ÄRKE VINGAR – ARCH WINGS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

JAG BERÄTTAR SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLAR. GENOM ATT MYCKET HAR BLIVIT FEL IDAG. Men lägger in om varje ärkeängel, som får lära känna från oss. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, SVENSKA ÄRKE VINGAR. 5 METER LÅNG. Men är stor Arch wings ,Ärke vingar har andra uppgifter på jorden ,genom längden på dem är stor.

FOLK HAR HITTAT ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR men gjort om till ärkeänglar. Men har levt länge på jorden har sin uppgift att fylla när lever i annan dimension.

NÄR JAG BÖRJADE TITTA MOT ÄRKEÄNGLAR. MEN HAR GRUPPER, KURSER PÅ LOKALEN TAR EMOT KUNDER. Vi samlas där och tar emot kunder. Jag har mycket med andevärlden att göra då. Jag måste städa mycket ,genom att nå en annan värld som flyger utanför mig. Men kan inte se den världen.

MEN EN NATT DRÖMMER OM TAROTKORT. STORA ARKANAN. Men väcker mig vid 03.00 mjukt finger i sidan. Men somnar om är trött och vill sova. Men fortsätter trycka in fingret i sidan känner mjukt finger i sidan.

MEN GER UPP OCH DÅ KOMMER 3 TAROTKORT och blixtrar i huvudet på mig. Men somnar om men sur som vanligt. Men det gick ett tag, då väcker mig med finger i sidan. Men är trött och blixtrar framför mina ögon.

Men var tarotkort fick skicka efter runda tarotkorten. MEN DET KOMMER 5 TAROTKORT och blixtra framför mina ögon, mjukt finger i sidan. Men somnar om sen. Men efter ett tag ,då blixtrar igen framför ögonen.

MEN KOMMER RESTEN AV LILLA ARKANAN. Men gick ett tag ,då känner mjukt finger i sidan. Men var sur somnar om. Men väcker mig igen och blixtrar framför mina ögon. MEN HELA LILLA ARKANAN KOMMER DÅ.

MEN MÅSTE BÖRJA STÄDA MED TAROTKORTEN SOM ÄR PERFEKT REDSKAP ATT ANVÄNDA DÅ. Jag vet städar med tarotkort många löser problem med tarotkort. Men har lärt mig den konsten med korten.

JAG HÖLL PÅ MED TARORTKORTEN. Men har så mycket tarotkort kommer nya tarotkort då.

Jag älskar tarotkort kör kurser ihop med människorna. Jag reser har kurser hos dem tar emot kunder. MEN LÄR MIG KANALISER GUIDER TOG IN KUNDER. Men lär mig tar in guider efter guider. Men tittar mot REIKI-HEALING OCH REGRESSION. Men lär tar emot kunder gör sina inre resor. Men även Reiki behandling jobbar med och lär ut till dem.

MEN GÖR SOM ANDRA SEANS, men kommer folk från andevärlden. Men kommer från andra sidan farmor och farfar ,eller andra dyker upp på seansen. Men kör längre tid seans. Men kör kurser och seans i Göteborg och Nedansjö. Men tog emot kunder när jag reser till Göteborg och Nedansjö. Men har åkt utanför Östersund hjälper folk, jag kan inte räkna upp alla platser.

Men var i Dalarna en sväng när jag lär mig Reiki-healing. Men tar emot kunder där. Men var meningen skulle åka dit när kör Reiki-kurser behöver mig. Hon som lär ut Reiki- healing hamnar i konflikter, som sköter om tar emot kursdeltagare. BLEV STOPP DÄR. Men folk känner till D. Kraft. Men har gått hos henne ,men kör mycket så pratar om sitt liv. Men har en papa som har alkoholproblem. Pappa hennes är död.

Men var så less på henne pratar om sin pappa eller hennes problem, men fick höra repris på repris då. Jag kör inte kurser som hon gjorde. Men blev slut där.

Jag gör riktigt kursmaterial med bra innehåll då. Men trycker upp massor, så folk kan lära sig då. Men pratar inte om mig själv utan har andra intressen. Men kan berätta lite grann ,men fokuserar på kursdeltagarna. Jag minns tarotkort kurs kan fråga mig om tarotkorten. Men var så chockad lär mig alla korten. Men sa ,måste träna såklart men en del lägger i skåpen. MEN SA TILL DEM VAD MÅSTE GÖRA DÅ.

Jag har hört samma historia när jag gick Reiki-healing 1 och Reiki- 2 ,men även när Master kör så. Men hon lär ut så. Men folk blir less på henne pratar för mycket om sitt då. Men är många år sen eller kör hon samma nu.

MEN HAR GJORT HÄFTE TAROTKORT HÄFTE. Men satt hemma skriver om alla tarotkort som ska dela ut till folk. Men tog ett tag att göra eget material. Men två killar, som hjälper mig trycka häftet ska ha till kursen.

Men hon tittade i mitt häfte ,och vill köpa från mig. Men har tryckt upp flera häften. Men ska dela ut till kursdeltagarna. JAG HAR FÖRMÅNGAN TRYCKA UPP FÖR MYCKET TILL DELTAGARNA. Men trycker även upp till Reiki- kursen ,så det räcker länge då. Men samma med tarotkorten.

RUNDA TAROTKORTEN VAR MIN FÖRSTA TAROTKORT. Men fick vänta på tarotkorten innan fick mina tarotkort måste beställa från USA. Men såg tarotkorten i drömmen men måste söka efter rätt tarotkort.

Men fick vänta 1 månad innan fick tarotkorten bor i Östersund. Men fanns en butik som hette Kajamaja kan beställa från henne.

JAG GÅR REIKI-HEALING MASTER KURSEN. Med D.Kraft blir så sur på mig, genom att andevärlden knackar på till mig. Jag ska dra in lite pengar ,då säger hon till mig, lägg lite tarotkort ,så får du extra pengar då.

MEN KOMMER KUNDER TILL MIG ,och jag lägger fram tarotkorten. Men blir så himla störd av andar som dyker upp. Men vill prata med mig, men håller på med tarotkorten. Men lägger tarotkort, och pratar med som dyker upp från andra sidan.

Vi ska vara några dagar i Dalarna lär mig kursen. Men hon blev så arg på mig, genom att du måste fokusera på kursen ,säger hon. Men säger till henne, att det var inte så lätt att fokusera på kursen ,genom att andra sidan stör mig när lägger tarotkorten. MEN KOMMER GENOM TAROTKORTEN och frågar om det ena än det andra då.

Men dyker upp hela tiden när jag var där. Men hon var så sur på mig, som är medium själv blev sur på mig då. MEN JAG ÄR FÖDD ÖPPEN OCH KÄNSLIG FÖR ANDRA SIDAN. Men drar till mig från andra sidan när satt med tarotkorten. Men fick svar från mig, som frågar mig. Men D.Kraft var så sur på mig. Men kan inte styra andar dyker upp när de vill då. Men folk tycker hon är konstig jag är öppen och medium.

Hon kan vara snäll mot mig, säger folk då. Men ser tillbaka att visar vägen för mig medium som är rädd för andra sidan. HON SKA HJÄLPA MIG GENOM MINA PROBLEM ISTÄLLET STJÄLPER MIG. Men hon vill vara bäst själv ser jag nu.

Men andra sidan dyker upp när har egen kurs Reiki-healing. Men försöker säga till mig när har kurserna. Men är meningen ska jobba som medium. Men stör mig och visar vägen för mig. Men förstår inte det lyssnar på D, Kraft blev sur på henne, jag kan inte hjälpa andar dyker upp. MEN BER INTE OM DEM ENS.

JAG HAR SEANS EN GÅNG ,DÅ DYKER EN GUIDE UPP. Jag känner härlig underbar energi från guiden.

Men lämnar budskap från guiden till henne. JAG KÄNNER HÄRLIG KÄRLEKSFULL ENERGI FRÅN GUIDEN. när jag lämnar från guiden. Men kan prata fort när ska lämna fram budskap. Men en del från andevärlden kan vara jobbig drar ut på tiden väntar in svar. Men guiden lämnar budskap visar henne ska leva då.

Men älskar lämna budskap från guiden. Jag frågade Johlie kan göra om seans efter hade haft seans då?? Men känner för det mesta tung energi från andar som är där och folk tar emot från dem. JOHLIE SA TILL MIG ,KAN GÖRA DET KALLAR SEANS, EN SEANS I LJUS. Men får välja känna in om du vill göra det.

MEN DET VAR JESUS GREAT MASTER SOM KALLAS FÖR UPPSTIGEN MÄSTARE.

HAN SKÖTER OM OCH BJUDER IN TILL EN SEANS I LJUS. HAN TOG IN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER ALLA MÄSTARNA, ALLA ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS SKYDDÄNGELN OCH GUIDER. Han sköter om En seans i ljus. Men han valde ut som kommer till En seans i ljus. Men även bland arch wings och mästarna och guider följer med dem.

Jesus såg problem runt folk ,och valde in som hjälper människorna. Men hjälper även mig komma över en rädsla ändra om seans till, EN SEANS I LJUS han fixar det på en gång. Men gör inte som andra som kör seans. Men var orolig för det, men han grejar det galant.

Jag fick möta städa bort min oro. Nästa dag var den borta på en gång. Men har problem genom att Jesus står i bibeln. Men han tog bort blockering, och säger till folk som kommer den gången EN SEANS I LJUS STORA SMÖRGÅSBORDET, kommer från bibeln han skämtar om det.

Hans tid på jorden var mörk tid, folk ber till han ser upp till Jesus. Men jag är färgad av det. Men kan prata fritt om Lady Nada hon är inte med i bibeln. Jesus var med i bibeln låser mig då. JESUS STÄDAR BORT MIN RÄDLSA, MEN HADE FLERA EN SEANS I LJUS.

Men fick stopp när Kewan dök upp. Men blir så sur på allt. Men körde en gång till. EN SEANS I LJUS 2017. Men har tänkt fortsätta köra EN SEANS I LJUS. Men får prata med Jesus vi skriver på bloggen. Men vill få tillbaka min tid EN SEANS I LJUS MED MÄSTARNA OCH ARCH WINGS ÄRKE VINGAR SKYDDSÄNGLAR GUIDER.

Men Jesus sköter om min andra blogg skrev från Jesus. Men var folk som var rädd på den tiden 2012 ,satt varje nyår och lade ut till folk. Men lugnar människor, genom att har blivit sjuk från böcker tror att jorden ska gå under då. Men satt varje år för 2012 och skrev då. MEN JORDEN FINNS FORTFARANDE KVAR, SÅ FOLK KAN LUGNA SIG.

JAG VAR SÅ INTRESSERAD AV ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR BLEV EN BOK.

DEN FRIA VILJAN, MEN VAR ARIEL SOM BÖRJADE ARCH WINGS ,HAN ÄR EN ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG stor och mäktig folk kallar han för ärkeängeln Ariel.

Men jag fick börja städa med Ariel, den fria viljan tog in andra ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR FICK STÄDA MED DEM. Men har energin att städa med. Men blev en bok med flera arch wings Ärke vingar. MEN ALLA ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR FINNS MED PÅ BLOGGEN. NU BLIR EN EGEN SIDA OM DEM.

MEN HAR FÖLJT ÄRKEÄNGLAR I MÅNGA ÅR. Men kan se ärkeänglar nu när jag skriver om dem.

Men har öppnat en ny värld för mig. Jag ser flyger till olika ställen. MEN TÄNKER PÅ AURORA, då åker hon i väg, men ser vad hon håller på med då. Men kul att se dem, jag kan se vad de gör lever då. MEN EN DAG FICK JAG LÄRA KÄNNA GREAT MASTER KALLAR DEM FÖR UPPSTIGNA MÄSTARNA.

Jag skriver mycket från mästarna på den tiden. MEN FICK LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLAR PÅ DEN TIDEN. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE ÄNGLAR.

Men behöver bara tänka på ett namn, då ser flyger och ser vart de lever och bor. MEN HAR STORA ÄRKE VINGARNA 5 METER. Men är rätta namnet på dem. Folk ser skyddsängeln, men blev namn ärkeängel. Men reder upp ärkeänglar, så folk ska förstå vem de är. GUD kallar dem för arch wings översätter till ärke vingar. Men har andra uppgifter ,men folk har tagit energin från dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4289a5b0220d2b57c999c36f4b12ba14-1.jpg

Men har öppnat en ny värld för mig, som är underbart att se. Men ser flyger vita vingar, ibland svarta vingar flyger över allt ,och har jobb att göra då. MEN KAN INTE BESKRIVA DEN KÄNSLAN JAG KÄNNER NÄR SER FLYGER ARCH WINGS. Jag är glad att få möta den världen, men ser ÄRKE VINGAR när de flyger.

JAG FRÅGADE ÄRKEÄNGLAR KALLAS FÖR ÄRKEÄNGLAR? ELLER FOLK HITTAR PÅ ÄRKEÄNGLAR??? Jag ser den världen nu ,men får höra sanningen om ärkeänglar att det finns 22 stycken.

KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS. ,men sa det var fel namn ärkeänglar, skyddsänglar kallas för skyddsänglar. Folk kan blanda ihop när ser stora vingar ,att kallar dem för ärkeänglar. MEN ÄRKE ÄR STORT ,MEN VINGAR, BLIR ÄRKE VINGAR. 5 METER LÅNG. ARCH WINGS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a0450df840bbf273afe01db6d11658c0.jpg

VI GÖR EN EGEN SIDA OM VARJE ÄRKE VINGAR ,DÅ BLIR DET LÄTTARE ATT FÖRSTÅ ARCH WINGS . Vi har börjat beskriva Ärke vingar ,som folk fått syn på.

Vart kommer ärke vingar ,arch wings ifrån? Vi tänker skriva egen sida för varje ärke vingar. VI HAR BÖRJAT MED DET.

Men vi skriver om ärkeänglar ,som hör rätta namnet på dem, ÄRKE VINGAR, har tagit upp om en del ärkeänglar. Men vi ska göra egen sida nu. FOLK FÅR LÄRA KÄNNA DEM. Men är lång och stor, som ingen tänker på längden på dem.

Ärkeänglarna har vita stora vingar, MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR. ARCH WINGS Men folk har fått kontakt med dem. Men ärke vingar är kärleksfull att prata med. Har kläder på sig, men går utan skor såklart. MEN LEVER PÅ OLIKA STÄLLEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c010f8fe0435e130e3d92bfc34fb6e00.jpg

Men ser flyger iväg och landar på nästa ställe. Men står en stund där. MEN LEVER I EN ANNAN VÄRLD folk kan inte se dem.

JAG KAN SE DEN VÄRLDEN NU.

MEN VÄRLDEN HAR ÖPPNAT FÖR MÄNNISKORNA. ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS går bara där, men kikar ner till folk. Går förbi hus. Men folk ser inte ärke vingar MEN TITTAR HUR JORDEN SER UT IDAG.

MEN STORA VACKRA ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG. Men lever på andra sidan, men ser från GUD stora ärke vingar. Men går där, och är lång och stor när jag ser dem från dem.

HOPE SA DET, ARCH WINGS ÄRKE VINGAR HAR BERÄTTAT SJÄLV LÄNGEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9aa5f31bdd7ac3257cde414749f848a6.jpg

LÄNGDEN PÅ DEM ÄR 5 METER LÅNG. Men är stor ärke vingar, som ingen tänker på när tar kontakt med dem. Ser energi från ärke vingarna, ger hjälp till människorna. ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS HAR KOLL ÖVER JORDEN. Ser länder när går runt. Men de ser länder är värre än andra länder. Men en del länder är pigg på att förstöra jorden med vapen, och allt annat då. Bilar allt som drivs med idag.

MEN HAR FÖLJT ÄRKE VINGAR, så ni kan höra sanningen om dem. Men har levt så nära dem. Men tar upp sanningen ,så ni kan förstå det, finns en del fel ute på internet, men även böcker om dem. Jag lär mig hela tiden om ARCH WINGS, genom att folk är galen i ärke vingar.

MEN ÄR FÖRSTA GÅNGEN NI HÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR, men även hur många det är. Men har blivit fel skrivit om dem. Mikael sa 22, men det finns bara 22 arch wings. Han pratar hela tiden. Men han berättar sanningen för mig. Han är så kul att skoja med. JAG ÄR LYCKLIG NÄR JAG FÅR PRATSTUDEN MED MIKAEL.

Mikael ser alla fel jorden gör mot han ,men kyrkan, sekter ,och allt annat fel om Mikael. Han krigar inte som folk fått för sig. Han älskar att flyga runt ,men krig hatar han. Mikael ska skydda alla ,har han humor åt. JAG FÖRSTÅR HAN, DET ÄR SVÅRT ATT SKYDDA FOLK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e70788079224990b8934e3946d72d8791b58e4f1r1-480-560v2_hq.jpg

VI TAR UPP OM VARJE ÄRKE VINGAR ,SÅ DU KAN FÖLJA OSS. MEN BÖRJAR MED ARCH WINGAR ,ARIEL. Men såg fel färg på han.

Men målar galet som andra då. Men hittar Ariel tillslut, han har den här färgen.

VI SKA VISA HUR ÄRKEÄNGLAR ÄR ,MEN KALLAS FÖR ÄRKE,VINGAR, ARCH WINGS KOMMER FRÅN ÄRKE VINGAR ,men visar vem ärke,vingar är.

MEN SANNINGEN FÅR FOLK HÖRA NU. Jag håller på att reda upp ärke,vingar engelska, kallas för arch wings ,genom att så mycket fel med dem. Idag får folk höra sanningen, första gången får folk höra, ÄRKE VINGAR SOM FOLK HÖR FÖRSTA GÅNGEN ARCH WINGS.

JAG TÄNKER PÅ ÄRKE VINGAR, då ser jag en lång pelare med rund skiva ärkeänglarna står på.

KLIVER NER TILL MIG ARCH WINGS. HAR LJUS ENERGI ÄRKE VINGAR.

MEN GÅR RUNT ÄRKE VINGAR, men tittar ner. Ser människor vinkar till dem. Vi tittar till människor, SÄGER ARCH WINGS MIKAEL.

ARCH WINGS MIKAEL, har svart hår med blå kläder. Han har långt vackert hår. Mikael har blå kläder.

Men har stora vingar, som räcker ända ner till marken. HAN KOMMER FÖRBI FLYGANDE med sina vackra vita vingar. Mikael visar mig, han hatar krig och svärd, för han är galet. Han förstår inte vad folk hittat på till han, krig och svärd. Jag målar som folk tror på.

Men han visar sanningen, galna världen kyrkan och sekter ,som tror på det. Men åren går, men ingen vet vart han kommer ifrån. Men folk har fått för sig allt om Mikael. Han krigar och är överallt. Han skyddar folk. Men folk har hittat på så mycket om Mikael. HAN SER HUMOR NÄR FOLK TROR ALLT OM HAN. Men svårt att kriga när han lever där han lever då. Men så mycket lögner om han. Han är 5 meter lång.

När han snurrar och leker med sina vackra vita vingar, då har han humor och skratt när han flyger runt. Han skrattar åt folk påhitt om han. Mikael vill ut med sanningen om han. Men folk har hittat på ärkeänglar. MEN INGEN KÄNNER TILL ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR stora vingar flyger han med. Mikael kommer från Arch wings. Stora vingar men lång 5 meter lång.

MEN VAR NOGA KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ENGELSKA ARCH WINGS. Men är stor, som ingen tänker på vart kommer ifrån.

Men har alltid humor när han dyker upp igen. Ärke vingar Mikael har inget svärd. DET HAR FOLK HITTAT PÅ. Mikael flyger med sina vita vingar, och snurrar runt när han leker sin lek med mig. ÄRKE VINGAR MIKAEL FLYGER PÅ OLIKA STÄLLEN.

Men tar upp sanningen om ärkeänglar. FOLK FÅR TILL OCH MED HÖRA RÄTTA NAMNET EFTER MILJONER ÅR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS. Jag fick måla Mikael ,men för att rensa mycket med mig själv. Men andra stämmer utan svärd och skor. Färgen stämmer ,men kläderna ser tung ut att flyga med. Han har tunna kläder på sig. Jag målar tjocka kläder på han. SKRIVER SANNINGEN.

ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS GÅR UNDAN SER LJUS RUNT DEM, kan titta ner ser människor. Ärke vingar har en ljus energi. Den energin har inte människor. Men har inte visat så mycket för människor. Nu får du höra sanningen tar upp om dem. Ser många av dem skyddar jorden ,som den ser ut med krig och bråk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-288265.jpg

DET FINNS INTE SÅ MÅNGA ÄRKEÄNGLAR SKRIVER OM ÄR FEL NAMN, ÄRKE VINGAR. MEN KOMMER ARCH WINGS GUD kan dem. Men han lämnar ut rätt namn på dem. Vi ser en siffra 22 ärkeänglar. Men har med att människor, vill hitta på saker och ting. Men får för sig ,och hittar på fler och fler ärke vingar. Men kolla på alla namn, som ligger ute på internet.

Men döpt änglar till konstiga namn. Folk har egen skyddsängel ,eller så hittar på namn från annat håll. Tänker jordens ängel. Men är ingen ärke vingar har hört utan fel namn. Men ökar på namnen, men finns bara 22 ärke vingar. MEN MÅSTE TA REDA PÅ SANNINGEN, MEN KOMMER FRAM TILL 22.

Men har inte så mycket ärkeänglar, som skriver om ,genom att människor får till sig ,som blev fel, ger ut fel till människor. VI SÄGER SANNINGEN.

DET FINNS NAMN PÅ INTERNET, SOM FINNS INGEN SANNING I. Namn hittar folk på. Det kan vara så konstiga namn hittar på. Men för ut fel till människor, men så tror folk på det. När hittar på ärkeänglar, som inte ens existerar ,då BLIR DET GALET.

ÄRKE VINGAR MIKAEL VISAR IGEN 22 ÄRKE VINGAR, GENOM ATT EN GÅNG FÖR ALLA REDA UPP DEM. Han talar om sanningen, genom att reda upp om ärke vingar. Jag lärt känna dem, som Mikael talar om för mig. Men hittar så mycket konstiga namn på internet.

ÄRKE VINGAR ARIEL står mycket bredvid människor. Folk kan se Ariel rosa, han står för kärlek. Ariel lever mörker, men kärleksfull. Men han visar hur han lever ,men kul att prata med. Såg hans liv när jag pratar med han nu, och får se rätta Ariel.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9c3a4rkec3a4ngeln-ariel-birgitta-andlig-inspiration.png

BOKEN BÖRJDE SKRIVA FRIA VILJAN, VAR FÖRSTA KAPITEL 1 ÄRKE VINGAR ARIEL. Ariel dök upp i boken. Jag kände länge ,att han var kvinna, men målar rosa.

Men han kom i omgångar. Men får se Ariel rätt ,som retar mig, färgen stämmer inte med Ariel. Men fick rensa med han, och målar kläder och skor. Men visar behov jag har. Ariel har kläder som passar han. ARIEL VISAR VEM HAN ÄR NU.

MEN FICK RENSA MED ARIEL Men ändrade om kläder från andra kläder. Men såg aldrig vilken färg han hade, men trodde han hade rosa runt sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e70788079224990b8934e3946d72d8791b58e4f1r1-480-560v2_hq.jpg

Men tji fick jag. Ariel var man ,men ingenting stämde med han. Men hans färg ,då blev jag lite chockad av det. BILDEN HITTAR PÅ ARIEL STÄMMER GANSKA BRA.

Men trodde han hade den färgen, han visar mig från början. Men han var klar med allt, DÅ VISAR ÄRKE VINGAR ARIEL, HUR HAN SÅG UT PÅ RIKTIGT. BLEV EN CHOCK FÖR MIG.

Men får sluta bli chockad när jag hittar nästa ärke vinge stämmer inte alls, men har röda kläder på sig när jag ser rätt. Vita vingar med röda kläder som blev en chock. Men målar lila. MEN ÄRKE VINGAR SÄGER, ATT TÄNKER PÅ ANDEVÄRLDEN BLEV LILA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 93cecbbb9c6cffed0742cf21e835fa56.jpg

JEREMIEL, har svart hår och röda kläder. Men blev så sur när jag ser det.

Jag har tänkt fixa fin sida om ärke vingar. Men har svårt att hitta rätta färger, när har röda kläder och svart hår. MEN TROR DET ÄR ENKELT ATT HITTA BILDER PÅ ÄNGLAR.

Men internet är fullt med vackra konstnärer. Men svårt att hitta rätt när folk målar fel färger på ärke vingar. MEN SVÅRT ATT HITTA RÄTT FAST FINNS FINA BILER PÅ DEM.

Men vita vingar. Men hittar den röda kläder. Han har svart hår.

ARIEL ÄR EN ARCH WINGS har stora vita vingar, som räcker ner till marken. Han är 5 meter lång. Har rostbrun kläder utan skor. Hans hår cendré ljus, men når till nacken. MEN SVÅRT ATT HITTA BLEV SVART HÅR. MEN FÄRGEN STÄMMER PÅ HAN.

ARIEL HAR ETT MANILIGT NAMN. Som gör att det känns kvinnlig känslosam. Folk kan ta fel på ärke vingar Ariel. Ser kvinnan fast han är man. Men han lever bland ärke vingar, ser han går in i grotta liknade ljus.

MEN VISAR MED HÄNDERNA KÄRLEK. Ariel kan hjälpa människor som har oro. Han kan lugna dem. Ärke vingar Ariel kan gå bredvid människor, som lever mörka liv, han ger kärlek. ARIEL ÄR EN ARCH WINGS han är stor 5 meter lång.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är buch0014.gif

DET ÄR MÄNNISKORNA SJÄLV ,SOM SKRIVER FRÅN ENERGIN ÄRKE VINGAR ARIEL .Men blir olika berättelser från människor, som tar kontakt med Ariel. Människor kan leva problem liv.

FOLK KAN DRAS TILL ÄRKE VINGAR, men rensa med dem ,genom att har den energin ,och författar ner sin bok eller skriver på internet, eller andra ställen FRÅN ARCH WINGS, MEN ENERGIN RENSAR MED.

Men skriver inte från ärke vingar Ariel, utan energin tar folk från. Men ärke vingar har jobb att göra, och kan inte komma till alla människor ,men energin kan komma till dem. Men är för mycket folk på jorden, svårt att springa till människor. FOLK KAN SKRIVA FRÅN ENERGIN DÄRFÖR KOMMER UPP OLIKA BERÄTTELSER OM DEM.

MIKAEL ÄR EN ARCH WINGS, sa till mig pekar på, som sysslar med korten skriver om ärkeänglar. Jag har inte skrivit där hon själv, som gjort det. Men sa flera gånger han sysslar inte med det hon skriver om. Han sa, jag har inte skrivit där. Jag är inte med i korten, fast hon skriver om Mikael. Han är kul kallar det för sagor när hon skriver i korten. Men han har humor kan jobbar inte så.

ARIEL LYFTER FRAM KÄRKELEN, som är viktig. Ariel är en arch Wings, styret kommer från människor själv, hur de vill ha det. Texterna är olika från människa till människor, tar upp inre världen hos dem. Ärkeänglar har energin, som tar fram känslor, vad människor vill ha.

Böcker om ärkeänglar, ärkeängeln Ariel ser annorlunda ut. ARIEL ÄR EN ARCH WINGS ,som andra skriver allt om Ariel. Men ärkeänglar tar upp inre världen, folk lyfter fram. Det kommer från dem själv. ARIEL STÅR FÖR KÄRLEK. När människor börjar rotar bland allt ,då kommer det upp från dem människor själv. Det kommer inte från ärkeängeln utan folk öppnar hjärtat för dem, men då kan böcker skrivas på olika sätt.

ARIEL ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH LÅNG 5 METER LÅNG. Folk skriver ner från sin inre värld. Men han lyfter fram för dem han hjälper. Ser hjärtat ska öppna sig för dem, men då kan det komma allt vad de önskar då.

GENOM BOKEN LYFTER FRAM SIG SJÄLV.

ARIEL LEVER SJÄLV, han lever bland ljuset. Men ser öppning där han lever. Ser ut som en grotta, men ljus där. Han vilar.

ARIEL ÄR EN ARCH WINGS SER LJUSSTRÅLE, som slingrar sig uppåt. Han går och tittar efter det. Ser ljus runt han. Ariel kliver igenom ljuset. Han går nedför en trapp. Ser ljusa stenar under hans fötter. Vita stora mjuka vingar. Han har stora vingar. Han har kläder som är rostbrun. Han är barfota när han rör sig då. Ariel finns på andra sidan.

Han följer en ljusslinga som han såg. Ser ett hus, Ariel tittar in hos dem. Han kan inte kliva in genom fönstret. Kallt ute där han står. MEN LYSER ROSA FRÅN ARIEL. Han har stor energi ,som han ger till den som mår inte bra. Han står och tittar in genom ett fönster. Men ser folk som mår inte bra. Ser rosa från han, ger kärlek till dem. Sen går han uppåt igen, men sätter sig på vita stenar. Men går tillbaka där ärkeängeln Ariel lever. Ser rosa runt Ariel.

Ariel går in tillbaka igen där han lever då.

VAD HAR ARIEL FÖR INEBÖRD SOM ÄR EN ARCH WINGS NÄR HAN LEVER SÅ???? SER ROSA LJUSSLINGA SOM ÅKER UPP MOT HAN.

SER ROSA DÄR ARIEL FLYGER ÖVER JORDEN. Han behöver hjälpa dem. Han får ett meddelande. Ariel går dit. Ser rosa ljus från han. Ger energi till folk.

MEN SER EN ENERGI ,SOM BILDAR EN RING MED ÄRKEÄNGELN ARIEL. Det är en stor energi ,som folk ber till. Han kan inte gå till alla människor.

HAR ÄRKEÄNGLAR ALLTID HAFT DET SÅ????? FOLK BER TILL DEM?? ARKE VINGAR ,ARCH WINGS.

JORDEN BÖRJAR BLI SVART OCH MÖRK. 2000 talet var jorden ljus. 2020 svart mörker, som går in och hjälper till, genom att folk kan knappt leva idag ,så mörk är jorden med allt folk idag. Krig och allt.

Folk är sjuk över allt. Men ser ärkeänglar tittar ner på folk. Men mycket folk börjar be till ärkeängeln Ariel, det bildas rosa ljus runt han. FOLK FÅR JOBBA MED ENERGIN. NAMN ÄRKEÄNGELN ARIEL, ser en person som skriver ner namnet på ärkeängeln Ariel. MEN BER TILL ARCH WINGS.

ÄRKEÄNGELN ARIEL har ljust hår, men mellanblond. cendré hår kort till nacken. MEN UPPTÄCKTE ARIEL KALLAS FÖR ARCH WINGS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAN ÄR LÅNG 5 METER HAN ÄR EN ARCH WINGS.

Raguel är en av alla ärkeänglar jag lärt känna. Han kom efter ärkeängeln Ariel. ÄRKEÄNGELN RAGEUL DÖK EFTER ARIEL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-4.jpg

MEN ÄRKEÄNGELN RAGUEL FLÖG ÖVER EN STUND, innan han skulle prata med mig. Men är så härligt att se ärkeängeln Raguel ,vita stora vingar flög förbi mig. HAN ÄR EN ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. Men gjorde en fin uppvisning för mig. Men blir så glad ,och lugn när jag ser arch wings. Men är mäktig och stora arke vingar.

JAG SETT ATT ÄRKEÄNGELN RAGUEL KOMMER FRÅN EN HÖG HÖJD, LIGGER PÅ HÖG ENERGI HAN KOMMER FRÅN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR, han lever längre upp bland molnen. Ragel är en arch wings, Ärke vingar, Arch wings ligger högt upp. Raguel har en energi som är hög. Men ser Raguel står och tittar ut från han lever. Men ser moln runt, men lever på hög plan, som står och tittar ut över allt han ser.

Men ser bara ljus runt han. Men Raguel går ner från klippan. Men flyger med sina vingar över där han lever. Vitt och ljust runt han. RAGUEL LEVER PÅ EN HÖGRE PLAN KOMMER FRÅN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Han är lång och stor 5 meter.

Men har målat mycket ärkeänglar

Genom att rensa med dem. Men Raguel stämmer bra, NÄR JAG MÅLAR HAN.

RAGUEL ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH LÅNG ÄRKE VINGAR ,har turkosblå kläder. Men har ljust hår. Han har halvlångt hår. Flög över klippor där han bor.

MEN RAGUEL KOM IN I ANDRA KAPITLET I BOKEN. Raguel dök upp när folk skulle göra sitt val. Men även jag fick gå igenom val. Ärkeängeln Raguel, Birgitta har problem att samarbeta med människor, som visar en knepig sida. Jonas har svårt att samarbeta med människor. Men du valde in honom, som har svårt med det. Det här har skadat dig. Nu har du skadat dig ännu mer.

ÄRKE VINGAR ARCH WINGS

RAGUEL KAN DU SE MIG NU? JA, kan se dig.

DU STÅR PÅ EN KLIPPA. Hur ser det ut mer säger ärkeängeln Raguel?

Står högt upp på en vit klippa.

MEN KALLAS ARCH WINGS. RAGUEL FLYGER med sina vita vingar. Han viker ut vingarna, men flyger över där.

Men står på vita stenar där han flyger. Raguel flyger ,och ställer sig på en hög klippa som är vit. Han flyger väldigt högt upp där han bor. RAGUEL ÄR EN ARCH WINGS, MEN LEVER HÖG ENERGI 5 METER LÅNG.

Raguel har blå ögon. Han lever högt upp. RAGEL HAR HÖG ENERGI DÄR HAN LEVER. Raguel lever bland klippor och stenar. Han lever högt upp, genom att allt är så ljust där han lever.

Men ser en ljustunnel han åker igenom. Raguel åker genom en tunnel, han stannar upp. Ser ljustunnel. Han flyger och lyssnar till folk. Han åker nära folk. Men är mörkt hos dem. Tänder en lampa. Han står utanför huset. Ser ljus energi. Ser vatten där folk bor. Han går där, men flyger iväg. Han ger energi till dem. RAGUEL SITTER PÅ EN KLIPPA. Raguel tittar när han sitter där.

Lever du själv där??? Ärkeängeln Raguel visar att han lever ensam. HAN KALLAS FÖR ARCH WINGS.

Men kommer nära människor, genom att tiden är sån idag. Folk lever i en mörk värld. 2000-talet ,då händer ingenting. Men kommer närmare folk. Folk känner av oss när vi är nära dem. Men tiden är mörk idag. Men energin blir stor,

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bliss-angel.jpg

GENOM ATT MÅNGA MÄNNISKOR BER TILL RAGUEL, SOM ÄR EN ARCH WING. Jag kan flyga dit och ställer mig på en klippa, säger Raguel. Men flyger på högre höjd, men bildas så mycket energin från Raguel.

JORDEN ÄR SVART IDAG KRIG OCH BRÅK IDAG. Men ser huset igen folk, som mår inte bra. Men lyfter upp ett litet barn. Litet barn i sparkdräkt. Mamman sitter med ett litet barn. Hon lägger barnet över sin axel. Men mamman går ut och sätter sig. Hon röker. Men går in igen.

Hon försöker skriva en bok från ärkeänglar. Men försöker skriva ner sin text. Men är mammans känsla som hon skriver ner. ÄRKEÄNGELN RAGUEL ger bara energi till mamman, men hon tar upp sin inre värld. Han påverkar henne att skriva ner en bok. Men boken kommer från henne själv, fast hon tror att ärkeängeln Raguel skriver från honom. HAN ÄR EN ARCH WINGS.

HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ HENNE. Hon skriver ner en bok. Men kommer från mammans inre värld och känslor hon känner kommer ut i bokform. Men även skriver på internet skriver och får upp, så mycket från han.

Men andra sidan ser ut ,som har med ärkeänglar att göra. Raguel flyger från klippa till klippa. ARCH WINGS HAR ANNAN ENERGI.

Jag ser en väg ärkeängeln Raguel visar för mig. Raguel visar han vilar ARCH WINGS ÄR 5 METER LÅNG.

 Vad har ärkeängeln Raguel för arbete? RAGEUL GÅR DÄR MÄNNISKOR LEVER HAN GER ENERGI. Men folk har upptäckt ärkeänglar. Människor går till energin. Kan ta energi från ärkeänglar MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Han Raguel har ljus energi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg