ÄRKEÄNGELN JOFAEL- JOPHAEL, ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS JOFAEL JOPHIEL ÄRKEÄNGELN JOPHIEL ,MEN HAR HÖRT FRÅN ARCH WINGS HOPE, ÄRKE VINGAR ,ÄRKEÄNGELN HOPE.

ATT JOPHIEL ,JOFAEL KALLAS FÖR JORDENS ÄNGEL FOLKETS SYN PÅ JOFAEL.

JOFAEL HAR STORA VINGAR VACKRA VITA VINGAR ATT FLYGA MED. Men tog den här bilden ,genom att påminner om Jofaels liv och lever nära naturen. Men älskar bilden tog bilden då. Hon har långt svart hår ,men tog den bilden nära Jofael.

Jag har alltid sett Jofael nära naturen ser träd runt henne springer mellan träden. MEN JOFAEL ÄR DJURENS SKYDDÄNGEL STOR OCH VACKER SKYDDAR DJUREN OCH SKOGAR OCH HAVEN OCH SJÖAR. Men kan prata med människor, men hon älskar djuren tar hand om djuren. Naturen skyddar hon ,ser hur jorden ser ut idag. Men jorden ser hemsk ut när hon berättar för mig.

MEN FOLK FÅR BE TILL ENERGIN SKYDDAR DJUREN OCH NATUREN, HAVEN OCH SJÖAR, folk får be till en stor energi när folk pratar med Jofael. Men är för mycket folk idag, hon har fullt upp att skydda djuren och naturen. Hon har så lite tid med människorna. Naturen och haven och sjöar ser hon till, djuren hon tar hand om då.

Jofael har vita stora vingar när hon flyger.

JAG KAN KAN PRATA MED JOFAEL. Men har den gåvan att prata med henne. Men kan skriva från Jofael då. Hon ser jordens problem då. Men som vanligt leta rätt färg på ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR jag hittar inte färgen på Jofael. Men stämmer lite grann med henne.

MEN VILL VISA HUR JOFAEL LEVER DÅ. Hon har svart långt hår. Men har blivit så mycket fel om Jofael. Bilden jag hittar var fel färg på henne. Men älskar bilden tog den bilden. Men visar naturen, djuren ,vatten och skogen.

MEN ÄR SVÅRT ATT VISA EXAKT BILDER PÅ ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Men har svårt att hitta och visa människor om dem. Folk målar på sitt sätt och jag tar färger som stämmer lite grann med dem.

Jag ser ärkeängeln Jofael hår ,Jophiel har afro krull. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ,MEN ÄR STOR OCH MÄKTIG ARCH WINGS 5 METER LÅNG, genom att hon visar jorden problem svarta människor.

Jag har gått lång väg att utveckla mig kan ta in ARCH WING, ÄRKE VINGAR SER DEM KAN LÄGGGA UT FRÅN DEM. Men ser hela jorden flyger runt jorden ,och kan berätta för människor om jordens problem vi har nu.

JAG HAR GÅTT LÅNG VÄG ATT UTVECKLA MIG TA IN ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS kan skriva från varje ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR när vi har problem folk över hela jorden.

Men kommer till mig och berättar om länder eller Sverige, genom att jag har gått den vägen hjälper människor. Men ser hela jorden flyger med sina vingar runt jorden då. MEN SER JORDENS PROBLEM SOM JAG SKRIVER FRÅN DEM.

VI HAR MÄNNISKOR SOM BLEV SÅ INTRESSERAD AV ÄRKEÄNGLAR.

SKRIVER BÖCKER ORAKEL KORT, FOLK KÖPER DOREEN VIRTUE KORT BÖCKER. Men hon har spridit ut om ärkeänglar, som vi berättar kallas FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Hon skriver från energin laddar ner och gör fina kort. Jofael är svår att nå måste utvecklas mycket att nå ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR.

Hon måste ändra om mycket i sitt liv att nå dem genom att har annan energi kan folk se, vad hon skriver på varje kort då. MEN DET HANDLAR OM 22 ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR hon tar energin och skriver ner. HON TAR NÅGRA ARCH WINGS.

Hon känner inte in som lever högre upp, som lever längre upp till exempel, ARCH WINGS, HOPE OCH ANAEL ÄRKE VINGAR. Som har högsta energin i världen Anael och Hope.

Men hon tar som lever längre ner, och skriver fel på många som Mikael sa ,”han var aldrig med i korten skrev om han. Men skriver inte sådär”, säger Mikael. ”Hon skriver fina sagor”, säger Mikael SOM ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. När hon skriver korten eller böcker handlar om hennes liv. Men energin rensar hon med och skriver ner från henne då.

VI VILL HA EN BÄTTRE VÄRLD ,OCH MÅNGA FÅR HJÄLP AV ORAKELKORTEN

Hon har även gjort för barnen böcker och kort att läsa då. MEN BARNEN BEHÖVER LÄSA OM EN BÄTTRE VÄRLD LJUS VÄRLD. Men folk mår bra att läsa korten. Har kul med korten drar korten läser fina ord, hon skriver ner visar en bättre värld för barnen och vuxna. VI BEHÖVER EN LJUS VÄRLD SOM VI LEVER IDAG.

Men Jofael vill säga till Doreen, genom att göra rätt då. Hon sysslar bara med naturen och kärlek ger till djuren och naturen, vatten, sjöar och haven flyger hon över. Jofael är med i orakel korten ,genom att Doreen kan inte nå henne då. ENERGIN RENSAR HON MED, OCH SKRIVER FINA ORAKEL KORT.

VI VILL ATT JORDEN SKA SE UT SÅ. Men alla kan förstå att det är svårt att nå varje människa som läser orakel korten. Men jorden är full med människor ,och korten sprider över jorden idag. Men många länder tar del av henne orakel kort. Men skriver fina texter och vackra ord ,och vi behöver läsa fina ord när jorden ser ut så. AFFIRMATIONER ,VI BEHÖVER SE EN BÄTTRE VÄRLD LJUS VÄRLD. Men ger positivt tänkande som ger oss en bättre värld då.

Men har fruktansvärd jord idag. Men läser fina texter från Doreen. Hon sprider ut till många länder. Men kommer nya orakel kort ,som hon sprider till många länder korten hon skriver då. MEN ÄR JOFAEL SOM SÄGER TILL ,ATT HON SKRIVER INTE SOM DOREEN SKRIVER DÅ. Men har annan betydelse Jofael.

Jofael pratar aldrig som Doreen skriver om då. Hon har så mycket fokus på naturen, djuren och sjöar och haven. Men Jofael är även svår, att nå när vi vill prata med henne. Nu får jag prata med henne vi har jordens problem, vi lägger ut från Jofael. JAG MÅSTE REDA UPP FRÅN JOFAEL ALLA FEL SKRIVER OM HENNE DÅ.

JAG VET NÄR JAG SKRIVER FRÅN JOFAEL, jorden problem, naturen och djuren lägger ut om. Men Jofael ser sprider lögner om hennes jobb. Hon skyddar jorden. JOFAEL KALLAS FÖR JORDENS ÄNGEL FOLKETS SYN

Men skriver fina kort till människor och många länder läser orakel kort och böcker från Doreen. Jag har korten själv ,men skriver fina ord ,så vi kan lyfta dagen till en bättre dag. MEN ARCH WINGS JOFAEL ÄR INTE MED NÄR HON SKIVER DÅ. Men Jofael som vill säga till ,att hon skriver inte så, som står i korten. Hon laddar energi från Jofael.

MEN FICK BÖRJA TITTA MOT ÄRKEÄNGLARNA, som kallas på den tiden. Men lär mig städa med dem. Men satt på lokalen började titta mot ärkeänglarna då.

Men fick skriva från ärkeänglar lägger ut på bloggen. Men lär mig städa med varje ärkeängel. Men tar in ärkeänglar telepati pratar vi då. MEN SATT MÅNGA KVÄLLAR OCH DAGAR PÅ LOKALEN UTVECKLA MIG.

MEN HAR ÄVEN KURSER IHOP MED MÄNNISKOR DÅ. EN SEANS I LJUS ,SEMINARIER MED ÄRKEÄNGLAR TOG EMOT KUNDER. Jorden ser hemsk ut idag, genom att Sverige kan falla snabbt idag, och jorden och länder har bara problem idag. Men ser allt hur länder ser ut idag.

Men ser problem saker vi kan bli utsatt för ,MEN ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS SER PROBLEM PÅ EN GÅNG. Men vi kan vara pigg på det ena än det andra vi provar det. Men ser problem med det, ser framtiden och då lägger vi ut om det. Men folk som styr landet ser inte framtidens problem ,SOM ÄRKE VINGAR SER, ARCH WINGS SER DÅ. SKRIVER PÅ BLOGGEN LÄGGER UT PÅ BLOGGEN OM DET.

Men har gått lång väg att lära mig den konsten telepati, som pratar varje ärkeängel GUD OCH GREAT MASTER ANDRA SOM FINNS PÅ ANDRA SIDAN. Men jorden ser hemsk ut ,och då började jag lära mig tillsammans MED GREAT MASTER, ÄRKEÄNGLARNA, ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS STÄDAR OCH ÖPPNAR MIG HJÄLPER MÄNNISKOR DÅ.

Men skrev om invandringen varnar från Ärkeänglar och Great master. MEN SKREV FRÅN ANDRA DÅ. Jofael var aldrig med och skrev om invandring varningar för dem.

MEN SKRIVER OM JOFAEL NU, HON VAR INTE MED DÅ. Men lyssnar inte kolla hur Sverige gått i backen när vi skriver tar in ,som bär slöjor somalier ,burka som täcker sig. Kan leva i Sverige, MEN TAR SEDEN DIT DE KOMMER NÄR FLYR TILL SVERGIE, genom att vi är ljust land. Kan få problem när kommer hit, vi har annan kultur än vi har.

Men tar in folk ,och vi får möta på mörkt land efter den smällen tjejer och kvinnor möter på. Men står på bloggen som vi möter på då. Men skriver inte på Jofael sida om det. MEN KAN LÄSA OM SVERIGES PROBLEM ,så kan förstå att landet blev mörkt. Men har även skrivit om invandring, som fungerar bra bor i Sverige som sköter sig mer då.

Nu har vi krig och problem ser problem med det ena än det andra då.

Men jorden har problem med svarta människor då. Men är problem folk som hon visar då. MEN JOPHAEL, JOFAEL ,ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR har långt svart hår. Men blänker om hennes hår. Men har svart hår, som slingrar sig ner för ryggen på henne. Hon har vågor i sitt hår. Hon har vackert hår Jofael.

Men kläder har målat var min resa med Jophael ,Jofael. Men kläderna var mina problem ,och skor visar hon, som fick måla med Jofael. JAG HAR SVÅRT FÖR DET ,TILLS MÅSTE LETA KLÄDER OCH SKOR. Men får hjälp att se problem och har blivit bättre på det. Men tycker är tråkigt när har problem att hitta rätt kläder och skor. Men hittar tillslut kan sätta på mig. Men gillar inte allt ,genom att vill hitta min stil som passar min stil.

Men fick måla ärkeänglar i omgångar kommer tillbaka till mig. MEN LÄR MÄNNIKOR OM 22 ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS VILKA ARCH WINGS ÄR. Men ingen ärkeängel har kläder jag målat. Men har tunna kläder utan skor. Men har svårt att flyga med skor, som tänker inte på när jag målar varje ärkeängel med skor och kläder, som var mina problem.

Men måste passa min stil kläder och skor tar aldrig på mig. Jag gillar inte ens sätta på mig. JAG HAR LÄRT MIG GE GLÄDJE ,KÄRLEK TILL MIG SJÄLV, SOM ÄR VIKTIGT ATT KÖPA KLÄDER SOM PASSAR MIG. Kan vara fina underkläder som lyser upp för mig. Men även andra kläder som jag älskar sätta mig, genom att ge kärlek och glädje till sig själv. Men är viktigt att klä sig ,så jag blir glad när jag sätter på mig kläderna, skorna.

Men tänkte inte på det utan följer med tills GUD SÄGER, VARFÖR HAR DU MÅLAT SKOR PÅ ALLA ÄRKEÄNGLAR. Men kliar mig i huvudet den gången pinsamt när han pratar om det.

Men varje ärkeängel flyger utan skor och bär tunna fina kläder. Men har stora mäktiga vita vingar att flyga med. Men fick rensa mina problem, men fick städa med ärkeänglar då. JAG LÄR MIG EFTER ARCH WINGS SOM HETER PÅ RIKTIGT DÅ.

Jag ser när jag målar, hur jag ser på mig själv kläder ,skor. Men jag lär mig köpa skor är urdålig att köpa skor och kläder. Men måste även sätta på mig skor när jag går ut. Men även kläder ,genom att värma mig, kläder för alla väder. MEN LÄR MIG ÄLSKA MIG SJÄLV ,SOM ÄR BLAND DET VIKTIGSTE ATT ÄLSKA SIG SJÄLV. Men köper som passar mig ,så jag blir glad då. MEN FICK STÄDA SOM ÄR MITT PROBLEM DÅ.

JOFAEL LEVER MED NATUREN TAR LITE KONTAKT MED MÄNNISKOR DÅ. Hon lever med naturen Jofael. Men har skrivit fel om Jofael. Men tar energi från Jofael, genom att är så mycket människor på jorden.

Men Jofael har så mycket med naturen att göra då. Men har så lite intressen av människor ,genom att naturen har problem idag. Jofael skyddar naturen som är problem för henne. MEN JOFAEL HAR KONTROLL PÅ NATUREN,HAVEN ,SJÖAR OCH DJUREN ,GENOM ATT ÄR SÅ SKADAD NATUREN IDAG DJUREN FÅR PROBLEM IDAG.

JOFAEL TAR HAND OM NATUREN OCH DJUREN FLYGER ÖVER SJÖAR OCH HAV. Jag kan se Jofael när hon flyger och tar hand om naturen, djuren ,haven och sjöar. Hon har vita stora vingar när hon flyger. Hon har svart hår fint vackert långt hår ,som slingrar sig nerför ryggen på henne. Jofael har gröna kläder på sig. Men går barfota när hon flyger eller vandrar i naturen skogar och sjöar.

Men Jofael säger, ”hon tillhör naturen ,hav ,sjön vatten ,ser allt folk förstör skadar naturen ,som kommer få problem snart när ingen inser naturen är ett hem för djuren ,och människor föds till jorden och djuren föds till jorden, GENOM ATT FOLK MÅSTE ÄTA MAT FRÅN DJUREN DÅ.”

”Människor är köttätare tar från naturen ,som djuren ska dela med människor NÄR VI HAR GRIS OCH KOR ATT ÄTA TAR FRÅN DJUREN, SÅ ILLA ÄR DET IDAG ”SÄGER JOFAEL.

”Men kött är viktigt för människor att äta ,MEN GÅR TILL SKOGEN OCH TAR FRÅN DJUREN BJÖRNAR GÅR HUNGRIG ,och kan björn äta från skogen ,som människor tar från djuren och blir obalans i naturen när har mat att äta då”, säger Jofael.

JAG TITTAR PÅ BJÖRNEN SIDA OM BJÖRNARNA. Men ser så fel går nära bostadshus. Men Jofael ser annat som vi sett länge. Folk är duktig att ta från björnen. Men kryper nära husen, vad har folk när björnen vill ha från dem??? Men folk har mat och kan gå nära husen. Men vi har sett det länge att folk jagar björn eller andra djur som ska äta av då. Men björn ska även äta mat.

Men folk jagar som björn ska äta ,men folk får dela med björnen mat. Men björnmamman med ungar ska även dela med sig mat till sina björnungar. Men ser ni krig i skogen idag. JAG SER ATT BJÖRNEN HAR PROBLEM IDAG, GENOM ATT FOLK FÖRSTÅR INTE BJÖRNEN DÅ.

JAG HAR LÄST PÅ INTERNET TAR HAND OM EN BJÖRNUNGE HITTAR I SKOGEN. Men matar mat kan ge björnen mat. Men ger mat kan ge björnungen mat. Men växer upp och äter mat ger björnungen mat. Men växer upp och blir tam ,och lever flera år med familjen som har barn. KAN HITTA BJÖRNUNGAR UTE MAMMAN LÄMNAR UNGARNA. Eller annat händer att blir lämnad ,men tog hand om björnungen.

Men tog björnungen när var liten hittar björnungen när var skadad då. Björnungen var liten tog hand om björnungen. Men lever hos dem 27 år. Men var Ryssland som hittar en söt björnunge ,och tog hand om björnen i flera år. Men står 27 år var björnen nu. Men växer och lever hos familjen. MEN KAN BLI TAM NÄR BJÖRNUNGEN ÄR LITEN DÅ.

Men kan söka sig nära idag, genom att kan äta mat som kan dela ut till dem. Men folk tänker inte på det. Men tog hand om när björnunge var liten hittar björnungen tog hem till sig. Men bor hos familjen har barn och familj som tar hand om björnen.

BRUNBJÖRNS MAT SOM FOLK TAR FRÅN DÅ. Jag har tagit upp en lista över björnens mat.

BRUNBJÖRNEN ÄR ALLÄTARE. Den äter mest vegetabilisk kost, till exempel saftiga örter, rötter och bär. Även larver, gnagare, lax och döda djur ingår i björnens föda. Björnarna kan även jaga unga rådjur, deras kalvar och ibland kan den komma över husdjur. Folk har inte upptäckt det. Men vi ser det genom att överleva då.

BRUNBJÖRNS MATLISA. På våren och försommaren är hjortdjurs kadaver och myror viktiga inslag i björnars föda. Vissa björnar är skickliga rovdjur som framför allt på våren kan ta fullvuxna älgar ,och på sommaren unga kalvar. På sensommaren och hösten bygger björnarna upp sitt fettlager ,genom att huvudsakligen äta bär.

MEN KAN TILL OCH MED KÖPA RESOR JAGAR BRUNBJÖRNEN. Men ser ni skadar djuren björn ska leva även äta ,men är så fräck åker till anda länder jagar björn som har blivit en sport att jaga björn. Men säljer äckligt kött i Sverige på en del ställen serveras björnkött.

Men ser ni vart krigen kommer ifrån??? MEN LÄR MÄNNISKORNA OM DJURENS KRIG IDAG. Men letar mat folk kan dela med sig av maten. Men folk är snäll med djuren delar med sig till björnar. Men folk fick problem med rådjuren, folk matar rådjuren går till människorna. Men går runt och kliver i trädgården, och tar löv mums bit löv. Men kan äta från trädgården då.

Men folk är så sur på rådjuren, men folk matar rådjuren när har dålig med mat. Men är samma med björnen söker sig närmare husen. MEN GÅR MED BJÖRNUNGARNA OCH SÄTTER SIG NÄRA HUSEN. Men folk lever där, och björnmamman kan människor när har lite mat.

Men ser tar från marken mat. Men nosar runt husen och kollar upp mat. MEN KAN HITTA MAT HOS FOLK SOM KASATAR MAT. Men nosar efter mat, ser går runt husen. Men är vanligt att djuren nosar efter mat när får lite mat att äta själv.

BJÖRNMAMMAN HAR BJÖRNUNGAR MED SIG HON HITTAR SJÄLV MAT KAN NOSA RUNT HUSET. Men nosar efter mat när folk sover är lätt att nosa efter mat. Men björnen hitta mat måste äta mat. Men folk äter mat ,och björnen äter mat kan äta samma mat då. Vi såg en bild på internet björnungen med mamma låg vid ett hus. MEN VI SÄGER SANNINGEN OM FOLKS SÄTT MOT DJUREN. Men plågar och misshandlar björnungarna och björnmamman. Men var Ryssland som skadar brunbjörnen och björnungarna.

JOFAEL SER ATT MÄNNISKORNA SKADAR KYCLKINGEN ,som ska gå fritt då.

”Men visar kycklingen är människors mat ,men vårdar inte kycklingen ens,” säger Jofael. MEN ALLA KAN SE KYCKLINGENS LIV MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT. Men äter av köttet ,vi får i oss dåligt kött från kycklingen.

MEN ALLA KAN SE KYCKLINGENS FRUTANSVÄRDA LIV kan förstå kycklingens fruktansvärda liv. Men äter av köttet kan vi räkna ut hur kycklingen mår som går inne då.

Men kan inte ta hand om djuren skadar djuren idag. Men kycklingen ska leva bra och äter bra mat, lugnt kött från kycklingen. Men ser det ut så idag??? NEJ, HAR PROBLEM KYCKINGEN PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG.”

”KAN INTE VÅRDA KYCKLINGEN SKADAR KYCKLINGEN. Länder kan inte vårda kycklingen, ser från teven hur kycklingen lever blir sjuk. Folk som äter kycklingen från ställen säljer kyckling, genom att är människors föda kyckling ,som Sverige har problem att ta hand om kycklingens liv är problem.”

”MEN FÅR FOLK ATT FÖRSTÅ SPARKAR PÅ KYCKLINGENS LIV. Jofael visar problem för kycklingen i varma länder är folk sjuk från kycklingen, som ska springa fritt och svalt leva svalt då.”

Men värmen runt kycklingen affär stånden säljer kyckling är en skam behandlar djuren, så illa då. Men är mat för folk, som kycklingen lever fruktansvärda länder. Men kastar lite mat till kycklingen. Men kycklingen liv är mörkt liv ,maten är dåligt kött när äter kycklingen. VI SER LÄNDER MISSHANDLAR KYCKLINGEN MÅNGA STÄLLEN ÄTET DÅLIGT KÖTT.

”JAG TILLHÖR NATUREN BIRGITTA. FOLK KAN BLI SJUK FRÅN KÖTTET ÄTER TAR INTE HAND OM KYCKLINGEN”, SÄGER JOFAEL.

VI HAR PROBLEM MED KNOTTEN. JOFAEL SÄGER ”ATT KNOTTEN ÄR KÖTTÄTARE. Men gillar kött knotten därför blir människor drabbad av knotten. Äter kött”, säger Jofael. ”Men gillar rött kött knotten. Men rött kött älskar äta från människor då.”

”FOLK HAR RÖTT KÖTT OCH EN DEL BLEKT KÖTT ÄTER MINDRE AV DÅ. Men knotten älskar din dotters kött åt från henne.” ”Men vill knotten äta från mig, då äter knotten från mig?”

”Mygg är också problem för mig”. ”Myggen har annan syn på människorna,” säger Jofael. Myggen kan leva nära människor gör ingenting då. När vill ta från människor ,då sticker myggen när vill ha från människorna. Men folk ska tänka på ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR JOFAEL. TAR BORT KNOTTEN OCH MYGGEN. KAN ÄTA ÄNDÅ MYGGEN ÄR PROBLEM FÖR MÄNNIKSORNA.”

”SVERIGE HAR PROBLEM SKOGAR SOM KNOTTEN ÄLSKAR DÅ. Ser vatten nära vatten knotten lever så. Men bygga nära vatten och skogen är inte bra kan få problem med knotten,” säger Jofael.

MEN KNOTTEN FÖDS FÖR DJUREN kan inte ändra om det. Men titta på djuren rygg fullt med knott ,men är van knotten ,säger Jofael. Ser huden på djuren ryggen ,knotten rensar från infektioner måste få hjälp från knotten, äter från djuren. Rensar från djuren kan vifta med svansen, som har svans. Kor eller andra djur har inte problem med knotten ens. Det är människor som har problem med knotten” ,säger Jofael. LÄNDER SOM HAR DJUREN ,DÅ DYKER KNOTTEN UPP HOS DJUREN.

”Folk måste hålla sig från ställen vet finns knott” säger ,Jofael. ”Men föds till djurens som har problem med knotten. Människor blir biten av knotten. Djuren har så lite problem med knotten. Måste finnas knotten ,genom att djuren finns då. Men äter av människor, djuren sitter på ryggen på dem ”,säger Jofael. JOFAEL VISAR KAN INTE VIFTA BORT KNOTTEN BLIR VÄRRE DÅ. MÅSTE LÄMNA STÄLLET, SÄGER HON.

FÄSTING VAD GÖR VI ÅT FÄSTINGEN? ”Det är djurens problem. Fästing tar människor när går högt gräs. Djuren springer i högt gräs. Folk får ta sprutan mot fästingen nu. Har hittat motgift mot fästingen. ”Fästingen sitter på strån”, säger Jofael. Men folk får undvika högt gräs. Fästingen trivs i gräset.”

Men frågar Jofael om geting och humlor. JOFAEL SÄGER,” ATT GETING OCH HUMLOR ÄR MYCKET ENKLARE ATT TA HAND OM ÄN KNOTT OCH MYGG. Men humlor och geting var nyfiken tittar tittar runt och gör inte så mycket när vi är lugn runt dem.”

”Men kan hjälpa geting och humlor ut, genom att har ett annat sätt mot människorna. Men är mest nyfikna geting och humlor nosar runt hemma hos folk då. Kan hjälpa dem ut när vi pratar med geting och humlorna. MEN ÄR LÄTTA DJUR GETING OCH HUMLOR NÄR VI LÄR OSS OM DEM. ”

”Men kan lyfta ut geting och humlor när vi är lugn runt dem. Men är nyfikna geting och humlor” ,säger Jofael. HON KAN ALLT OM DJUREN.

ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS JOFAEL ÄR BRA PÅ KÄRLEK. JOFAEL SER PROBLEM VI HAR DÅ. Men vi kan även prata om kärlek ,genom att jorden är bara problem idag. Hon kan svara på en gång när vi har problem då.

Jofael säger, ”hon älskar djuren mer än människorna.” ”Jag kan se kärlek”, säger Jofael. ”JAG HAR BESKYDDAT DJUREN I ALLA ÅR, SÄGER JOFAEL. ”Människor hittar mig när letar bland ärkeänglar, då fanns med mig. Men ser så fel människor och kärlek ,som kommer från korten sprider nu.”

Ser korten som finns med ,som vill jag lägger in på henne sida ,”genom att det blir mycket fel när tror älskar människorna mer, när jag beskyddar djuren.” Birgitta människor hittar på så mycket om ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR VI LEVER NÄRA NATUREN” Ser träd hon går igenom vatten tar i som är svart och farlig vatten visar hon.

”MEN HITTAR PÅ OM JOFAEL SOM SKYDDAR DJUREN. PUSSAR PÅ DJUREN

HON SKYDDAR HAV, SJÖAR OCH NATUREN. Jag ser alla djuren problem. Måste lägga in i korten som finns på många språk idag.

Hon säger titta här, håller i gräset, GÅR ÖVER OCH KRAMAR KOR ,OCH MÄNNISKOR ÄR SÅ OND IDAG , SÄGER JOFAEL. ”Det blir så mycket lögner när hittar på om mig”, säger Jofael. Hon håller i jorden.

BER TILL STOR ENERGI ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR, ÄRKEÄNGLAR.

Jag ser hon går på vackert grönt gräs visar mig. Men skor får jag måla, genom att jag har problem att köpa skor som är bra att gå i. Jag har alltid sett naturen runt Jofael. Men folk har skrivit annat om jordens ängel folket tal. Hon lever mörkt, men fick en chock ,genom att jag tror hon lever ljust och vackert. JOFAEL , JOPHAEL ÄR SNÄLL OCH GER KÄRLEK OCH GLÄDJE FRÅN HENNES ENERGI.

Men ser idag är sneakers hon målar som måste söka efter då. Men är dålig att köpa bra skor träningsskor, men är fult att gå i. Men har kommit mer och mer skor att gå och promenera som passar mig. Jag har hittat skor Jofael visar mig. Internet hittar skor sandaler och sneakers Men passar färger och kläder. Jag minns mycket väl NÄR ÄRKEÄNGELN JOFAEL DÖK UPP JOPHAEL.

HON VAR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. Jofael tillhör 22 stycken ärkeänglar som folk kallar Jofael för.

MEN ÄVEN KALLAS FÖR JORDENS ÄNGEL.

”Birgitta vad stökigt värld du har nu. Men vad har hänt nu?” ”Ser du mina kläder?” JA, ser Jofael kläder nu. ”Men vi finns i Sverige” ,säger Jofael därför kan vi stava så. ”ÄRKE VINGAR ,MEN FOLK GILLAR ARCH WINGS” ,SÄGER JOFAEL. Vi finns på många platser nu.

”Men energin går snabbt nu titta runt dig Birgitta, då förstår du ARCH WINGS. ” JAG KOMMER BERÄTTAR OM ÄRKE VINGAR SOM ÄR SVENSK NAMN PÅ OSS. ” ”Men har varit så ,att hittar oss som kallar för ärkeänglar stor och lång”, säger Jofael.

”Men längden tänker inte folk på när hör talas om oss. Men vi är lång och skrev 5 meter på mig. MEN VI ÄR 5 METER LÅNG SOM SYNAR AV JORDEN SOM ÄR HEMSK IDAG. Men grön äng vill vi ha,” säger Jofael.

”MEN ÄR DET LÅNGT INLÄGG ,DÅ DELAR UPP DET ,genom att hjälpa människor slippa dator problem då. ” Men bor vid datorn många idag ,som blir lite gå fram och tillbaka när du sitter vid datorn går fram och tillbaka kroppen måste röra på sig”, säger Jofael.

”NU MÅSTE VI FÅ UNDERVISNING FRÅN JOFAEL” ”Hon ser problem samhälle idag. Internet dök upp som en kul grej för mycket människor” säger Jofael.

”MEN TÄNK PÅ DET ,som lever med datorn är problem att leva familjer, barnen tar efter internet, mobilen sitter själv titta sida upp och ner, genom att internet är problem för många idag”, säger Jofael.

”MEN VAD GÖR VI NU NÄR LÄNDER SÖKER LJUSA LÄNDER ??? Måste hjälpa svarta människor, genom att har krig och hittar internet många svarta länder då, hittar internet gav problem för svenska folket då”, säger Jofael.

”Men svarta länder föds män ,som ska testa leva ljust land. MEN SVARTA LÄNDER SER LJUS HUD VACKER HUD. Men ljusa länder ser problem att leva med dem, har svart hud. Nu har svarta länder krig och flyr hitta bra land freds land. Sverige har fred land”, säger Jofael.

”NU HAR SKADAT LANDET ,och har tappat sin politik gör så mycket fel mot människor som bor i Sverige. Men landet har problem hittar ljusa människor ,och då får folk problem, genom att många länder är fattigt land”, säger Jofael.

”Men har knappt vatten att dricka ,men Sverige har allt vatten. Rent vatten. Men har tagit sig längre än svarta länder nu. SVART BIRGITTA ÄR PROBLEM FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR ACCEPTERA DEM I VÅRDEN. Men kan söka arbete andra platser, men har problem att leva då. Jobb för dem. Nu ska vi ta dig över till bättre värld” , säger Jofael.

”Men lever problem värld Birgitta. Problem värld har ingen kärlek runt dig ,genom att upptäcker inte Kewan blir sjuk att leva så. Men har problem idag att leva rätt nu. JAG HAR GRÖN ENERGI, LJUS GRÖN LINBLOMS GRÖN FÄRG. LJUS GRÖN”, SÄGER JOFAEL.

”Men Jofael går utan skor. Hon har fin vacker ljus hud lyser vit. MÅSTE SOVA BRA NÄR NI LEVER PÅ JORDEN MJUKA HÄRLIGA SÄNGAR ,GENOM ATT KLARA AV LIVET PÅ JORDEN”, SÄGER JOFAEL.

JORDEN ÄR MÖRK OCH HEMSK” ,SÄGER JOFAEL. ”Men ser svart jord mull. Vit ring runt om. ”Kan du se mig nu?”, säger Jofael. NEJ. JOFAEL HAR LÅNGT SVART HÅR. FINT HÅR. MEN TOG BILDEN PÅMINER OM JOFAEL NATUREN OCH HÅRET.

”KAN DU SE MIG NU? ”, säger Jofael. Ser svart runt där du lever. Vita ränder och jorden. ”Jag har ett mörk utseende.” Ser huden är mörk på Jofael. Ser skinnet på henne. ”MEN JAG LEVER MÖRKT NÄR DU HITTAR MIG. Jag måste leva så. Du tror lever ljust ställe. NEJ har mörk jord och svart hår vackert hår har jag”, säger Jofael

”Men jorden är för mörk för mycket kvinnor idag. Men kvinnor kan inte leva männen som stör dem. Kan inte leva idag männen är fel i huvudet. MEN MÅNGA MÄN SKADAR KVINNORNA IDAG. Men vad har hänt med männen idag”???? Säger Jofael

”Sanningen kan göra ont vill leva som förr i tiden. Kan se människor lever bättre än lever idag. Men sanningen förr i tiden ,måste välja till barnen fru och man att gifta sig med. Men vi håller på att städa bort den tiden. MEN SVARTA LÄNDER HAR PROBLEM MÄN SOM JAGAR DEM” säger Jofael.

”Sex Birgitta vill männen ha ser kvinnor går lättklädd, då börjar hjärtan väckas upp ,genom att har tankesätt som ingen kan se när ser kvinnor naken eller byter om, DÅ KOMMER FÖRSTA FARAN VÅLDTÄKT,” säger Jofael

”Men ser naken kvinna vad händer då?? VÅLDTÄKT SOM KVINNOR FÅR LIDA IDAG. Men jorden är mörk för människor som vill leva normalt liv. Städar tidigare liv med Kewan ,och Anders männen på den tiden har respekt mot kvinnorna då. Men städar liv efter liv vackra liv sorg och död ,men lever mer normalt än nu,” säger Jofael.

”Men jorden är mörk för kvinnor som får lida leva normalt liv. Men vet du Birgitta saken är som du inte tänker jordens män. MEN DU ÄR TRÖTT FÅR PROBLEM FOLK RÄDDA DITT HEM. Men är trött och lär idag att jobba fel ,som inte alla gör som du. Men har inget val idag, ”säger Jofael.

”Birgitta lev lev snart kan leva glad när tar rätt hjälp. Hi hi. MEN SVERIGE ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA DIG LEVA . Barnen fick lida för det. Men har barnbarn att ta hand om dig. Men har en jord svart jord idag. Men människor är dålig att sköta om jorden,” säger Jofael.

”Snart klar Birgitta”. ”JAG VILL UPPLYSA OM MÄNNISKORS JORDENS PROBLEM måste sätta stopp för män som stökar till ,gör kvinnor och barn får lida idag”, säger Jofael.

 ”Birgitta kan du förstå din sorg kärlek när männen har blivit galen. Kärlek ger till barnen. Killar Birgitta. Som har problem bästa stället har länder, SOM HÅLLER FAST MED ATT MÖTA RÄTT MAN OCH KVINNA. Kan vänta kvinnorna kan inte komma när till dem”, Säger Jofael.

Men hoppar flera trappsteg upp, hon visar mig vem hon är. ”Men människor har sett fel när hör ihop, ”säger Jofael.

” Men männen är bekymmer idag. Men Sverige har problem idag när fick besök männen från mörk kultur. ARCH WINGS JOFAEL TILLHÖR NATUREN. ÄRKE VINGAR JOPHAEL. Men grön mörk mark har förvandlar till svart olja. Seg olja svart olja”, säger Jofael.

”MEN SER JOFEL SPRINGER I NATUREN. ser du mig springa i naturen????? Jag ser vita fin stora vingar när springer fort genom naturen. Men kan gömma mig bakom ett träd. Ser flyter med dina fina vita vingar. MEN HAR STORVA VACKRA VINGAR. . Hon pussar på träden kan gå mellan träden. Men här är en resa förstår jorden idag.

”Men gifta sig vill många än idag. Kvinnor som står för gifta sig. Men Birgitta. Jag kommer tillbaka till dig GENOM TILLHÖR MITT ARBETE MED MÄNNISKORNA” säger Jofael.

”Jorden är min hemmet naturen. Men lever så, kan se klippor ,stup sand finns vatten, men klart vatten???? MEN DET ÄR ETT MINNE BLOTT BIRGITTA. Vi måste se till jorden nu. Jag har så lite intressen för människor,” säger Jofael.

Men ser Jofael står bakom ett träd ,naturen visar hon lever så. Men se naturen visar problem, blåser löv då. Hon kan visa sig på olika sätt. JAG KAN HJÄLPA ANDRA ACRH WINGS, ÄRKE VINGAR HAR DEN KUNDSKAPEN.

”Men får inte till det.” Gifta sig vanligt i många länder än idag. Men har den lagen gifta bort män och kvinnor. Gifta sig kan än idag. Men finns män som kan leva och har kul Men Sverige håller inte ihop idag- KÄRLEK ÄR VIKTIG FÖR ALLA MÄNNISOR RÄTT VÄLJER KÄRLEKEN” säger Jofael.

”Vi ska ta hand om jorden idag, ser hon springer i skogen ,naturen lyser om Jofael vingar. Sänd kärlek nu.  SER ROSA RUNT JOFAEL Vi sänder kärlek nu. Kärlek. Rosa energi från henne då. Hon bäddar in mig rosa energi. Jofael ger kärlek till folket och människor behöver Jofael”, säger hon.

SER GRÖN STIG. Sten grön natur stenar. Men ser händerna vita händer, fingrar på Jofael, håller sand mellan sina fingrar. JOFAEL ÄR STOR OCH MÄKTIG ÄRKE VINGE OCH ARCH WINGS 5 METER LÅNG FLYGER HON ÖVER JORDEN.

”BIRGITTA JOBBAR MED MIG ,och lägger upp på din sida hemsidan, har gjort provisoriskt. Vi kommer tillbaka till dig.

Jag har lärt känna dig som Birgitta, men har andra namn när du lever på jorden. Kewan och du har problem idag, sitter mellan två män, SOM SKADAR DIG SÅKLART. . Men han har börjat med jordens mörka kultur. Hej då ,många kul tid att se framåt nu” säger Jofael.

”HEJ DÅ JOFAEL VISAR SINA VINGAR STORA VINGAR, vita vingar, flyger iväg. Hon snurrar på sig. Sätter sig på en klippa. Står på en klippa, Linn har problem när hon har som närmaste dig” säger Jofael.

Men andra barnen, barnbarn som även ska leva och har kul. Nu åker iväg igen. Vi har en jord att jobba med säger Jofael. Ärkeängeln Jofael ÄRKE VINGAR ARCH WINGS JOPHAEL JOFAE

VI SOM ÄLKSKAR ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS, ARKE VINGAR JOFAEL, JOPHAEL. Men alla tänker inte på, Jofael känner när vi ber om lite hjälp. Hon älskar alla djur på jorden.

Jag fick problem med en skogsmus var söt liten mus. Men jobbig att leva bredvid mig. MEN BLIR STRESSAD, MUSEN ÄR NYFIKEN KOLLAR ALLT ,KAN BITA PÅ SAKER OCH TING. MEN HJÄLPER MUSEN UT.Men vill att råttor skogsmöss bor ute. Jag brukar hjälpa musen ut då. Men avskyr att döda råttor möss. Men Jofael säger till mig, kan bo hos dig en stund, är så kallt för söta skogsmusen. Men visa mig hjälper skogsmusen gå ut???

Men hon älskar alla djuren och människor lite intresse för människor, jag kan prata med Jofael vi har jorden problem råder mig. Kan lägga ut på bloggen om det. Hon ser allt då. Men söta skogsmusen tycker hon synd om då. Men är kallt nu för möss att leva då. Hon tar hand om naturen och djuren. Jag frågar aldrig Jofael mer om djuren, genom att fick problem med skogsmus, har ingen katt som hjälper mig. SER VAD KAN BE OM DÅ. JAG ÄLSKAR SJÄLV.

Jofael kan allt om djuren och naturen. Men rädda naturen och djuren. Människor har ,så lite intresse för ser bara problem med oss. Men djuren har mer kärlek tar hand om dem. Men hon kan se kärlek och pratar med henne. Men fråga om råd skogsmus??? Men folk kan be till henne har djur problem, men hon älskar djuren och naturen. SÅ TÄNK PÅ DET DJUR VI ÄLSKAR OCH VÄRNAR OM NATUREN.