ÄRKEÄNGLAR – ARCHANGEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

JAG BERÄTTAR SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLAR. GENOM ATT MYCKET HAR BLIVIT FEL IDAG. Men lägger in om varje ärkeängel, som får lära känna från oss. GUD SOM KAN ÄRKEÄNGLAR. Men jag ska, ta upp om alla fel, som har blivit idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a0450df840bbf273afe01db6d11658c0.jpg

VI GÖR EN EGEN SIDA OM VARJE ÄRKEÄNGEL ,DÅ BLIR DET LÄTTARE ATT FÖRSTÅ DEM. Vi har börjat beskriva ärkeänglar ,som folk fått syn på.

Vem är ärkeänglar ? Vi tänker skriva egen sida för varje ärkeängel. VI HAR BÖRJAT MED DET.

Men här skriver lite om ärkeänglar tagit upp om en del ärkeänglar. Men vi ska göra egen sida nu. FOLK FÅR LÄRA KÄNNA DEM. Men är lång och stor, som ingen tänker på längden på dem.

Men går bara där, folk på andra sidan kan se ärkeänglarna. Ärkeänglarna har vita stora vingar. Men folk har fått kontakt med ärkeänglarna. Men ärkeänglar är kärleksfull att prata med. Har kläder på sig, men går utan skor såklart. MEN LEVER PÅ OLIKA STÄLLEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c010f8fe0435e130e3d92bfc34fb6e00.jpg

Men ser flyger iväg och landar på nästa ställe. Men står en stund där. MEN LEVER I EN ANNAN DIMENSION folk kan inte se dem.

MEN VÄRLDEN HAR ÖPPNAT FÖR MÄNNISKORNA. Ärkeänglar går bara där, men kikar ner till folk. Går förbi hus. Men folk ser inte ärkeänglarna. MEN TITTAR HUR JORDEN SER UT IDAG.

MEN STORA VACKRA ÄRKEÄNGLAR 5 METER LÅNG. Men lever på andra sidan, men ser från GUD stora ärkeänglar. Men går där, och är lång och stor när jag ser dem från dem.

Men ärkeänglar själv har berättat längden på dem. Men är stor ärkeänglar, som ingen tänker på när tar kontakt med dem. Ser energi från ärkeänglarna ger hjälp till människorna. ÄRKEÄNGLAR HAR KOLL ÖVER JORDEN. Ser länder när går runt. Men ser länder är värre än andra länder. Men en del länder är pigg på att förstöra jorden med vapen och allt annat då. Bilar allt som drivs idag.

MEN HAR FÖLJT ÄRKEÄNGLAR, så ni kan höra sanningen om dem. Men har levt så nära dem. Men tar upp sanningen ,så ni kan förstå det finns en del fel ute på internet, men även böcker om dem.

Men nu för första gången ska ni få höra sanningen om ärkeänglar, men även hur många det är. Men har blivit fel skrivit om dem.

VI TAR UPP OM VARJE ÄRKEÄNGEL ,SÅ NI KAN FÖLJA OSS. MEN BÖRJAR MED ÄRKEÄNGELN ARIEL.

VI SKA VISA HUR ÄRKEÄNGLAR ÄR ,men visar vem ärkeänglar är. Men sanningen får ni nu. Jag håller på att reda upp ärkeänglar genom att så mycket fel med dem.

JAG TÄNKER PÅ ÄRKEÄNGLARNA, då ser jag en lång pelare med rund skiva ärkeänglarna står på.

PELAREN ÄR VIT DÄR ÄRKEÄNGLARNA STÅR. Men är vitt där ärkeänglarna står. Men pelaren är vit och bred, som sträcker sig uppåt står på en rund skiva. Pelaren är en bit upp.

MEN GÅR RUNT ÄRKEÄNGLARNA, men tittar ner. Ser människor vinkar till dem. Vi tittar till människor, SÄGER ÄRKEÄNGELN MIKAEL.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL, har svart hår med blå kläder. Han har långt vackert hår. Mikael blå är hans kläder.

Men har stora vingar, som räcker ända ner till marken. Men han kom förbi flygande med sina vackra vita vingar. Men har alltid humor när han dyker upp igen. Ärkeängeln Mikael har inget svärd. DET HAR FOLK HITTAT PÅ. Ärkeängeln Mikael flyger med sina vita vingar, och snurrar runt när han leker sin lek med mig. ÄRKEÄNGELN MIKAEL FLYGER PÅ OLIKA STÄLLEN.

Men tar upp sanningen om ärkeänglar. Jag fick måla ärkeängeln Mikael ,men för att rensa mycket med mig själv. Men andra stämmer utan svärd och skor. SKRIVER SANNINGEN.

ÄRKEÄNGLARNA GÅR UNDAN SER LJUS RUNT DEM. Kan titta ner ser människor. Ärkeänglar har en ljus energi. Den energin har inte människor. Men har inte visat så mycket för människor.

DET FINNS INTE SÅ MÅNGA ÄRKEÄNGLAR SOM SKRIVER OM. Vi ser en siffra 22 ärkeänglar. Men har med att människor vill hitta på saker och ting.

Men har inte så mycket ärkeänglar, som skriver om ,genom att människor får till sig ,som blev fel, ger ut fel till människor. VI SÄGER SANNINGEN.

DET FINNS NAMNS PÅ INTERNET SOM FINNS INGEN SANNING I. Namn hittar folk på. Det kan vara så konstiga namn hittar på. Men för ut fel till människor, men så tror folk på det. När hittar på ärkeänglar, som inte ens existerar ,då BLIR DET GALET.

,,ÄRKEÄNGELN MIKAEL VISAR IGEN 22 ÄRKEÄNGLAR, GENOM ATT EN GÅNG FÖR ALLA REDA UPP ÄRKEÄNGLAR. Han talar om sanningen, genom att reda upp om ärkeänglar, jag lärt känna dem, som Mikael talar om för mig. Men hittar så mycket konstigt på internet.

ÄRKEÄNGELN ARIEL står mycket bredvid människor. Folk kan se Ariel rosa han står för kärlek.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9c3a4rkec3a4ngeln-ariel-birgitta-andlig-inspiration.png

BOKEN JAG BÖRJDE SKRIVA FRIA VILJAN VAR FÖRSTA KAPITEL 1 ÄRKEÄNGELN ARIEL. Ariel dök upp först i boken. Jag kände länge ,att han var kvinna, men målar rosa. Men han kom i omgångar.

Men fick rensa med ärkeängeln Ariel. Men ändrade om kläder från andra kläder. Men såg aldrig vilken färg han hade, men trodde han hade rosa runt sig.

Men tji fick jag. Ariel var man ,men ingenting stämde med han. Men hans färg ,då blev jag lite chockad av det. Men trodde han hade den färgen han visar mig från början. Men han var klar med allt, DÅ VISAR ÄRKEÄNGELN ARIEL HUR HAN SÅG UT PÅ RIKTIGT.

ÄRKEÄNGELN ARIEL har stora vita vingar som räcker ner till marken. Har rostbrun kläder utan skor. Hans hår cendré ljus men når till nacken.

ARIEL HAR ETT MANILIGT NAMN. Som gör att det känns kvinnlig känslosam. Folk kan ta fel på ärkeängeln Ariel. Ser kvinnan fast han är man. Men han lever bland ärkeänglar, ser han går in i grott liknade ljus.

MEN VISAR MED HÄNDERNA KÄRLEK. Ariel kan hjälpa människor som har oro. Han kan lugna dem. Ärkeängeln Ariel kan gå bredvid människor, som lever mörka liv, han ger kärlek.

Men som skrivs från ärkeängeln Ariel är människor själv ,som skriver ner från han. Men blir olika berättelser från människor, som tar kontakt med ärkeängeln Ariel. Människor kan leva problem liv.

Men skriver från Ariel, men han lyfter fram kärleken, som är viktig. Ärkeängelns Ariels styre kommer från människor själv, hur de vill ha det. Texterna är olika från människa till människor, tar upp inre världen hos dem. Ärkeänglar har energin, som tar fram känslor, vad människor vill ha.

Men böcker från ärkeängeln Ariel ser annorlunda ut, än andra skriver fast använder han till allt. Men ärkeänglar tar upp inre världen folk lyfter fram. Det kommer från dem själv. ÄRKEÄNGELN ARIEL STÅR FÖR KÄRLEK. När människor börjar rotar bland allt ,då kommer det upp från dem människor själv. Det kommer inte från ärkeängeln utan folk öppnar hjärtat för dem, men då kan böcker skrivas på olika sätt.

Men det är inte ärkeängeln Ariel själv, som skriver ner utan folk som skriver från sitt inre. Men han lyfter fram för dem han hjälper. Ser hjärtat ska öppna sig för dem, men då kan det komma allt vad de önskar då.

Men människor lyfter fram sig själv.

ÄRKEÄNGELN ARIEL SJÄLV han lever bland ljuset. Men ser öppning där han lever. Ser ut som en grotta men ljus där. Han vilar.

ÄRKEÄNGELN ARIEL SER LJUSSTRÅLE, som slingrar sig uppåt. Han går och tittar efter det. Ser ljus runt han. Ariel kliver igenom ljuset. Han går nedför en trapp. Ser ljusa stenar under hans fötter. Men även vita stora mjuka vingar. Han har stora vingar. Han har kläder som är rostbrun. Han är barfota när han rör sig då. Ariel finns på andra sidan.

Han följer en ljusslinga som han såg. Ser ett hus, Ariel tittar in hos dem. Han kan inte kliva in genom fönstret. Kallt ute där han står. MEN LYSER ROSA FRÅN ARIEL. Han har stor energi ,som han ger till den som mår inte bra. Han står och tittar in genom ett fönster. Men ser folk som mår inte så bra. Ser rosa från han, ger kärlek till dem. Sen går han uppåt igen, men sätter sig på vita stenar. Men går tillbaka där ärkeängeln Ariel lever. Ser rosa runt Ariel.

Ärkeängeln Ariel går in tillbaka igen där han lever då.

VAD HAR ÄRKEÄNGELN ARIEL FÖR INEBÖRD NÄR HAN LEVER SÅ???? SER ROSA LJUSSLINGA SOM ÅKER UPP MOT HAN.

SER ROSA DÄR HAN FLYGER ÖVER JORDEN. Han behöver hjälpa dem. Han får ett meddelande. Ärkeängeln Ariel går dit. Ser rosa ljus från han. Ger energi till folk.

MEN SER EN ENERGI ,SOM BILDAR EN RING MED ÄRKEÄNGELN ARIEL. Det är en stor energi tjock ,som folk ber till. Han kan inte gå till alla människor.

HAR ÄRKEÄNGLAR ALLTID HAFT DET SÅ????? FOLK BER TILL DEM??

JORDEN BÖRJAR BLI SVART OCH MÖRK. 2000 talet var jorden ljus. 2020 svart mörker, som går in och hjälper till, genom att folk kan knappt leva idag ,så mörk är jorden med allt folk idag. Krig och allt.

Folk är sjuk över allt. Men ser ärkeänglar tittar ner på folk. Men mycket folk börjar be till ärkeängeln Ariel, det bildas rosa ljus runt han. FOLK FÅR JOBBA MED ENERGIN. NAMN ÄRKEÄNGELN ARIEL, ser en person som skriver ner namnet på ärkeängeln Ariel.

ÄRKEÄNGELN ARIEL har ljust hår, men mellanblond. cendré hår kort till nacken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

ÄRKEÄNGELN RAGUEL

Raguel är en av alla ärkeänglar jag lärt känna. Han kom efter ärkeängeln Ariel. ÄRKEÄNGELN RAGEUL DÖK EFTER ARIEL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-4.jpg

MEN ÄRKEÄNGELN RAGUEL FLÖG ÖVER EN STUND, innan han skulle prata med mig. Men är så härligt att se ärkeängeln Raguel vita stora vingar flög förbi mig. Men gjorde en fin uppvisning för mig. Men blir så glad ,och lugn när jag ser ärkeänglarna.

JAG SETT ATT ÄRKEÄNGELN RAGUEL KOMMER FRÅN EN HÖG HÖJD LIGGER PÅ HÖG ENERGI, han lever längre upp band molnen. Men en del ärkeänglar ligger högt upp. Raguel har en energi som är hög. Men ser Raguel står och tittar ut från han lever. Men ser moln runt, men lever på hög plan, som står och tittar ut över allt han ser.

Men ser bara ljus runt han. Men Raguel går ner från klippan. Men flyger med sina vingar över där han lever. Vitt och ljust runt han. ÄRKEÄNGELN RAGUEL LEVER PÅ EN HÖGRE PLAN.

Men har målat mycket ärkeänglar

,genom att rensa med dem. Men ärkeängeln Raguel stämmer bra som jag målat.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL har turkosblå kläder. Men har ljust hår. Han har halvlångt hår. Flög över klippor där han bor.

MEN ÄRKEÄNGELN RAGUEL OM IN I ANDRA KAPITLET I BOKEN. Raguel dök upp när folk skulle göra sitt val. Men även jag fick gå igenom val. Ärkeängeln Raguel, Birgitta har problem att samarbeta med människor, som visar en knepig sida. Jonas har svårt att samarbeta med människor. Men du valde in honom, som har svårt med det. Det här har skadat dig. Nu har du skadat dig ännu mer.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL KAN DU SE MIG NU? JA kan se dig.

Du står på en klippa. Hur ser det ut mer säger ärkeängeln Raguel?

Står högt upp på en vit klippa.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL FLYGER med sina vita vingar. Han viker ut vingarna, men flyger över där. Men är vita stenar där han flyger. Raguel flyger och ställer sig på en hög klippa som är vit. Han flyger väldigt högt där han bor.

Raguel har blå ögon. Han lever högt upp. Det verkar vara stort där ärkeängeln Raguel lever. Raguel lever bland klippor och stenar. Han lever högt upp genom att allt är så ljust där han lever.

Men ser en ljustunnel han åker igenom. Raguel åker genom en tunnel, han stannar upp. Ser ljustunnel. Han flyger och lyssnar till folk. Han åker nära folk. Men är mörkt hos dem. Tänder en lampa. Han står utanför huset. Ser ljus energi. Ser vatten där folk bor. Han går där men flyger iväg. Han ger energi till dem. Ärkeängeln Raguel sitter på en klippa. Raguel tittar när han sitter där.

Lever du själv där??? Ärkeängeln Raguel visar att han lever ensam. 

Men kommer nära människor genom att tiden är sån idag. Folk lever i en mörk värld. 2000-talet då händer ingenting. Men kommer närmare folk. Folk känner av oss när vi är nära dem. Men tiden är mörk idag. Men energin blir stor genom att mycket folk ber till dig. Jag kan flyga dit och ställer sig på en klippa. Men flyger på högre höjd, men bildas så mycket energin från Raguel. Jorden är svart idag. Krig och bråk idag. Men ser huset igen folk som mår inte bra. Men lyfter upp ett litet barn. Litet barn i sparkdräkt. Mamman sitter med ett litet barn. Hon lägger barnet över sin axel. Men mamman går ut och sätter sig. Hon röker. Men går in igen. Hon försöker skriva en bok från ärkeänglar. Men försöker skriva ner sin text. Men är mammans känsla som hon skriver ner. ÄRKEÄNGELN RAGUEL ger bara energi till mamman men hon tar upp sin inre värld. Han påverkar henne att skriva ner en bok. Men boken kommer från henne själv fast hon tror att ärkeängeln Raguel skriver från honom. Men han öppnar hjärtat på henne. Hon skriver ner en bok. Men kommer från mammans inre värld och känslor hon känner kommer ut i bokform. Men även internet skriver och får upp så mycket från han.

Men andra sidan ser ut som har med ärkeänglar att göra. Raguel flyger från klippa till klippa. Ärkeänglar har en annan energi.

Jag ser en väg ärkeängeln Raguel visar för mig. Raguel visar han vilar

 Vad har ärkeängeln Raguel för arbete? Han går när människor. Men han ger energi till folk. Men folk har upptäckt ärkeänglar. Människor går till energin. Kan ta energi från ärkeänglar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg