ÄRKEÄNGELN JEREMIEL- THE ARCHE ANGEL JEREMIEL ÄRKE VINGAR ARCH WINGS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 93cecbbb9c6cffed0742cf21e835fa56.jpg

ÄRKEÄNGELN JEREMIEL

NÄR JAG LÄNKAR MIG TILL ÄRKEÄNGELN JEREMIEL, DÅ SER JAG LJUS ENERGI FRÅN HAN ÄR EN ARCH WINGS MÄKTIG OCH STOR 5 METER LÅNG ÄRKE VINGAR. Men ser en ljus ring runt mitt huvud. Han häller ljus över min kropp.

MEN JAG ÄR EN ÄRKEÄNGEL, SOM SER LJUSET FRÅN ALLA HÖRN JEREMIEL.” ”Men ser du Birgitta mig nu?” Han klättrar ner till mig. ”Men ser du mina kläder.” JA börjar se dem. ”Vad tycker du, jag har för kläder på mig?” Jag får humor när jag ska kolla på ärkeängeln Jeremiel. Han stämmer inte alls färger som jag målar. HÄR KOMMER RÄTTA VISIONEN AV ÄRKEÄNGELN JEREMIEL. SOM ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR. Men folk har gett namn ärkeänglar i alla år. Men trodde även det.

Men kan kolla på mina sidor står ärkeänglar. Men humor, men får veta efter en långt tid när en av ärkeänglar säger. ”BIRGITTA DU HAR FEL NAMN PÅ OSS.” Men sa rätta namnet, men förklarar kommer från skyddsängel, och då kallas ärkeänglar för ärkeänglar.

Men folk hittar på egna namn. Men hittar på namnet ärkeänglar. MEN HÖR GREAT MASTER KALLAR DEM FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR NÄR PRATAR OM ÄRKEÄNGLAR.

Men ingen har hört eller sett hur lång ARCH WINGS ÄR ÄRKE VINGAR. DET VAR HOPE SOM SA DET. Hon är själv en ARCH WINGS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

MEN SA ÄRKE VINGAR HOPE SOM ÄR EN ARCH WINGS. Hon sa, ”vet hur lång ÄRKE VINGAR är???” Men jag tänker inte på längden hon är ofta hos mig. Men sitter med mig och pratar och lugnar mig. Men hon, sa ”jag tänker mig liten ,då kan jag sitta med dig i soffan.” Men hon var i lägenheten när vi hade problem med mig.

MEN LÄRDE KÄNNA HOPE LÅNGT TILLBAKA ,så hon är jättefin och snäll och lugnar mig.

JEREMIEL. Men ser folk har målat fel färg. Jag får se Jeremiel på riktigt, hur han lever. Jag kan hitta färgerna, men får leta bland ärkeänglar. Men han sa ,”att folk tänker annat, då blir fel färg på han.”

JAG FÅR SE ÄRKEÄNGELN JEREMIL PÅ RIKTIGT. Men stämmer dåligt när jag ser hur han är. Men han öppnar boken till folk. Jag kan berätta om han. JEREMIL ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE ÄNGLAR. Jag får extra arbete att skriva om det. Men är kul ,men känner mig glad att jag får gör det välsignad att se dem. Men kul att se dem när flyger förbi mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-c3a4rkec3a4ngel-jeremiel.png

JAG HAR KLÄDER PÅ MIG, men är inte som du tror, du gillar lila och då blev jag lila. Men folk målar mig lila andliga banan de går. Men ärkeänglar har andra färger än ni målar. ”

LILA ÄR ANDLIGHET. Men jag kommer inte från andliga sidan. Men lila gillar folk.” MÅLAR FEL PÅ ÄRKEÄNGELN JEREMIEL. Han är stor och mäktig 5 meter lång ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR.

JAG VISAR HUR HAN SER UT PÅ RIKTIGT HAN VISAR HUR HAN SER UT.

”Jag har en annan färg, jag har tunna kläder. Kan se igenom tyget med hans finger. Men har målat fel färg på mig”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 89e8c55f-6ff6-46db-99a3-7786de2d1dbe_angel_new.jpg

”Ljus hud har jag. Ser du hur jag lever då? Men går i mörkret lever inte så högt, som andra ärkeänglar gör. MEN KOLLA NÄR JAG GÅR SER MARKEN HAVET. Men står på en klippa Birgitta. Jag ser allt från klippan. Men 5 meter lång är även min längd.”

MEN JAG FLYGER NU MED MINA VINGAR, VITA VINGAR MÖRK RÖDA KLÄDER.” Men har mörka kläder röda kläder. Han visar att han har röda kläder. Han sätter fingret mellan tyget, röd tyg. Men ser ut som siden tyg. Svårt att hitta men tog den bilden. Han lever så.

MEN MÄNNISKOR KAN SÅ LITE OM OSS. Men du börjar blev nyfiken på oss. Vi lever ensam, men finns olika ärkeänglar.” Han visar 22.

”Folk hittar på så mycket idag, kan inte ta in rätt ,och då kan det bli många ärkeänglar när ser fel. Folk är så nyfiken om ärkeänglar. Jorden är mörk idag. JAG HAR UPPGIFT DÄR.”

”Skrev från mig på bloggen om Sveriges problem. INVANDRINGEN HAR GÅTT ÅT FEL HÅLL IDAG. Mörka människor med hård kultur passar så lite in i Sverige.”

”Kan skadar människor våldtäkt ,som är faran från männen tjejer får problem med män från den kulturen. Men vi skrev om mörka åren som Sverige får problem med nu. JAG SER ALLT OCH DÅ HJÄLPER VI TILL ATT VARNA SVERIGE FÖR PROBLEM.”

SER ENERGI FRÅN DEM.”

MEN VAD HÄNDE NÄR DU SKRIVER OM MÖRKRET?”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b23d2cbb154b799dfe6d12df3d1d1cfd.gif

”SOM NÅR SVERIGE VARNAR OM DET? Folk bär burka, slöjor, sjalar, men titta på landet ser ut idag.”

”Men lyssnar på oss. Sverige är galen skadar kvinnor, barnen får lida för har galen regering. NEJ, MEN LANDET SER HEMSKT UT.”

”Men vi tittar utöver havet, mörker idag. Men förr, då var det inte så hemsk som nu. MEN VI HADE INTE GALNINGAR SOM NU.”

MEN KRIG, GUD HÅLLER PÅ ATT BLI SUR PÅ JORDEN FÅR SIG EN SMÄLL. Men muslimer är ett hårt folk ,som stökar till nu. Men har problem att ta hand om människor.”

”Terrorister galet mörkt folk idag, och folk får lida när folk är sjuk. JORDEN SER HEMSK UT IDAG.”

”Men Birgitta hur ser håret ut på mig? DU HAR SVART HÅR. Men du kände in mig rätt när vi pratar om starta om på nytt. Men jag ger folk starta om på nytt. Men du gillar det.”

”Mina ögon är mörka nästan svart. HÅR MÖRKBRUNA ÖGON. Men mörka ögon. Men du vet Birgitta, att du är så sur och arg på GUD nu, när han gör så mycket tok för dig. HAN ÄR SÅ LEDSEN GUD NU. Men titta på landet? Mörkt landet när han började med Sverige”.

Många har målat fel kläder fel namn på ärkeänglar ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR JEREMIEL

JAG SER VITA STENAR RUNT DIG, ser du står där. ”Jag har vitt runt mig ljus energi. Men ser mörker runt dig Birgitta. Vad ska man göra då?”

GUD fick en knäpp, NÄR GUD SÅG ALLT. Men Jonas är sjuk idag när han kör igång han.”

MEN MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE.”

”Jonas har gjort så mycket fel genom boken vi skriver ihop med Jonas. Jonas är en problem man, som du såg inte. Vi berättar inte det JONAS MÅSTE ÄNDRA OM PROBLEM HAN HAR.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 26de4792458fe2b2c860930bd40e7904.jpg

VI KOMMER TILLBAKA TILL HAN. Han sitter fast hemma nu. GUD som gjort allt nu. Jonas har musikens väg i samhället.”

”Men hans föräldrar har så svårt att acceptera hans val. MEN KAN INTE TA ANNAT ARBETE. Han har social problem att välja annat jobb.”

Svårt att hitta ärkeängeln Jeremiel med svart hår. Han har svart hår röda kläder vita vingar. MEN FÅR LETA LÄNGE RÄTT ÄRKEÄNGEL. Jag ser hur han ser ut.

Men det stör mig när jag har bestämt mig att visa sanningen om ärkeänglarna. Men vill hitta rätt ärkeängel. Det känns kul att visa dem rätt när jag får se dem.

JAG MÅSTE TA FRAM SÅ NÄRA ARCH WINGS. Men fick även lära om där. Men ingen känner till ÄRKE VINGAR ENS. Men Great master kallar dem så men även själv kallar sig ARCH WINGS.

”Men mamma hans ser inte hans problem då. Hon tror han kan göra som andra kan. Men Jonas har sociala problem från barnsben. Men familjen gav han problem, när män kan inte ta hand om sin son på rätt sätt. Men såg inte det han såg. MEN BLEV ALDRIG NÅGON BOK NÄR GUD PRATAR MED ÄRKEÄNGELN HOPE OCH GREAT MASTER LADY NADA.”

”Men vi går en annan väg med Jonas. Han har kommit av vägen idag. Han har samhällsproblem, som du fick lida av när du vill ha hjälp med boken. MEN TÄNKTE HAN FIXAR BOKEN, MEN SA INGENTING OM PROBLEM HAN HAR”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 902a30eb6c01d70afa566d1a195909fa-1.jpg

”MEN FRIA VILJAN, SOM ÄRKEÄNGELN ARIEL DÖPTE BOKEN TILL. Men fria viljan vad är fria viljan Birgitta?”

”MEN SÅ HETER BOKEN NU. Men får lära känna fria viljan, genom ärkeänglar.”

”Vi ser människor har problem i samhället. Men ändra om folket är inte lätt när måste ha hjälp med allt. MEN BOKEN KUNDE HJÄLPA FOLK, TA EN ANNAN VÄG MED ÄRKEÄNGLARNA.”

”Men du är stor på jorden, som är skadad idag. BIG PROTECTION kallas du. MEN GUD ÄR GALEN IDAG när han ser du och Kewan gör problem för han. Men även vänner runt dig, har gjort problem när Kewan stökar till för dig.” 

”Men Anders och du har Sverige och Kewan och du har Kurdistan. MEN TVÅ LÄNDER JOBBAR MED. Men Kewan ser dig och skadar dig, genom att visa jordens enorma problem.”

”Men du är olycklig när han gör så fula saker. Men han måste vända tillbaka till dig. Men såg dig när han var utan pengar. Men hans lag att skydda dig. Pengar Birgitta har du lite av. MEN FICK ENORMA PROBLEM NÄR HAN HITTAR DIG PÅ FACEBOOK. Men fick problem med din lägenhet.”

”Men Kewan stänger Facebook är arg på allt nu. Men han måste skydda Birgitta nu. Men rik är hon nu? Hon har så lite pengar, när hon fick dålig hjälp med lokalen, som är henne jobb. Hon måste gå med landet startar lokal och företag.” JAG ÄR BESVIKEN PÅ ALLT SÅKLART INGEN VILL BYTA MED MIG.

”Men hittar oss och mästarna. Men landet älskar ärkeänglar och mästarna. Men vad hittar du med Birgitta, ett fruktsvärt land med hemska saker de gör i landet. Men han måste börja med landet måste ändra om landet.” JAG VET ATT SVERIGE ÄR FRUKTANSVÄRT LAND FÖR MIG”.

”JA landet håller på att gå i backen. Men måste även passa på att börja med andra länder Kurdistan genom internet. Birgitta kan inte födas dit ,hon har inte en chans att överleva där. Hon ligger för högt för folk, som kommer från BIG HEAVEN. Men männen kan födas där. Men Birgitta måste vara med när öppnar Kurdistan.”

”MEN ÄVEN MUSLIMSKA LÄNDER, som du sett idag. Har han satt igång, går inte leva snart.”

”JORDEN MED DEM MÅSTE ÄNDRA OM DEM. Men har Facebook ,då kan han, tar män från muslimska länder och ge vitt ljus från GUD”.

”Han jobbar så med länder. Många länder lider idag, när har fel styren. MEN FACEBOOK BLIR BRA DÄRFÖR HAR SÅ MYCKET MUSLIMSKA LÄNDER”.

”Men Jonas har problem idag. GUD har inte varit så sur och arg på allt, och folk runt han. GAV HAN PROBLEM MED ALLT. Men Birgitta vi måste ha tillit till livet nu. Därför, du måste se Joans liv ,då förstår du boken problem. Du ska skriva bok om oss. Ser GUD har låst boken, som hade tänkt ordna till folk.”

Vad har du för innebörd för människorna vem är du?

”JAG ÄR ÄRKEÄNGELN JEREMIEL, som ser över jordens problem ser vatten han tittar på. Jag har mörkare färg. Men står där och ser vad händer Sverige. Men skriver med dig, du kan lyssna till ärkeänglarna skyddar landet. Men gått med oss, som kan skydda landet. Vi ser hur landet ser ut.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-c3a4rkec3a4ngel-jeremiel.png

”Men har jobbat länge med oss gått länge med oss. Har utvecklat genom oss. DÄRFÖR FICK DU KLIVA PÅ OLIKA ENERIGER. Men människor, kan inte nå mig som dig, måste jobba länge när ska hitta mig.”

”Men har ärkeänglar, som har inte kontakt med människorna. MEN LEVER HÖGRE ENERGI”.

Men jag kan nå ärkeänglarna när jag börjar jobba med energier. ”Men får ta in energi från mig. Men kallas för ärkeängeln Jeremiel Birgitta.” JAG ÄLSKAR JOBBA MED ÄRKEÄNGLARNA DÄRFÖR VILL JAG VISA MÄNNISKORNA.

”Men lever på andra sidan där folk inte kan se mig. Men hör mitt namn, då börja folk gå mot mig. SER KORT MED ÄRKEÄNGLAR PÅ. Men skriver fint om oss. Men vi ger kärlek till folket. Men hon skriver inte som vi ärkeänglar tar in sitt eget.”

Men fungerar den världen för dem. Men bra att leva med bättre energi, än andra sekter och kyrkor som är idag. Men böckerna är mörk ,som vi kan ljusa upp då. Hon har tagit in namnet och ärkeängeln Jeremiel. KAN LJUSA UPP VÄRLDEN MED KORTEN”.

”Men du visar, vem jag är skriver om problem landet har. Hon har tagit efter från andra, som hittat mig. ÄRKEÄNGELN ARCH WINGS ÄRKE VINGAR JEREMIEL. Men du använder mig, som jag är på riktigt.”

”Men ser energi från han ger mig. Folk mår bra av det. Sverige är bara problem med nu. Därför har du skrivit från mig.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ca27180b32e7395c60a33488769ccf70.jpg

”VI HAR ETT LAND I KAUS. Men det här med boken två delar. Men andra delen finns andra ärkeänglar ,som ingen knappt kan nå.”

”Men energin kan de nå.”

”MEN ”ÄRKEÄNGELN HOPE VILL STÄNGA BOKEN BIRGITTA. Hon har så lite intressen från människor.”

”MEN HON GILLAR DIG KOMMER FRÅN GUD. Hon var i konflikter om boken. Hon vill inte andra delen skulle ut till folket. Hon var med och andra var med där. Hon ville inte att du pratar om Hope för folk.”

”HON KAN INTE KOMMA TILL DEM. Har hög energi, som ingen ska titta mot. Kärlek för henne ,då ska vara så. Ta hand om varandra på rätt sett. Kärlek Birgitta till båda paren gillar samma sak ,annars kan skada varandra när lever ihop. Måste vara kärlek och respekt för den ena ,som de har kontakt med. Men både männen och kvinnorna ska visa kärlek utan konflikter.”

”BARA REN KÄRLEK VISAR HON. Men får inte bråka med varandra är inte kärlek utan ge kärlek till varandra och glädje till andre. Men hon ska ingen titta åt om vill ha problem, hon ser fel med allt när respekterar varandra ,då är det inte kärlek när bråkar med varandra, då måste lämna varandra då. KÄRLEK SKA FLYTA MELLAN DEM”.

”MEN VI LEVER PÅ ANDRA SIDAN DÄR INGEN SER OSS. Men vi kan göra bra saker för människor då. Vi ger energi ,som ser mörk ut från folk, som mår inte bra. ÄRKEÄNGELN JEREMIEL TAR BORT MÖRKER BLIR LJUS ENERGI, han ger ljus energi till folket. Han ger dem ljus energi att starta sitt liv igen.”

”Men energin från mig kan hjälpa en bit ,tills stötar på problem i samhället. MEN KAN MEDITERA MED ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS ÄRKEÄNGELN JEREMIEL, som ger ljus energi stannar kvar på jorden. Men många lever i mörker idag. Och jorden går igenom stora rensningen idag. Han står och tittar ut mot vattnet. Sen går han in igen. Men ger energi till människorna.”

”MEN VI KOMMER TILLBAKA SENARE MEN VI HAR UPPSIKT ÖVER ALLT NU. Jorden är hemsk idag.”