ÄRKEÄNGEL MIKAEL – ÄRKE VINGAR ARCH WINGS THE ARCHANGEL MICHAEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 80f56d5db44b9c54b3cc9385ac369062.jpg

ÄRKEÄNGELN MIKAEL SKÄMTAR ENORMT INNAN HAN KOMMER TILL MIG. HAN HAR HUMOR, då såg jag han ändrade färgen på sina vita vingar, blev flera färger på hans stora vita vingar. Men han flyger och skämtar med mig som vanligt. Men sen ser jag vita stora vingar. Men ärkeängeln Mikael kan göra så. JAG BLIR GLAD OCH PÅ GOTT HUMÖR.

MIKAEL ÄR EN ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. MICHAEL ARCH WINGS. Men är hans rätta namn på han. MIKAEL TILLHÖR 22 ARCH WINGS ,SOM FINNS ÖVER JORDEN. Men ingen känner till dem än jag lägger ut om dem. Jag har lärt känna Mikael som en härlig kul ÄRKE VINGAR. Men måste lära om, genom att alla kallar dem för ärkeänglar. Men lägger fram sanningen idag. Men finns 22 och andra har hittat på sitt eget namn, som finns ens utan har hittat på namn och ökat på ÄRKE VINGAR ARSH WINGS.

Jag har hittat en sida som skriver och hittar på ärkeänglar som ens finns. Men 22 men har hittat på namn som finns inte ens. GREAT MASTER SOM ÄR EN STOR MÄSTARE MELKISEDEK, MEN HITTAR EN SIDA ÖKAR PÅ ARCH WINGS. Hittar på att han blev han ärkeängel. Men han är människa och great master som lever Light. Men har inte vingar som hittar på.

Men lita inte på allt ,men internet kan vi hitta lögner efter lögner. Men 22 som lever på andra sidan. Men ser flyger förbi. Men har den gåvan att jobba ihop med dem. Men älskar mina vänner på andra sidan. Men är så fin och snäll och kärleksfull när man pratar med dem. Men kommer från olika plan. MEN HOPE OCH ANAEL ÄR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men lever högt upp.

MEN ÄVEN FINA VACKRA HOPE OCH ANAEL, som inte så många känner till.” Men jag får stora äran att lära känna dem. MEN VAR HOPE SOM SKVALLRAR TILL MIG VAR 5 METER LÅNG. ”Men blev förvånad att du kan komma till mig.” Hon ger mig lugn och ro när jag blir stressad då. Men hon säger,” jag tänker mig liten.” Men kan sitta hos mig. Men viker ihop vingarna på ryggen, som har stora vackra vita vingar.

Men har hår som jag blir avundsjuk på. Men långt ljust hår har vackra lockar i håret. Men hon är så vacker att se på. Men hon har sagt en del till mig. MEN VILL INTE VISA HOPE GENOM ATT HON LEVER BIG HEAVEN. Men ingen kan nå henne har hög energi och kärlek.

Men jag får träffa min fina Hope. Men har den äran. Hon har inte intressen av människor ,genom att hon lever så högt upp från människor. Men nu är jorden upp och ner och Hope har stor kärlek. Hon har hög kärlek största kärleken i hela värden, därför kan inte folk nå hennes. Hope har hög energi kärlek ,som måste gilla samma som hon gillar då. Men måste vara exakt kärlek som inte alla kan nå.

Mikael pratar med mig innan jag ska skriva och lägga ut om ärkeängeln Mikael. Han är så kul och vacker att se på. MEN EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR MIKAEL. STOR OCH MÄKTIG ÄRKE VINGAR. 5 METER HÖG. Men han är snäll som alla ärkeänglar är. Mikael berättar hur många ärkeänglar det var 22. Men folk har hittat på egna som finns inte. ÄRKEÄNGELN MIKAEL SA, HUR MÅNGA ÄRKEÄNGLAR DET VAR 22 ÄRKEÄNGLAR. Han är rak och säger som det är. Han är kul att prata med om allt vi tar upp om då.

Men svårt att hitta bilder på Mikael. Jag tänker enkelt folk känner till han. Men tji fick jag. Men vill leta fram, så nära han. MEN KRIGS BILDER. HAN AVSKYR KRIG. Men vill visa vem han är. Men jag har målat ärkeängeln Mikael som han ser ut. Han har tyngre kläder jag målade, men annars så stämmer han bra. Skor har ingen ärkeängel. Han har lätta kläder ,men håret och färgerna stämmer bra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nya-c3a4rkec3a4ngel-mikael-till-hemsidan-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG LÄNKAR MIG TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL, ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Jag ser ljus runt han. Han går på sidan. Han lever långt ner, jag får hissnande känslor ,när jag åker rakt ner. Men han flyger.

HAN ÄLSKAR ATT FLYGA. Han snurrar med sina vita fina vingar. ”Jag lever inte så mörkt som du tror.” Men flyger runt snurrar med vingarna. Men åker rakt ner mot vattnet. Ser vatten nu. Han står på en klippa och tittar ut över vattnet.

Men ser mörkt runt han ,visar vattnet men flyger. Men har inte så mycket att göra ibland. ÄRKEÄNGELN MIKAEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR FLYGER GENOM KLIPPORNA OCH STANNA DÄR. Men har mest kul när jag flyger.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i286260064317976851._szw480h1280_.jpg

ÄRKEÄNGELN MIKAEL VISAR ÄNGEÄNGLAR KORT, SOM FOLK GJORT. ”Men hon har sett fel när det gäller mig. Hon har jobbat med bara energi.”

”Men hon är inte ensam om det. Men världen ser ut så med lögner om oss. JAG HAR INGET SVÄRD SOM FOLK FÅTT FÖR SIG.”

”Men tycker du att jag ser ut som en krigare?” NEJ SÅKLART, DU ÄR INGEN KRIGARE ENS. MEN GLAD OCH KUL ÄRKEÄNGEL ÄR MIKAEL. ”Men människor skriver om mig. Hon stökar till för mig. Hon sprider ut korten om ärkeänglar. Hon är känd i Sverige. Snart i hela världen.” Jag ser vilka kort ärkeängeln Mikael menar. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7069937-origpic-425ba8frida-1.jpg

”Hon har inte kommit så långt i sitt liv, men öppna till mig. Men måste jobba länge när ska nå mig. Men du Birgitta ,har kommit till min energi. MEN FICK GÅ ÄRKEÄNGLARNAS VÄG.

DU HAR ANNAN KUNSKAP OM ÄRKEÄNGLAR, än andra ,som skriver böcker. Hon breder ut sig över hela världen.

Men hon skriver fina sagor om ärkeänglar. ÄRKEÄNGELN MIKAEL ÄR KUL, men flyger vidare när han har berättat sanningen om dem. Han är så rak, men måste lägga ut om henne såklart. Han vill visa världen för folk ,hur det ser ut.

Men jag känner till andra ärkeänglar ,som vill lägga sig i då. Men är fel allt skriver folk. Men kan komma i diskussioner om dem. JAG VET HUR ÄRKEÄNGELN MIKAEL VISAR SANNINGEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7069937-origpic-425ba8frida-1.jpg

MEN HON HAR INTE UTVECKLAT DEN TRÅDEN. Men hon sitter i mörker själv, och skriver och blir intresserad av ärkeänglar.” 

HON HAR INTE ENS SETT RÄTT PÅ MIN KLÄDSEL, blå siden. Har svart hår långt hår. Har mörka ögon.” Men jag känner bubbel och skratt när jag skriver från ärkeängeln Mikael.

Han visar fina korten, som hon tillverkar i USA som är där hon bor. Men hon lever bland folk, som hjälper henne tillverka fina kort. ”MEN DET ÄR INTE JAG HON VISAR, SÄGER, ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGELN MIKAEL.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a3f40995b2c7c5ea13d7e9fd24e0185c.jpg

Jag vet ärkeängeln Mikael har inte skor, men målar skor har dåligt med skor. Men nakna fötter har ärkeängeln Mikael. Kläder är blå vackert siden kläder. MEN SVÅRT ATT HITTA RÄTT FÄRGER ÄRKEÄNGELN MIKAEL .

Men har gjort bilder ,som stämmer dåligt på han. Men tog den här bilden han är kille, ÄRKEÄNGELN MIKAEL TYG ÄR GJORT AV BLÅ VACKER SIDEN, VITA STORA VINGAR tyget är gjort av siden, som han visar mig. Men huden är vit , hos ärkeänglarna. Men svart långt tjockt hår har ärkeängeln Mikael ,men han är man.

Han flyger mycket tog den bilden till det. Han brukar djup dyka mot mig, när han ska ha kul med mig. Mikael kan sätta sig i mitt knä och prata om allt. ”Kan du ta den biten eller vi kanske kollar på det”???? Jag älskar ärkeängeln Mikael är kul full med humor när vi tittar över jorden. ÄRKEÄNGEL MIKAEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR RÖR SIG RUNT JORDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dfefd7311094101edebda8a1d2711e27.jpg

MEN DET KOMMER MYCKET FRÅN RELIGIÖS, att jag finns med i korten. Kyrkan är full med Mikael. Han strider där och där.”

HAN MÅSTE VISA VÄRLDEN LÖGNER när han börjar med mig. Men nu, ser inte svärd hos ärkeängeln Mikael.

”Men du går med Sverige Birgitta. Folk har blivit galen idag. DU FÖLJER EFTER ÄRKEÄNGLAR VISAR RÄTT.” OCH EN DAG RÄTTAR TILL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Jag måste vara klar när jag lägger fram sanningen om ärkeänglarna.

Ärkeängeln Mikael har mörka ögon svart hår. Han har vackert långt tjockt hår. ”MEN GUD OCH DU ÄR OENSE IDAG. Jag kan han Birgitta.”

NU ÄR HAN SUR PÅ ALLT. Men världen har vänt sig emot dig Birgitta. Du är hans stora skydd på jorden. Men världen är grym idag. Han är så arg på alla människor runt dig. Kewan och du har problem idag. När han lämnar och går, vad händer med dig.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.png

ÄRKEÄNGELN MIKAEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR VISAR NÄR GUD SITTER MED MIG PÅ SOFFAN. ”Kan dö när Kewan gör så. Han är arg på Sverige när har blinda människor att vakta lägenheten.”

”Han har börjat med Sverige. Alla vet hur landet är. LÄGGA FRAM HANDEN ATT HJÄLPA TILL. Men måste börja med Sverige. Han har stort jobb. Lära människor kunskap. Sverige gör så mycket fel. Lär sig inte hur människor fungerar ens.”

”Många är blind när det gäller människor. Hittar på sitt eget ,som han måste visa ,GENOM ATT FOLK BLIR SJUK FRÅN HEMSKA STÄLLEN. Men nu har han börjat med Sverige.”

”Du har en jord Birgitta, som är svart som Kewan svart. Men länder han måste börja med. MUSLIMER ÄR ANNAT FOLK. Nu har han börjat med Kewans land. Han har tagit flera muslimska länder nu. Internet hjälper dig och GUD nu.”

HAN MÅSTE HJÄLPA LÄNDER, som stökar till så mycket. Men internet kan han ge energi från er två.”

MEN DU HAR HAMNAT PÅ DEN VÄRSTA PLATSEN I VÄRLDEN NU. Anders är iblandad i det här. Han har problem att se saker.”

”Han måste skydda lägenheten när börjar med Sverige. Ärkeängeln Mikael säger, han är en krigare. Men får lida idag. Men Sverige är problemland. Han lämnar och går Kewan. ”

HAN MÅSTE VISA VÄRLDEN ,SOM MÄNNEN KVINNOR KAN SKADA SIG PÅ. Han har ett stort jobb GUD. Han styr över det hela. Han har jorden folk ska födas till.”

”Du är skadad idag när hjälpen är så dåligt. Lägenheten som var din egendom. Men blev så mörkt runt dig, när Kewan ska ta hand om det. Han har inte pengar till lägenheten. Han måste jobba då. GUD ÄR SUR IDAG HANS HJÄRTA BLÖDER NÄR HAR PROBLEMLAND.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9c22ebca711873bb6cf8ba80a5c3b00b.jpg

KAN DU SE MIG DÄR JAG STÅR NU?

”Jag ser vita stenar. Birgitta följer med folk, och tror att jag har svärd. Men har jag svärd nu?? NEJ SÅKLART MEN FOLK HAR FÅTT FÖR SIG DET. Det kommer från gamla tiden. Men jag flyger utan svärd och strid, när folk ska sluta kriga och ta hand om jorden.”

JAG KAN INTE KRIGA MED FOLK, SOM FOLK FÅTT FÖR SIG. Men krig måste sköta om själv. Terrorister och krig och folk tror att GUD gillar det.”

MEN BER TILL EN MÖRK HEMSK ENERGI. Men mörka energin tror folk på. Att GUD är tokig mördar folk. Men GUD HAR LJUS ENERGI. Han räddar folk. Han avskyr krig, som jorden går igenom nu.”

FOLK DÖR IDAG INGEN KAN PRATA OCH VARA VÄNNER. Men folk som kommer från muslimska länder tror att gör rätt. Men GUD har problem med värsta folket idag. Men fred på jorden. Men ber till en stor energi ,och hittar på så mycket tok då.”

MEN INGEN GUD VILL DÖDA FOLK ENS. Men är blid av hat ,som han vill få slut på nu. GUD lider när skadar människor. Men muslimer lider inte den energin förstör ännu mer. GUD HATAR KRIG. Men muslimer tror att gör rätt när dödar folk, och utsätter kvinnor för våldtäkter som ingen godkänner då. Men är hatad av folk idag.”

KAN INTE VARA TYST OM DET.

”Men mörk energi ber till. Männen är svart inombords. Men ber och ber, som skadar folk idag dödar folk hur enkelt som helst. MEN GUD HATAR DET. Men ändra om jorden från galna män, som kvinnor får fly från. Barn blir skadad idag när Sverige säger JA till galna folket. Mikael är så ärlig när han ser Sverige lider idag.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ff7bcd2e7a3f6772362762e3a0e32ff8.jpg

JAG SER DU STÅR VID KLIPPA MÖRK KLIPPA. Natten du ser. Men han visar vattnet som håller fördärva allt idag. Ärkeängeln Mikael visar ljusa händer.

HAN HAR TUNNA MÖRKBLÅ KLÄDER. Vackert sidentyg. Ärkeängeln Mikael flyger och snurrar och visar sig själv. Han har fina vackra vingar ,som är vit och stora vingar.

Jag känner hans vingar så nära mig. Jag kan ta i hans vingar. JAG KÄNNER HANS MJUKA VINGAR.

ÄRKEÄNGELN MIKAELS KLÄDER ÄR BLÅ, men har nakna armar. Men hans kläder har tunna och urringad kläderna. Ser hans armar halvljus är hans armar. Men kläderna är rak och lång ner till fötterna. Jag ser min bild som blev galen med svärd och skor. Blå stämmer och håret ,vingarna.

JAG KAN GE HEALING, SÄGER ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ,ÄRKEÄNGELN MIKAEL. Men folk tar energi från mig, och då får jobba med den energin. Du tog energi från mig. Jag kan komma till dig. VI KAN TITTA PÅ VÄRLDEN IDAG.”

”Jag vet att du lider idag det kan ingen ljuga för mig. MEN HAFT SÅ MÅNGA LÄNDER, MEN KUNG ÄR DU DÄR.”

”Men ger allt till dig. MEN SVERIGE SKA VÄXA NU. Han måste rädda människor idag.”

VEM ÄR ÄRKEÄNGELN MIKAEL PÅ RIKTIGT. Jag har visat dig, vem jag är. Men kolla vattnet, hur ser ut.

Men flyger en runda och ställer sig på klippa. Han sträcker ut sina vingar, flyger snurrar och leker med mig. JAG KÄNNER GLÄDJE FRÅN ÄRKEÄNGELN MIKAEL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 470_aartsengel_ariel.jpg

ÄRKEÄNGELN, ÄRKE VINGAR ARCH WINGS MIKAEL KOMMER TILLBAKA IGEN. ”Jag kan inte komma till alla ,som ber till mig. Men energin får folk be till.”

MEN FOLK HAR HÖRT TALAS OM MIG.” Jag kan prata med honom. Men ser folk, han kan nå han.

IDAG ÄR DET FÖR MYCKET FOLK ,SOM BER TILL MIG.” Han har nakna ben under sina kläder.

”Du har öppnat till oss. Folk kan göra det. MEN VI GER BÄTTRE ENERGI ÄN ANDRA GER TILL DÅ. Men du vill dela med dig om oss.”

JAG VET ATT DU ÄLSKAR OSS.

”Vi ger energi ,som lär sig om oss. Men får jobba med sig själv då.” Han visar min bild jag målat. JAG FÅR JOBBA MED MIG SJÄLV.

MEN FINNS ÄRKEÄNGLAR KAN INTE NÅ, men du skriver om dem. Höga energi, du kan prata med vänner med dem. ÄRKEÄNGELN HOPE HAR ENERGI, SOM TILLHÖR HÖGSTA I VÄRLDEN. Men du kan prata med henne. Men du gick genom hennes energi. Du har henne då.”

”Ni jobbar ihop med GUD. Hon har energi, som finns ute på internet, ”HITTAR PÅ SITTER MED HÖGSTA ÄRKEÄNGELN HOPE.” Jag kan prata med Hope som en vän. Mikael pratar sanningen till er.” Men tänker inte på att Hope har hög energi ,genom att är van henne när hon hälsar på mig.

FALSKA RYKTEN, SÅ JAG FÅR HUMOR ÅT DET. Men Hope vill inte ha med ,så mycket med människor att göra då. Men ingen kan nå henne. Det är lögner ute på internet.”

ÄRKEÄNGLEN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ANAEL ,SÄGER HAN. Men hon såg du själv när hon sprang till dig. Men vi har internetvärlden där hittar du Anael. Men du blev lite osäker om henne. Hon lever hos GUD såklart. HÖG ”ENERGI KAN GLÖMMA ATT PRATA MED ANAEL. Men samma där är van Anael, och tänker på henne som en fin och kärleksfull vän. Men vi kan prata och hjälpa mig och känner mig alltid glad när hon dyker upp. Men fina vackra vänner får prata med.

MEN DU HAR KONTAKT MED HENNE. Vänner du känner är bäst för dig. Men folk kan sprida lögner idag. Men du känner henne.”

MEN HÖG ENERGI, HAR SOM LEVER HOS GUD. Men måste hjälpa dig, när Sverige är dålig att hjälpa dig. Men du levde länge med dem. ÄSKAR DEM.”

”Vi måste prata om ärkeängeln Hope och Anael. Höga energier ,SOM INGEN KAN PRATA MED. Du kan prata med dem, därför måste du berätta för folk om dem. Men nu får höra ,finns flera ärkeänglar har ingen koll på då.”

”Men jag säger sanningen om dem. Har så lite intressen om folk. Har hög energi och kärlek för dem, då ska alla dela lika varandra. Gillar inte konflikter. Måste gilla samma sak då. HAR HÖG KÄRLEKS ENERGI ÄR HÖG HOS DEM.

JAG MÅSTE PRATA OM DEM. JAG ÄR ÄRLIG. HAR HAPPY LIV SNART, SÄGER HAN. VI HÖRS SENARE. MEN MÅSTE LÄGGA UT SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLARNA KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR.