in din guide ,och hon kände det någonstans, att jag hade rätt då. Guiden försökte nå henne ,och hon satte en blockering mellan dem då. Men hon trodde att hon skulle lära sig på en gång, fast hon var så duktig i Tarotkorten och kände in rätt då. Men även hon måste lära sig då ,genom att det tar tid då. Det hände inte så ofta det. Men tog bara upp ett exempel, hur de jobbar med oss då. Hon ville komma framåt genom att hon ville bli medium då.

Men var duktig på tarotkort ,och snabb var hon när hon satt och sa svaren när vi satt med tarotkort då. VI JOBBAR PÅ ETT SÄTT, att jobba sig igenom olika problem ,genom att varje tarotkort dök folk ner, och hittade allt där.

MEN JAG HADE EN KANALISERINGSKURS Men kom en äldre kvinna på kursen, som var så intresserad av andevärlden, och lära sig att ta in då. Men hon hade det jobbigt då ,genom att hon ville som andra i gruppen lära sig ta in guider eller andar då. Men en gång fick hon in bokstaven A ,men sa till henne , att du fick in A ,men hon var inte glad åt det. Men hon gick kursen skulle lära sig. Vi hade på 10 gånger. Ibland är det svårt att öppna sig, som hon ville, men ser andra kan få in allt då. Men det blev bara problem för henne då. Hon hade inte gått tarotkort ,utan testar kanalisering då. Men tarotkort kan hjälpt henne då, om hon gått bara tarotkort då. Men hon fick även testa lite tarotkort då. Men folk är mindre öppen än andra då. OCH EN DEL KAN BLI MANIPULERAD DÅ.

Jag minns mycket väl när jag hade en kurs ,ATT ARBETA ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 ,NÄR JAG FICK LÄRA MIG OM EN ANNAN MÄSTARE ,SOM JAG KUNDE SÅ LITE OM DÅ. Han var med och öppnade oss den gången då. Han är en stor mästare ,men såg hur han lever. Men har lärt mig mer om han. Men en av eleverna fick honom som guide då. Jag frågade hur hans guide såg ut ,och han berättade exakt hur han såg ut. MEN SÅG UT SOM GREAT MASTER MELKISEDEK .HAN SÄGER ATT HAN KOMMER FRÅN LJUSET FRÅN NORR, MEN HAN ÖVERSÄTTER TILL SVENSKA. Kallas så där han bor. Han kom mycket till mina kurser då. Men han mediterade med oss då. Jag hade mycket kurser med mästarna och ärkeänglar då. En härlig tid att ha kurser med dem. Men älskar den tiden när jag hade kurser med dem.

Jag lärde ut Tarotkorten på ett speciellt sätt, OCH FOLK FICK RENSA I TAROTKORT, som kom från en Guide som hette Oskar. Han lärde ut på så sätt, och jag hade han jättelänge när jag hade mina kurser och folk gillade kurerna, ,tills min guide Johlie sa, att jag var en soptunna ,genom att jag jobbade på ett sätt, som var väl inte det bästa för mig då.

JAG ÄLSKAR DEN TIDEN Men jag gillade att sitta med mina grupper ,och se vad de fick fram och hjälpte dem långt. Jag hade uppdelat i 3 steg då stora Arkanan och Lilla Arkanan och steg 3 fick de lägga olika läggningar då.

MEN FOLK GILLADE DEN LÄNGRE KURSEN ,som jag hade på flera veckor då. 10 veckor och 12 veckor och sen 6 veckor. Men hade även helgkurser, som jag ser att den längre var mycket bättre att gå ,genom att allt tar tid att gå igenom med sig själv då. Jag hade helgkurser i Göteborg.

JAG FICK PROBLEM ATT FIXA MIN HEMSIDA DÅ, och speciellt där jag skrev om tarotkorten. Datorn lekte sitt eget liv den gången då. Men jag förstod budskapet den gången. Men om jag vill det??? Det är en annan sak då. Den blev svart. Såg hur sidan blev konstig den gången då. De var inne och styrde bort mig från tarotkorten då.

Men jag fick sluta med Tarotkurs genom att jag var en soptunna ,och åkte ner varje gång när vi började med Tarotkorten då. Jag kände på en gång när man kom in i döden eller månen vart man stod då. Tung energi var det, men även från andra kort genom att man åker ner när man jobbar som jag gjorde då. JAG HADE INGET VAL ATT SLUTA DÅ.

MEN DÅ KOM SAINT GERMAIN ISTÄLLET FÖR TAROTKORTEN DEN MORGONEN NÄR JAG SITTER OCH ÄTER FRUKOST. Han pratade med mig då. Han frågade mig om vi skulle skriva en kurs då. Han ville ändra om min väg där, genom att börja gå mer Great master och ärkeänglarna då. Jag gjorde som han gjorde den gången då. ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER STEG 1

ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER, Saint Germain tog in ärkeänglar till olika kurer jag skulle ha. Men såg vilka han tog den gången. Men ärkeänglar rensar på djupet med oss. Men Great master gör inte så, men hjälper oss lär oss undervisar mig. Men ärkeänglar har energi att ändra om saker och ting vi har problem med. Men kan se problem, men samma Great master ser problem, men sett att ärkeänglar jobbar på annat sätt. Men Saint Germain valde ut ärkeänglar, som var med. Han tog med Great master som undervisa gruppen. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är guardian-angel-skyddsc3a4gel-birgitta-andlig-inspiraiton-1.pngMEN SISTA GÅNGEN ,DÅ TOG SAINT GERMAIN IN SKYDDSÄNGELN ,som blev skratt och kul den gången. Men låg och skratta så vek sig dubbelt eller låg över bordet. Men skyddsängeln ger glädje bryter problem när vi kopplar ihop oss med den. Men vi skratta och skratta den gången. Men andra kurserna hade han ärkeänglar Great master ,då tog han inte in skyddsängeln, men sen dök den upp på kursen. Men skulle lära mig om skyddsängeln, men andra kurser ,då kommer ärkeänglar med, men den delen tog han in skyddsängeln. SKYDDÄNGELN ÄR LITEN HALVMETER LÅNG. ÄRKÄNGLAR ÄR 5 METER LÅNG. Men är skillnad på längden. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR STOR OCH LÅNG. MÄKTIG OCH STOR. 5 meter lång. Men kommer från skyddsängel kallar för ärkeänglar. 

Jag fick problem att fortsätta när GUD dök upp genom att jag åkte på att skriva. JAG FICK SÄTTA MIG MED BLOGGEN.

Jag fick ändra om runt Tarotkorten när jag körde andra gången, ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER  DEL 1 ,genom att välja ut mycket ljusare tarotkort då. Jag minns när Saint Germain stod i mitt hem ,och jag höll på att välja tarotkorten, genom att jag brukar ta med dem på kurerna då. Men inte som en tarotkort kurs, utan mest för att kunna känna på tarotkorten ,och se vad de fick in då. Eller städa med sig själv då.

Men älskar tarotkorten ,och nu måste jag börja skiljas mycket från dem, genom att mycket tarotkort är mörk då. Men fick ta lite ljusare kort den gången, men minns vad jag höll på länge att välja tarotkorten, genom att jag har en uppsjö av tarotkort, som har suttit och jobbat med kurser då. Men tog den leken, men fick ändra om igen ,och så höll jag på ,genom att jag måste välja vad han gillar då. MEN SOM VANLIGT FICK JAG EN PERFEKT KURS NÄR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR ÄR MED DÅ. HAN ÄR KUL ATT JOBBA MED. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpgMEN SAKNAR DEN TIDEN SÅKLART, men hade inget val då. Men det var humor då, att min kära guide Oskar hoppade över till en annan jag skulle lära tarotkorten på mobilen då. Vi skulle ha kontakt den vägen då. Men hon var hem till mig först ,och då dök han upp ,och hade till och med valt ut tarotkorten, han ville att hon skulle jobba med då. Jag tänkte, men kommer hon gilla den en massa drakar i korten då? Hon fick skriva ner om varje tarotkort, vad hon fick upp ,och jag jobbade så med henne, som fungerade perfekt då. HON FICK LÄRA SIG JOBBA PÅ DJUPT MED TAROTKORT. Jag gillar den konsten, att nå inre ,som vi sitter fast i då. Ett perfekt redskap är korten då. HON GILLADE TAROTKORT SOM JAG GAV HENNE DÅ. HON SA ,ATT HON ÄLSKADE DEM.

Men var rädd att hon inte gillar en massa drakar då. Men för  henne blev det jättebra då. Nu har hon köpt andra tarotlekar då. MEN SETT ATT TAROTKORT KAN RENSA GAMMALT SKROT VI HAR MED OSS. Men haft så mycket kurser tarotkort. Men sett när gruppen rensar gamla händelser från förr. Men barndom kommer upp hela tiden. Men lärde mig på ett sätt att jobba med inre problem vi har. Men stämmer allt när vi får upp händelser som vi har varit med om. Jag minns grupper hade fick upp gamla händelser ,som kunde rensa bort. Känner igen sig i korten bra redskap att arbeta med. 

MEN TOG FRAM TAROTKORT TILL HENNE DÅ. Det gick bra då. Men jag satte igång henne den gången när hon kom hem till mig, och sen gick hon första kursen, ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Hon gick första delen då. Hon var intresserad av den delen ,som jag jobbar med då. Hon satte sig på en telefonlinje och började jobba med folk ,men det är som det är med linjen, genom att det svämmar över även med linjen då. Hon som äger linjen sa ,att de hade öppnat en ny linje, fast det finns enormt mycket linjer nu. Det gäller att överleva för dem som tar jobb där ,genom att folk drömmer att arbeta där lätt att sitta hemma, och ta lite kunder då. Men arbetsmarknaden är inte kul där genom att det har svämmat över från Tarotkungen när jag satt där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgMen måste vara över 10 år sen jag satt där. Men slutade som vanligt blev less vill ta egna kunder hade lokal på den tiden då. Jag hade så mycket annat då. Men testar igen en linje Änglavärld, som betalar så himla dåligt där, ingen kan överleva hos dem då. Jag tog linje för att jag var lite less ,och provar igen då. ÄNGLAVÄRLD BETALAR LITE PENGAR OCH VAR SNÅL. 

Men ingen linje är bra att jobba på ,genom att ni får inte betalt mellan tiden då. Det kan vara dötid ,och då händer inte så mycket då. Men har ett pass från 13.00 – 20.00 ,men det var mer betalt Tarotkungen mer kunder då. Men kan vara dötid och lite betalt då. Igen ringer på 3 timmar då. Hur mycket betalt får ni då??????? 0000000 får ni då.

MEN SÅ ÄR DET PÅ VARJE LINJE och en del kan betala så lite pengar Änglavärld, och skickade ut pass på pass ,men och jag blev less. Det var bättre där jag kunde bestämma tiden själv då. Men Tarotkungen hade bättre då. Men änglavärld betalar jätte lite pengar då. Jag satt bara en stund då. Men drog inte ut på tiden, som en del kan göra som sitter på linjen, genom att de vill dra in pengar då. Men en del kan vara ful då. Men det bästa för alla ,ATT KÖRA MED MÅNADSLÖN FICK RIKTIG LÖN, INGEN KAN ÖVERLEVA NÄR DE JOBBAR PÅ LINJEN DÅ. MÅSTE HA JOBB PÅ SIDAN DÅ. Men kan betala från 3- 4 i minuten. Men en del kan betala mer från 5 – 7 min. Det är olika priser men det ser vackert ut ,om folk sitter 1 hel timme, kan få över 240:- men. Men är ändå lite pengar då. Men får aldrig 1 full timme om folk bara pratar 40 minuter. Ni får bara betalt när ni pratar med folk då. Men får aldrig 1 timme utan för 40 minuter då.

MEN DET ÄR SÅ PÅ VARJE LINJE DÅ. Kan sitta långa pass även på kvällen ,men bara den tid folk pratar för då. De får inte ett öre över 00000 får ni då. Ni kan sitta på ett pass tagit upp en hel dag, eller kvällar, men vill gärna tjäna dina pengar då. Men hoppas på att kunden ringer då. Men kan gå många timmar ,genom att en del dagar är det sämre på kvällen då. Men kan få morgonpass men hur många ringer där??? Kan bli några timmar dötid ,som får ingenting då 00000 får du ,för dötiden då.

DET STRÖMMAR IN EN MASSA LINJER IDAG. Men nu har det dykt upp ännu mer linjer, men betalar olika priser då. Änglavärld var den snålaste ,som fanns då. Men ingen ska titta åt dem, men skickar ut hela tiden pass och ingen hejd på dem då, men  betalar uruselt ,men som äger linjen sitter bra till då.

Men minns jag sade till en kvinna, som har gått en del kurser då, men även hjälpt henne på annat sätt ,och kom och visade mig en annons om tarotkorten, att hon kunde sitta på linjen då, genom att hon önskade det. Men sa, att du måste gå och lära dig först, annars går det inte alls då.VI MÅSTE KUNNA MER när de sitter på Linjen då.

Men måste kunna mycket mer då när man sitter med folk idag. Men så är det inte alla gånger, genom att folk tror att de kan allt då. Men alla är inte så öppen när de kommer till en kurs och ,då tar längre tid, ELLER SÅ SKA DE INTE SE ÅT DET HÅLLET DÅ, att utveckla till medium, genom att teven är full med program ,och folk är så himla intresserad att lära sig då. Men alla kan inte bli medium såklart, även om de vill det, så kan de inte det, att bli fullfjädrad medium, som tror de kan när de kommer till en kurs då. Ibland är inte folk öppen överhuvudtaget då. Kan ta många år att bli ett medium. Ibland föds barn öppen som gör det mycket enklare för dem som tittar mot medium då. Eller så vill de inte ens testa den biten utan är rädd då.

Jag minns jag hade skickat ut om Kanaliseringskurs den gången, och det kom en massa folk den gången ,och ville lära sig då. De låg på olika nivåer då, men en kvinna var inte så glad när hon bara fick fram bokstaven A. Och varför andra kunde få mycket mer då. Hon blev less och sur, genom att hon ville lära sig mycket mer då. Men jag tröstade henne och sa, att du kan ju såklart, du fick fram A då. Men andra kunde få fram mycket mer då. Men vi är olika, tyvärr är det så. Men vem tänker på det, och mycket folk när jag hade EN SEANS I LJUS DEN GÅNGEN. MEN HJÄLPTE FOLK DÅ GREAT MASTER KOM ,ELLER ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDER OCH SKYDDSÄNGEL KOM DÅ. De gav svar ,eller så hade vi ett ämne att ta upp om när jag jobbade med dem då. Folk skulle få budskap från dem den gången, och kom olika ärkeänglar. GREAT MASTER JESUS SOM HÖLL I DET. Och såg till vilka han tog in, och jag visste inte från gång till gång, hur det skulle gå då. Men han rensa bort en del med mig.

Jag minns att jag satt tyvärr fast med GUD och JESUS och andra som tillhör bibeln då. Det var inga problem när LADY NADA OCH KUTHUMI ,andra som inte tillhörde bibeln kom. Det var enkelt för mig. Men när folk som levt på den tiden till exempel JUNGFRU MARIA, hon tillhörde bibelns tid då. Jag pratade med henne ,genom att hon var med kurserna, men kom även när folk måste prata med henne då eller EN SEANS I LJUS eller skrev på bloggen. Men hade problem med dem som tillhörde bibeln då. MÅSTE STÄDA BORT DEM. DET FINNS INGEN SANNING FRÅN DEN TIDEN. HAR BLIVIT FEL FRÅN DEN TIDEN. KOMMER FRÅN LIGHET SANNINGEN. LADY NADA BOR HOS GUD BIG HEAVEN.

Jag måste rensa allt från tiden med Jehovas vittnen då.

Men ser idag ,att mycket kommer från Jehovas Vittnen när jag var med där ett tag ,genom att  förstörde mycket hos mig. NU KOMMER JESUS TILL MIG, OCH KUNDE JAGA MIG när jag var på väg hem från min lokal, varför tar du inte in mig, ”vill du inte ha kärlek Birgitta”, kunde han säga, hur många gånger som helst då. Men GUD var inte så glad när jag hade varit där då. Men jag ser idag ,att jag måste rensa bort den tiden med dem. DET ÄR SÅ MYCKET MÖRKER DÄR.

Jesus jagade mig hela tiden och tjatade, att öppna hjärtat nu ,och ta in honom då. ATT JAG SKULLE ÖPPNA MITT HJÄRTA NU ,OCH TA IN HONOM ACCEPTERA MIG SJÄLV SÅKLART. DET KALLAS FÖR KÄRLEK. När jag gick ur Jehovas vittnen, hälsar ingen på mig, genom att jag har gått ur, djävulen hade tagit mig ,som de skrämmer folk med. Jag är svart för dem, och kan inte ens prata med mig, genom att jag hade vänt mig emot den tron. Vänt mig emot GUD

Man är väl svart enligt dem ,och kan inte prata mer med mig. Det tar långt tid att få förlåtelse från dem, då måste folk gå dit ,och tittar inte ens på dem, tills har sett att folk gör som dem GUD. Men tar långt tid att få förlåtelse från dem. Men förstör familjer efter familjer när får höra djävulen demoner fortast gör fel. Men sätter sig i barnen när växer upp med den synen vågar inte göra sitt då. FRIHETEN SÅKLART.

MEN SKADAR FOLK NÄR KAN INTE SE FEL GÖR MOT DEM. Men ingen verkar se mörka världen hos dem, pratar om djävulen mörker runt folk. Men kan bli galen, men måste följa  lärt från bibeln ,men går inte gå utan för dem. Men tar allt så allvarligt efter bibeln gammal bok som läser. 

Jag blev skrämd av dem, att det var demoner i allt då även tomtar och troll då. Jag kan inte räkna upp allt ,genom att de svartmålar allt då. MEN JESUS HAN GAV INTE UPP ATT JAGA MIG DÅ, utan han visade, att jag var accepterad från honom, han dömer ingen människa då, som Jehovas vittnen gör ,dömer hela tiden människor om de gör något fel, då är demoner och djävulen där ,och förstör för dig. Som har tagit dig. De pratar bara om GUD och Jesus och Maria ,men mest skrämmer barn och vuxna för demoner och djävulen när folk ska styra sitt eget liv då. DET ÄR FULT ATT GÖRA DET.

JAG HAR FÖRSTÅTT ,HUR SNETT DET ÄR MED ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,SOM STÅR PÅ LJUSETS VÄG ,OCH 1 PERSON SÅG BARA ROSA RUNT HONOM. Jag har sett förut ,hur snäll  han är ,och kul att prata med, som kyrkan svartmålar ,och alla sekter pratar om djävulen och demoner, teven är fullt med som skrämmer folk för dem, istället för att lära sig om allt då. Men jag blev svartmålad av Jehovas vittne, genom att jag var klar med deras resa med dem då.

MEN DÄRFÖR HAR JAG SKRIVIT OM ÄRKEÄNGELN LUCIFER OCH DJÄVULEN DÅ. Men tagit upp om, hur han fungera ärkeängeln Lucifer fungerar ,och skrivit om honom att han blir två djävulen och Lucifer ,när han förvandlas till djävulen på två ben ,och horn och get ansikte då. MEN FÖR ATT SKRÄMMA FOLK ,SOM LEVER GALET ,MEN ÄVEN FARLIGT ,och han skrämde mig den gången när Jehovas vittnen var på besök ,att inte gå med hos dem.

Men även drömmer på natten om djävulens avgrundsskrik, men jag var så rädd och skärrad den natten när han leder mig till bokhyllan ,och skriker sitt värsta avgrundsskrik då. Men när jag vaknade var jag rädd såklart då. MEN HAN LUCIFER VARNAR MIG DEN GÅNGEN, ATT INTE GÅ IN I JEHOVAS VITTNEN DÅ. Men tror ni jag lyssnade, nej. Jehovas vittnen manipulerar mig att gå med då. Jag blev sjuk när jag börjar med Jehovas vittnen ,som tog lång tid att städa då.

Men Linn ringde till mig, då står hon i badrum där vi bodde förut ,och är livrädd då. Hon säger, att djävulen står i hennes badrum, och jag livrädd då. Men han varnade ,genom att vi bodde så mörkt och måste flytta då. Jag visste inte hur han gjorde ärkeängeln Lucifer ,när han skulle skrämma oss från lägenheten då. Han blev djävulen ,som ser mer hemsk ut, än Lucifer han använder knep ,som jag lär mig idag från GUD. Men från ärkeängeln Lucifer själv då. JAG HAR LÄRT MIG IDAG.

Men har aldrig mött på djävulen igen ,utan som han ser ut på riktigt ÄRKEÄNGELN LUCIFER MED HANS SVARTA LÅNGA HÅR, OCH MÖRKA ÖGON OCH JÄTTEFINA SVARTA STORA VINGAR IDAG. HANS HÅR ÄR SOM SAMMET, SÅ FINT HÅR HAR LUCIFER. HAN HAR SVART KLÄDSEL DÅ. Men nu får jag prata med honom, som han ser ut istället för att se den hemska när han visar sig som djävulen .Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

ÄRKEÄNGELN LUCIFER STÅR FÖR KÄRLEK OCH ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR FICK JAG HÖRA 5 METER LÅNG MÄKTIG OCH STOR. Han är inte mörk och svart ,som Jehovas vittnen eller kyrkan ,och andra sekter ser honom då. Han är ljus ,och skyddar oss att kliva in på mörkare väg. Och vill att vi håller oss på ljusa vägen då. Kyrkan och andra har sett han helt fel ,genom att han står bara för kärlek ,och jag kan känna det när jag pratar med honom, att han visar kärlek när han hjälper oss från mörka ställen då. Eller annat ,jag har rensat mycket med honom ,och fick verkligen lära mig om demoner och djävulen, som folk skrämmer barn eller andra med då.  Och mycket barn bli skrämd av det. Men även fått rensa mycket hos honom.

MEN HAR VARIT MYCKET BÄTTRE OM JAG HADE TAGIT TILL MIG DEN VARNINGEN FRÅN ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,när han visade sin värsta skepnad den gången, när han visade sig som djävulen ,som avgrundsskrik som jag blev så himla rädd och vågade inte nästan gå till bokhyllan den gången då. Han ledde mig i drömmen ut till bokhyllan den gången, och visade bibeln då. Men han lyfte aldrig den från bokhyllan då. Men han varnade att inte gå in i en sekt som Jehovas vittnen då. ,genom att kommer bli sjuk om jag går in där. Jehovas vittnen har en liten annan bibel än svenska kyrkan har då. Jag var en sökare på den tiden ,och minns även när jag var barn och älskade att sjunga i kören i kyrkan då. Men inte gå in i Jehovas vittnen överhuvudtaget ens.

JAG SKULLE SITTA OCH JOBBA SOM JAG GÖR IDAG, då blev det inte bra för mig ,och när GUD dök upp, då var han inte så glad, genom att han vet hur sekterna är och speciellt hur det är mot barnen, genom att mycket barn kan bli förstörd om barnen börjar där. Har så knepig syn på mycket då.

Men jag hade sår från dem ,och tar långt tid att städa, fast jag var med en kort tid, men jag kan bli så intensiv när jag gör någonting då. Jag köpte på mig en massa böcker ,som jag fick kasta sen, och upp med mina julgardiner, som var tyvärr demoner i då ,som de sa till mig när han tittade runt i mitt hem, att nu hade Birgitta blivit förtappad ,och har med djävulen att göra då. Som tror det, genom att folk kan inte leva ens när människor är med där ,och jag älskade julen. Men köpte ändå paket ,och vilken tur att det blev inte ,så många år att vara där då. 4 år förstörde jag hos dem. JAG HAR FÅTT STÄDA MYCKET ,MEN ÄVEN NÄR GUD DÖK UPP FICK JAG STÄDA MINA DJUPASTE SÅR DÅ. Jag fick titta på mycket gamla händelser när jag var med där. MEN DROG PÅ MIG SÅ MYCKET DÅ.

GUD har mig på jorden och jag misstänker, att jag måste kolla av dem. Men han gillade inte när jag gick in i Jehovas vittnen, genom att jag ska sitta och jobba som jag gör nu, och då blev det galet. Hur Jehovas vittnen ser på allt då. Men galen tid att vara med där kan skada mycket runt mitt jobb. Men Jesus fick jobba mycket med med mig. Jag var ljus för Jesus ,som Jehovas vittnen ser mig mörk ,och hejar inte på folk ens när har lämnat dem då.

Jag följer en väg genom Sverige och gillar landets problem. Men ringer på dörren den gången men då fick jag problem med Jehovas vittnen ,som ser så mycket fel. JAG SKA SKRIVA FRÅN GUD OCH ÄRKENGLAR GREAT MASTER GUIDER. Men GUD fick se landets problem, men fick sätta mig på en gång och skriv efter såg landet. Han ändrade om en del på bloggen. Men måste nå ut till folk.  Jag och Anders slutar som krigare. Men då har landet problem, som en av Great master sa till mig. Han såg framtiden för Sverige, men såg inte bra ut. Men landet har problem måste börja med landet. Men jag och Anders blir lidande av Sverige när vi har levt med andra människor utan problem. Men så träffas vi igen, men hittar problem efter problem och Anders går efter problem, men samma för mig. Men går efter problem landet har. Men hatar allt. 

Jehovas vittnen hejar om folk har kommit tillbaka. Men måste gå länge hos dem, och den Äldste som han heter, ser över och bestämmer det. Han är den högsta av alla inom en församling då. Men jag vet att jag dras till problem även om GUD gillar inte Jehovas vittnens, så drogs jag dit ändå, ,fast inte den smartaste av mig då, genom att ärkeängeln Lucifer var där och jagade bort mig från dem då. MEN ÄVEN GREAT MASTER LADY NADA VAR DÄR OCH FÅ BORT MIG FRÅN DEM. MEN JEHOVAS VITTNEN MANIPULERADE MIG ATT GÅ MED DÅ. 

Jag hade berätta om min dröm, SOM JAG SKULLE VARIT TYST OM DÅ ,genom att Lucifer och Lady Nada varnade mig, att gå inte in och han skrämde mig, så jag blev rädd den gången då. Men de sa, att djävulen kunde inte lyfta bibeln ,och det var rätt för dem att gå med i Jehovas vittnen då. Men skulle varit tyst som en mur, men var svag på den tiden ,och då dyker de upp, som i gubben i lådan då. Jag höll på att lämna Ömer, som var inte den enklaste att göra då. Jag gick och velade mycket om det, tills jag tog beslut att lämna honom då.

Jag hade börjat intresserat mig för andevärlden och tarotkorten, som försvann på ett nafs när de dök upp, som blev galet för mig då. Genom att jag hade börjat följa med folket ,som gillar andevärlden och tarotkort då. JAG MÅSTE FÖLJA VAD JORDEN HAR DÅ. 

Jag har frågat om jag har jobbat som medium och andevärlden i andra liv då? Nej har de sagt. Men kunde ändå öppna en kanal när jag var i England och skrev om Hitler på den tiden, när han var som mest galen då. Därför Sverige har problem, genom att jag har följt en tråd där folk har fått problem med då. Det är för mycket som jobbar med andevärlden. JAG FÖLJER ALLA INTRESSEN SOM SVERIGE HAR DÅ.

Men Jesus måste ha jobbat mycket med mig, genom att jag ska jobba med GUD en dag och minns en gång, att Jehovas vittnen ringde på dörren den gången. Jag berättade om allt, hur jag jobbade med ärkeänglar och Jesus och Maria då, men även GUD sa jag inte så mycket om då. Det var nog den känsliga biten för mig då. Jag fick prata och prata om det ena än det andra den gången, hur det ser ut idag. De pratade säkert om Paradiset den gången. Men sa mycket till dem, vad jag såg och vad jag jobbade med då. Men de tog in allt den gången då. JAG BRUKAR SÄGA TILL FOLK SOM HAR MED JEHOVAS VITTNEN ATT GÖRA, ATT JAG HAR HITTAT MIN SKATTKISTA NU.

Jag vet hur Jehovas vittnen kan se på människor som jobbar med tarotkorten. Jag hamnade lite i konflikter om det. Men även om kanalisering, genom att folk skrev förr från GUD eller andra då. NU GÖR FOLK SAMMA SAK IDAG, som då och bibeln är gammal då. Kolla på alla böcker ,som skrivs nu det strömmar över med andliga böcker idag.

Men Jesus såg till, att jag hamnade på en meditation den gången då. Jag fick städa med honom då. Men om jag blev hjälpt då? Jag fick se mycket i meditationen, EN FÖR ATT RENSA BORT TIDEN SOM GAV MIG PROBLEM DÅ. 

Jag hade med mig min problem med Jesus ,och gick på andras lögner och kallade honom för Sananda, som mycket folk kallar Jesus, som tyvärr är fel och har ett annat namn där han bor. JAG HAR HÖRT LADA NADA HAR ETT ANNAT NAMN SÅKLART DÅ. Men på  jordens har folk namn, då kallas hon för Lady Nada då ,och hade ett fruktansvärt liv den gången då. Jag har bara känt så då.

Det är samma med Jesus han har ett annat namn, som jag har inte fått hört då. Men vet att han har det ,genom att jag hört andras namn då. Men det är inte Sananda ,och vem som hittade på det då????? De var påhittig den gången ,och jag köpte det såklart ,genom att jag hade så mycket problem med just Jesus då. Jag kände när jag skulle skriva från Jesus ,och säga hans namn, att jag fick problem SOM KOMMER TYVÄRR FRÅN JEHOVAS VITTNEN DÅ

Det vet jag med mig själv, hur jag fungerar då när Jesus säger ,varför har du inte rätt att ta in kärleken som andra har rätt till då?? ????DET ÄR KLART ATT JAG HAR RÄTT ATT TA IN KÄRLEKEN.

JAG SKULLE SKRIVA PÅ BLOGGEN FRÅN JESUS NÄR HAN VILLE DET. Men jag  kände inget värde, att nu ska jag skriva från Jesus, som andra kan göra lika bra då. Men även att jag ska ta in honom ,som såg ner på mig själv. Ibland kände jag problem ,på grund av olika orsaker med Jehovas vittnen. Som kommer från Jehovas vittnen, och det kunde krypa i mig, men jag skrev ändå. Det var Jesus som skulle lämna budskap till er. Men även, att han började städa problem för framtiden med mig, som jag aldrig såg den gången, när jag är på väg hem från min lokal. Jag går igenom ett skogsparti ,och han bara pratar om Kärlek då. Birgitta, ”du måste ta in mig”, SKA BARA TA IN KÄRLEKEN. Jag ska ta in honom i mitt hjärta ,och var värd det då.

När jag träffade Kewan ,då fick jag en chans, att lämna Anders, som jag hade mycket bekymmer att lämna, genom att Anders var inte den lättaste då. Men att skiljas är problem, har ni sätt. JAG MÅSTE HA MYCKET HJÄLP ATT GÖRA DET. Jag har sett nu hur allt har blivit då. Problem att skiljas som måste då. Men vem ska då ta hand om min lägenhet eller hjälpa mig behålla min lägenhet då???? JAG FICK ALDRIG CHANSEN ATT LEVA IGEN DÅ.

Det enda som kunde prata mig till rätta och rädda mitt hem första tiden, innan de gick i backen då. DET VAR JESUS SOM FÖRSÖKTE EN TID, att rädda mitt hem, genom att folk måste hjälpa mig. Men folk som lever inte ens på jorden kan inte rädda mig. Men har inte pengar till mig. MEN GUD HAR BÖRAJT MED SVERIGE folk rädda min lägenhet så fint det låter när det finns snåla människor, som vill inte lägga en krona på mitt hem.

Men ska skriva fast folk har svårt att hjälpa till. Men Sverige är problemland att hjälpa till, till och med folk som jobbar inom sociala, SA NEJ. JAG HAR FÖRETAG, MEN VILKET KUL LAND GUD BÖRJAR MED. Men hört att landet håller på att gå i backen, så illa har svenska folket. Men dålig att räcka ut handen när vi sitter med Sverige. Men är ett skämt.

Men har bott med ut länningar när jag bodde i Göteborg. MEN STÄLLER UPP NÄR MAN HAR PROBLEM. Kan ringa på dörren och fråga, behöver du lite mat Birgitta, genom att Ömer var i Turkiet. Men sa ,att han var på väg hem. Men har ni sett svensk som ringer på dörren och frågar ,vill du ha hjälp med pengar???? Jag har inte mött svensk som gör så. Men tycker att folk är konstig, som kommer därifrån Men ringer på dörren kan bli rädd en del då.

 Han ska börja med svenska folket. Men vilket kul folk har börjat med. Men igen kan lyfta ändan och hjälpa till. Men var inte pigg på sociala ta hjälp där. Men leva på dem är inte kul ens. Men hade inget val när lokalen städas bort ,så fint innan GUD kommer ,då hör man han säger, du har business. JA ,sa jag. Men lokalen var borta ,som måste vara kvar när vi var klar med Sverige. Jag skulle skriva, men måste ha pengar till det, som folk stökat till för mig. Men var inte kul ens när han dök upp. Men han var inte glad ens när han såg allt runt mig. Men  Jonas, lära han en gång för alla samarbete, som handlar om saker långt tillbaka. Men såg inte Jonas ens hur han var. Men då skulle han lära mig det. Men såg sen vem Jonas var. Men var inte kul att upptäcka det. VAR FÖR SENT MED ALLT. MEN JONAS SA INTE ENS TILL MIG. 

Men jag kände på en gång nu får jag problem, men även folk runt mig. Han måste börja med Sverige, som höll på att gå i backen. Han såg landets framtid. Men andra länder runt omkring klarar sig perfekt, men Sverige har problem att hjälpa människor. Men kolla hur regeringen gör idag. DET ÄR ETT SKÄMT.

Måste gå in och hjälpa mig då. Nu hade jag fått min lokal bort städad den gången, genom för dåligt samarbete då. Jesus satt och skrev med mig och jag kunde bli räddad en bit då, genom att det är människor som ska rädda mig, som ingen verkar fatta då. MEN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH GUIDER LEVER INTE PÅ JORDEN. Men de försökte rädda mig då. Men är svårt när jag har knepigt folk runt mig. Jag brukar hjälpa folk, men när jag måste ha extra hjälp, då blev det bara pannkaka av allt då.

Men jag älskar att prata med dem, genom att där får man hjälp, men även lugnar ner mig, så mycket när jag höll på ta mitt liv den gången, att de nådde inte in den gången ,genom att allt var så himla mörkt då. Även om de sade till mig, gå inte ut nu , så kunde jag ändå gå ut då. Men min PROTECTION HAN HADE SÅ MYCKET PROBLEM MED MIG, HAN SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ Jag vill bara dö. Det har mycket med Kewan att göra, att jag kände död ,som jag känner nu, genom att han bor i England och jag är halv då. KVINNOR KALLAS FÖR BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION. KVINNOR SOM STYR HAN JOBBAR MED KVINNORNA. Mer praktisk och kan jobba bättre.

MEN BLEV SJUK AV ANDERS BRÅK, SÅ JAG KUNDE INTE RÄDDA MIG SJÄLV ENS. MÅSTE BO LÅNGT FRÅN HAN. Men hade ingen energi att leva då destruktivt förhållande ,då måste jag bo ensam och bygga upp så mycket energi ,genom att komma tillbaka till livet igen. Men även sjuk från Kewan ,men stress för lägenheten fanns även där. Men kunde inte ta in sociala som Nathalie sa till mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgMEM FICK RÅD från sociala den gången flytta ,så du mår bra. Vi bor på i en lägenhet som drar ner så mycket och sjuk av stället. VAR MÖRK ENERGI DÄR. Men kände när jag når lägenheten energin försvann mer och mer. Men måste göra något åt det. Men läkarna på hud såg samma sak. Men var ner till hälsocentralen sa samma sak.

Men jobbar jag mot en ny bra lägenhet ,som tog inte energi från mig. Men flyttar in i en härlig fin lägenhet ,som var ny renoverad exakt efter min smak. Men fick råd från sociala, läkarna hud ,hälsocentralen, men lade extra pengar på flytten att ta mig dit. Jag blev utförsäkrad ,då måste jag flytta bättre för hälsan. Men så kommer 2 tjejer från sociala ,men sänker mig i sjön den gången. SÄGER NEJ, som har lagt pengar på lägenheten, men även råd från dem. Men unga tjejer ser att jävlas med mig. Men hade bra liv innan tjejerna dyker upp. Men var lycklig men sänkte mig i botten. MEN MÅSTE FÅTT EN KNÄPP TJEJERNA DÅ. VAR SKUM OCH KONTIG TROR ATT HITTAR PÅ. 

Men säger jag kan jobba svart ,DÅ SKA SOCIALA HJÄLPA MIG. Men sa, att vi skulle göra små konton ,som barnen och Anders skulle se till. Men skulle göra konton ,som folk skulle sätta in på. Men folk var chockad när hör jobba svart ,som är farlig och brottsligt att göra det, sa en del till mig. Men bättre hjälpa till ,som har från Stockholm, hur jag ska jobba. Men lade fram till tjejerna journalen. Men låg på min pall i köket ,så kan kolla där. Men blundar öppnar aldrig journal. Jag sa, måste få hjälp en tid innan jag kan fixa allt själv med dyr hyra, som är enkelt att man är två. Men sa, betala hyran, NEJ säger sociala, men halva hyran, NEJ SÄGER TJEJERAN UNG ,KNAPPT TORR BAKOM ÖRONEN. Men var ung van att jävlas med folk ,men nästan hånar mig. Jag bor så fint kan bli avundsjuk av allt. Men jag minns än idag när kom in genom dörren, satt två tjejer som knappt vuxit klart. Men anställer tjejer ,som har inte kunskap ens. Men folk är förvånad anställer farliga tjejer. LEKER OCH SKADAR FOLK. Men minns än idag ,genom att jag har inte varit med ,att folk är så jävlig och kränker människor så mycket. Men har från Stockholm läkarna, och allt gick igenom med mig. Men visar hur jag ska jobba genom att må bra. Allt står i papperna som blundar ,så galen var tjejer som ska inte jobba med folk. Men hoppas får sluta där. Var så sjuka kvinnor som dök upp. Men minns än idag. 

Genom att sociala sa NEJ bara för jag hade företag ,då skulle folk puttat dem igen och igen, genom att jag brydde mig inte ens om jag överlevde ens då. Jag blev tyvärr sjuk av Kewan när han kom och gick. FOLK KAN INGET OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, som Great master och ärkeänglar kan och GUD, som har oss som han kallar för PROTECTION då, som folk kunde inte förstå mig då. JAG BIG PROTECTION SOM SKA SKYDDAS TILL MAX.

thumb-350-903227

JAG BÖRJAR PLANER MIN DÖD NÄR SOCILA SA NEJ, JAG HAR SETT ATT SOCIAL VILL TA DÖD PÅ MYCKET FOLK, GENOM ATT DE ÄR URDÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL DÅ. Jag måste bara ha hjälp första tiden, som sociala fattade inte alls då. Jag måste skilja mig ,och hade inget val när Kewan dök upp, genom att GUD har oss på jorden, och måste lämna Anders, genom att då öppnade han Kurdistan med Kewan, han skickade kärlek till landet då. JAG OCH KEWAN SOM HAN ANÄNDER SKCKAR IFRÅN. JAG KVINNLIG ENERGI ,SOM KURDISTAN BEHÖVER. MEN ÄVEN MANLIG ENERGI. BLANDAS ENERGIN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg

 Jag har inget val när han dök upp då. GUD hade börjat med Kurdistan, som jag hade ingen aning om när Kewan plötsligt dyker upp då. JAG HADE INTE ANING VEM JAG VAR, ÄN GUD DÖK UPP. Han kollar mig hur det var. Men fick gå igenom så mycket tester, genom att jag kan dö.

Men Kewan och jag lever inte ihop. Men även från krigaren, som måste bo ensam en längre tid, genom att läka bygga upp ny energi. Men han testar mig hela tiden. GUD GICK IGENOM MED MIG ,SÅ JAG KOMMER TILLBAKA IGEN ,JAG MÅSTE ÖVERLEVA. HAN GJORDE ALLT MED MIG.

Han gick igenom mig. Men jag låg illa till när han hittar mig ligger på soffan min. Men får inte dö, han har mig på jorden. Jag måste bygga ny energi ,som var så svag att klara mig igenom då. Men han testar mig på allt, så jag nästan sprang ut från han. Men han fick igång mig, så jag överlever. Men hårda tester han gjorde på mig. MÅSTE GÖRA DET ,MEN SVEIRGE HAR PROBLEM MED. HAN HAR BÖRJAT MED SVERIGE FICK PROBLEM MED ALLT. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngJag hade inte en tanke på ,att jag skulle hamna i den här soppan då. Men har ingen susning vart man kommer från ,än när GUD OCH PROTECTION TALAR TYDLIG OM, VART JAG KOMMER IFRÅN ,att vi har ett jobb då. Men trodde inte detta problem, att även Anders var inblandad i den här soppan vi sitter i nu. MEN SVERIGE HAR SÅ MYCKET PROBLEM. JAG SER SJÄLV LANDET I REPRIS HELA TIDEN. Men vet hur Sverige har blivit idag. Bara värre och värre. Landet är fruktansvärd. 

Sverige har GUD börjat med ett land ,som var inte så kul när jag sett för mycket och kan inte ens rymma från Sverige då. JAG SER BARA FEL SVERIGE.

MEN TRODDE VÄL INTE ATT, GUD en dag skulle dyka upp, och fick bara stök med allt nu.

Jag måste sitta och skriva ,för att helt land och även jordens problem och även Kurdistan ska ha hjälp då. MEN DET ÄR TYVÄRR SOCIALA PROBLEM, genom att jag fick sluta jobba när GUD satte fast mig tillsammans med PROTECTION.

Och vad ska jag leva på då? NÄR JAG KAN INTE TJÄNA EN ENDA KRONA NÄR JAG SITTER OCH JOBBAR MED DEM. 000000000. JAG KAN TA LITE KUNDER NÄR BEHÖVER HJÄLP. Men Sverige måste ha hjälp, att putta svenska folket, men även Kurdistan och jorden att hjälpa dem, genom att folk har internet nu, och då kan GUD rädda mycket folk då. Han har jorden att se till ,och även  Kurdistan, som han vill ändra om ,hur folk lever fruktansvärt liv. Men även att Sverige håller på, att gå i backen nu, och hur ska GUD kunna hjälpa folk när sociala satte mig i problem. Har humor åt allt tok jag blir utsatt för. Men han måste börja med Sverige ,även om jag fick problem med pengar. Han gick igenom med mig , hur bloggen skulle vara då. Men fick inte leva med folk utan ensam genom att jag måste skriva hela tiden.

NÄR GUD HAR INTERNET ,DÅ FÅR ANDRA LÄNDER HJÄLP IFRÅN GUD NU. Han når människor genom mig. Men har sett en del länder måste få hjälp. Men kommer fram efter ett tag. Men Sverige och Kurdistan som får den största hjälpen. Men behöver mer hjälp än andra länder. Men har sett han satt igång en del länder som har problem. Men måste börja med länderna nu när vi har internet har mig till hjälp. Jag får ha ansiktet utåt. Länder som har problem. Men finns länder som måste ändras om ,så folk kan leva på jorden. 

MEN ÄVEN FOLK GUD HADE VALT UT, som skulle skydda arbetet såklart. Mig såklart, ,som gick i backen då. Jag får bara ta lite kunder och sett, att folk försvinner även om har frågat om en tid, genom att jag måste sitta med GUD och jag får ta dem, som måste ha mycket hjälp.  Kan jag ta dem. Jag vet att ,då dyker folk upp när sitter rejält fast  då.

Men jag måste sitta och skriva och rädda folk då, men får inte ens leva snart när jag kom hit. Och fått till en dator genom att Jonas är skyldig mig flera tusen. Han har en gammal skuld till mig. GUD HAR VALT UT PROTECTION TILL MIG när Kewan inte kan komma så fort. Men Jonas är världens sämsta hjälp samarbete med han gick i backen förut ,men nu åkte jag kana igen när GUD skulle visa vem Jonas var, då fick jag en chock när jag såg han hade så mycket samhällsproblem. Jag  såg inte det när vi höll på med boken DEN FRIA VILJAN. Men han skulle fixa allt med boken ,som har problem att ta in folk hjälper till med boken. Men Jonas sa aldrig NEJ BIRGTTA DET KAN JAG INTE. Han tog på sig ett stort arbete. Men är inte ens författare ,men tänkte han kan göra det. Jag skriver ner text efter text Jonas ska ta hand om texten rätta den. Han ska kolla upp ställen, som tar emot böcker förlag eller annat sätt. Jag vill ge en fin bok från mig till människor. Jag såg ärkeänglar lärt känna dem ,då vill jag dela med mig en bok från dem. 

Men det är tyvärr Sociala problem, GENOM ATT HJÄLPA MIG ,OCH INTE SKJUTA MIG RAK I PANNAN, att dig vill jag inte hjälpa överhuvudtaget då. Men vad händer då? Jag planerade min död, genom att Twin soul tvillingsjälar får problem, att leva såhär ,som vi lever nu. Min plan var bort från allt då. Genom att sociala sköt mig i pannan, ATT DU KAN DÖ, genom att hon såg min hälsa, som jag måste få hjälp med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-haven-big-love-big-protection-birgitta-andlig-isnpiraton.pngJAG HAR FÅTT MYCKET HEALING SOM JAG ÄLSKAR ATT FÅ FRÅN DEM. Men har sett att min  kropp blev mycket bättre, men har kvar ännu mer healing och hjälp från min PROTECTION, genom att det är hans jobb med mig, den här gången, förra gången var de Kewans jobb med mig då.

Men nu måste han ha så mycket hjälp med mig, genom att min ekonomi åkte i backen ,och hann aldrig starta en ny lokal, som är det enda jag kan leva på då. MÅSTE HA HJÄLP MED ALLT ,NÄR ALLT LÅNGT TILLBAKA KOMMER FRÅN DÅLIG HJÄLP. SAMARBETE 

Men måste vänta in pengar, för att kunna starta upp en ny lokal, som en har lovat mig, att hjälpa till med ,som är svårt idag att göra. MEN ÄR SÅ SUR PÅ ALLT IDAG.  KEWAN

NÄR KEWAN DÖK UPP ,DÅ FICK JAG PROBLEM MED ALLT. Kewan har bott i England 1 år. Men han fick arbete efter 1 år. Han hittar arbete ,som är extra viktigt att hitta arbete. Han hittar, så han kunde börja dra in pengar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624a-1.jpgKEWAN HAR FACEBOOK. Han sitter och tittar på bilder. Han bläddrar igenom bilder på kvinnor. Han måste leta en kvinna när han föds till jorden. Men 1 år hade han levt i England. Men bläddrar genom Facebook. Han ser en kvinna, som han kände extra för. Han känner kärlek för henne. Han känner han måste prata med henne.

KEWAN SKICKAR ETT VÄNFÖRFRÅGAN TILL MIG. Men ser bilden ,han hade knepig bild på en kille, som var inte han. Men skriver sorry till mig och ett hjärta. Jag tänkte inte så mycket, jag visste inte om jag skulle säga JA ens. Han var ung tänkte han vill ha hjälp. Men kollar på bilden. Jag säger JA. Jag har inte så mycket vänner ens. Men min guide Johlie sa ,att jag skulle säga JA. Jag sa JA TILL KEWAN.

JAG HADE SETT KEWAN INNNAN HAN DÖK UPP. Men såg en bild som blinkar till flera gånger. Ser kille med bruna ögon mörkt hår. Har ljus hud. Men kände bara oro i magen. Men säger till Ella,  ser en man med bruna ögon men blinkar till flera gånger. Men känner mig rädd.

Hon säger, varför känner du så, vad ska du träffa för karl? Jag vet inte bara blinkar till och blir orolig. Han har mörkt hår bruna ögon. Hon fattar inte ett dugg ska du träffa så hemsk kille?? Hon fattar inte vad jag har för framtid. MEN KÄNDE ORO.

Men dagarna gick en dag ,då dyker Kewan upp på Facebook. Men såg inte han var rädd för ens. Han vände min dag till ljus. Han måste ha skydd. Han gav så mycket kärlek och glädje. Levde i en drömvärld. VAR GLAD KILLE MED KÄRLEK.

Jag såg inte allt med han. Men Johlie säger till mig, att sitta med surfplattan väntar på honom. Han var så ledsen grät. Jag måste ta hand om Kewan och prata med honom. Men fattar ingenting när han känner så mycket kärlek för mig. Männen får problem har sagt till mig. Kewan är ung kan bli sjuk. MEN TROR PÅ KEWAN HUNDRA PROCENT. KÄRLEK OCH GLÄDJE.

Han klarar inte av att leva som han gör nu. Men såg mig Facebook sen fick jag problem med allt.

Kewan ska träffa mig, men han är inte klar. Han måste arbeta och dra in pengar. Men han hittar mig på Facebook, som stökar till mitt liv. Men hans energi den kan ingen springa ifrån ,när han tjatar på mig kom till mig, sa han hela tiden. STÖKAR TILL FÖR MIG. 

Men är du säker, att jag ska komma till dig? JA, sa han varje gång. Men måste vara säker innan ,så man inte står där. Jag blev orolig för allt. Han var på mig hela tiden kom till mig. Men kan inte komma då eller då. Men han lyssnar inte, ”du måste komma nu”. Han jagar mig hela tiden. Jag kunde knappt leva då. HAN VAKTAR MIG. 

Men frågade en gång om han ville ha hjälp ,genom att jag jobbar med människor. NEJ, sa han. Han var intresserad av mig. Men frågar vad tror du mina barn säger? Allt gick så bra säger han. Det gick inte så bra för mig Kewan var ung kommer från Kurdistan. Men säger till mina barn, att han är tvillingsjäl bästa för mig leva med honom. Han var så lugn och snäll. Han ser snäll och lugn, som lever med bråk hela tiden. Jag önska en lugn kille. HAN GJORDE ATT MIN KÄRLEK VÄXER MER OCH MER

Han kände att jag började känna kärlek. Kewan energi är glädje och kärlek ,som kommer från GUD. Men jag blev förtrollad av han. Men erkände inte från början kände kärlek. Han var så ung. Men litar inte på allt. LEVDE I ETT RUS AV KÄRLEK OCH GLÄDJE GENOM ATT HAN BÖRJAR SÅ.

Men Kewan sa ,”du känner kärlek för mig ,du älskar mig.” Jag sa, ”NEJ.” Men kan inte lura han. Han kände jag kände mer och mer kärlek.

MEN FRÅGAR GREAT MASTER LADY NADA VEM HAN VAR??? Han jagar mig hela tiden. Hon säger, du har mött på en tvillingsjäl Birgitta. Men han var så ung som retar mig. Men Kewan tjatar på mig, ”kom till mig.” KEWAN DÖK UPP 2016-01-07 Han skickar foton till mig. Men han gav mig så mycket glädje och uppmärksamhet som jag har så lite av. Men han sa så fint till mig.

Han ville jag skulle komma till honom. Jag levde stress hela tiden. Men frågade kan du vänta? Jag kan inte komma nu. Måste komma på en gång till han. Jag sa jag måste planera kan inte komma så fort. Men är du säker att jag ska komma nu?? JA han var så säker på allt. Men hans energi gör svårt för mig att dra mig undan. Han har stark energi. Men fick inte den rätta hjälpen att lämna Anders. MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP SATT ENSAM. 

 Jag kommer från destruktiv förhållande måste få så mycket hjälp när Kewan dök upp. Kewan dök upp för tidig.

Han såg mig på Facebook sen fick jag problem. Men förlorade allt när han dök upp. Men stoppa mig var problem. Men Kewan lämnar och går. När han blir sur ,då lämnar han. Måste ha på sitt sätt. Jag mår dåligt av allt. MEN SUR PÅ FACEBOOK KEWAN. MEN VET MER OCH MER IDAG. 

GUD SÄGER , du kan egentligen inte ta dig till England. Jag var på väg dit. Kewan drev mig hela tiden. Måste till Kewan han drev den energin.

MEN GUD KOLLAR OCH TESTAR MIG. Jag måste till England. Men han säger du ka inte åka dit. Kewan bor inte som du tror. Jag vet du kan inte åka dit.

Kewan blir sjuk när han lever så. Men GUD, sa hur han lever idag. Men var så stressad av allt. JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ ALLT IDAG. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-haven-big-love-big-protection-birgitta-andlig-isnpiraton.pngMEN EFTER ETT TAG ,DÅ DYKER PROTECTION UPP NÄR KEWAN STÖKAR TILL, ser en kille som ser ut som Kewan. Han måste skydda mig. Han har börjat med Kurdistan, som hade inte en aning.

PROTECTION SÅG PROBLEM MED MIG, JAG KAN DÖ NÄR KEWAN GJORT SÅHÄR. Men har inte pengar ens. Men han skyddar mig hela tiden.

Men Kewan dök upp lite för tidigt genom Facebook. Han lämnar och går när han blir sjuk. Men sitter med PROTECTION, JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION VAKTAR MIG HELA TIDEN. Men får inte hända mig så skadar mig. Han skyddar mig. Men väntar på GUD när Kewan har tjorvat till med mig.

Men satt med dem länge. Jag får inte gå ett enda steg från mitt hem. MEN PROTECTION SÅG PROBLEM, HAR INTE PENGAR ENS. Men får inte dö ,men allt blev pannkaka när Kewan dök upp genom att vi måste bo ihop. Vi blir svart inombords, men Kewan blir sjuk när vi lever såhär.

Men är inte klar han är sjuk när han bor i England. Men GUD får vakta mig hela tiden nu tills Kewan dyker upp.

GUD testar kroppen på mig. MEN PROTECTION MÅSTE LEVA MED MIG när Kewan stökar till det. Han kan inte lämna mig, han lever varje dag med mig.

Men minns när delar på sig, Kewan och han. Blev 1 den gången ,genom att Kewan stökar till. Vi sitter ihop. Men såg Kewan hela tiden. Han visar sig så för att skydda mig. Men en dag, då försvann hans ansikte, som jag såg inom mig. Men älskar den tiden. Men är Kewan och jag nu. Men nästa gång är det han jag lever med. Jag har 2 PROTECTION andra har 1 PROTECTION. Men ser får värre jobb när man sitter såhär.

Men Kewan får inte göra så, han har en energi ,som ingen kan spring från. Men han blir sjuk och jag blir sjuk. Men GUD vaktar mig hela tiden. Men ska behålla min lägenhet när Kewan dök. Men var egentligen Anders jobb med Sverige. Men jag springer till England när Kewan dök upp. Men försöker stoppa mig. Men försöker stoppa mig, men fick problem när han har så stark energi. HAN GÖR SAKER SOM GÖR MIG LEDSEN OCH ARG PÅ ALLT. MEN FOLK SKA FÖLJA OSS. 

Men Kewan blir sjuk när han lever där ,och måste arbeta ta in pengar då. Men han stänger Facebook ,och jag blir sjuk av det.

Han ska egentligen sitta med mig ha kontakt med mig, genom att vi har energi, leva ihop. Men nu blev problem för mig. VI SKA SITTA IHOP, DÅ BLIR ALLT PERFKET FÖR BÅDA TVÅ. Men förlorar allt när han dök upp. Men inget kul möte ens. Kewan är inte kul ens.

Men GUD vill inte visa oss, genom att folk kan se fel, men vi jobbar med länder, som har varit mycket bättre. Men han måste börja med mörkt kultur ,som kan misstolkas när Kewan gör som han gör då. GUD har sagt ,att han måste börja med folk som stökar till. HAN MÅSTE HJÄLPA FOLK.

MEN GREAT MASTER LADY NADA, SA HON VILL VISA NU. HON LEVER SJÄLV MED TVILLINGSJÄL, visa det som är rätt. Men folk har sett fel, men följ oss ,så kan folk se tvillingsjälar ,Twin soul ,så kan förstå vem vi är. Men det finns så mycket sagor om oss. Men nu får möta mörk kulturen Kurdistan han måste börja med länder.

Men fick ingen hjälp när hade min lägenhet, men har inte pengar till hyran ens. Men måste skydda mig. Men hade fullt med GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR, SOM KOM OCH GICK NÄR VÄNTAR PÅ GUD. Men får inte hända mig någonting och Kewan ,då blev det problem för GUD. Jag kan dö när vi lever så dåligt. MEN GUD TESTAR STYRKAN HOS MIG. Men måste bli stark igen ,och överleva med honom. Men får rensa hela tiden ta tillbaka kraften hos mig. Men GUDS tester är inte kul ens. Men han måste få igång mig. Han satt med PROTECTION, men jag var så dålig. Men satt som en våning upp. Men gick upp och ner och satt ihop och pratar om mig. Men testar mig ,så mycket måste överleva då. Men kunde vända på mig när jag lade mig på sidan, då låg jag på rygg. Måste ha koll på mig. Men hade ett stort jobb med mig.

 Men vi väntar att folk skulle skydda lägenheten. Men folk skulle lägga pengar på den. Jag blev sjuk när vi lever så. Kewan gjorde, så jag förlorade lägenheten när han gjorde som han gjorde . Han har energi. Men andra runt mig, som var dålig att hjälpa till. MEN ÄR BESVIKEN PÅ FOLK, SOM INTE KAN HJÄLPA TILL. KEWAN SOM STÖKAR TILL JAG BEHÖVER MIN LÄGENET. 

Men ,då måste andra rädda mig och ta tag i sociala igen och igen, genom att jag valde den lägenheten, genom att hela lägenheten var nyrenoverad från topp till tå och fått bort mycket mörk energi där, som jag måste bo i ljus energi då. NÄR GUD OCH  PROTECTION DÖK UPP. JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP DÅ ,OCH DÅ MÅSTE JAG BOR BRA. Men flyttad även dit för min hälsa, att kunna jobba mycket bättre då när jag bor modernt, som ingen fattar då, att jag flyttade med råd från två läkare. Jag kunde bo bra i en lägenhet ,och kunde jobba mycket mer, genom att jag får ont från hemarbete då. JAG MÅSTE BO I HÄLSOINRIKTAD LÄGENHET

Det är inga problem när jag har jobbat länge med folk, får aldrig ont i kroppen då, utan från hemarbete ,och måste söka en lättsam lägenhet ,för att slippa få ont då. Men även från Stockholms råd, om mitt arbete som sociala ville att jag jobbade svart ,så tokig var de, att utsätta människor för det. Och hittade på egna idéer till mina barn, ,att de skulle vara någon mellanhand då. SJUKA SAKER HITTADE DE PÅ, och jag måste ha hjälp första tiden, som jag har sett ,att jag fick göra den gången när jag flyttade tillbaka till Östersund. Och sen klarade jag mig själv, men fick hjälp en tid, men bad dem inte så mycket på den tiden, genom att jag hade Ömer om jag fick problem med pengar då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpg

Jag trodde att social testade mig eller man blir testad då när man hör ,så mycket knäppa saker, då blir jag testas igen och igen, genom att för mig är det bara tok eller knepigt folk ,jag sitter framför mig, NÄR TJEJERNA FRÅN SOCIALA KAN SÄGA SÅ ,som gjorde den gången sociala ,att nu blir jag testas då. MEN PROTECTION HAN SÄGER, ATT JAG TESTAS INTE UTAN FOLK ÄR SÅ DÄR KONSTIG DÅ KNÄPP, TROR DET ÄR INTE SANT ,som jag tycker hur kan tjejerna tänka, och säga så ,när vet hur mycket koll det är på människor. Och vill sätta mina barn i klister då.

Men det kan tjejerna glömma deras galna saker ,sa till mig. Men är van när kommer från konstig familj ,men ska jobba med folk. Kan få göra samma sak, som jag blir utsatt för ,då ska vi pratas vid. Men var så galen ,men hjälper inte ens må bra skilja mig. Men kan få möta på själv ,som jag möter på.  Vill inte hjälpa mig leva känna lyckan ens. Men hemska tjejer som dök upp. Har aldrig mött på så konstiga människor ens. Men kastar ur sig, som jag trodde att sociala hade lite vett ,eller så är det så knepig folk då. Jag har pratat med folk, om just sociala ,och vad jag skulle göra då. Men sa sociala så, säger folk då. Det lät konstigt tycker folk. Men sociala vill sätta folk i klister, istället för att hjälpa till då. JAG GLÖMMER DEM ALDRIG, MEN FARLIGA TJEJER SOM VILL STÖKA TILL FÖR FOLK, SOM VILL MÅ BRA OCH BYGGA UPP EGET LIV. ANSTÄLLER UNGA TJEJER SOM HAR INTE JOBBAT SÅ LÄNGE. 

MEN HADE TÄNKT FÖRUT SKILJA MIG OCH LEVA ENSAM och börja bygga upp mitt företag ännu mer då. Men de körde mig åt andra hållet då ,men hade tänkt bygga upp ett nytt liv ,och måste få hjälp en tid, genom att hyrorna är så dyr då. När man är två ,då delar man på mycket, men leva själv är problem då. MEN KNÄPP FOLK SOM JOBBAR PÅ SOCIALA VAR INTE TORR BAKOM ÖRONEN DÅ.

Men nu har jag ingen att fråga då, utan sociala som ska hjälpa mig första tiden när GUD såg, att lokalen var borta då. Det är sociala problem, istället för att skjuta mig i pannan då. Akelius sålde till Rikshem och de blev förvånad ,och jag försökte hålla lägenheten hela tiden, för att inte missta den då. Vi höll den länge ,genom att vi måste sitta och skriva då. Ibland sa, PROTECTION att vi kommer få problem OCH MÅSTE PASSA PÅ ATT SKRIVA DÅ ,genom att han kände av problem för framtiden då.

Men tyvärr så skjuter sociala folk i pannan idag ,och många far illa idag ,som hela Sverige håller på att få problem, GENOM ATT SOCIALA TOG DÖD PÅ MIG, om inte jag hade ringt Anders och hans pappa, då har jag varit död idag.

Men även Anders bär han ansvar till detta, genom att han är urusel att samarbeta och därför hamnade jag här och är sjuk av allt då. ANDERS SKULLE SAMARBETA MED MIG OCH SKRIVA PÅ SOCIALA DÅ. Men han bara skrek hela tiden och var arg, och sa för det mesta när han hälsade på mig ibland, varför ska sociala hjälpa dig då? Han hade ett svinigt sätt mot mig då. Och bara skrek och körde mig närmare stupet då, att hoppa. Jag hade ingen som hjälpte mig, och putta social, Anders och mina flickor och Jonas var inblandad i det. Jag hade ingen makt över mig själv när jag blev sjukare och sjukare inombords, som jag blev när Kewan var inte hos mig då.

Att Anders skrek gjorde inte saken bättre för mig, att försöka själv kontakta sociala då, genom att Anders puttade mig närmare stupet då. Och jag kröp längre in i min egen värd då. Som måste ha så mycket hjälp första tiden ,genom att kunna komma tillbaka igen och måste bo själv, som ingen verkar fatta då, hur jag kände mig inombords varje dag. MÅSTE FÅ MYCKET KÄRLEK OCH TYST, OCH LUGNT RUNT MIG DÅ. GLÄDJE OCH KÄRLEK ,GENOM ATT ORKA MED DÅ.

I DET HÄR BLEV MIN YNGSTA DOTTER LINN LIDANDE AV ALLT NU ,genom att hon behöver mig att prata med ibland. Men även vara hemma hos mig då. Ibland kunna sova hos mig, som är bara problem sen jag miste allt, genom att Linn mår inte ens bra nu. Ni har läst mycket om Linn nu, som måste ha tillgång till mitt hem när hon måste ha det.

MEN FLICKORNA SER IDAG, att sociala gjorde fel, mina barn ser skulle puttat sociala, genom att kan min hälsa då. Men gå emot var inte deras starkaste sida då, genom att Nathalie kom upp och försökte med sociala, som gick åt skogen, och där skulle hon putta dem igen och igen då. Men idag har sett, men hade önskat att de hade sett mycket tidigare då ,genom att slippa mista sitt hem, som jag har byggt upp bit för bit ,som man gör efter åren då.

HUR SKA GUD KUNNA HJÄLPA SVERIGE OCH ÄVEN KURDISTAN OCH  JORDEN STORA PROBLEM? Om inte jag blir räddad, genom att sociala sköt rakt pannan, genom att SOCIALA HAR SLUTAT HJÄLPA MÄNNISKOR NU.. Men GUD var inte glad när jag mötte honom när han såg allt runt mig ,som han ska ha till stor hjälp ,och skriva och såg till vad jag skulle gör på bloggen då. Men han väntade på, att jag skulle börjas skriva ,och andra runt mig Lady Nada, och andra mästarna väntade på mig. Jag förstod inte allt när jag kunde knappt sova då ,och vaknade upp som även idag får göra, men är väldigt jobbigt när jag bor här, genom att jag kan ha sådana nätter då ,och måste skriva upp när jag vaknar upp. Och tänker ibland vad har jag nu drömt, men skriver upp det på ett papper eller i mobilen då.

Jag kom igång att skriva från GUD ,men måste även ha hjälp med min kropp när han min PROTECTION började att kolla igenom mig. Bara en massa fel ,som han började fixa till mig, men måste vänta in GUD nu. Min kropp som jag har berätta om då. Men är svårt att hjälpa Sverige när sociala måste hjälpa mig att behålla mitt hem, genom att han har mig på jorden ,och även sett när jag bodde i England, och skrev om hur Hitler höll på. Och jag skrev från GUD, om Hitler ,vad han höll på med människor, och jag gör samma sak idag. Jag sitter och skriver om Sveriges största problem nu. GUD FRAMTIDEN MED SVERIGE. Alla kan titta ut ,och ser hur landet ser ut idag. Men måste rädda människor, som hela landet håller på att gå i backen idag.

Men hur ska GUD kunna fixa det? Jag vet att GUD har sagt att han måste börja med svenska folket. 

GLAD MIDSOMMAR -HAPPY MIDSOMMAR

MIDSOMMAR FÖR ALLA MÄNNIKSOR OCH ALLA FIRAR INTE MIDSOMMAR, MEN VI HAR LÄNDER SOM FIRAR MIDSOMMAR DÅ. Men vi har sett hur landet sett ut, genom att fira som förr i tiden kan bli extra svårt idag.

Det var vanligt förr i tiden att plocka sju sorters blommor och lägga dem under kudden, med förhoppningen om att drömma om sin framtida kärlek på midsommarnatten. Men även gick runt en brunn flera varv möta han. MEN VAR SÅ FÖRR I TIDEN DRÖMMA OM SIN FRAMTIDA KÄRLEK. VACKER TID DRÖMMER OM KÄRLEKEN.

Genom att mycket ändar om med vin på bordet när vindunk dök upp sen har Sverige fått problem. Men tar 1 glas igen nästa dag när är storhelg, då ser ingen fara att måste stanna upp då. MEN GAMLA TIDEN VAR MER MYSIG ATT FIRA MIDSOMMAR.

Men många barn får lida idag när alkoholen flödar familjer lär sig om alkoholen. Men Sverige ser ut så idag. Men drack långt tillbaka när midsommar dök upp ,var vanligt drack och festar när midsommar kommer med dans runt midsommarstången med kul lekar för barnen och vuxna var med då. MEN DRACK LÅNGT TILLBAKA NÄR FIRAR MIDSOMMAR.

Midsommar är för alla som vill fira midsommar har ändrat om mycket idag ,genom att fira som förr i tiden. Men mycket har förändrat midsommarfirande ,men har med internet att göra, då kan bli lite sämre när sitter med mobilen bläddrar sida upp och ner när ska fira midsommar idag. MEN ÄR EN ANNAN VÄRLD VI MÖTER PÅ.

Men barnen ska leka sina lekar runt midsommarstången och har kul med föräldrar vännerna. KUL DANS RUNT MIDSOMMAR STÅNGEN.

Men många kan lägga bort mobilen när firar ,genom att vill umgås med varandra då. GER GLÄDJE OCH KÄRLEK.

MEN UMGÅS MED VARANDRA DÅ

Men en del barn kan inte låta bli mobilen måste kolla mobilen bläddrar sida upp och ner. Men är fel att fira midsommar med mobilen när ska fira ihop med varandra då. Men landet har ändrat om hittar andra intressen att fira med internet då. MOBILEN BÄSTA VÄN.

MEN MATEN TILLHÖR FIRANDE MED JORDGUBBAR, som tillhör firande med mat och sillen finns på många bord idag. Men en del ändrar om firande med mat, äter vegan mat och vegetarisk kost idag. Men firar tillsammans när midsommar kommer med mat och dricka till alla barnen och alkoholen som tillhör firandet.

Men en del måste dra in på alkoholen som fått problem med det ,genom att finns folk som måste sluta fira med alkoholen. Men är alkoholfritt som hittar på borden. Men går fira ändå midsommar utan alkohol. Men är fester idag på många ställen ,och ingen glömmer bort fira med alkoholen kan ha stora partyn när firar midsommar. MEN ÄR MIDSOMMAR HAR RÄTT ATT FIRA MIDSOMMAR DÅ. KAN FIRA UTAN VINDUNKEN GENOM ATT VINDUNKEN FÖRVÄRRAR FÖR DEM.

MEN TÄNK PÅ DET SOM FIRAR MIDSOMMAR. Men gör rätt idag när firar midsommar på många ställen idag. Men Sverige har problem med alkoholen många unga dyker med idag. Men tänk på det fira med glädje och omtanke firar midsommar. Men skålar på många platser idag och barn kan få problem när firar för mycket med vindunk.

Barn ser midsommar firar som blir en snäv bild mot framtiden för dem. Men barn ungdomar växer upp med vindunk på bordet kan ge problem för framtiden, det är okej att ta 1 glas vin. Men kan sluta för den dagen ställer undan vindunk tar inte nästa dag vin. Men firar rätt genom att klarar sig från att bli fast i alkoholen. MEN FIRA MIDSOMMAR TA BORT VINDUNKEN. KÖP ALKOHOLFRITT.

Men alkoholen är problem när vindunk gör reklam på teven. Men vilket kul land vi lever i. Men kommer ny smak ta vin köp vin vindunk efter vindunk ,men sluta gör reklam skickar även vindunk internet. MEN TA BORT REKLAM VINDUNK FRÅN TEVEN ,TITTA HUR SVERIGE SER UT IDAG. MEN KAN SKYDDA MÄNNISOR. VINDUNK MÅSTE BORT FRÅN ALLA HEM IDAG. KÖP UTAN ALKOHOL.

FIRA MED MOTTA IDAG GLAD MIDSOMMAR.

MAT FOOD

VI SKA PRATA OM MAT IDAG GENOM ATT VÄRLDEN ÄTER ANNAN MAT OLIKA MAT. Men länder har inte kunskap om mat när vi ser länder äter annan mat ,som bygger på nyttig föda som länder ser nyttig föda.

MEN DET HANDLAR OM SVARTA LÄNDER SOM HAR TILL OCH MED HUNGERSNÖD. Men vi tar upp om mat måste alla äta genom att överleva då. Men finns en ställe i Afrika som har problem att överleva som vi tar upp om då. Men Afrika är stort ,men finns ett ställe som har problem nu. Men folk vet vad vi menar då. Men händer ingenting där.

Sverige har byggt på med nyttig föda ,men tar in kunskap. Men svarta länder äter mat som har problem mat för barn och familjer ,genom att ingen lär dem om nyttig föda. Men Sverige är framgångsrik säger Hilaron. Han är en stor mästare Great master Hilaron. Kan människor då. Nu ska han dela med sig till människor nu.

Sverige har lärt sig bygga ett land om kunskap om mat ,för svenska folket är viktigt för människor som lever i landet. Men Sverige har tagit in så mycket kunskap om människor. MEN ANDRA VÄRLDEN SER INTE SVERIGES KUNSKAP, kan så mycket om att leva med mat på bordet med nyttig föda, som många länder har lite kunskap om ,som vi ska dela med oss till andra världen. Men lära dem om mat kulturen vi har då.

Kan gå upp i vikt svenska folket måste träna då. Men vad beror det på då??? Men äter mat mat som inte andra länder lär sig om då. Men kan vräka i sig mat mat ,som svarta länder har inte ens lärdom om. MEN SVARTA LÄNDER TAR DÅLIG FÖDA ,OCH BARN DÖR PÅ GRUND AV DÅLIG FÖDA DÅ. Men svenska folket dör inte som dem men kan bli sjuk ,men svarta länder kan dö små barn undernärd.

Men svenska folket ser till att äta sig mätt går upp i vikt då. Mat äter varje dag, mat på matbordet fyller sin kasse med mat, mat till frukost äter bröd ,och gröt många då. Men gott bröd måste hålla koll på då. Men kan gå upp i vikt av vanligt bröd. Men vad äter svarta länder till frukost? HAN VISAR RIS GER BARNEN. Men ris ger små barn, som innehåller dåligt föda finns gift i ris, genom att en del länder upptäcker riset är problem nu.

MEN GER RIS TILL BARNEN ,och svenska barn äter frukost varje dag innan går till skolan då. Men är gröt och fil och yoghurt till dem. Men mackor i massor ,men får välja ut kan gå upp i vikt. Men äter flingor till filen ,som kan gå upp av socker som är boven där. Men är olika sorter äter innan går till skolan.

Men små barn får alltid bra mat att leva på kan gå upp i vikt blir överviktig då. Men svarta länder blir inte det har inte tagit till sig föda som är bra att äta när lever på jorden. Men ingen säger till dem ens. MEN ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA SVARTA LÄNDER, men vi lägger ut om faran och dödlighet svarta barn då.

Men svenska familjer äter middag med som kan innehålla så mycket mat ,så kan gå upp i vikt. Folk får dela upp och läsa på paket kan innehålla socker ,eller för mycket fett i maten. Men svarta länder går inte upp i vikt som svenska folket då. MEN INGET BARN SKA SOMNA HUNGRIG NÄR SKA SOVA DÅ. Men äter mat då fil och mackor i massor ,så kan somna gott.

Men har kommit så mycket maträtter idag. Men kvällen ska ingen somna hungrig såklart. Men svarta små barn kan somna hungrig, genom att har inte mat till som blir mätt på. MEN VITA BRÖDET ELLER GROVT BRÖD BLIR BARN MÄTT PÅ

Men Norge äter mycket bröd grovt gott bröd och vitt bröd när ska ta lunch. MEN BLIR SÅ MÄTT EFTER ALLA SMÖRGÅSAR TAR MED SIG DÅ. Men har ett land med bra föda då.

Men Sverige har ändrat om måste äta riktigt lunch mat. Men hade bröd förut ,men äter mat riktig mat med allt innehåller och blir mätt. Men skolan delar ut det. Men vad får svarta länder äta?? MEN SER RIS DELAR UT. Men svarta barn är undernärda såklart. Men ingen kan leva som svarta länder lever när har lärt sig om mat.

MEN ÄTER POTATIS SVERIGES FÖDA BLIR MÄTT PÅ POTATIS. Men potatis har varit bra föda att bli mätt på.

MEN SVERIGE HAR ANNAT ÄN POTATIS KÅLRÖTTER , men vad har svarta länder små barn tuggar på ris.

MORÖTTER OCH ANDRA GRÖNSAKER och har svenska folket då.

Han visar tomat och gurka som är svenska folket har tagit fram. MEN ÄLSKAR TOMATER OCH GURKA.

MEN SVERIGE TAR FRAM NYTT HELA TIDEN, genom att utvecklar födan då. Men svenska folket har tagit in ris ,men har annan föda då. Ser kött äter då. Men äter inte bara ris utan till andra maträtter kött ,fisk. Pastan visar han som älskar ge barnen då.

MEN MAKARONER ÄTER MYCKET FOLK, men har alltid till makaroner korv, köttbullar. Men barn älskar stuvade makaroner och köttbullar eller korv. Men det finns olika sorter makaroner, kallas även för pasta och spagetti äter folk till olika maträtter. Barn och vuxna gillar äta spagetti och pasta.

KÖTTFÄRSSÅS OCH SPAGETTI. VI ÄLSKAR DET. Men barnen älskar det. Svarta länder vad ger för god mat till dem???? Ris, vitt ris tar i munnen. Kan hitta köttbit då.

Jagar så kan ta lite kött till familjen. Men har inte utvecklat enkla vägen blir mätt då.

MEN VITT BRÖD OCH GROVT BRÖD HAR LÄNDER UTVECKLAT DÅ. Men ser stora åkrar har Sverige. Men får mat från korn och allt andra rapsolja. Men vad har svarta länder titta på födan. Kan göra en god macka från riset??? NEJ ingen kan göra det.

Men svenska folket kan göra en god smörgås blir mätt på. Men är vitt bröd och grovt bröd. Men kan blir till och med varnad går upp i vikt. MEN ÄTER OCH BLIR MÄTT SOMNAR MÄTT TAR SIN SMÖRGÅS MED GOTT SMÖR PÅ. Men tar pålägg som älskar det. Men prickekorv tar mycket familjen på smörgåsen när har lite pengar, då blir det ost. Men ostar finns i olika smaker stark och svag för barnen. Men har stor ost tillverkning. Barn älskar ost och kan välja till familjen bra kvällsmat och frukost.

MEN LÅNGT TILLBAKA SATT OCH MJÖLKAR KORNA. Men har mjölkmaskiner idag och flera kor att ta hand om idag. Men har kor när tillverkar osten. Men finns flera gårdar kor som ger föda då.

Men har upptäckt får inte dricka för mycket mjölk, genom att kan få problem magen måste hålla balans. MEN MJÖLK HAR MÅNGA LÄNDER OST OCH MAT, som svarta ser lite av. USA men titta på dem hur lever idag.

Men är överviktig och sjuk från mat äter då. Kan inte gå ,genom att vikten kan sluta på över nästan 300 ,eller mer vikt kan dö av vikten äter mat. Men dör svarta länder överviktig??? NEJ ÄR UNDERNÄRD OCH FÅR DÅLIG FÖDA DÅ. Medans andra länder utvecklar mat ,så kan dö äter mat varje dag.

Men mat måste alla äta och somna gott efter maten då. Men är mätt och lever så kan dö när äter för mycket mat får gå till läkaren ta hjälp då. Men svarta länder har inte problem som andra länder har det då. Men kan dö, så illa är hela jorden idag. MEN ÄTER SÅ KAN DÖ FÖR MYCKET VIKT ,och andra delen äter för mycket mat, så dör kan sluta nästan över 300 kilo och mer. Men händer inte svarta länder somnar hungrig som finns inte på kartan hos svenska folket eller USA.

Men andra länder Norge ,Danmark, Finland äter mat alla länderna äter mat. Men länder som Sverige har kommit långt idag mat. MEN ÄTER VEGETARISK KOST OCH VEGAN KOST. Men är utan kött då. Men hittar på så mycket idag. Men tar bort mjölk vegan kosten genom att anser är fel att ta från djuren. Men känner sig bättre när tar bort mejeriprodukter. Men vegetarisk kosten tar bort alla köttprodukter då. Men äter inte kött som lever så. Men känner känns bättre genom att djuren är illa utsatt idag. Men mycket gårdar far illa idag. Men dålig att sköta om gårdarna då. Men väljer bort kött då.

Men Sverige har annat mål bli mätt innan somnar ,men kollar upp så slipper gå upp i vikt då. Men kan bli sjuk av mat och sjukdomar ,genom att mår dåligt äter för mycket eller slutar och äter. Men fått upp så mycket från sitt liv då.

Men svarta länder har inte så ser samma mat när vaknar upp. Men mat ska alla äta när lever på jorden, länder är dålig att visa rätt för som svälter idag. NÄR KAN BLI MÄTT PÅ VITT BRÖD OCH GROVT BRÖD SOM LÄTT FYLLER MAGEN MED. Men använder gäst och ägg när bakar och smör och vatten. Men finns uppsjö av recept då.

Men soppor äter mat soppor, men hittar på så mycket mat svenska folket då. Men svarta barn familjer vad får för mat??? Men ser skitigt vatten ,som ingen ska ta av genom att renar vatten, så kan dricka vatten. Men glas vatten svarta folket svart vatten tar ,men är mörkt vatten. Men rening maskin använder Sverige. Men kan dela med sig till människor som lever med smutsigt vatten. MEN FINNS MASKINER SOM TAR BORT SKITIGT VATTEN.

Måste rena vattnet ,genom att kan bli sjuk när dricker vatten från svarta länder. Men tar vatten blir varmt där. Men ser dricka där ,genom att är bättre än att ta från vattnet. Men ser flaska coca cola som dricker säljer med coca cola. Men tillverkar så mycket coca cola till många länder idag, men är en populär dryck. MEN INNEHÅLLER DÅLIGA ÄMNEN SOM FOLK HAR UPPTÄCKT DÅ. Men kör med utan socker går upp i vikt och chips älskar folk. Men är potatis tillverkar chips av. Men är gott och går upp i vikt när ska ha lite fest.

Men känner svarta länder till andra länders bekymmer går upp i vikt när äter påse efter påse och dricka. MEN FALLER LÄTT NÄR SER CHIPSPÅSEN OCH DRICKA , genom att är så lätt lura sig själv.

Men affären är fylld av det. Men sitter hemma ser på teven och äter chips och dricka med olika smaker. MEN VAD SVARTA LÄNDER KÄNNER INTE TILL ÖVERVIKT SOM MÅNGA LÄNDER LIDER AV NU. Men ser du Afrika springer mörka människor som äter lite grann, genom att föräldrar delar ut dålig mat till dem.

Men svenska folket andra länder skulle aldrig tillåta det måste äta innan du går ut nu. Men säger svarta föräldrar till sina barn det? Men är ute och letar mat har så lite mat. Men kan titta efter mat, men har lite mat. Men svarta länder flyger folk till dem. MEN GÖR INTE SÅ MYCKET ÅT DET. Men ser hur lever åker hem till sitt land. Pratar om pengar hjälpa svarta länder som har det svårt.

Men ska folk hjälpa länderna ,då måste dela med er kunskap om Sverige och USA Norge Finland Danmark eller andra länder kan mat. MEN FINNA MÅNGA LÄNDER SOM KAN MAT Men har lärt sig att leva rätt med mat som är viktigt att leva rätt då. Men svarta länder har fått problem att leva rätt, som länder måste hjälpa dem leva rätt barn dör ,och landet förstör inte mat ens.

MEN HJÄLP SVARTA LÄNDER FRÅN LÄNDER SOM KAN MAT. Mat måste alla ha ,men har svårt att prata med dem. Nu lägger vi ut om problem svarta länder har år efter år. Men somnar hungrig många barn familjer lider idag ,genom att har fel styra svarta länderna. Men måste andra visa mat för svarta länder då. Men vi har människor lider mat ska inte hända ,genom att jorden ska dela med sig från länder nu. HILIRON GREAT MASTER DELAR MED SIG NU TILL ALLA MÄNNISKOR OM MAT.

SVERIGE – SWEDEN

VI TITTAR PÅ SVERGIE MEN SKADAT LAND IDAG. När hjälper folk från krig och problem ,då kör ner Sverige när ska lugnt sitta still och känna tacksamhet ,Sverige hjälper land efter land. Men har krig i sitt eget land ,men så började köra med gängkrig. Men vilket kul folk ni tar in ,men kan stanna hemma och ta rätt på sitt eget land.

Men första andra världskriget var lugna gatan var glad att fick hjälp från Sverige. Men känner tacksamhet fick fly till Sverige. MEN TITTA HUR LANDET SER UT IDAG FARLIGA MÄNNISKAOR TAR IN SOM KÖR MED GÄNGKRIG. Men vi har inget minne att andra världskriget första då. Men var tacksam att slippa krig när kommer hit. Men vi hör ofta sa ,var så glad att slippa krig problem då. MEN HUR SER LANDET UT IDAG, DET SMÄLLER OCH DYRARE OCH MER KOSTAR DET IDAG.

MEN TITTA VÄSTRA FRÖLUNDA SER UT IDAG. Men kan inte bo kvar en del har lagt till och med dyra pengar på vackra lägenheter. Men säljer sina hus och säkra sin pension och säkra att leva enkelt och lätt. Men köper dyra lägenheter ovanför Västra Frölunda torg. Men vill leva enkelt när blir gammal ,då har köpt perfekt lägenhet dyra pengar pengar att säkra sitt liv.

MEN KAN TILL OCH MED LEVA OCH BO. Men slipper åka in till Göteborg. Men har allt där att köpa och handla när blir gammal. Men tar bara hissen ner, så kan köpa sina saker. Men kan åka rulltrappa så kan köpa sina saker. Men slipper till och med åka in till Göteborg. Men kan ta en fika med sina vänner äta mat. Men finns allt Västra Frölunda. Men kan köpa mat ,men fika med sina vänner som är svårt idag.

MEN VET NI VARFÖR GAMLA MÄNNISKOR KAN INTE GÖRA SIN GREJ ,men skjuter lite bomber när tittar ut då. Men har säkrat sitt liv att bo där, vem betalar flytten till dem???? Men kan inte bo där när sätter in flyktingar som kastar bomber. Men måste hitta perfekt ställe för dem ,som påminner om enkla livet då. Kan lätt hitta sina saker när bor Västra Frölunda, genom att har lagt pengar att leva så.

MEN GAMMLA MÄNNISKOR HAR SATSAT PENGAR ATT BO DÄR. Men kan se målar sig ,men ska vara fin. Men målar lite utanför ,men vem bryr sig, men vill vara fin damerna. Men tänker regeringen på dem som har byggt sitt liv att leva bra???

Men är ett skämt när man ser vad skadar människor tar in flyktingar bland gamla människor ,det är inte okej har satsat pengar när blir gamla. Men köper fina lägenheter ,genom att säkra sitt liv men då kommer regeringen stökar till för dem. MEN VEM SKA BETALA DEN NOTAN IDAG. Men är gamla sitter i rullstol eller går med rullator. Men bryr inte om äldre människor tills ni själv blir gammal, men då har hela Västra Frölunda borta ,men går fort idag.

Men måste rädda Västra Frölunda och sätt inte in flera flyktingar där. Men tänk på det har faktiskt skadad för dem, som är gammal och ska bo där. Men barnfamiljer lever och bor Västra Frölunda. Men har köpt dyr lägenhet som äldre perfekt för dem leva nära till allt då. MÅSTE RÄDDA ÄLDRE BARNFAMILJER OCH SÄTT FLYKTINGAR PÅ ANDRA STÄLLEN DÅ.

MEN FINNS MÄNNISKOR SOM FÖDDES VÄSTRA FRÖLUNDA OCH BARNFAMILJER SOM LETAR SIN LÄGENHET OCH KÖPER LÄGENHET. MEN HAR SVÅRT ATT FLYTTA DEM, genom att är van att bo där. Men måste även tänka på dem då. Men svenska folket får fly idag när sätter in farliga flyktingar ,som lever med krig inom sig.

Men kan starta krig här ,och slutar med kan gå in i stora gäng när får problem då. Men låt folk leva kvar ,som föddes Västra Frölunda är deras plats och har svårt att flytt dem. Men är van att leva där och då måste göra rätt mot dem. MÅSTE SKYDDA DEM SOM BOR DÄR HAR GÅTT FÖR LÅNGT NU.

Men kör sitt krig, Hammarkullen minne blott. Men vet hur Hammarkullen såg ut på den tiden byggde nya fina lägenheter folk flytta in där. Men det är ett minne blott skjuter runt där. Men har även satt flyktingar där. Vi ser det. Men folk som bor där kan knapp bo kvar Bergsjön är ett minne blott . MEN DET VAR ETT FINT GRÖNOMRÅDE KAN GÅ UTAN BILEN MED, MEN VAR SÅ LUGNT DÄR långa gångstigar att gå. Men var lunga gatan på den tiden. 1983 föddes Yasmine vi kunde åka till hälsocentralen mödravårdscentralen där. Men var lugna gatan åkte spårvagn på den tiden.

Men idag får vi vara rädd att ta spårvagnen. Men var så lugnt och fint där. Men kunde gå lugnt utan att händer ingenting. Men idag kan inte ens åka dit nu. Men folk flyr från Kortedala men har hitta en fin plats att leva och bo. Men regeringen men gillar att stöka till. IDAG ÄR FARLIGT ATT LEVA DÄR. Men blandar in flyktingar ,då blir det värre land idag. Men lugna gatan är borta där folk lider idag bara bråk och konflikter idag.

MEN FOLK FLYR FRÅN KORTEDALA IDAG. Men hittar plats med naturen som regeringen gav till somalier. Men folk flyr kan inte bo kvar lugna Kortedala genom att sätter in galningar ,som kan inte sköta sig. Men kommer från krig, då ska sköta sig men kör med våldtäkter och till och med gruppvåldtäkter ,men kul land vi fick.

Men kvinnor och tjejer familjer blir skadad av invandringen. Vi måste skydda oss nu kan inte gå som vi vill. Men regeringen sätter in somalier som fungerar dåligt då. Men stökar till för Kortedala ,men ger till somalier. Men gör inte rätt mot som redan bor Kortedala. Men var fint grön område som saboterar lugnt område som saboterar sätter in somalier ,men landet har kris idag. Men sätt inte in fler och skadar som redan bor där. MEN FÅR FLY FRÅN OMRÅDET ,VEM BETALAR DEN NOTAN??? SJÄLV FICK LÄGGA PENGAR PÅ ANNAN LÄGENHET. Men kan inte bo samma område som somalier.

Men även dyrare lägenhet fick de ta då. Men har knapp råd med annan lägenhet. Men fick dela lägenhet genom att hyran är dyr. MEN MÅSTE ERSÄTTA DEM MED PENGAR. Men har dålig ekonomi genom att har varit sjuk båda två. Men ekonomin känner på för dem. Men har arbetet förr i tiden, men blev sjuk från olika saker.

MEN ÄR INTE ENSAM SOMALIER LEVA OCH BO. Men skadar lägenhet efter lägenhet tills kriget är slut kan åka hem. Killarna kör med våldtäkt ,men en del killar gör det när vill ha sex. Men gör inte som riktiga killar gör bjuder ut tjejerna på en fika eller mat. Men kör med våldtäkt ,så är ett annat folk har tagit hit. Men kvinnor kan så lite om lägenheter kan stöka till, genom att får lite undervisning leva och bo.

Men luktar alltid efter somalier när lämnar lägenheten. Men får stor renovera hela lägenheten. Men luktar i skåpen kryper in över allt från somalier. Men går inte ta en lägenhet efter dem luktar fruktansvärt efter dem. Men är dyrt folk hjälper då, genom att skadar lägenhet efter lägenhet nu. MEN DYRA KOSTANDER NÄR TAR IN SOMALIER SLUTAR MED DYR NOTA FÖR DEM. Men andra som kommer från länder har så lite problem med, men somalier hör vi ofta när pratar om flyktingar luktar efter dem har levt där.

Men blir dyrt för kommuner som tar hand om somalier då. När lämnar landet får ta med notan landet kommer ifrån. Men kan betala ,vi får betala när vi skadar lägenheten. Men vi kommer inte undan måste ersätta skadan vi har gjort då. MEN SLUTAR ALLTID MED DYR NOTA EFTER SOMALIER.

MEN ANGERED FÅR MÖTA PÅ PROBLEM ,genom att jag åkte spårvagn till skolan. Men skulle läsa upp mina betyg. Men åkte till Angered, men var lugna gatan. Men lugn att åka spårvagnen när åkte dit.

MEN LÄSTE KONTOR OCH DISTRIBUTION läste Kontor och distribution utbildning där. Men läste upp betygen fick gå flera kurser och tog den kursen Kontor och Distribution gillar jobba inom kontor. MEN GICK MIN EGEN VÄG LYSSNAR PÅ MIG SJÄLV. Men fick vänta in innan gick kurserna. Men tog andra jobb innan klev på kurserna.

Men gillar att arbeta, men tog mig fram i livet. Jag har stor nytta idag jag gick den kursen. Har gått flera kurser maskinskrivning ,men även när jag gick årskurs 9 satt och väntar på bänken tills läraren dök upp. Men var så intresserad av kursen då. Men har nytta idag genom att sen fick gå dator utbildning. JAG HAR STOR NYTTA IDAG NÄR LÄGGER UT PÅ BLOGGEN. MEN HAR SKRIVIT KURSER.

Men fick inte rätt hjälp när jag gick grundskolan skit lärare och jag älskar inte skolan klassen. Men skolkar en hel del som är vanligt att göra då. Men farmor och farfar var bra att bo hos. Men skolan blev problem för mig. Men har gått 6 år. Men ökar på 9 år. Jag gick 9 år. Jag måste läsa upp betygen och skolan. MEN LÄSAR UPP BETYGEN KAN HJÄLPA MINA BARN DÅ.

Men har alltid tagit tid med barnen måste ta mig tid, genom att lärarna lärde ut fel då. Men har tålamod med barnen måste ha det, men en dag ska söka gymnasiet. Men söker arbete, då måste ta sig in på arbetsmarknaden. VI SKA LEVA OCH BO. Men måste söka arbete eller går andra skolor efter gymnasiet.

Men Angered är problem sätter dit folk ,som kan inte sköta sig ökar brottsligheten mer och mer idag. Men tar aldrig stopp. MEN ANGERED VAR LUGNT STÄLLE PÅ DEN TIDEN. Men hade teater på den tiden. Men kikade in där kul ställe där.

MÅSTE TITTA GENOM LÄMNAR SÅ MYCKET DÖD EFTER SIG, genom att lämnar så mycket död efter sig.

Men Hisingen ,men vad händer där??? Men kan inte stanna kvar ,så illa är det idag. MEN VAR DERAS PLATS TILLS PUTTAR UT DEM.

Men hör gängkrig där. Men varför skjuter på svenska folket döda oss idag. Men flyr hit får inte skada oss. Men skadar oss kvinnor och barn blir utsatt när tar in flyktingar. Men folk flyttar till Göteborg byggde upp sitt liv. MEN MÖTER PÅ GÄNGKRIG ,MEN FANNS INTE PÅ GAMMLA TIDEN. Men har dragit in galningar i Sverige.

Men får lämna landet genom att var först där. Men familjer får lida idag. Men barn familjer möter på krig ,men kan till och med dö ,så illa är det när tar in farliga människor i Sverige. Men barn ska växa upp men en del kan mista livet barn, ungdomar har hela livet framför sig då. MEN FÅR INTE KOMMA IN I LANDET NÄR SKADAR UNGDOMAR BARN ,FAMILJER. Men är inte rätt mot dem som lever här. Men skydda svenska folket nu.

Men får inte fortsätta så där ungdomar familjer råkar illa ut vet inte om barnen överlever en del dagar. MEN BARN FAMILJER SKA ÖVERLEVA, MEN SKA LEVA LUGN OCH RO. Men familjen vet inte till nästa dag när bor problem område. Men ungdomar idag kan råka illa ut och dör, så illa är det idag.

MEN 70 TALET MEN FLYTTAR TILL SVERIGE. Men hittar arbete kan jobba svart tills kan ta rätt arbete. Men vad gör folk idag, men är cirkus idag. Godvädersgatan och Friskväderstorget , jag vet hur det såg ut på den tiden när folk flyttar in. Var lugna gatan på den tiden.

Men måste tänka på dem som bor där blanda ihop folk går dåligt att göra bara för står utlänning på dörren ,så handlar det om att respektera dem. Men bor här och ska överleva nu. Men fungerar inte blanda ihop folk som ni gör nu. MEN HITTA EN ANNAN PLATS ÅT BRÅKSTAKARNA. Men kan bli skadad familjer som söker hjälp har gängkrig och barn kan bli skadad när sätter familjer områden där bor problem folk.

Biskopsgården har värre än andra idag. Men sätter in flyktingar idag. Men sitter inte still som tar in hittar på en massa tok. Men lugnt folk hittar inte lugna människor utan kan lämna död efter sig, som tar in och skadar som bor där. Men vilket kul land vi har bara problem idag. Men sänd hem folk när skadar dem. Men har krig, men vem ska vi rädda nu??? Men skadar som bor redan i Sverige MEN ÄR INTE VANLIGA FLYKTINGAR LÄMNAR DÖD EFTER SIG NU. Men ungdomar blir skadad idag och möter döden då. Men har hela livet framför sig då. Men barn ska leva då. Men ungdomar får lida föräldrar orolig när tar in folk som skadar barnen.

Men hittar arbete på den tiden. Men många områden är problem idag men sätter in folk blir gängkrig nya områden byggdes på den tiden. Men ska bo där, men idag kan ha svårt att bo där genom att sätter in folk ,som sköter sig dåligt. Men vad har hänt mer problem från flyktingar männen som stökar till bättre hjälpa kvinnor och barn. När flyr till länder ,då ska låta bli skada länder genom att räcker ut handen till människor idag. MEN LÄMNAR MYCKET DÖD EFTER SIG MÅNGA FÅR LIDA IDAG.

Men har bränt kvinnor som har barn ung tjej, som har hela livet framför sig. Men hon möter på döden 16 år. Hon har en son ung mamma. Men vad ska säga till sonen när han mister sin mamma då???Men sonen får gå med morföräldrar till graven. Men hur dog min mamma?????? Kan säga var en galen flykting som bränder din mamma??? MEN TA INTE IN FLYKTINGAR SOM BRÄNNER FOLK NU. Men är sjuka människor som gör det. Men är så galen släpp inte in folk som gör det.

Men mamma är viktigt för alla barn, men även sonen mamma för han. ELLER KAN INTE SÄGA SANNINGEN GENOM ATT GÖR ONT ATT FÖRLORA SIN MAMMA. Men tjejer kvinnor bränner oss när kommer hit. Men var flera som blev utsatt för galningar vi brukar inte bränna människor ,men är bevis ta inte in flera galningar bränner flera som lever här. Men har bränt kvinnor när får inte som killarna vill då.

Men var äldre kvinna som blev bränd då. Men ta inte in killar som bränner oss nu. MEN KAN KINAPPA OSS ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG. KAN BRÄNNA OSS OCH VÅLTAR OCH KASTAR OSS I SJÖN. ELLER GRÄVER NER KVINNOR. Men kommer från svarta killar ,genom att kan göra så mot kvinnor bjuder sällan ut tjejer, som kommer från länder som har den synen då.

Men förvann tvåbarnsmor med två barn. Men kommer inte hem och barnen väntar på sin mamma. Men hon dök aldrig upp när hon gick ut då. Men barnen väntar på sin mamma men kommer inte hem ,genom att hon möter på svarta män. Men svarta män kan skada oss eller har vi turen träffar bra svarta män. MEN HÄNDER HELA TIDEN KVINNOR FÖRSVINNER IDAG.

Men hon träffar flera killar som var svart. Men bor flera svara män i hennes område. Men gräver ner henne. Men har hittat henne, men död. MEN MÅNGA TJEJER SOM HAR FÖRVUNNIT EFTER INVANDRINGEN. MEN TA INTE IN FLERA MÄN SOM DÖDAR OSS. Men vi kan inte räkna upp alla tokar som skadar oss.

Men äldre 90 År möter på svart man som skadar henne då. Hon satt i rullstol var invalid lätt att ta henne då. Men möter på en kille som vill ha sex mot hennes vilja då. Men var mitt på dagen när han såg henne. MEN ÄR SVARTA MÄN SOM HAR SEX SÅ. Han vänder på henne har sex så. Han lever så i sitt hemland sex för han gör så. Frösön lugnt ställe ,men ingen kan tro sina ögon när han gör så. Men ingen tror sina ögon över 90 år vill ha sex. Hon vill inte ha sex ,men han såg chansen sex. Men fanns inte kärlek ens mellan dem utan snoppen var igång.

MEN BARN 9 ÅR BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. MEN ÄVEN LÄRARE HAR MÖTT PÅ MÄNNEN VÅLDTÄKT I SKOLAN. MEN ÄLDRE BOENDE BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT. Men anställer män i vården men möter på våldtäkt. Men tar in flyktingar skadar oss. Men vi kan inte räkna upp alla tjejer, kvinnor blev utsatt för våldtäkt och den värre gruppvåldtäkt ,som är fruktansvärt att möta på då. Men kommer upp hela tiden våldtäkt ,gruppvåldtäkt efter invandringen. Men ber om hjälp från länder ta skydd av Sverige, men gör fula saker gruppvåldtäkt våldtäkt skadar oss till och med. TA INTE IN FLERA VÅLTÄKTSMÄN.

Men tjejer som går i skolan har mött på män som skadar dem. Men får inte hända när hjälper människor får låta bli oss såklart. MEN ENKELBILJETT TILL HEMLANDET. Men har skadat kvinnor små barn som har hela livet framför sig då. Men är bara galningar idag möter på när tar in farliga män. Men många kvinnor, tjejer ,barn är skadad idag. Men handlar om att skydda kvinnor ,tjejer ,barn får inte hända när tar in folk som skadar oss, då måste åka ut genom att fortsätter skadar oss då.

MEN HÄNDE FÖR NÅGRA ÅR SEDAN. Tyskland var förvånad gruppvåldtäkter och våldtäkter. Men höll på att kolla upp problem fick den gången. Men svaret var klev av tåget 900 män ,men tjejer fick problem när möter på män hjälper då. Men var glada män som klev av tåget. Men kände från dem Yes ,och glad var männen när klev av tåget. Men Tyskland hjälper flyktingar ,men slutar i kaus för många kvinnor, tjejer då. Men kan inte ta in män som skadar oss. Men spelar ingen roll om har krig i landet kommer ifrån. Men är problem att hjälpa män från krigen genom att kör ner kvinnor och barnen. MEN KAN HJÄLPA KVINNOR BARN FRÅN KRIGEN.

Men kan gömma tjejer många har försvunnit efter invandringen. Men föräldrar är rädd att händer barnen idag kan få möta på män, som dödar och våldtar dem. Men kör med gruppvåldtäkt kan kasta tjejer åt sidan. Men har försvunnit kvinnor flera efter flera när tog in flyktingar.

MEN FINNS FOLK SOM FLYR TILL SVERIGE SOM ÄR TACKASAM ATT SLIPPA KRIG. Men kan hjälpa dem som sköter sig då. Men skicka hem som skadar landet mer och mer. Men brukar få ersätta när vi skadar saker.

MEN SKICKA NOTAN TILL LANDET KOMMER IFRÅN. Men smäller för mycket idag. Men Skåne Rosengård är problem ställe känt seden längesen. Men svårt att bo där, men sätter flyktingar hos folk som lever i områden får bo där. Men andra som bor där gillar inte bli utsatt har byggt sitt liv. Men så sätter in folk som skadar dem. Men är problem ställe och det blir inte bättre sätta flyktingar där. Men Rosengård är välkänt ställe bor bara problem folk där. Men Rosengård har sett bättre ut än nu. Men nu är det värre ,genom att kan inte blanda hur som helst.

MEN ÄR ETT ANNAT FOLK SKICKA NOTAN TILL LANDET KOMMER IFRÅN. Men blir dyrt allt ,som landet rasar ihop då. Men kan sätta en bil bomb är på modet idag. Men skär katalysator, men oj nu var den bort då. Men tittar under bilen men måste ta bilen till verkstan, genom att har tagit katalysator, men är vanligt att gör det är så fräck och själ det. Men en kille blev av med katalysator flera gånger. Men är problem folk vi har mött på som gör så fula saker mot folk. Men säljer katalysatorn. Men vad kul land vi fått nu. Ridskolor blev utsatt själ sadeln och säljer sadeln. Men finns inget heligt idag bara själ från folk idag. VI FÅR VAKTA VÅRA SAKER NÄR VI TAR IN FOLK GENOM ATT KAN INTE HÅLLA FINGARA I STYR.

Men ingenting är heligt för dem. Men stölder fanns förr i tiden. Men nu har ökat på notan, så det blir dyrt idag genom att tar in folk som har svårt att hålla sina fingrar i styr. Men kul land skolor smäller runt, genom att många kan vara skol less som våra barn kan vara då. Men skjuter inte eller spränger som ungdomar gör idag måste skydda skolor kan gå klart. Eller bygger ny fin skola ,så kan vara kul med ny skola där igen har målat och ritat nytt då. STOCKHOLM HAR PROBLEM DÅ OCH DÅ. MEN SÄTTER FOLK I YTTEROMREDEN DÄR KAN NI BO. Men är inte så kul för dem, genom att skapar problem då. Men flyr till Stockholm från krig. Men lever där problem familjer långt tillbaka, men ökar på strömmen bo där. Men var problem område även på 70 – 80 talet är välkänd dåligt att leva där. Men är bara problem som lever där. MEN HAR ÖKAT PÅ STÖMMEN SOM BOR DÄR. Men skapar ännu mer problem, genom att är känt som problem områden.

Men finns problem områden Stockholm, Göteborg och Skåne Rosengård blev problem ställe. Men ser kan leva och där, som blir värre för som är född där. Men många barn föds till världen i olika problem områden. Men vi har krig och problem idag, ger hjälp regeringen till ytterområden ,som redan är skadat ställe då. Men gör så mycket fel blir fel som bor där kan bli utsatt för det ena än det andra MEN HJÄLPER ETT ANNAT FOLK IDAG FRÅN KRIG OCH PROBLEM DÅ. Men är inte snällt mot dem som redan satt sitt bo att leva och bo. Men bygger upp sitt liv där ,men föds där familjer bor där ,men tänker ni på det??

Men varför sätter in krigs killar där, genom att startar blir gängkrig skadat områden som har problem långt tillbaka då. MEN VAPEN MÅSTE TA SLUT PÅ NU. Men måste sätta stopp för försäljning som kan till och köpa på internet, så enkelt bär på sig vapen. Måste sätta stopp för vapen, knivar allt hittar på skadar människor. Men det är för mycket vapen i omlopp idag. Men sätt stopp på allt skjutande. Men är för mycket vapen hittar då. Bilbomber kan hitta både här och där. Men Sverige är problemland som låter fortgå år efter år.

MEN VI SER SKADAR LANDET MÅSTE LÄNDER ERSÄTTA SVERGIE FÖR NOTAN HAR BLIVIT STOR IDAG. Men dyrt att lev och bo, men så kommer folk bara kör ner oss. Men är inte okej att skadar som de gör nu.

Men vi lär oss får betala när vi skadar saker och ting kan skicka en faktura till oss. Men ska sända en faktura till länder kommer ifrån. Men måste göra rätt för sig ,genom att landet håller på få problem. Men kan inte räkna upp alla ställen smäller och skadar folk idag. MEN SKA EGENTLIGEN BARA SITTA VÄNTA TILLS KRIGET ÄR ÖVER. Men gör inte så smäller runt dem bättre stanna kvar ,då slipper vi gå på begravning för ofta, genom att vi har fred krigar inte idag. Men är lugn här.

Men vi har inte krig längre vill gå mot fred lägger ner allt här. Men vad händer startar upp regementen igen på flera platser. MEN VI JOBBAR MOT FREDSLAND, vi är har lagt ner allt tills flyktingar som flyr från krig, men startar gängkrig och bråk. Men får infinna sig igen som slapp kriga och ligga ute då. Men kallas killar in som blir fel genom att vi jobbar mot freden.

Men smäller lite här och där gängkrig. Men vi brukar inte ha gängkrig då. Men hör på teven smäller både här och där. Men får inte hända våra barn då. Men gillar att kriga skicka hem dem, så kan killarna kriga klart ,så slipper vi krig. Men ungdomar dör idag. Men är inte rättvist mot våra barn vi har inte krig. Men kan åka hem och kriga, så vi kan gå ut och känna fred fred fred. MEN SKICKA MED NOTAN TILL ALLA LÄNDER KAN BETALA ALLT HAR SKADAT SVERIGE. Men är inte okej dra in våra barn gängkrig. Men föräldrar får lida idag killar dör män dör.

Men poliser hamnar i gängkrig dör även där fast har utbildning. Men ser regeringen har gjort fel idag. MEN FÖRSTA GÄNGKRIGET SKICKA HEM KILLARNA PÅ EN GÅNG LEVER MED KRIG NÄR KOMMER HIT. Men måste inse tog in killar män som skadar unga människor hamnar i gängkrig. Men har krig inom sig, men krigar här men blir så fel då. Men tänk efter gängkrig har inte vi.

Men nu har vi gängkrig, som kommer från arga flyktingar, så tänk på det. Men skydda barnen då. Men många har mörk kultur mörker inom sig som kommer hit. MEN UNGDOMAR SKA INTE BÄRA VAPEN ÄR FÖR UNG. Men blir orättvist mot våra ungdomar då.

Men gör inte lumpen ens eller polisen har åldern inne ,men även som gör lumpen har inne åldern. Men är för ung att bära vapen såklart. Men kan hamna snett idag genom att landet har fått problem idag. MEN BARN UNGDOMAR SKA INTE BÄRA VAPEN ELLER KNIV NU. Kan hamna fel kan hamna på brottets bana ,genom att är bråkstakar som kommer hit då. Men oskyldiga ungdomar kan bli utsatt idag som har framtid att ta hand om då. MEN SKYDDA BARNEN UNGDOMARNA NU.

Men smäller lätt hamnar i bråk. Men kan lätt skada svenska människor som redan har fred. Men vi var inte ens med andra och första världskriget. Men fick komma hit som var med då. Sverige var så trött på krig. Men hade krig förut ,så vill leva fritt från det. VI VILL HA FRED.

MEN VI LÄGGER UT OM PROBLEM OMRÅDEN. Men Sverige har fått en smäll idag. Men titta och läs alla områden som är skadad från flyktingar.

STOCKHOLM YTTEROMRÅDE RINKEBY

TVÅMILJONER UTRIKESFÖDDA BOR SVERIGE.

Norsborg, Hallunda, Alby och Fittja 

Riskområden nu Fisksätra i Nacka och Visättra/Grantorp i Flemingsberg som nya på listan. Valsta i Sigtuna

 • Bergsjön, Göteborg
 • Husby, Stockholm
 • Rinkeby/Tensta, Stockholm
 • Skäggetorp, Linköping
 • Södra Sofielund (Seved), Malmö
 • Alby, Botkyrka
 • Biskopsgården, Göteborg
 • Fittja, Botkyrka
 • Gottsunda, Uppsala
 • Hallunda/Norsborg, Botkyrka
 • Hammarkullen, Göteborg
 • Hjällbo, Göteborg
 • Hässleholmen/Hulta, Borås
 • Lövgärdet, Göteborg
 • Norrby, Borås
 • Nydala/Hermodsdal/Lindängen, Malmö
 • Rosengård, Malmö
 • Vivalla, Örebro
 • Ronna/Geneta/Lina, Södertälje

Utsatta områden

 • Fröslunda, Eskilstuna
 • Lagersberg, Eskilstuna
 • Navestad, Norrköping
 • Skogås, Huddinge
 • Vårby, Huddinge
 • Älvsjö/Solberga, Stockholm
 • Andersberg, Halmstad
 • Brandbergen, Haninge
 • Bredäng, Stockholm
 • Bäckby, Västerås
 • Charlottesborg, Kristianstad
 • Edsberg, Sollentuna
 • Finnsta, Upplands Bro
 • Gamlegården, Kristianstad
 • Hagsätra/Rågsved, Stockholm
 • Hisings Backa, Göteborg
 • Hässelby/Vällingby, Stockholm
 • Råslätt, Jönköping
 • Skiftinge, Eskilstuna
 • Sångvägen, Järfälla
 • Termovägen, Järfälla
 • Vårberg, Stockholm
 • Östberga, Stockholm
 • Jordbro, Haninge
 • Storvreten, Tumba
 • Gårdsten, Göteborg (tidigare riskområde)
 • Visättra/Grantorp, Flemingsberg (ny på listan)
 • Fisksätra, Nacka (ny på lista

Riskområden

 • Holma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)RiskområdHolma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

MEN DET ÄR INTE OKEJ ENS SKADAR SVERGE NU. Men vi har haft fred länge och ungdomar och familjer får lida idag. Men har framtid att gå till mötes tills tog in flyktingar skadar ungdomar ,som ska växa upp i lugn och ro och göra sin grej. MEN SKA INTE HÅLLA PÅ MED VAPEN KNIVAR ENS. Folk som kommer hit får sätta på andra ställen har problem ställen nu.

MEN MÅSTE SKYDDA SVERGE NU.

MOLKOM

VI HAR FÅTT OM MOLKOM OCH DÅ KOLLAR VI UPP MOLKOM. Molkom är en ort i Sverige. Molkom är en problem ort genom att vi får upp det. Molkom har problem som vi ser nu. Men landets platser är inte bra på alla ställen. Men Molkom har problem folk där som dyker upp Molkom. Men är ett lands problem när tar in männen som var lugnt ställe i många år.

Men lugnet har då blivit problem för Molkom nu. Har problem folk som dyker upp hos dem ,men regeringen vet inte vart ska sätta männen som flyr till Sverige då. MEN EN DEL MÄN MÅSTE SYNAS IGENOM NOGA IDAG, genom att landet har fått problem folk idag som lever lugn och ro. Men en dag, då får problem som andra städar har idag. Men farliga människor som utsätter oskyldiga Molkom med.

Men sprider ut folk på många ställen ,men har Molkom fått problem när vi får upp Molkom, då har ni problem att leva lugn och ro, genom att är inte som andra människor ,så tänk på det andra människor tar hit från Afrika svarta män som tar in hjälper männen från krig. Men flyr män som kan skada landet då. Men flyr från krig och ska egentligen ta hand om sitt land när har problem. Men lämnar över till andra som bor kvar där. MEN KVINNOR OCH BARN KAN HJÄLPA BEHÖVER TA HJÄLP FRÅN LÄNDER IDAG.

Men Molkom är problem idag, genom att kan skada landet som redan utsätter Sverige idag. Men har utsatt landet på många platser ,som slutar i sopor kan inte sköta om hjälp får ,men slutar i sopor på många platser idag och ökar brottsligheten från svarta män. Men Molkom har problem män när vi får upp det kan hända vad som helst då.

NU HAR VI SOMMAR MED BAD OCH SOLEN, men lätt att skada oss. Men ser oss kvinnor kan få problem ,genom att männen är inte som oss ens. Bjuder ut som vanliga killar gör då. Men är ett annat folk som dyker upp på flera ställen i landet.

Nu har Molkom fått problem som var lugnt ställe i många år. MEN SPRIDER UT SIG, genom att regeringen har problem att hjälpa människor från andra länder då.

MEN SVERIGE ÄR PROBLEM LAND IDAG Molkom har män som flyr dit. Men är svarta män ser vi nu. Men vi tror att regeringen fått nog Afrika ,genom att finns platser där som kan hjälpa dem som är som dem.

MEN SVERIGE ÄR GULD LAND TROR MÅNGA DÅ. Men vi ser folk kan få problem när kommer till Sverige då. Men Sverige kan få mer problem när Molkom fått problem ,genom att brottsligheten kommer från dem. Men vi lade ut om säkra ställen komma till.

Men ställen efter ställen har problem idag ,som vill bara besöka Sverige då. Men har fått en stor smäll Sverige, genom att skickar inte hem när skadar kvinnorna och svenska män blir även skadad idag. MEN FÅR STANNA KVAR NÄR SKA GE EN ENKELBILJETT SKICKA HEM MÄNNEN får landet ta hand om dem ,som stökar till för Sverige.

Men får bo kvar och landet börjar rasa mer och mer ,genom att måstes ge enkelbiljett när skadar oss. Sverige får dyra kostnader idag när skadar landet smäller lite här och där gängkrig ,men skadar platser som ska landet kommer ifrån skicka en nota till dem. Men ingen tänker på. SKICKA HEM MÄNNEN MED DYR NOTA FRÅN SVERGIE.

MEN MÄNNEN ÄR RÄDD ATT LÄMNA GULDLANDET VILL STANNA I DÅ. Men är så dum när förstår enklaste får stopp på problem ,men tillåter skada oss år efter år när flyr till Sverige. Men ni tänker så mycket istället för att handla rätt. Tänker till och med bygga ut fruktansvärda ställen att hamna på. Fängelse som har blivit överfullt från invandringen, som ökar på notan nu.

MEN GLÖM DET SKICKA HEM MÄNNEN MED DYR NOTA GENOM ATT RÄDDA SVERGIE EKONOMI, genom att rädda landet ekonomi. Men vi får lugn och ro på gatorna då. Vi kan leva ,genom att dyker ändå upp efter den tiden där. Men gör rätt och skicka notan till landet kommer ifrån. Men skulle bli rädd många män som skadar oss då. Lämna ut en lag om landets regler då. Men även har krig ,så måste ni göra det, genom att varna killarna och familjer som kommer hit. Familjen håller koll på sina barn bättre än ni tror.

MEN GÖR INGENTING ÅT DET ENKLA FÖR KVINNOR OCH MÄNNEN FAMILJER BLIR UTSATT IDAG. Men är ett annat folk hjälper idag. Men måste respektera oss då. Men respekt för dem finns inte, finns inte ens tacksamhet när kommer hit. Men ger hjälp, men skadar oss men visar så lite tacksamhet kommer till Sverige.

Men finns människor som visar tacksamhet som finns såklart. Men är glad att slippa sitt land som är krig och konflikter då. MEN HJÄLP MÄNNKSOR SOM KÄNNER TACKSAMHET DÅ. Men är kul att hjälpa som visar tacksamhet och glädje som kommer hit.

MEN VI MÅSTE LÄGGA UT OM MOLKOM FINNS VARNINGAR SOM LEVER DÄR.

LAKES, THE SEA MUST HELP EACH OTHER THEN,SJÖAR, HAVEN MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ

JAG HAR PROBLEM ATT SE VAD DET HANDLAR OM DÅ. JAG KAN SE LANDET GENOM DINA ÖGON. Men vad händer nu problem land då gör ännu mer problem. Jag kan se Sverige genom dina ögon. Men folk kommer bli chockad när vi kan se allt som händer i Sverige. Men vi kan se, genom att vi lever nära allt nu kan dela med oss av Sverige problem.

Jag kan se kranar som använder idag när trafiken är som värst idag. Problem land ,då tar till kranar är produkt har tagit in i landet som kan hjälpa till med båtar. Men kranar kan ta på andra ställen när kan känna av problem land, BÅTAR KAN SKADA HAVEN SJÖAR SOM BLIR UTSATT IDAG.. Har de gjort något åt det??? Men pratar om det går med plakat länder är inblandad idag.

Men länder kan göra värre när haven fyller oljan i haven båtar problem tar kranar rensar ,som båten släpper ut olja från båten GÅR INTE PÅ EL ENS UTAN SLÄPPER UT BENSIN ÄN IDAG Birgitta.

Du har skrivit så fint om landet problem vatten måste alla ha såklart. Men länder har inte samma syn som ni har, MEN SVENSKA FOLKET KÖR MED RENINGS MASKIN. Men ser du oljan Birgitta rinner olja i havet svart olja kan skada vatten och fisken får problem när gör så lite åt det stöter på problem, att stöta på andra länder har båtar som häller ut olja ångar på, och släpper ut olja andra länder har dålig pengar att köpa fina bådar ,som rika länder kan rädda haven bättre än andra fattiga länderna.

MEN STÖKAR TILL SÅ MYCKET GENOM PROBLEM HJÄLP FRÅN RIKA LÄNDER, ser problem med fattiga länder ,då dyker andra upp och ska ge hjälp när måste ta bort båten från havet ,genom att slippa skada mer fisk naturen ,vatten blir fullt med svart olja som kommer få problem framtid, så tänk på det gå in och hjälp rädda djuren haven och alla sjöar som finns ,så tänk på det.

MEN GÖR SÅ MÅNGA FEL IDAG NÄR PUMPAR PÅ MED GAMLA BÅTAR MÅSTE STOPPA DET. Men har gammal båt och fattiga länder tänker inte på skadan måste rensa en del ställen ,genom att ser problem haven och små sjöar idag. Men får ställa undan båten, så länge inser förvärrar haven fisken åker runt och städar, genom att har hittat plast i haven som ska rensa bort såklart. Men även skräp har kastar i vattnet som förvärrar när tar alla kranar stora stora kranar som tar upp skräp från haven botten rensar, men rostig kranar som även släpper ut skräp, vet att haven vill inte ha det utan rensa utan båtar släpper ut olja bensin och andra drivmedel har, genom att havsbotten ser hemsk ut idag.

Men tar kranar lyfter upp skräp så på en lång båt ,men båten släpper ut olja och vad händer då??? MEN HAVEN FÅR ÄNNU MER PROBLEM IDAG ,genom att folk vill rädda framtiden ,djuren, fisken haven håller på att dö ut på en del ställen torkar ut minskar vatten i små sjöar ,men händer när vatten får problem att rena sig blir olja över hinna över där ,och då kan folk får problem i framtiden. Men haven finns, men små vattendrag släpper ut i haven och då blir folk lidande som vill äta fisk, och ta en fisketur som andra stökar till rika länder kan skada andra små länder har som arbete.

MEN RIKA LÄNDER ÄR EGO MÅSTE HA DET SKA ÖVERLEVA, MEN SÅ GRYM ÄR VÄRLDEN LÄNDERS EGO, som gör att folk blir galen sätter upp maskiner som skadar andra länder skogar och skadar för dem. Men vi ser från oss att länder kan bli utsatt av länder ,som måste ha det som egen föda när rika länder går i affären och handlar då. Men har så enkelt som lever med allt kan bara gå ner till affären handla sin fisk fryst fisk. Men kan även fiska själv och dra upp sin egen fisk.

MEN RIKA LÄNDER SKA HA ALLT SOM ANDRA HAR, men åker och jagar djuren fiskar och allt som andra har då. Men jorden har obalans idag så illa är det idag. Men åker och jagar björn när har egen björn hemma att jaga då. Men måste jaga stora djuren i andra länder ,genom att har ett ego som jagar djur i andra länder.

Men har egen natur bor bra men kan jaga älg hemma då. MEN EGOT ÄR STORT FÖR MYCKET FOLK TAR FRÅN ANDRA, som ska leva på sin jakt och äta sitt kött som har blivit fel idag. Men länder skadar haven, genom att måste åka dit och då blir mer mer skadar efter vägen då. Vattnet måste vi ta hand om nu, genom att framtiden ska bli bra ,då måste hjälpa varandra rädda jorden då. Men får hjälpa varandra ,genom att jorden håller på att få en smäll av alla utsläpp efter vägen nu.

JORDEN SKA SKÖTA OM PÅ RÄTT SÄTT NU TÄNK PÅ DET NU. MELKASIDEK JAG SER FRÅN BIRGITTA HENNE SLIT NU. Men Sverige är dålig att hjälpa till nu. GREAT MASTER MELKASIDEK.

ID BANKER – ID THE BANK

ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA MÄN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem ,och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden.

Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk ,som måste söka upp banker konton måste skaffa då. Folk kan inte ta den gamla vägen ,som förut satt och skrev in fullt i blocket fullt med räkningar som ska betalas då. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så, genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura ,men levde så. MEN SÄKRA VÄGEN SOM FOLK HÅLLER PÅ ATT TA BORT NU. Men lägger upp på internet idag.

Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då. MEN SÄKERHET HAR BÖRJAT BYGGA PÅ MED ID ,SOM ÄR SÄKERHET MÅSTE HA NU SOM SKA BETALA SINA RÄKINGAR. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då.

Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige. MEN ID ÄR BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET.

Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem, och då skapar en väg genom banken. ID HAR PROBLEM IDAG när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet ,och drabbad blir folk som måste söka upp banker konton måste skaffa ,kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev blocket fullt med räkningar som ska betalas då.

GAMLA SYSTEMET. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så.

MEN HÄMTAR NYTT BLOCK block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura ,men levde så.

MEN IDAG HAR SÄKERHETEN STORT PROBLEM NÄR INTERNET DÖK UPP, upptäcker genom stölder och kapningar tar till alla medel skydda pengar idag folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu, som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då.

Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. MEN ANDRA MÅSTE SKYDDA SINA PENGAR. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken.

Idag har ID varit problem när handskas fel kan sluta dåligt ,GENOM ATT BANKEN HAR PROBLEM FRÅN BÖRJAN när ID dök upp på marknaden.

Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen ,som förut satt och skrev blocket fullt med räkningar som ska betalas då. BÖRJAR FÅ PROBLEM ÄNDRAR OM DÅ.

Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så, genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så.

MEN UPPTÄCKER SÄKERHETEN HAR PROBLEM IDAG genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då.

Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige. MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET ,MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt, genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden.

Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då. MEN SÄKERHET FÖR FOLK ,som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block, att fylla i faktura efter faktura men levde så.

MEN SÄKERHETEN HAR PROBLEM IDAG GENOM STÖLDER OCH KAPNINGAR ,tar till alla medel idag. Banken skydda pengar folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu, som ska betala sina räkningar.

ID NYA TIDEN Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken.

ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

Men ID kan drabbas av problem måste fungera jämt och får inte tappa bort ditt ID ,då kan du drabbas av problem då. Men banker känner till ID ,och problem som har ID kapningar. Men vet världen utanför ,men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering ,då kan folk bli drabbad av ID kapning som skadar människor idag. ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET ,MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA, MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR, MEN ÄR BANKENS SÄKERHET.

IDAG KAN ID SKADA FOLK SOM HAR TILLIT TILL ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut. Folk satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då.

Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så. Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag. FOLK SKYDDAR PENGARNA HAR TILLIT TILL BANKEN DÅ. Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar.

Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige. MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken.

Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet ,och drabbad blir folk som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut. FOLK SATT OCH SKREV I BLOCKET FULLT MED RÄKNINGAR SOM SKA BETALAS DÅ. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura men levde så.

Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar. Folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. ID ÄR PROBLEM IDAG.

MEN ID ÄR SOM SVART BANAN GENOM SVERIGE. Men ID kan drabbas av problem måste fungera jämt ,och får inte tappa bort ditt ID, då kan du drabbas av problem då. Men banker känner till ID, och problem som har ID kapningar. Men vet världen utanför ,men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering ,då kan folk bli drabbad av ID kapning som skadar människor idag.

ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR, MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden.

MEN BANKER SÖKER SÄKERHET OCH DRABBAD BLIR FOLK , som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar, som ska betalas då. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så.

Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige. MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA, MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR, MEN ÄR BANKENS SÄKERHET.

Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar, som ska betalas då. MEN SÄKERT SYSTEM FÖR FOLK SOM HAR GAMLA SYSTEMET kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så ,genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura ,men levde så.

Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. MEN ÄR NYA TIDEN ID, NY TIDENS SÄKERHETS DÅ. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

Men ID kan drabbas av problem måste fungera jämt och får inte tappa bort ditt ID ,då kan du drabbas av problem då. Men banker känner till ID och problem som har ID kapningar. VI MÅSTE SKYDDA ID SOM EN SÄKERHET.

Men vet världen utanför ,men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering ,då kan folk bli drabbad av ID kapning som skadar människor idag. ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA, MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR, MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken.

Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt, genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. MEN BANKER SÖKER SÄKEHET OCH FOLK BLIR DRABBAD ,som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar ,som ska betalas då.

MEN DET VAR DEN SÄKRASTE VÄGEN SLIPPA PROBLEM DÅ. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så. Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då.

Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige. MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA, MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken.

Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt, genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk ,som måste söka upp banker konton MÅSTE SKAFFA KAN INTE TA DEN GAMLA VÄGEN SOM FÖRUT satt och skrev i blocket fullt med räkningar ,som ska betalas då.

Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så. MEN SÄKERHETEN HAR PROBLEM UPPTÄCKER IDAG ,genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då.

Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. MEN ID ÄR SOM EN SVART BANA GENOM SVERIGE.

MEN ID MÅSTE FUNGERA JÄMT. Men ID kan drabbas av problem måste fungera jämt, och får inte tappa bort ditt ID ,då kan du drabbas problem då. Men banker känner till ID och problem som har ID kapningar. Men vet världen utanför, men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering, då kan folk bli drabbad av ID kapning, som skadar människor idag. ID måste många skaffa idag, genom att Sverige har problem när kan stöka till för människor idag.

ID kan fungera bra, så länge blandar in banker som skyddar personens säkerhet. ID har blivit ett problem för människor som vill leva som långt tillbaka ,då kan bli drabbad att starta ID, genom att banker kräver ID.

MEN DEN ENSKILDE INDIVIDEN HAR PROBLEM IDAG ,att hitta lätta vägen för dem måste söka upp Banker, söka banker och ID kan hamna i problem för människor öppnar bankkonto Banken. Men kan leva bättre förr i tiden.

ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET ,MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR ,MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken.

Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. MEN BANKER SÖKER SÄKERHET ,och drabbad blir folk som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då.

MEN SÄKERT FÖR FOLK SOM HAR GAMMLA SYSTEMET LÄMNAR IN FAKTURA som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura ,men levde så. Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag, skydda pengar folk har tillit till bankerna då.

Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. MEN ID ÄR SOM EN SVART BANA GENOM SVERIGE.

MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt ,genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då.

MEN SÄKERT FÖR FOLK SOM HAR GAMLA SYSTEMET säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så. Men säkerheten har problem upptäcker idag, genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då.

Men säkerheten har börjat bygga på med ID ,som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. MEN ANDRA MÅSTE OCKSÅ SÄKRA SINA PENGAR. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

Men ID kan drabbas av problem måste fungera jämt ,och får inte tappa bort ditt ID ,då kan du drabbas problem då. Men banker känner till ID och problem som har ID kapningar. BANKER KÄNNER TILL ID KAPNINGAR.

Men vet världen utanför ,men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering ,då kan folk bli drabbad av ID kapning som skadar människor idag. ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET ,MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID.

Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt, genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden. Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk ,som måste söka upp banker konton måste skaffa KAN INTE TA DEN GAMLA VÄGEN SOM FÖRUT ,satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då.

Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. Men mång långt tillbaka betalar så ,genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura ,men levde så. Men säkerheten har problem upptäcker idag GENOM STÖLDER OCH KAPNINGAR, tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då.

Men säkerheten har börjat bygga på med ID, som är säkerheten måste ha nu som ska betala sina räkningar. MEN ÄR NYA TIDENS SÄKERHET DÅ. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

MEN ID BANKENS PROBLEM SÄKERHET, MEN ID LJUS VÄG FÖR MÅNGA ,MEN ID HAR PROBLEM FÖR MÄNNISKOR MEN ÄR BANKENS SÄKERHET. Idag kan ID skada folk som har tillit till ID. Men bankens ser problem och då skapar en väg genom banken. Idag har ID varit problem idag när handskas fel kan sluta dåligt, genom att banker har problem från början när ID dök upp på marknaden.

Men banker söker säkerhet och drabbad blir folk, som måste söka upp banker konton måste skaffa kan inte ta den gamla vägen som förut satt och skrev i blocket fullt med räkningar som ska betalas då. Men säkert för folk som har gamla systemet kan lämna in faktura som fyller i blocket hade förut. MEN MÅNGA LÅNGT TILLBAKA BETALAR SÅ genom block efter block hämta nytt block att fylla i faktura efter faktura, men levde så.

Men säkerheten har problem upptäcker idag genom stölder och kapningar tar till alla medel idag skydda pengar folk har tillit till bankerna då. Men säkerheten har börjat bygga på med ID, SOM ÄR SÄKERHET MÅSTA HA NU SOM SKA BETLA RÄKNINGAR. Men är nya tiden ID ny tidens säkerhet då. Men finns fortfarande som använder blocken fyller i lätt och skickar till banken. ID är säkerhet för större män som kan skydda sitt liv. Men andra måste också säkra sina pengar. Men ID är som en svart bana genom Sverige.

MEN ID KAN DRABBAS AV PROBLEM MÅSTE FUNGERA JÄMT OCH FÅR INTE TAPPA BORT DITT ID, DÅ KAN DU DRABBS AV PROBLEM. Men banker känner till ID och problem som har ID kapningar. Men vet världen utanför, men säkra som lever nu måste ha tillgång till banken. Men svaghet i bankens hantering ,då kan folk bli drabbad av ID kapning som skadar människor idag. ID måste många skaffa idag, genom att Sverige har problem när kan stöka till för människor idag.

ID kan fungera bra ,så länge blandar in banker som skyddar personens säkerhet. ID har blivit ett problem för människor som vill leva som långt tillbaka ,då kan bli drabbad att starta ID, genom att banker kräver ID. MEN DEN ENSKILDA INDIVIDEN HAR PROBLEM IDAG att hitta lätta vägen för dem måste söka upp Banker ,söka banker och ID kan hamna i problem för människor öppnar bankkonto Banken. Men kan leva bättre förr i tiden.

ID ÄR KOPPLAT MED INTERNETVÄRLDEN SOM MÅNGA SKAFFAR IDAG OCH DÄR DYKER UPP PROBLEM PÅ EN GÅNG KAPNINGAR, kapningar kan den enskilde personen bli drabbad av när samhället är så svagt idag. Men placerar pengarna på Bankerna, och då ska säkra folk pengar genom att bygga upp säkerhet när banker gör så många fel mot folk idag. Genom att ID kan skada mycket folk idag, genom att internet och jordens stölder har intressen av pengar och där dyker kapningar upp som har redan skapat samhällets problem nu.

Men internet kan skada mycket människor idag, men öppnar folks pengar genom att hittar adressen vart folk bor. Men tog bort sekretess och då får vi problem idag. ID ÄR REDAN SAMHÄLLSPROBLEM KAN BLI DRABBAD GENOM ATT HITTAR ADRESSEN INTERNET, GENOM ATT FOLK FÅR ADRESSEN INTERNET. Säkerhet försvann med ID ,och köper från internet måste säkra den vägen, då sätter på ID kan inte köpa dina saker som förr i tiden utan ID, som styr landets problem idag.

Men måste sätta säkerhet, som fungerar bra, men sekretess har börjat använda internet kan läsa adressen tecknar avtal med banken, sen startar igång problem genom att internet kan köpa och titta bank sidan, som går en röd tråd till banken tecknar avtal med. MEN VAD HÄNDER SENARE INTERNET PROBLEM TECKNAR BANKEN KONTAKT DÅ. Men senar kryper ditt liv in på internet. Men försvagar säkerhet, genom att varje människa kan hitta din adress från sidor som lämnar ut om dig.

Hur du lever allt står där, men säkerheten försvann med första mötet med banken, DU TECKNAR AVTAL MED BANKEN STÅR ALLT OM DIG, MEN SER HUR DU RESER OCH HITTAR DIG PÅ EN GÅNG ,genom att en gång i tiden gick vi till banken och tecknar avtal med banken, men sekretess finns inte ens kan hitta ditt liv när internet dök upp, OCH NI KÖPER DATOR, BÄRBAR, DATOR ,SURFPLATTA MOBIL ,som kan hitta dig som ingen ser jordens största problem dålig att sätta sekretess och hittar dig exakt vart vi bor ,genom att vi tecknar avtal med banken och senare hittar dig, så illa svag är livet när går till banken.

GENOM ATT BANKEN ANVÄNDER SIG AV INTERNET SOM BLEV PROBLEM FÖR MÄNNISKOR SKYDDA SITT LIV. Men en gång i tiden kunde leva från problem när lever utan internet mobil och surfplatta hänger med skolor och internet öppnar vägen för dig.

Genom att hittar dig dålig säkerhet idag när måste lägga in säkerhet internet, så folk kan leva idag. MEN SÅ SER VÄLRDEN UT IDAG. VÄGEN TILL DIG. MÅSTE SÄTTA STOR SEKRETESS NU. GENOM ATT SÄKRA MÄNNISKOR. Jag har fått till uppgift att skriva om internet ID. Men berättar långt, så vi ska förstå faran.

STOR SEKRETESS NU

FLUOXETIN – PROZAC

Fluoxetin används ofta för att behandla depression, panikattacker, bulimia nervosa eller till och med PMS. Prozac, eller fluoxetin,

SVART VÄRLD HAMNAR I SOM TAR FLUOXTEIN, genom att människor tar hjälp av medel kan så lite om. Läkaren som delar ut till människor ,och har så lite koll bara äter och litar på läkaren. Men hamnar i en mörk värld som medel skadar dem. Men medel som tar upp om nu är problem för folk som äter Fluoxetin. Prozac, är samma sak.

FOLK HAMNAR I EN MÖRK VÄRLD har så lite koll på när läkarna delar till dem. Men litar på läkaren skriver ut. Men panikattack har problem som får panikattack då. Ger fel hjälp när ger medicin mot det. Måste lära sig leva och ta reda på vart kommer ifrån. Men Fluoxetin är problem att leva då.

MEN MÅSTE ÄNDRA OM SITT LIV NÄR FÅR PANIKATTACKER. Känner inte till livet lever då. Hjälper rätt måste lyssna på dem, går bäst för dem när de lyssnar tar dem från panikångest. Men äter för mycket mediciner idag mot det ena än det andra då, kan hjälpa sig själv slippa äta mediciner. Men världen ser ut så proppar i dem medicin beroendeframkallande medel idag.

Men blir till och med medicin förgiftad idag ,så illa är det idag. Lära sig om sig själv ,då slipper ni bli sjuk från mediciner. PMS OCH BULIMIA. PROZAC ELLER FLUOXETIN. Men har problem att se då. Människor är sjuk när tar medel mot bulimia kommer från barndomen när börjar bli sjuk då.

Men har problem liv när blir sjuk som ingen upptäcker dem. BULIMIA ÄR SJUK FRÅN FÖRÄLDRAR ,MEN LÄNDER UTVECKLAR BULIMIA ,och utvecklar problem att leva äter och spyr då. Men är sjuk då. Som kommer från problem liv lever då föräldrar kan ge problem för dem som får Bulimia.

MEN VILL VARA NÄRA FÖRÄLDRARNA, genom att är kärlek saknar ,då kan bli sjuk. Idag då lever många stress värld, genom att föräldrar ger problem till dem. MEN BARN LEVER STRESS VÄRLDEN får aldrig leva som måste leva när får barn. Barn vill leva nära sina föräldrar då. Men barn kan leva problem liv. Men världen ser ut så föräldrar stannar inte upp idag barnen är viktigaste födde till världen.

Men barnen kan leva problem liv vill vara nära föräldrarna ,men föräldrar lär sig inte om barnen därför får barnen problem att leva då. Bulimia är problem som drabbas av det. Måste hjälpa barnen rätt, då slipper sjukdomar efter sjukdomar då. MÅSTE HJÄLPA BARNEN RÄTT NÄR FÖDS TILL JORDEN. LEVA RÄTT.

MEN ANOREXI, ANOREXIA, MEN KOMMER FRÅN FÖRÄLDRARNA SOM HAR GJORT FEL MOT DEM. Men ändra om den världen för barnen kan förstå barn idag, att vi måste ta hand om barnen när vi föder dem. Men åker mellan dagis och skolor internat skolor.

Men lämnar barnen leva med andra som är inte pappa och mamma då. Men kommer senare i livet dyker upp Anorexia Anorexi. Men är annan sjukdom vi måste lära oss om det ,genom att ändra om samhället för barn vi föder då. Kan bli drabbad kommer ikapp dem när växer upp, då kan drabbas av Anorexia som är jobbigt för dem som drabbas av den sjukdomen. MEN TA HAND OM BARNEN ,DÅ BLIR VÄRLDEN BÄTTRE FÖR BARNEN. Men barnen lever problem värld idag föräldrar har problem att ta hand om dem själv ,då blir det fel för barnen då.

MEN FRÅGAR OSS MEN FÅR SVAR NÄR NI FRÅGAR DÅ. Men är problem medel du frågar om när skriver på bloggen. Fluoxetin används ofta för att behandla depression, panikattacker, bulimia nervosa eller till och med PMS. Prozac, eller fluoxetin. LÄGGER UT PROBLEM SAMHÄLLET.

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE-LOVE DO NOT LOVE

VI FÖLJER ETT TEVEPROGRAM ÄLSKAR ÄLSKAR INTE TRÄFFAS GENOM FACEBOOK ELLER ANDRA LINGER. Men idag, då måste unga som gamla tittar hur Sverige ser ut idag. Sverige har aldrig varit så utsatt som nu. Vi hjälper par idag genom att visa hur det ser ut. Men kärleken lockar många leva ihop och hitta sin stora kärlek. Men vi upplyser om Sverige genom att har fått en törn idag. Men vi lägger ut om olika ställen i Sverige kan avgöra själv när läser om landet kan skydda er på bra sätt. Men lägger även ut en lista om utsatta områden ,och kan ni välja själv om ni kan åka till Sverige när är upp och ner.

Men för många år sen ,då var bra land att flytta till hände inte så mycket på den tiden. Men arbetar och var lugnt kul land att leva då. Men Göteborg är glada människor som hade lugna gatan på den tiden. MEN KAN HA KUL PÅ DEN TIDEN UTAN HÄNDER MÄNNISKOR.

NU HAR REGERIGEN TAGIT IN FLYKTINGAR OCH DÄR HAR VI PROBLEM ATT LEVA DÅ. MEN HAR SVÅRT ATT VISA RESPEKT MOT OSS NÄR VI RÄCKER FRAM HANDEN TILL HJÄLP.

Men har skadat landet mer och mer smäller både här och där finns så lite kvar av Göteborg. Men vi har problem regering som ser inte faran länder som skadar oss. Men är tråkigt genom att kärlen kan ställa till nu när hittar varandra då. VI VARNAR LÄNDERNA SOM TITTAR MOT SVERIGE. Men en del länder har lugnt hemma. Men finns länder som har krig och vill hit slippa problem.

Men en gång i tiden var guldlandet och folk kunde gå fritt och träffas ute sent på natten utan problem. Men gick sent ute och hade kul som landet bjuder på då. Men idag finns så lite guldland kvar, genom att landet har fått en smäll idag, folk dör och gängkrig och våldtäkter och gruppvåldtäkter från invandringen då. VI HAR FÅTT MÖRKT LAND IDAG BARA PROBLEM FOLK SOM KOMMER HIT. Men Sverige är inte som förr i tiden då. Men folk kommer hit och skadar landet bit för bit tar aldrig stopp när fortsätter ta in folk som skadar landet. Men vet hur landet såg ut förut.

MÄNNISKOR KAN VARA MISSTÄNKTSAM MOT MÄNNISKOR SOM KOMMER HIT ,HAR HÄNT FÖR MYCKET HÄR. Vi ser att landet är skadad land. Men då kan andra svårt att ta sig igenom landet ,genom att Sverige har fått en smäll idag ,och föräldrar som skickar barnen till Sverige. Måste läsa om Sverige idag ,genom att en del länder har det bättre än vi har.

Vi har fått gängkrig när kommer från krigs länder. Men har krig inom sig, då startar krig i Sverige. Men får inte hända ens vi tillhör fredens land. Vi har inte haft krig på över 208 år. Men invandringen starar krig som är fruktansvärt folk tar in, som kan stanna hemma ta hit kvinnor och barn, genom att männen kan inte sköta sig ens. Men kolla på hur landet har det som har haft fred 208 år. MEN ÄR LESS PÅ DEM NÄR HAR SVÅRT ATT SKÖTA SIG NÄR HJÄPER DEM FRÅN KRIG OCH PROBLEM.

LÄS OM SVERIGE NÄR TÄNKER ÅKA TILL SVERIGE. Men skickar tjejer och killar till Sverige ,och tror att vi har lugnt land, eller har berättat om Sverige när möter på kärleken, kan förvandlas till svek och besvikelse när ser hur landet är då. Men är bra att alla föräldrar läser om Sverige ,genom att säkra sina barn kan bli utsatt för enorma problem när kommer hit.

Men en del platser är värre än andra städer Göteborg, Stockholm och Malmö är en stor stad. Men Skåne har problem Rosengård välkänd ställe med droger och dricker smäller lite då och då bilarna. Göteborg har enorma problem idag ,genom att regeringen skadar landet startar gängkrig när tar in folk här. MEN HAR BLIVIT PÅ MODET GÄNGKRIG. MEN ÄR VARDAGSMAT FÖR SVENSKA FOLKET. Men hör det smäller lite här och där. Unga män dör och även kvinnor tjejer dör onödig död idag.

Men har bara gjort landet värre än förut. Men killar från invandringen tillhör en del länder som har krig nu. Men därför tror har rätt att köra med gängkrig. Men har ingenting att göra här när startar igång gängkrig. Enkelbiljett hem där kommer ifrån. NÄR GÖR FULA SAKER MOT OSS EN ENELBILJETT SÅKLART.

Men tillhör storstäderna tar in killar som kan inte sköta sig, men börjar med gängkrig som kommer från problem gäng , som kan sätta sig ner att prata och lösa upp problem killarna har ,då skjuter varandra när kan prata och lösa upp problem har. Men blir indragen i droger dricker och droger finns det gott om. men får lov att leva rövare när kliver över gränsen ,då är problem killar som lever rövare då. LANDET ÄR UPP OCH NER IDAG.

Men Göteborg var kul och vackert ställe att leva och bo. Jag har själv bott där utan problem kunde gå sent på natten Avenyn händer ingenting ens.

Men på den tiden ,då var kul stad att leva och bo. Men kunde gå fint och tryggt utan att händer som nu idag, då smäller över allt ,men har med ungdomar att göra stora gäng som startar gängkrig. MEN HAR MED EN DEL LÄNDER STARTAR GÄNGKRIG. Men får inte skada landet ens vi är freds land. Vi har hjälpt människor från krig andra Världskriget och första andra Världskriget.

Men skjuter inte på varandra, som kommer nu är galen och skadar Sverige mer och mer. Men sänker landet i problem, vi ska inte hjälpa länder som gör så. Men får inte börja skjuta när kommer hit. Men måste ta han om sitt eget land skicka hem dem, genom att få slut på problem män då. MEN ÄR VANLIGT ATT VI HJÄLPER KVINNOR OCH BARN MÄNNEN TAR HAND OM SITT LAND DÅ.

Men till och med starta upp ställen nu ,så killar blir inkallad att infinna sig. Men får göra lumpen igen ,men ingen kille gillar här stökar till nu. Men startar upp Regementen idag ,men vi har fått problem, vi gick mot fred längre tid, tills tar in galningar och kan ta hand sitt eget land när startar krig och bråk skicka hem varje kille som skadar oss. KAN STANNA KVAR I LANDET ,SÅ VI FÅR LUGN OCH RO NU. VI BRUKAR HJÄLPA KVINNOR OCH BARN HJÄLPER DEM.

Men ta inte in mer män från krigs länder håller på att sänka Sverige nu. Men männen får stanna hemma och ta hit kvinnor och barn då. Men kan kolla på alla ställen i Sverige smäller både här och där nu. SVERIGE GÅR MOT FRED LÄNGRE TID ,DÅ SKA VI FORTSÄTTA GÅ MOT FRED.

MEN FÖRSTA GÅNGEN REGERIGEN SÅG GÄNGKRIG. Men på en gång sända enkelbiljett när startar igång gängkrig. Men har krig inom sig, och får regeringen titta genom säkra länder som är lugn. Men vi brukar hjälpa kvinnor och barn men var så när andra världskriget höll på ,då kommer flyktingar från Norge och Finland och Danmark hjälper vi då. Men andra länder sökte hjälp när kulan ven om huvudet. MEN TA INTE IN MER BRÅKSTAKAR NU. SVENSKA BARNEN MÅSTE FÅ FRED NU GENOM ATT ÄR RÄTTVIST MOT DEM.

Men har inte fått stopp på gängkrigen fast vi har klagat på regeringen gör någonting åt det. Vi har flyktingar, som kommer hit barn blev skjuten i foten små barn blev drabbad av män, som blev skadad i foten. Men flyr från krig mår inte bra ,som kommer från krig vill ha lugn och ro, men blir skjuten i foten. Men lever i Stockholm ingen ska ens se åt ytterområden. MEN HITTA LUGNT STÄLLE OCH SKICKAR VI MÄNNEN HEMLANDET SOM SKADAR BARNEN. Men måste börja sätta ner foten regeringen, men kolla hur områden ser ut idag, men fick en chock så illa är landet.

Men kolla vem som bor där kan lätt slå ner folk eller gängkrig ,som hände den gången. Men kommer tron är lugnt land. Men tji fick barn och föräldrar bråk och gängkrig startar killarna ,som ska tyvärr ta hand om sitt land krigar där sluta kriga i Sverige. MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ FOLK TAR IN GENOM ATT VI HAR BARN OCH BARNBARN KAN BLI SKADAD.

Men Hisingen är problem dag, genom att tar in flyktingar sätter in dem där. Men är olika platser Hisingen har problem idag. Men bor folk på Hisingen som blir skadad idag när är, så blind att skada människor. Men har byggt sitt liv som flyttar in där för längesedan. MEN FOLK MÅSTE FLY IDAG NÄR SÄTTER IN GALINGAR.

Men en del är galen farlig att leva under samma tak, då flyr folk från Godvädersgatan idag. Men tycker regeringen att gör rätt mot dem ,som kommer före som flyr i dit. MEN ÄR STORT KLARVERTRAMP IGEN. Men sätter dit ,så mycket bråkstakar från andra länder ,då blir problem som redan bor där. Men fel mot dem och kan inte stanna kvar ,så länge kulorna viner runt dem. MEN HÖR OFTA FLYGER HELIKOPTER ÄR VANLIGT IDAG NÄR DRAR IN FARLIGA MÄN FRÅN LÄNDER SOM HAR KRIG I SIG. Men måste upptäcka felen gör ,genom att mer trevligt och kul att hjälpa människor som skadar oss inte kvinnor och barn är bra att ge hjälp till.

Men männen kan stanna hemma när kör med krig gängkrig ,eller kan skada oss med knivar har kommit på modet. Men även försöker köpa vapen från hemsidor. MEN ÄR ENLEKT ATT STOPPA HEMSIDAN. DÅ BLIR DET MINDRA MORD IDAG.

Men Hisingen var så lugn ställe kan barnen leka på gården. Men såg små barn lekte och mammorna satt på bänken ,eller bara tittar ut genom balkongen .Men var lugn miljö på den tiden. Men satt tillsammans pratar med varandra då. Men fick hjälp om vi måste ha hjälp bra grannar på den tiden. Men fanns så lite problem där.

Men fanns härliga människor Friskväderstorget såg när vi var på väg till stan eller torget tvättar fötterna. Men vi var van att se kvinnan som var kurd. Men hon har sina kläder på sig ,men vem bryr sig om det. Men hon var kul att säga hej till då. Men hon bryr sig inte så mycket på den tiden var bra människor då. Men hon var gammal på den tiden. Men människor flyttar till Friskväderstorget på den tiden. Men var fullt med folk som lever och bor där. Men var alltid trevliga människor på den tiden då. MEN KAN INTE BO KVAR NÄR REGERIGEN SÄTTER IN FLYKTINGAR DÅ. Men skadar människor som byggt upp sitt liv i Sverige. Men är inte helsvenska ,då får lida idag.

Men fanns grönområde liten sjö vid Godvädersgatan, och barnen föräldrar tog med sig fika picknick var vanligt att se dem. MEN REGERIGEN VAD HAR NI HITTAT PÅ NU, DET STÅR NAMN PÅ DÖRREN KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER??? Men får uppleva gängkrig såklart ,men sätter inte folk bland andra svensson. Men är fult att göra som ni gör nu. Men barn blir dödad när ni placerar in flyktingar i områden. Ser barn blir skadad kan även dö fast har hela livet framför sig då.

BISKOPSGÅRDEN HAR ENORMA PROBLEM BARN KAN DÖ UNG. Men har satt in flyktingar i området. Men har gängkrig men folk blir skadad där. Men har satt in folk som kan inte bo kvar ens, genom att har gängkrig Biskopsgården. Men hör ofta flyger helikopter över där.

Men långt tillbaka var lugnt område. Men vad har hänt nu???? Men tar in män som skadar barnen, som ska återigen stanna hemma land kommer ifrån när skadar oss. Men hör har gängkrig som kommer från problem länder. Men en gång i tiden levde folk mer normalt än nu, har svårt att stanna kvar. MEN VAD HAR HÄNT DÄR???? MEN REGERIGEN KLAVERTRAMP GILLAR STÖKA TILL FÖR BISKOPSGÅRDEN. Men är ett gammalt område som har så lite problem där.

Nu är till och med farligt att leva där. Men tjejer kan bli utsatt där genom att männen vill skada kvinnor då. Men är ett mörkt område som bara stökar till där. Men vi vet att små barn har blivit skadad och dödad små barn ,som har hela livet framför sig. Men folk kan knappt stanna kvar som det ser ut nu. Men står för våldet i samhället. Men männen älskar skada oss som kommer från mörka länder. Men vad gör männen här när måste skada unga människor ? Men har stort gängkrig där. MEN ÄR SVÅRT ATT FÖRSTÅ SKADAR UNGA KVINNOR, MEN SVARTA ÄR INTE SÅ SNÄLL. Men alla vet att svarta är inte så kul har vi sett. Men kör sin grej när kommer hit. Kan inte ta hand om en kvinna då.

Men har inte samma kultur som oss ens. Men är annat folk och då har Biskopsgården enorma problem folk dör där. Men återigen hjälp kvinnor och barn vi såg mycket män som skadar människor. Men var bättre folk förut än nu får folk skada sig. MEN GÖR RÄTT NU STÄDA BORT PROBLEM FOLK NU.

Men ytterområden ska ni glömma bort Hammarkullen och Bergsjön är fruktansvärt idag kan lätt få en kniv i sig och dödad. Men har mycket droger där och dricker och bara problem Göteborg. MEN HAMMARKULLEN VAR SÅ FINT PÅ DEN TIDEN BYGGDE NYA LÄGENHETER DÅ. Men kan inte bo där genom att hela området är skadad från invandringen.

MEN HAMMARKULLEN VAR LUGNT OMRÅDE FOLK FLYTTADE IN DÄR. Men fanns inte en enda skada när vi var där. 1980 var vi där. Men Hammarkullen har sänkt i backen idag. Men vi hälsar på folk som nyss har flyttat in Hammarkullen. Men Hammarkullen har fått enorma problem ,som kommer från invandringen flyktingar som hjälper till att skada mer där. Men sätter in svarta som är enkelt att placera där. Men är ett utsatt område med svarta som har så svårt att sköta sig i Sverige.

Men många kommer från Afrika som har så lite koll på svenska folket lever då. Men finns andra där som kan så lite om Sverige. Men sätter in folk från problem länder ,och då får Göteborg problem från dem. Men Hammarkullen är problem när hjälper flyktingar leva där ,som redan bor där. Men Hammarkullen har tagit in för mycket problem folk. Men flyttar från Hammarkullen har svårt att stanna kvar där. Hammarkullen har fått det värre där genom att lätt sätter in flyktingar som regeringen hjälper idag. MEN FOLK SOM BOR DÄR MÅR INTE BRA NÄR SER FLYTINGAR LANDETS PROBLEM. Men regeringen lyssnar inte folk som bor genom att stökar på flera oråden. Men inte blanda folk när kommer från krigs länder. Blir bara bråk.

BERGSJÖN HAR PROBLEM IDAG ,MEN FLYTAR DROGER ALLT HEMSKT MÖTER FOLK PÅ SOM GILLAR BERGSJÖN. När jag bodde där då var det lugna gatan. Men känner aldrig oro utan lugn och ro. Men bor bra vänner hittar även vänner där. Men kan gå mellan affären eller tar en promenad fint grönområden på den tiden. Men fanns bra folk som levde där och träffade människor där.

Men idag kan vi knappt åka till Bergsjön. Men tar droger och dricker men har problem folk som bor där. Men var lugna gatan när jag levde några år där. Men nu har regering satt in flyktingar ,men har blandad med människor svarta och vita där. Men utsätter folk som redan bor där. Men är enkelt att flytta in folk Bergsjön tänker inte på människor som redan bor där. Men har även våld och bråk där kan hitta människor död. MEN ÄR ETT UTSATT OMRÅDE SOM HAR ÖKAT VÅLDET DÄR.

Men kan lätt hamna i problem när vi vistas på en del platser ,men Sverige är värre och värre idag. Men är ingen guldland. Men Rosengård är värre och värre idag. Men är problem ställe som ni ska tänka på då. Men folk träffas över internet ,men kan hamna i enorma problem ,genom att en del ställen kan knappt svenska folket leva kvar. MEN REGERINGEN ÄR PIGG PÅ ATT SÄTTA IN FLYKTINGAR PÅ OLIKA PLATER.

MEN KORTEDALA FICK EN SMÄLL .Men flyttar från Kortedala som var fin plats långt tillbaka kunde gå där utan händer ingenting ens. Men folk levde mysig plats med naturen nära dem. Men måste lämna platsen nu ,genom att invandringen är hemsk idag. Men får hitta en plats i Göteborg kan leva bra. Men lägenheten kostar mer än Kortedala. Somalier som stökar till måste flytta från dem. Men kan inte bo när somalier kan stökat till då. Men kan även skada oss våldtäkt . Men det händer tar kvinnorna skadar dem. MEN SOMALIER ÄR BARA PROBLEM NÄR LEVER HÄR.

Men Västra Frölunda kan ingen knappt bo kvar. Men äldre har köpt dyra lägenheter torget ligger ovanför mataffärer ,och andra affärer fullt affärer Frölunda Torg. Men kan ta hissen ner eller rulltrappan ner. Men är ett ställe när folk blir äldre kan gå som de vill. Men finns fik där och mat och affärer. Men har sålt husen och lägger pengar på lägenheten som ligger perfekt för dem. Men varje lägenhet kostar pengar då. MEN REGERINGEN STLÖKAR TILL SOM SKA LEVA DÄR NÄR BLIR GAMMAL.

MEN TÄNDER PÅ BILAR KAN PLOCKA BORT GREJER FRÅN BILARNA. på där. Men kan tända på flera bilar ,men har ingen hjärna när gör så fula saker, som regeringen hjälper dem med pengar. Men tackar folket att tutta på bilarna. Men smäller bilar på andra platser, ,,,om är så fult av dem. Men dyra bilar kan tutta på då. MEN SKICKA HEM MÄNNEN PÅ EN GÅNG GENOM ATT VISAR SITT RÄTT JA NU.

GÅRDSTEN PROBLEM STÄLLE ATT LEVA OCH BO. Men har mycket bråk där genom att stället har förvandlas till problem ställe. Men problem invandring där sköter sig inte så bra då. Men bor mer utlänningar än svenskar där. Men är bland familjer där.

TROLLHÄTTAN HAR FÅTT ENORMA PROBLEM NU, MEN TÄNDER PÅ BILAR OCH STÄLLEN HAR GÅTT IHOP ATT TÄNDA PÅ DÄR. NOTAN BLIR DYR NÄR TAR IN SVIN. Men regeringen har stökat till mer och mer. Men har svårt att leva och bo nu. Men hittar bilar brinner då. Men flyktingar tackar Trollhättan tänder på många bilar där.

Men flyktingar är problem idag och värre och värre blir det nu. Men tackar oss som ska skicka hem med enkelbiljett nu. Men tar in vidriga människor som skadar oss. Men Trollhättan ligger utanför Göteborg. Vi ser svarta som har gått ihop ,genom att djävlas med människor som lever där. Men får sluta ta in männen genom att stökar till mer och mer. Men går och röker kastar ner en cigarett där sätter eld på bilarna. Men har ingen hjärna som gör det. Men ser hus runt dem. MEN NOTAN STIGER NÄR STARTAR BRÄNDER.

Men fick en chock hur Sverige ser ut. Men tänkte bara skriva om utsatta områden ,genom att skydda människor. Men höll på att ge upp var för mycket problem områden. MEN VI LÄGGER UT LISTAN KAN LÄSA SJÄLV ,så kan folk titta själv. Men är Sverige idag ,så landet har fått en stor smäll idag som verkar aldrig ta slut när vi ser listan platser ,då måste ta tag i landet och skicka ut folk som skadar landet, genom att får stanna kvar när har stökat till för svenska folket då.

Men finns som kommer hit och bara stökar till och måste skicka hem dem annars får vi ännu mer problem i landet då. MEN ALLA PROBLEM LANDET FICK MÅSTE ÄNDRA OM ENKELBILJETT NÄR SKADAR OSS. Men tackar oss när skadar landet.

VI SER SVERIGE Vi vill bara kolla upp landet när flyttar tillsammans hittar kärleken, som vi vill bara kolla upp platser, så slipper bli skadad som kommer hit, genom att har inte koll på Sverige då.

Men alla områden har vi lagt ut, så kan ni läsa själv sänder barnen till då. Men från invandringen har landet förvandlas till problem. Men tar in flyktingar som skadar oss. Men vet hur Bergsjön och Hammarkullen såg ut på 70 – 80 talet var så rent och fint och såg inte ut som vi ser idag. MEN ÄR HEMSKT ATT SVEIRGE FÅTT PROBLEM MED ALLT NÄR HJÄLPER FLYKTINGAR DÅ. Men hjälp kvinnor och barnen ,genom att många män skadar oss då. Men flyr hit som ska ta hand om sitt eget land som vi gör, genom att många starta gängkrig. Måste ge enkelbiljett men visa vart vi står.

Men är skumma människor som kommer hit. Vi vet hur Hammarkullen såg på den tiden och Bergsjön kan röra sig fritt utan problem då. Men var nybyggda lägenheter fanns inte en skada där. Men nu verkar tar in folk som sopar ner landet.

VI HAR FÅTT FRED MÅNGA ÅR VI VISAR SISTA KRIGE SVERIGE VAR MED I. Sverige har fått en smäll skadar landet idag. Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

STOCKHOLM YTTEROMRÅDE RINKEBY

TVÅMILJONER UTRIKESFÖDDA BOR SVERIGE.

Norsborg, Hallunda, Alby och Fittja 

Riskområden nu Fisksätra i Nacka och Visättra/Grantorp i Flemingsberg som nya på listan. Valsta i Sigtuna

 • Bergsjön, Göteborg
 • Husby, Stockholm
 • Rinkeby/Tensta, Stockholm
 • Skäggetorp, Linköping
 • Södra Sofielund (Seved), Malmö
 • Alby, Botkyrka
 • Biskopsgården, Göteborg
 • Fittja, Botkyrka
 • Gottsunda, Uppsala
 • Hallunda/Norsborg, Botkyrka
 • Hammarkullen, Göteborg
 • Hjällbo, Göteborg
 • Hässleholmen/Hulta, Borås
 • Lövgärdet, Göteborg
 • Norrby, Borås
 • Nydala/Hermodsdal/Lindängen, Malmö
 • Rosengård, Malmö
 • Vivalla, Örebro
 • Ronna/Geneta/Lina, Södertälje

Utsatta områden

 • Fröslunda, Eskilstuna
 • Lagersberg, Eskilstuna
 • Navestad, Norrköping
 • Skogås, Huddinge
 • Vårby, Huddinge
 • Älvsjö/Solberga, Stockholm
 • Andersberg, Halmstad
 • Brandbergen, Haninge
 • Bredäng, Stockholm
 • Bäckby, Västerås
 • Charlottesborg, Kristianstad
 • Edsberg, Sollentuna
 • Finnsta, Upplands Bro
 • Gamlegården, Kristianstad
 • Hagsätra/Rågsved, Stockholm
 • Hisings Backa, Göteborg
 • Hässelby/Vällingby, Stockholm
 • Råslätt, Jönköping
 • Skiftinge, Eskilstuna
 • Sångvägen, Järfälla
 • Termovägen, Järfälla
 • Vårberg, Stockholm
 • Östberga, Stockholm
 • Jordbro, Haninge
 • Storvreten, Tumba
 • Gårdsten, Göteborg (tidigare riskområde)
 • Visättra/Grantorp, Flemingsberg (ny på listan)
 • Fisksätra, Nacka (ny på lista

Riskområden

 • Holma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)RiskområdHolma/Kroksbäck/Bellevuegården, Malmö
 • Oxhagen/Varberga, Örebro
 • Söder, Helsingborg
 • Tjärna Ängar, Borlänge
 • Tureberg, Sollentuna
 • Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Helsingborg
 • Fornhöjden, Södertälje
 • Hovsjö, Södertälje
 • Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg
 • Kronogården/Lextorp/Sylte, Trollhättan (tidigare utsatt område)
 • Karlslund, Landskrona (tidigare särskilt utsatt område)
 • Araby, Växjö (tidigare särskilt utsatt område)
 • Tynnered/Grevegården/Opaltorget, Göteborg (tidigare särskilt utsatt område)
 • Valsta, Sigtuna (ny på listan)Efter deltagande i kriget på kontinenten, bl a i slaget vid Leipzig där han sårades av en muskötkula i axeln, blev han den 9 oktober 1813 befordrad till kapten. Året därpå, 1814 deltog han i Sveriges sista krig, fälttåget mot Norge

KRONOFOGDEN

MEN TAR PENGAR KRONOFOGDEN FAST HAR LITE PENGAR, SÅ TAR KRONOFOGDEN PNEGAR LÄGGER PÅ HÖGA AVGIFTER NÄR FOLK HAMNAR DÄR. Men får lida som hamnar där. Men tar höga avgifter, som blir fel att ta så hög avgifter lägger på extra problem för folk. Folk får knappt leva när lägger på för höga utgifter ,som drar för mycket pengar från folk idag. Folk blir utsatt för dem. Kan knappt leva idag. Men drar pengar har nästan ingenting att leva på när drar stora summor från dem.

Men det är yngre människor som får lida idag, genom att landet har fått en smäll idag. Men gör så mycket fel mot människor, som ska leva och bo internetvärlden lever vi idag med. Men vi köper dyra billiga mobiler idag, genom att vi har inget val än att köpa det. Många har tagit bort hemtelefon kör med mobilen idag, som blir hemtelefon istället för sitter i jacket. KRONOFOGDEN OCH INKASSO FÖREGAG MÅSTE TÄNKA PÅ DET. Men allt blir dyrt idag när vi lever utan vanlig telefon, nu måste flesta köpa mobiler och är extra kostnad även att nå ut till människor.

Men vi måste ringa läkaren eller andra vi måste ringa till ,då måste vi äga en mobil genom att sköta om hälsan då. Nu har städat bort många telefoner sätter i jacken stänger ner på flera ställen idag, genom att världen går mot internetvärlden. MEN MÅSTE HJÄLPA TILL SÅ DET FUNGERAR SOM FÖRUT. Men kan få problem att skaffa mobil, som är hemtelefonen för dem. Men står kronofogden på dem, genom att en gång i tiden fick problem pengar sjukskriven men får inte 100 procent när folk är sjuk ,eller arbetslös eller andra problem ,då dyker kronofogden upp då. Men inkassoföretagen tar pengar då. MEN ÄNDRA OM DET FÖR FOLK NU.

När unga människor flyttar ,då har tagit bort jacken i väggen då. MEN FÖRR FICK VI EN TELFON FRÅN TELA ATT STARTA IGÅNG MED DÅ. Men jag startar så på min tid. Men är dagen sanning när jag skaffar telefon. Men vi måste nå ut till vänner eller föräldrar när någon blir sjuk kan vi lätt lyfta telefonen. Men måste skaffa telefon som satte in jack i väggen. MÅSTE DELA UT EN MOBIL ,SÅ FOLK KAN TRYGGT RINGA VÄNNER ELLER ANDRA MÅSTE NÅ DÅ. Men kan ligga hemma sjuk ,då måste ringa doktorn eller sjukhuset, tandläkaren, måste ringa jobbet nå dem. Eller andra vi måste nå ,då måste vi ha fungerande linje nå dem men måste ta mobilen till hjälp. Vi har mobilen nå ut till folk som förr tiden, då ska det fungera samma som då genom att bygger mot internetvärlden, då måste alla hänga med.

Men det är vanligt att köper mobiler som är van internetvärlden lever idag. Men kronofogden skadar många idag. Men folk blir drabbad av kronofogden tar pengar idag. Men måste ändra om kronofogden kan knappt leva tar för mycket pengar från dem. Men måste låna pengar när blir ond cirkel. Måste leva och bo kostar att leva idag. Men tar bort hinder för dem. Måste äta och internet lever folk med. Men kan inte dra som kronofogden gör. Men gör så folk får låna pengar till hyran ,då har det gått för långt. MEN KRONOFOGDEN HAR VARIT GALEN EN LÄNGRE TID, MEN ÄNDRA OM DEM NU. FOLK KAN LEVA DÅ.

MEN ALLA FÅR EN PRICK NÄR HAMNAR HOS KRONOFOGDEN. KAN INTE LEVA ÄN TAR BORT PRICKEN GAV DEM. Men är störta fel gör mot människor genom att måste även leva efter pricken fick från kronofogden. Men måste ändra om det ,så folk kan leva och utan skuldsätta folk i problem ,genom att har arbete att gå till, men låg lön, men betalar ut för dålig lön till dem.

MEN ÄR SÅ MYCKET FEL I SAMHLLET IDAG. Men gör så mycket fel när betalar ut för liten lön ,som ska även leva och äta mat betala sina utgifter ,men pengar räcker inte till när har lite lön från arbete fast jobbar nästan 100 procent ,men får gå ner på 80 procent genom att har det så.

MÅSTE BETLA FULL LÖN. 100 PROCENT. Men då ska täcka upp 20 procent ,så blir 100 procent från sin lön. Men för att arbeta och leva, då måste vi dra in lön att leva på. Men har svårt att leva, genom att vården betalar ut för liten lön till dem. Men har utbildning ,men gör inte rätt företaget. Men ingen kan knappt leva på lönen när betalar själv lägenhet då. MÅSTE BLI ÄNDRING SKA TÄCKA UPP FÖR DEM 100 PROCENT.

MEN MÅSTE ÄVEN SLUTA LÄGGA PÅ EXTRA AVGIFT TILL MÄNNISKOR SOM DRAR FRÅN DEM. MEN MÅNGA LIGGER REDAN UNDER ISEN NÄR KRONOFOGDEN HÄLSAR PÅ DEM. Hjälp människor att leva än att sänka till sämre liv att leva då. Men måste ta bort pricken på människor som även ska leva som fick pricken från kronofogden. Men kan knappt ta telefon måste skriva på till dem. Men har problem samhälle genom att varje människa ska äga mobil då. Men vi lever internetvärlden idag genom att bygger mot den världen idag. Plockar bort jacken i väggen. Men vi måste köpa mobilen då genom att jacket är borta nu. Men titta på hur landet ser ut idag.

NU ÄR INTERNETVÄRLDEN HÄR – BREDAND HÄNGER MED OSS ,OCH MOBILEN LEVER VI MED. MEN DATORN DÖK UPP FÖR LÄNGESEDAN. MEN DÅ MÅSTE ALLT FUNGERA BRA SÅKLART. Genom att Sverige går mot den världen nu. Måste även dela ut till familjer barn när har gått mot internetvärlden. Men finns andra människor i samhället som behöver hjälp då. Vi har inget val än att hänga med internetvärlden.

CORONAVIRUS

VET DU VAD JORDEN ÄR INNE I NU? PESTSMITTA CORONAVIRUS JORDENS PEST SOM VI HADE PÅ VÅR TID SÄGER JESUS. Han lever på andra sidan hjälper oss nu. Pest på min tid, då dog många människor samma nu pest som jorden går igenom nu.

CORONAVIRUS LEDER TILL DÖDEN FÖR MÅNGA MÄNNISKOR, och många klarar sig från att lämna jorden. Men Jesus snurrar på jorden med sitt finger. Men är svart jorden från coronavirus, ger svar från gamla tiden när människor lider och dör. Men pest rensar människor lämna jorden ,som är klar att lämna jorden människor dör ,genom att är klar att slippa jorden som är mörk idag.

Sorg för många hittar på olika medel att stoppa pesten coronavirus. HAN KALLAR DET FÖR PEST, som skördar många människor idag. Pest kan vi kalla digerdöden när tog så mycket folk på den tiden. Digerdöden var rensa jorden folk slapp värsta tiden på jorden var fattigdom och en del var rik. Nu har jorden mött på coronavirus, som lämnar jorden slippa lida länder dör när skickar ut mörkt moln coronavirus.

MEN FÖRSÖKER RÄDDA MÄNNISKOR SOM ÄR KLAR ATT LÄMNA JORDEN. Men är sorg för mycket människor som försöker rädda människor tar fram nytt vaccin mot coronavirus ,som överlever eller dör genom är på väg att lämna jorden. Äldre människor som har åldern inne dör rätt tid, och kan överleva coronavirus ser ett mörkt moln coronavirus.

Nu är jorden inne i den tiden när måste lämna jorden många reser hem till sin plats som många känner stor sorg ,genom att älskar som lever med kan vara familjer som dör. Men kan vara familjer som överlever fast står mitt emot varandra ska överleva då.

Men vi kallar för pesten coronavirus skövlar människor idag som är klar att lämna jorden dör ,och det hjälper inte ens ta vaccin dör och ska lämna jorden då. VÄRLDEN SER MÖRK UT FÖR MÅNGA MÄNNISKOR IDAG. Ser mörk ut för många människor idag. Sorg och smärta när måste lämna varandra genom pesten som förr i tiden ,då dog folk genom hungersnöd som rensar bort tung mörk tid för många på den tiden.

MEN JORDEN FUNGERAR SÅ DÖD KLAR GENOM ATT PESTEN DÖK UPP CORONAVIRUS OCH MÅNGA SKA LEVA KVAR. Men kan vara sjuk och vet inte om att ska lämna jorden genom sjukdomar dör människor, och kan leva länge, men ska stanna på jorden då. Tiden var inne att dö, men vem vet om det??? Räddar många människor när coronavirus hälsar på människor klarar av det.

MEN MÅSTE KÄNNA TILLL HUR MÄNNISOR KLARAR AV JORDEN. Men ingen ser det, genom att tillverkar vaccin mot rensning ,som kan gå fel kan överleva coronavirus. Men vi kallar som länder känner till . CORONAVIRUS.

MEN HITTAR PÅ VACCIN MOT CORNAVIRUS som kan lämna jorden. Men är klar att lämna genom är sjuk