ÄRKEÄNGELN ARIEL – ARCH WINGS – ÄRKE VINGAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e70788079224990b8934e3946d72d8791b58e4f1r1-480-560v2_hq.jpg

ÄRKEÄNGELN ARIEL FINNS BLAND MÄNNISKORNA MEN ARIEL ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR LÅNG OCH STOR 5 METER LÅNG står bredvid människor. Folk kan se Ariel rosa han står för kärlek. Men han har ett manligt namn. Som gör att han känns kvinnlig känslosam. Folk kan ta fel på ärkeängeln Ariel. Ser kvinnan fast han är man.

Men bilder jag hittar står ärkeängeln Ariel, men målar kvinnor fast han är man. Men har hittat folk, som målar män. MEN SÅG HAN PÅ RIKTIGT, men stämmer dåligt en del kommer nära han. Men jag letar vackra bilder när skriver om ärkeänglarna. Men svårt att hitta rätt. Men hittar en del, som såg ut som hans färger.

MEN HAN STÅR FÖR KÄRLEK. Men jag lärde mig att hans styrka att ändra om mig. Men målat många bilder efter jag lärde känna ärkeängeln Ariel. Men han ska ändra om mig såklart.

Men han lever bland ärkeänglar, ser han går in i en grotta, ljus grotta. MEN VISAR KÄRLEK. Ariel kan hjälpa människor ,som har oro. Han kan lugna dem. ARIEL ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR men går bredvid människor har annan kunskap, som lever mörkt liv, han ger kärlek. ARIEL ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR, men han lever mörkare än ARCH WINGS LUCIFER, vi fick se det att han ligger övre Ariel. Men ger kärlek men på olika sätt. Ariel jobbar med mörkret hos människor. Men Lucifer har ett inre ljus full med kärlek. Men Ariel har också kärlek, men ligger på olika nivåer.

Men skrivs från ärkeängeln Ariel, det är människor själv ,som skriver ner från han. MÄNNISKOR JOBBAR MED EN ENERGI. Men då blir det från dem. Tar energi från Ariel ,men böcker och internet och korten finns han med i. MEN HAN ÄR EN ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men Ariel jobbar mot människor ,men för mycket folk att hinna med ,då blir det energin jobbar med.

Men blir olika berättelser från människor, SOM TAR KONTAKT MED ARIEL.

Människor kan leva problemliv. Men skriver från ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS ARIEL, men han lyfter fram kärleken, som är viktig. Ariel, människor skriver själv, hur folk vill ha det. FOLK KÄNNER IN ARIEL. Men jobbar med energin ,som läker och rensar folk idag.

Men ärkeängeln Ariel finns i så många böcker, och trycker kortlekar. Men delas ut ,och säljs till folk vackra målade ärkeänglar kort. Men finns snart över hela världen, som startar igång ärkeänglar. HAN ÄR EN ÄRKE VINGAR ,ARCH, WINGS STOR OCH LÅNG. 5 METER. Men är stor och mäktig arch wings ärke vingar.

Men tror ni att Ariel kan komma till alla människor, som delar ut i så många länder. Men Sverige har full med ärkeängeln Ariel. Skriver fina saker. Positiva kort. HAN ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. MEN BRA ATT LÄSA KORTEN, SOM KAN LYFTA OSS TILL EN BÄTTRE VÄRLD. Men hon skrev från sig själv. Folk som vill förändra världen. Ariel var aldrig med där. HON OCH ENERGIN GJORDE KORTEN.

ÄRKE VINGAR ARCH WINGS ARIEL, jobbar med människor som har mörk värld inom sig.

Ariel dyker upp hos dem, han hjälper människor ta sig ur mörkret bär på. Ser mörker runt människor. ARIEL GER KÄRLEK, som hjälper människor när får kontakt med han.

Ärkeängeln Ariel har så mycket kärlek att ge människor, och då dyker han upp nu. Men kolla hur jorden ser ut, så förstår ni att vi måsta ha bättre krafter att förändra en värld. Men styrs av folk själv GENOM ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR ARIEL. MÄNNISKOR MÅSTE ÄNDRA OM. Men världen är inte riktigt där idag när vi ser hur jorden ser ut idag. Men folk mår bra av korten. MEN ARIEL KAN INTE KOMMA TILL ALLA MÄNNISKOR ,ENERGIN KAN KOMMA TILL MÅNGA MÄNNISKOR NU.

Texterna är olika från människor till människor ,tar upp inre världen hos dem. Ärkeänglar har energin, som tar fram känslor, vad människor vill ha. MEN BÖCKER FRÅN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ARIEL SER OLIKA UT, MEN TAR FRÅN ENERGIN, DÅ BLIR DET FRÅN DEM. Ser olika ut, än andra skriver fast använder Ariel i böckerna. Men ärkeänglar tar upp inre världen, folk lyfter fram sig själv. FOLK SKRIVER FRÅN ÄRKEÄNGELN ARIEL SOM ÄR ENERGIN SKRIVER FRÅN.

KÄRLEK KOMMER FRÅN MÄNNIKSOR SJÄLV. ÄRKEÄNGELN ARIEL STÅR FÖR KÄRLEK. När människor börjar rotar bland allt, då kommer det upp från dem själv. Det kommer inte från ärkeängeln utan folk öppnar hjärtat för dem. Men då kan böcker skrivas på olika sätt.

Det är inte ärkeängeln Ariel själv, som skriver ner ,utan folk som skriver från sitt inre. ARIEL ÄR EN ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS HAN ÄR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. Men han lyfter fram människor han hjälper människor. SER HJÄRTAT SKA ÖPPNA SIG FÖR DEM, men då kan det komma allt ,vad de önskar sig.

Människor lyfter fram sig själv.

ARCH WINGS, ARKE VINGAR ARIEL LEVER BLAND LJUSET. Men ser öppning där han lever. Ser ut som en grotta men ljus där. Han vilar. MIN FÖRSTA ARIEL ÄRKE VINGAR ARCH ,WINGS ÄRKEÄNGLEN ARIEL. Jag startar min resa med ärkeängeln Ariel. Men får börja med Ariel boken satte igång då. Han som börjar med mig.

ARIEL SER LJUSSTRÅLE ,som slingrar sig uppåt. Han går och tittar efter det. Ser ljus runt han. Ariel kliver igenom ljuset. Han går nedför en trapp. Ser ljusa stenar under hans fötter. ‘

MEN HAR VITA MJUKA VINGAR. Han har stora vingar. Han har kläder som är rostbrun. Han är barfota när han rör sig då. Ariel finns på andra sidan.

Ariel följer en ljusslinga som han såg. Ser ett hus, Ariel tittar in hos dem. Han kan inte kliva in genom fönstret. Kallt ute där han står. MEN LYSER ROSA FRÅN ÄRKEÄNGELN ARIEL. Han har stor energi ,som han ger till den, som mår inte bra.

Han står och tittar in genom ett fönster. Men ser folk som mår inte så bra. ÄRKEÄNGELN ARIEL GER KÄRLEK ,SER ROSA FRÅN ARIEL. Sen går han uppåt igen, men sätter sig på vita stenar.

MEN GÅR TILLBAKA DÄR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR LEVER. Ser rosa runt Ariel.

Ariel går tillbaka igen där han lever. Han går in i grottan igen. HAN LEVER DÄR.

VAD HAR ÄRKEÄNGELN ARIEL FÖR INEBÖRD NÄR HAN LEVER SÅ???? SER ROSA LJUSSLINGA ,SOM ÅKER UPP MOT HAN.

ARIEL ÄR STOR OCH MÄKTIG ARCH ,WINGS ÄRKE VINGAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 417474a9598152d64ae8e25fdcef32fb.jpg

Ser rosa där och där över jorden. ÄRKEÄNGELN ARIEL BEHÖVER HJÄLPA DEM. Ariel får ett meddelande. Ariel går dit. Ser rosa ljus från han. Ger energi till människorna.

MEN SER EN ENERGI, SOM BILDAS ,SOM EN RING MED ÄRKEÄNGELN ARIEL. Det är stor energi ,tjock som folk ber till. Han kan inte gå till alla människor. Men har blivit fler och fler ,som ber till ärkeängeln Ariel.

HAR ÄRKEÄNGLAR ALLTID HAFT DET SÅ????? FOLK BER TILL DEM?? MEN ÄR STOR OCH MÄKTIG ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG.

Jorden börjar bli svart och mörk. 2000 talet var ljust då. 2020 svart mörker ,som går in och hjälper till ,genom att folk kan knappt leva idag ,SÅ MÖRK ÄR JORDEN MED ALLA MÄNNISKOR IDAG. Krig och allt bråk.

Folk är sjuk över allt. MEN SER ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR TITTAR NER PÅ MÄNNISKOR. Men mycket folk börjar be till Ariel, det bildas rosa ljus runt han. FOLK FÅR ENERGI FRÅN ÄRKEÄNGEL ARIEL.

Folk är sjuk över allt. MEN SER ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR TITTAR NER PÅ MÄNNISKOR. Men mycket folk börjar be till Ariel, det bildas rosa ljus runt han. FOLK FÅR ENERGI FRÅN ÄRKEÄNGEL ARIEL.

Ariels hår når ner till nacken. Har rostbrun kläder. MEN ÄR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR ARIEL ,har rätta färgerna. Han har ljus hud, men går utan skor. Går med sina fötter över jorden.

NÄR MÄNNISKIOR SKA RENSA MÖRKRET ,DÅ DYKER ÄRKEÄNGELN ARIEL, ARCH WINGS ÄRKE VINGAR UPP. Vi får börja med Ariel genom att städa mörker, hitta ljuset när vi kan gå vidare till andra ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS ÄRKEÄNGLAR.

VI FÅR BÖRJA MED ARIEL, genom att han kommer från mörkret då. Vi ser kvinnlig energi när vi börjar jobba med Ariel. Men vi kan måla rosa färg, genom att vi öppnar för kärleken genom Ariels kraft.

VI SKA KLIVA IN PÅ LJUS VÄG OCH TAR OSS VIDARE. Men vi får börja med Ariel, vi får jobba oss igenom till ljus väg. Men vi får börja med Ariel kommer från mörkret.

Vi ska starta igång livet börja om från början ,genom att vi kan falla långt ner vi mår dåligt, då dyker Ariel upp och tar mörkret från oss. Vi kan falla och falla ner i mörkret mår dåligt, ARIEL TAR MÖRKRET VI FÅR JOBBA MED HANS ENERGI, genom att hitta tillbaka till ljuset.

Kärlek som vi måste ha och då dyker Ariel upp vi får börja med att ta oss in på ljus väg. Vi kan måla rosa färger fast han har röd rostbrun färg svart hår. VI BEHÖVER KÄRLEK ALLA SOM LEVER PÅ JORDEN.

Men folk ser rosa som jag gjorde då. Men målar rosa och skor och kläder med Ariel. MEN MÅSTE TA MIG IN PÅ LJUSETS VÄG, men lever fel och då fick börja med Ariel.

MEN FOLK FÅR FÖR DET MESTA BÖRJA MED ARIEL NÄR VI TITTAR MOT ÄRKEÄNGLAR, DÅ DYKER HAN UPP OCH VÄNDER OSS IN PÅ LJUS VÄG. Vi kan falla så mycket i mörker när vi mår dåligt ,då dyker han upp ,genom att städa sorg och mörker runt oss.

MEN JORDEN ÄR MÖRK FÖR MÅNGA MÄNNISKOR OCH DÅ FÅR VI BÖRJA MED ARIEL,vi lever inom oss. Men Ariel kan dyka upp städa mörkret när vi mår inte bra, då städar vi med han. Men han står på ljus väg, som vi ska hitta tillbaka tillsammans med Ariel. Men vi städar mörker med han, vi kan bära på mycket sorg och problem städar med Ariel.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ HUR ARIEL LEVER DÅ. Ariel lever bland mörker där lever han. Men vi behöver Ariel energi ber till hans energi.

NÄR JAG BÖRJAR MED ÄRKEÄNGLAR, ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ,DÅ DYKER ARIEL UPP. Men vända mig rätt sen dyker nästa upp och nästa upp. Jag fick måla varje ärkeängel.

JAG FICK MÅLA FRÅN JOHLIE OCH DONOVAN MINA FINA GUIDER KÄRLEKSFULLA GUIDER MÅLAR ÄRKEÄNGLAR ,genom att städa med dem. Jag fick måla varje ärkeängel dök upp. Men fick göra om tusen miljoner gånger. Men har inte utbildat mig konstnär ,ser kan måla lite grann.

Men kan inte måla som duktiga konstnären målar tavlor, men fick måla på mitt sätt, genom att rensa med varje ärkeängel som dök upp då. JAG FÖLJER DONOVANS HAND NÄR MÅLAR VID DATORN. ELLER PÅ PAPPER KAN ÄVEN MÅLA. Men tar datorn program måla lätt med pennan köper till då.

LITAR PÅ FOLK KALLAS FÖR ÄRKEÄNGLAR LITAR PÅ DEM.FOLK SA ,ATT VAR ÄRKEÄNGLAR kallar dem för ärkeänglar. Men har ritat med kol penna ,andevärlden fick börja med. Men rita med kolpenna satt på lokalen och målar med kolpenna.

Men var Johlie som lär mig att gå ner till affären köpa kolpenna och papper, vi ska måla nu. Men har fastnat kommer inte så lång ,och då satte igång mig att måla andevärlden. TILLHÖR MÅLA ANDEVÄRLDEN NÄR VI LÄR OM ANDEVÄRLDEN. När jag tittar på Johlie och mig Men kan inte förstå kan måla min guide och mig, håret stämmer exakt hade på den tiden. Men älskar färgen valde på stan eller frisören.

Men är viktigt att lära sig måla från andevärlden. Men sökte inte kurser lär mig måla. JAG SER ANDRA MÅLAR BÄTTRE.

Men tittar på det ,men ser målar så dåligt lade ner det. Men Johlie ser inte det utan måla kan vi på olika sätt ,men är ingen konstnär hakar upp mig på. LÄR MIG OM MITT DÅLIGA SJÄLVFÖRTROENDE.

MEN ÄLSKAR TIDEN MED JOHILIE OCH DONOVAN. Men Johlie lyssnar inte på mig när hon dyker upp den morgonen, hånar mig, så ful var Johlie har bytt ner dig Birgitta, sa Johlie när hon dansar runt med sin fina klänning från gamla tiden Franska Revolutionen Klänningen var blå med glitter i tyget, lyser från klänningen. IBLAND SÄGER DOVAN TILL MIG ,VI GÅR OCH MÅLAR VID DATORN. JAG KÖPT PH PROGRAM KAN MÅLA. Men Anders kan vara sur och arg. Men säger Donovan kom så målar vi. Vi målar nu lugnar dig så mycket när Anders har svårt att vara tyst.

Men sitter och målar med Donovan han målar med mig ,och känner mig lycklig när jag målar. Men försvinner bort, och målar och målar blir mycket änglar och ärkeänglar. Men följer Donovan när målar då. HÄRLIG TID TYSNADEN RUNT MIG vi målar andra saker med programmet, blommor bakgrund eller andra vill ha med i bilden. Men stänger dörren runt mig.

MEN HAR KOMMIT EFTER NU ,genom att måste fixa extra saker nu. DVD köpt bärbar dator ,men följer inte med dvd måste köpa på sidan om. Men lever min stationära dator. Min första ängel målar såg dålig ut.

MEN FÅR KÖRA FLERA RUNDOR MED MIG. Men kör flera rundor med mig ,genom att sitter vid dator och har penna att måla med. Kan bara internet systemet måla från program. Men fanns en ängel har som mall ,när målar kan måla den. Men kan vända den åt olika håll då.

MEN RENSAR MED ÄRKEÄNGLAR MÅLAR KLÄDER OCH SKOR ,genom att änglar har inte skor. Änglar ärkeänglar bär andra kläder utan skor. Men har vita fina vingar får måla och hår kläder.

ARIEL SÄGER EN MORGON TILL MIG VI SKA SKRIVA MEDITATON IHOP. Men har gått en runda med boken DEN FRIA VILJAN.

MEN VAR FÖRSTA BILDEN MÅLAR ÄRKEÄNGELN ARIEL. Men fick rensa med alla ärkeänglar när dök upp. Men målar den bilden och den bilden. Men från Ariel kan se ovanför hur målar han tillslut med kläder och skor. Men vingar hänger med såklart.

Men ligger i sängen när han säger till mig. Men idag ska vi skriva meditation, som ska in i boken. Men har kommit fel tror på mig själv självförtroende var i botten att skriva då. Men lämnar över till andra att skriva texten boken när var min bok. MEN FICK REDA UPP BOKEN VAR MIN BOK. Men kan hjälpa till och rätta texten.

Men läser in texten första gången. Jag pratar från Ariel på bandet. Men vi ska ta mig ur dåligt självförtroendet ,då fick jag skriva meditation genom att vända mig rätt då. Men har jobbat med flera ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR.

Men fick börja med Ariel, genom att leva igen. Men målar Ariel rosa kläder kvinna som fick måla i omgångar då. Men har dåligt självförtroende lever med fel män. Men faller ner ,och då lyfter upp mig från mörk väg. HAR HÄRLGA ENERIGER ATT JOBBA MED MÅR BRA AV ÄRKEÄNGLAR. Jag får gå tillbaka lära känna ärkeänglar SOM ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR SOM KÄNNER ÄNNU MER GLÄDJE. Kan se varje varje ärkeängel ARCH WINGS ÄRKE VINGAR Men är härligt att se vingar runt mig eller ser flyger där ute är en gåva för mig se vackra ARCH WINGS. Men är kul öppning för mig, se som lever på andra sidan.

Men lär mig leva med ärkeänglarna dag för dag lär känna dem. MEN HJÄLPER MIG LYSA OCH LYFTER UPP MIG SJÄLV TILL LJUS VÄG. Självförtroendet är i botten när jag börjar med Ariel. Men jobbar som medium, kanal och jobbar med healing. Men gör inre resor med dem. Regression tidigare liv lär mig att jobba med det. Men har ett stort intresse att hjälpa människor i livet rätt.

Jag blir bättre efter vägen träffar fina vänner ÄRKEÄNGLAR ARCH, WINGS ÄRKE VINGAR TAR MIG VIDARE TILL LJUS VÄG. Men fick börja med Ariel och leva med andra Arch wings som dök upp då. Idag ser humor såg inte ens han var man Ariel när GUD dök upp, då får se vem Ariel är på riktigt.

Men har målar rosa kläder på Ariel och plus han var kille såg aldrig det. Men har hört namnet Ariel han är man. Men när han dyker upp hos mig säger, vi ska skriva bok ska heta DEN FRIA VILJAN. Men börjar min resa med ärkeänglar som kallas för ARCH WING ,ÄRKE VINGAR. MEN FOLK HAR DÖPT DEM TILL ÄRKEÄNGLAR.

MEN BOKEN BÖRJAR MIN RESA MED KAPITEL 1 ARCH WINGS, ÄRKR VINGAR ARIEL börjar min resa med kapitel 1 Ariel döper boken till DEN FIRA VLJAN heter första kapitel.

Men fick gå lång väg med mig ,då dyker ÄRKEÄNGELN LUCIFER UPP ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR MÄKRIG OCH STOR 5 METER LÅNG KALLAS FÖR MÖRKETS HERRE. Men han var rosa och fylld av kärlek. Men fick gå en runda med andra ärkeänglar kallar han för det ,så folk vet vad jag pratar om då. Men har hört rätta namnet på ärkeänglar då.

Men tar namnet från skyddsängel och då kallas för ärkeänglar. MEN ÄRKE ÄR STORT OCH FICK HÖRA ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. MEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL ARCH WINGS, kan inte ta mig igen när vi ska städa mörkret. Men står inte på den nivån har ljusare nivå.

Men fick tänka när tillslut tog mig igenom och möter Lucifer, men har varit med sekter som låser folk då. Men var bara med i Jehovas vittnen ca 6 år. Men tog mig ur som tur var. MEN LUCIFER VARNAR MIG FÖR SEKTER JEHOVAS VITTNEN.

MEN LUCIFER SKRÄMMER MIG SÅ MYCKET. Men Jehovas vittnen har förmågan att vända mig fel när berättar den natten om djävulen dök upp, och skrämmer mig så mycket efter var hos mig. Men lyssnar på dem. Men når inte fram till mig fast han visar sig så ful djävulen.

Jag drömmer på natten efter Jehovas vittnen var hos mig. Jag drömmer om fulaste man kan se djävulen. Men leder mig till bokhyllan. Ser bibeln ligger där. Kan inte lyfta bibeln. Men skriker vrålar avgrundsvrål. Men blir rädd när hör han skriker och skrämmer mig så mycket när står vid bokhyllan. Men gick tillbaka till sängen. Men var så rädd att gå till bokhyllan efter han skriker på mig. Men hans vrål låter inom mig. MEN HAR SKYDD ÄRKE VINGAR LUCIFER ARCH WINGS.

ÄRKE VINGAR ARCH WINGS LUCIFER VISAR BIT FÖR BIT NÄR HAN FÖRVANDLAR SIG. När bor hemma då visar Lucifer hur han gör. Men ser två ben med klövar och får huvud. Han står på två smala ben ,och klövar och smala armar. Men Lucifer säger, ska visa hur jag gör när blir djävulen. Men ser sakta han förvandlas till djävulen, från vackra kläder med svart långt hår. Han har långt vackert hår som ser ut som sammet håret. Lucifer har stora svarta vingar ,men vackra vingar han flyger med. Lucifer har svarta kläder då. Men var inte rädd när han visar sin förvandling såg kul ut. Men skrattar åt hans förvandling står på två ben såg kul ut. MEN LUCIFER ÄR SNÄLL OCH KÄRLEKSFULL DÄRFÖR VISAR HAN VEM HAN ÄR DÅ. Men folk kan vara rädd därför lägger ut om han.

FOLK KAN VARA SJUK ,DÅ DYKER LUCIFER UPP FÖRVANDLAR SIG TILL DJÄVULEN. Men förstår när han dyker upp att vi är sjuk. Men vi måste vända om på rätt väg. Men nu ser bara vackra Lucifer med vackra svarta vingar svart hår. Men han har så vackert långt hår ser ut som sammet hans hår. Men han hjälper människor från jobbiga platser vi kan sitta fast i ,då dyker han upp och förvandlar sig till ful djävulen.

Men vi kan vara sjuk när vi ser Lucifer. Men vi måste flytta från mörk energi måste ta oss vidare från platsen, då dyker han upp. Men hjälper oss att lämna platsen. Idag vet Lucifer är så full av kärlek och glädje håller oss på ljus väg. Men kan dyka upp, genom att vända oss rätt, vi kan vara sjuk och ser mörk energi demoner ,eller andra saker vi blir sjuk av då. FOLK ÄR SJUK NÄR SER DEMONER DJÄVULEN, DÅ ÄR DET DAGS ATT TA IN HJÄLP GENOM ATT ÄR SJUK SOM SER DEM. Men oftast är folk sjuk när ser djävulen dyker upp behöver hjälp att ta sig ur då. Men kan dyka upp när vi mår dåligt, sjuk inombords dyker han upp. Men vi behöver hjälp då att hitta hem, eller vi kommer tillbaka på ljus väg. MEN FOLK KAN LEVA I MÖRKA HEM FULL MED MÖRK ENERGI SOM VI KAN BLI SJUK AV.

Men vi kan vara så sjuk när han dyker upp. Men folk är så rädd när han visar sig med horn och på två ben. Men han förvandlar sig djävulen då. Men han hjälper folk vidare till ljus väg. KAN HÄNDA SITTER FAS I HUS LÄGENHET, SOM FOLK BLIR SJUK AV ,MEN BEHÖVER HJÄLP, Kan vara så mycket stök hos dem. Men är bra att reda upp och tar dig vidare då.

Men ser bara Lucifer som han ser ut på riktigt. Men sett en gång varnar mig, gå inte in Jehovas vittnen sekter gör folk sjuk. Men har lärt känna varje ärkeängel ser ut idag. MEN ÄR HÄRLIGT SE ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR LUCIFER SOM HAN SER UT. Men han är inte så vacker när han visar mig, när han förvandlar sig då. Men var inte rädd när han visar sin konst att förvandla sig. Men skrattar åt han såg kul ut när han visar sig. Men folk behöver inte vara rädd för Lucifer snäll han hjälper folk när sitter dåligt till sjuk är folk då dyker han upp. Men måste ta hjälp av folk ta er vidare.