ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

ÄRKEÄNGELN AURORA KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG.

MEN HÖR FRÅN AURORA SJÄLV HAR MYCKET GULD I SIG. HON ÄR HÖG BLAND ANDRA ARCH WINGS.

Men Birgitta Arch wings har ingen koll på när hittar på falska ärkeänglar som finns inte ens. Men vi har sett att folk har fantasin i gång när lägger till mer och mer Men du är kopplat till ljuset idag, genom olika grupper du får jobba med idag.

MEN FÅR ALDRIG VARA RÄDD FÖR ARCH WINGS HOPE ÄRKE VINGAR. HON GÅR MED VÄRLDENS KÄRLEK. Men världens kärlek ska ändra om hos människor ,som ser skrämmande ut när Hope träder in. Men kärlek ren kärlek hon visar då.

MEN ALLA KAN INTE JOBBA MED HOPE. Men länka sig till Hope har hög kärlek att ge till jordens folk. Men kärlek för Hope är ren kärlek hon ger människorna.

Men jag ger också kärlek högsta kärleken, MEN STÅR BÅDA SIDOR OM RELATIONER och lära dem respektera varandra då. Respekt mot varandra då.

KÄRLEK ÄR SVÅRT ATT LÄRA SIG när folk bara slåss och krig över halva jorden nu. Men folk har problem att lära sig om det enklaste kärlek.

Men jorden är hemsk idag när ingen pratar ut med varandra utan rusar från varandra då, istället för att reda upp kärleken ni har till varandra då. Men prata finns inte för folk idag, sätta sig ner och reda upp problem ni har ,GENOM ATT RÄDDA VARANDRA IDAG. Men rusar från varandra istället för att rusa till varandra lära sig förstå varandra, men kommer från problem du lever nu.

Men Kewan är ledsen när ni fick problem så på en gång. Men han måste vända tillbaka även om han är sur för allt idag. Men ni har Kurdistan idag. Kewan har gjort att barnen blir inte lycklig av hans sätt mot dig lämnar Facebook, när han blir arg och sur.

Ni har ett jobb idag med två länder och han såg dig ,och sen sitter du fast med BIG PROTECTION som är du som kallas det.

Men jorden lämnar han energi till många länder idag som lever problem liv måste ändra om länder, som Kurdistan och andra länder SOM HAR SAMMA HÅRDA STYRE MÅSTE ÄNDRA OM DEM föds nya barn till jorden, men får uppleva landet problem år efter år lever där.

MEN HAN MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM LÄNDERNA genom att ändra om hemsk styre har många muslimska länder. Men ingen ser  hans hand idag. Vi berättar om det. Men lever problem liv när ser hur Sverige lever idag, och andra kristna länder som er och andra länder, som tillber Buddha har annat sätt att leva, som människor leva ta hand om varandra på fint sätt.

MEN JORDEN ÄR HALVSVART FRÅN KRIG OCH BRÅK ingen kan ens tänka sig sätta sig ner och prata med varandra. Men människor fungerar så. Men jorden är mörk idag och folk måste överleva idag.

VI MÅSTE ÄNDRA OM FRÅN ARCH WINGS HANIEL HON KOMMER SENARE. Men vi ändrar om din väg idag. Men Aurora kommer efter LUCIFER MÄKTIG ARCH WINGS. Men han styr mycket på jorden då.

MEN HAN ÄR LJUS ARCH WINGS. Men kyrkan har hittat på så mycket folk om han. Barnen är rädd för ,som bara vill folk väl. Men han har så stor kärlek som du lägger ut till folk idag.

Men sekter skrämmer barnen för allt idag, och kommer nya sekter kyrkan och andra Påven, som sprider så mycket falska läror om saker finns ingen sanning i.

BARN BLIR SKRÄMD FÖR FALSKA LÄROR som hittar på och ger barnen mörkt liv ,när bara pratar om mörkret som finns hos människor som kan vara så sjuk då.

MEN DU MÅSTE GÅ MED VÄRLDEN ARCHWINGS genom att vända om till rätt, och har 22 ARCH WINGS. Men du måste bo själv får enklare liv då.

MEN GUD HAR PROBLEM IDAG. Men Sverige är problem land ,och du har fått stress från folk som aldrig tror du ska få. Men låser ditt liv att leva fritt då.

VEM ÄR DU ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINGS? Men har berättat det kärlek. Men lika för alla som kan lära sig från mig.

MÄNNISKOR KAN STÄDA MED MIG, genom att har barndomen som skadar en del barn, genom att jorden är hemsk för många idag.

MEN STÄDAR RELATIONER TAR SIG VIDARE DÅ. Men lever problem liv ,då måste lämna varandra som en del gör idag.

Men städar med mig, ser energin städar med Aurora. Men städar igenom till nästa mål i livet. AURORA ÄR EN ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. MÄKTIG OCH STOR 5 METER LÅNG.

MEN KÄRLEK OCH KONFLITER HAR MÅNGA PAR IDAG. Men lämnar varandra när ingen kan lyssna på dem.

Men hon ser problem när städar med mig. MEN TJEJER OCH KVINNOR KAN LEVA PROBLEM LIV män som ingen tänker på. Men lever år efter år och bygger upp ett liv ihop. Men efter ett tag ,då kommer problem liv när har inte sett från början, då kan lämna varandra kvinnor gör det idag.

MEN AURORA LEVER LJUS ENERGI. Men folk som städar med henne får reda upp sitt liv. Men handlar om kärlek och konflikter som ingen mår bra av då.

”JAG SER DINA VITA STORA VINGAR NU. HAR MÖRKT HÅR. ”Men kläder du Birgitta har målat kommer från din andliga sidan. Men lila genom att du älskar lila.”

”MEN SER ROSA RUNT ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS ÄRKEÄNGELN AURORA. Men har ljus energi.” Har jag rosa kläder på mig idag.” Jag ser vita fötter har inte skor som jag målar. Men skor för människorna.

”JAG HAR ROSA ENERGI KÄRLEK.” Men Aurora flyger och ställer sig vid mig ,hon har väldigt mörka kläder på sig, men ser mörk lila ut då. Men mörk lila kläder lyser igenom ljus lila. ”Men hade lite rätt har målat.” Men glittrar om dig. Vita ljusa armar har du. Men tunna kläder att flyga med.

MEN SKIFTAR I LILA MÖRK LILA DÅ. Har tunna kläder utan armar då. När Aurora flyger ,då ser man skiftande lila mörk lila purpur. Hon kliver upp genom klipporna. Vita klippor runt henne.

MEN VAD KAN DU GÖRA MER AURORA? vad gör du nu Aurora??? ”Kan du se haven som jag flyger över nu. Men jorden har fått sig en törn idag. Men jag lever där ,ser folk som tar energi från mig. Har hög energi kan inte gå till alla som förr ,då kunde jag visa mig lite grann. Men är för många idag. Men folk köper böcker kort om mig. Men energin kan människor ta från. Men du har träffat folk förut???”

”Jorden var ljus på den tiden. Men nu är jorden för mörk för mig Birgitta. Men har svårt att flyga igenom skick som jag kommer igenom då. Jag kan flyga genom mörka ställen. MEN JAG KAN GE ENERGI ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS . Men kan förändra människor, genom min energi som fyller folk med kärlek då.”

”Men jorden är mörk idag. Men människorna har problem idag, MEN ARCH WINGS AURORA GER KÄRLEK DÅ. Men folk upptäcker mig och andra ser mig. Men jag ger kärlek ,som folk kan nå långt med då. Men sända till jorden det kan jag inte Birgitta. Men folk tror det. Men min energi är för människor, jag ger glädje kärlek till dem som ser mig Aurora.”

”Men jorden är mörk och GUD vill stoppa alla krig ,men han startar igång krig när länder måste lösa upp mörk kultur ,då kan gå in i konflikter. Ljus energi från han går, igenom jorden då. Men han måste städa bort människor som skadar jorden. Han lär folk om jorden idag. Jorden ska stanna kvar då. HAN HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM SAKER I SAMHÄLLET NU. SVERIGE ÄR PROBLEM LAND.

ÄRKEÄNGELN AURORA STÅR FÖR KÄRLEK. ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STÅR STOR KÄRLEK. Men båda sidorna som energin jobbar med då. Hope har en hög energi högre än mig. Men hon har ett annat mål med människorna.

Hope ska folk låta blir tills har utvecklat enormt mycker.då. Men Aurora energin kan folk ta när ska jobba igenom problem har då. Hope har hög energi högsta i världen då. MEN FOLK MÅSTE FÖRSTÅ ENERGIN, när tittar mot Hope.

FOLK KAN TA ENERGI FRÅN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGELN AURORA. Men kommer från skyddsängel som folk blandar ihop. Men vi blev ärkeängeln istället FÖR ARCH WINGS genom att folk känner inte till oss ens. Min energi står för bara kärlek mellan kärlekspar och andra problem folk har. Men folk kan må dåligt idag då tänker på mig. Jag ger kärlek som folk ska städa i då.