ARCH WINGS LUCIFER – ÄRKE VINGAR LUCIFER – ÄRKEÄNGELN LUCIFER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0a2c9797cd8b863ed6a1a6755dc5dc97.jpg

ÄRKEÄNGELN LUCIFER KALLAS FÖR MÖRKETS HERRE, andra ärkeänglar känner till han. HAN ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR.

Han kallas så. Han är stor och mäktig som går över jorden och har stor koll på jorden.

JAG SER EN SVART RING RUNT MITT HUVUD, Men ringen är svart runt mig. Jag känner att ärkeängeln Lucifer är mäktig när han står bakom mig. Syns ärkeängeln Lucifer svarta blanka hår som är så vackert hår. LUCIFER KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Han är lång och stor 5 meter lång.

ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. HAN STÅR OCH TITTAR MOT JORDENS PROBLEM. DEN SER HEMSK UT SÄGER LUCIFER. Men känns som du lyfter upp mig nu. Kan du springa upp för trappan där jag står. Men lyfta dig går dåligt att göra då. Lucifer är lång och stor 5 meter lång.

MEN SER LUCIFER SVARTA VACKRA VINGAR SER HANS RYGG. Men han är utan svärd. Men tog den bilden. HAN SIKTAR IN SIG PÅ JORDENS PROBLEM. Står bakom han. Men har blanka vingar svarta vingar. Birgitta gråter idag, ser tårar i ögonen på dig. ARCH WINGS ÄR SNÄLL OCH KÄRLEKSFULL MOT MIG. ”Du ser en grym värld Birgitta. Svart värld runt dig”, säger Lucifer. HAN ÄR EN ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS.

”Ser jorden ser ut ,svart Birgitta”, säger Lucifer. Han har så långt svart hår, som når till rumpan. Men tog den här bilden. Men färgen stämmer dåligt på Lucifer. Men han är lång och går över jorden. HAN ÄR VACKER MED SVART LÅNGT HÅR. HANS VINGAR ÄR ENORM OCH VACKER.

”Ser du håret mitt, Svart hår. Har tjockt långt hår”, säger Lucifer. Han står och tittar ut över jorden. Han känns så mäktig och stor när han står bakom mig. LUCIFER ÄR FOKUSERAD PÅ JORDEN. Men ser ofta han tittar mot jorden. Han har det som jobb, kollar upp jorden. Nu är jorden mörk och fruktansvärt att titta på.

Svarta kläder utan skor ljusa fötter. Jag måste gå barfota, flyger över havet. LUCIFER FLYGER OCH KOLLAR JORDEN.

Han har jättestora svarta vingar som är blank. FOLK HAR BESKRIVIT DIG FEL ,färger med klitter i vingarna blått i eller flera färger då. JAG SER SVART STORA FINA VINGAR, som är blank som siden. Men har sett det hela tiden, fast folk visar annan färg på dig.

LUCIFER KALLAS FÖR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. Men folk kallar han för ärkeängeln Lucifer. MEN ÄR EN ARCH ,WINGS ÄRKE VINGAR

LUCIFER VISAR KORTEN SOM MIKAEL BERÄTTAR OM.

Hon har problem den kvinnan. Hon kan skriva fint SANNINGEN, VAR PROBLEM FÖR HENNE. ”Hon har ändrat färg på håret nu,” säger Lucifer. Jag gillar hennes färg nu. ”Hon var ljus förut säger han. ”Hon har svårt att bestämma färg,” säger han. Han kan skämta så. Han tar upp texter från korten. Folk läser dem. ”Har du sett sanningen nu, säger Lucifer??? JAG HAR SETT SANNINGEN NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

ALLA VILL LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLAR, MEN FICK LÄRA MIG RÄTTA NAMET SOM DÖK UPP NU. Vi har en annan uppgift ,folk tror allt hon skriver om. Jag brukar länka mig till ärkeänglarna 22 stycken. ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR.

Men när jag kommer till ärkeängeln Jophiel , Jofiel, JOPHIEL KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS, HON ÄR EN ARCH WINGS ,vad gör hon då??? Ser hon springer i skogen hela tiden. Men folk har målat rosa på henne. Hon är kärleksgudinnan, ser hon springer i skogen. SER FEL OM JOPHIEL.

EN DAG KOMMER DU FÖRSTÅ ALLT MED ,SÄGER LUCIFER, Mikael och du har ett mål med människorna. Han pratar strunt för folk, som ser inte sanningen med Mikael svärd.

Jag målar svärd själv. Men visar vad folk tror följer med folk då. Vi är ihop och hjälper dig med Sverige, Kewan. Länder har problem idag. SKA VI BERÄTTA SANNINGEN OM JORDENS PROBLEM. Vi har ett folk som krigar hela tiden.

Jag ser namnet muslimer. GUD ÄR TRÖTT PÅ MUSLIMER , så trött på muslimer. Bråkar bara stökar till för mycket. Men vad gör GUD nu. Han ser dig, han ser svart runt dig ,som han avskyr ,du är ljuset har du hört från folk.

DU ÄR LJUSET. Men kommer på ställen, kan ingenting om. Du är så rädd för det. Sjuka människor ,som har ingen kunskap.

”Kan inte lyfta mig ,men stor och lång är jag. DU KÄNNER GLÄDJE FRÅN MIG. ROSA HAR KÄRLEK I MIG. Måste titta på kärleksfilmer. Måste suga in all kärlek. Ledsen idag. GUD BLEV GALEN NÄR HAN SÅG DIG PÅ SOFFAN. Ser folk runt han fixar inte det. Nu har han börjat med Sverige fick problem på en gång. Kurdistan svarta landet ,som skadar dig”, SÄGER LUCIFER.

MEN LÄNDER HAR PROBLEM IDAG. Muslimer, ger skador länder skadar folk ,svart folk du mött på. Kewan tror du är ledsen på han. Han gör fel. GUD HAR PROBLEM JOBB IDAG. Anders har problem att skydda lägenheten.

Han gör tvärt om Anders, har problem med mycket saker. DU STYR ALLT DU KALLAS FÖR BIG PROTECTION sjuk idag. Från Sverige har du problem med. Problem med pengar. Men måste överleva då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dfefd7311094101edebda8a1d2711e27.jpg

ÄRKEÄNGELN LUCIFER STÄLLER SIG PÅ EN STOR KLIPPA. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. Men folk känner mig, som två därför ser du mörker. Måste ta dig från Jehovas vittnen. Men drömmer om klövar och horn. Du blev rädd den gången. Jag skrek och skrämde dig.

JAG LYSSNAR DÅLIGT, men gick inte nära bokhyllan på ett tag. Men var Jehovas vittnen bibel ska inte öppna ens. Nu förstår jag. Men har funderat och tänkt när bibeln ligger kvar. MEN SKA INTE ÖPPNA DEN ENS.

LUCIFER VARNAR HAN ÄR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. Jag har jobb i Sverige. Men Jehovas vittnen dök upp igen, och sa så mycket tok till dig. MEN LUCIFER ÄR ROSA FULL MED KÄRLEK ,MEN HÅLL DIG PÅ LJUSETS VÄG ,JAG VISAR DIG, men håll dig på ljusets väg, visar jag dig. Men Jehovas vitten gör folk sjuk.

PRATAR BARA STRUNT OM GUD, JESUS OCH MIKAEL HAR PROBLEM ATT SE RÄTT NU. Han har svärd i deras ögon. Han kan inte kriga Birgitta. Folk har kul åt oss, och hittar på lögner om ärkeänglar ,Jesus GUD”, säger Lucifer.

HAN ÄR MÄKTIG GUD. Men fortsätter kriga ändå ,om jorden, han visar IS ,som är mörk grupp. GUD ASKYR IS SOM FÖRSTÖR ALLT IDAG. Jordens problemfolk får springa ifrån männen. Kvinnor är hemsk mot, men GUD avskyr IS skadar kvinnor och barn. Våldtar kvinnor ,som GUD har problem att se skadan från männen.

VAD STÅR ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR FÖR? Han visar rosa runt sig. Folk förstår inte kärlek när jag ser problem med jorden.

Jag är stark säger Lucifer. JAG LEVER BLAND MÖRKRET, men städar av mig det.

Jag städar av mörker från er. LUCIFER VISAR LJUS VÄG ska vi hålla oss till.

KAN DU SE MÖRK RAND SOM BLEV LJUS. Länder. Du är utsatt Birgitta ,som ingen vill byta med dig. Du skulle ta ut en skilsmässa från Anders. Skilja dig. Kewan dök upp då.

Men den värsta skilsmässa du har varit med om. Du behöver vila Birgitta efter destruktivt förhållande. Men har ett samhälle ,fick lämna allt du älskar. NÄR GUD SER DET. SER DU LÄGENHETEN ,NÄR DU SITTER MED HAN. Han gick runt, och såg du levde bra. Byter bostad till ljus bostad. ”Det var den lyckligaste dag i mitt liv när jag klev över tröskeln. Men var så glad att jag kom fram tillslut. Men tog sista pengarna när vi flyttade till perfekt lägenhet. MEN VAR LYCKLIG NÄR JAG FLYTTADE DIT.”

”DU VAR LYCKLIG,” SÄGER LUCIFER Lucifer har ljust ansikte och mörka ögon. Han har mun.

Men vi pratar inte med öppna munnen. Han är sjuk efter det här. SVERIGES PROBLEM.

Han måste vakta dig. SITTER IHOP MED PROTECTION. Vi har aldrig sett dig så sjuk när folk gör fel. Nu måste du städa energi från landets problem. Du ville vara glad Birgitta. Ser glädjen när jag är i min fina lägenhet. JAG VAR SÅ GLAD DÅ.

Du fick så mycket grå energi från Kewan, som såg var BIG LOVE. Han gör så när han inte orkar stanna på Facebook. Han har inga pengar Kewan. Alla ser att du lider idag. Men du tänker livet går vidare.

Kewan jobbar. Du har problemekonomi idag. Du ser ljus framtid för mig. Jag minns att ärkeängeln Mikael såg det. MIKAEL ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR

Har problem att visa kärlek dina barn. Men älskar dig. Har gjort så mycket fel för dig. Men älskar mig. Du är jättefin för dem ,som kan allt när har problem. Du är står som hittar dig. Ger svar på en gång till folk. FOLK BÖRJAR SE DIG.

DU TAR INTE KUNSKAP FRÅN DEM ,DU HAR LÄRT DIG EN FIN VÄG GENOM LANDET. Men folk har sett dig din kunskap. Men kliar sig i huvet idag. Men lyser upp bland dem när jobbar med mörka människor. Många var sjuk ,men du ser inre hos dem. Sprider glädje hos dem. Tänker inte som dem.

DU HAR ETT MÅL I LIVET NU. Du har kommit på att visa oss nu. Har en tanke med oss när ska visa oss. Du vill ändra om världen runt människor, som ser även har mer problem. Men hjärtat är öppen för dem som har skador inom sig.

ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR HOPE STÅR FÖR STOR KÄRLEK HÖGSTA I SAMHÄLLET. Men hon ger så underbar kärlek och lugn ,som lär känna henne. Högsta kärlek ger hon som är underbart att känna då.

Du kan smeka människor över huvet ,men ser inre värden. TYCKER SYND OM DEM. Sitter i mörker många du mött på. Men är ljuset i samhället. Men du har problem att visa det. Mig har du lärt känna efter lång tid ,jag ville möta dig efter ärkeängeln Mikael.

Men var rädd för mig. NU SITTER JAG HOS DIG MEN VISAR KÄRLEK OCH GLÄDJE. Mikael har problem att gilla kyrkan ,som hittar på så mycket tok. Han svärd och skyddar folk. Han flyger för det mesta ,men skydda folk får folk göra då.

Mig är alla rädd säger ärkeängeln Lucifer.  Men du har rensat mitt mörker. Jag visar mörker när jag börjar med mig.

Den här världen kommer du slippa nu. Du har aldrig sett Kewan. Kewan måste ge pengar till mig. Jag är så van att leva själv fixa saker. Men måste dela på saker du älskar att jobba. BIG HEAVEN ÄR LJUSET.

Vi har en jord att jobba med. JAG SER ATT GUD HAR LJUSBRUN HUD SOM INDIANERNA HAR. Men du har ljus hud hos han. Jag ser, att jag har ljus hud och svart hår. Han har sån hud. Men ni lever i team. Han står först av alla. Han du sitter med ,har ljus hud hemma och svart hår. Ni är många som jobbar där.

MEN DET ÄR DU OCH GUD SOM GÅR IGENOM JORDEN. Sur idag. JA, ni har gått igenom Sverige. Kurdistan enkelt Kewan tog över från Anders. Han visar något annat Kewan. Jordens mörker. Kvinnor lider idag.

Han måste ändra om visa kärlek. Ser svart runt Kewan. Han gör så när han blir sjuk. Han måste ta sig tillbaka till dig. Han har en känsla, att du är sur på han. Han är känslosam. Du är problem att gå tillbaka till. LEDSEN PÅ HAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpg

Jag jobbar och städar med Lucifer. Måste vara ärlig med människor. FÖDS FRÅN LIGHT, BARNEN FÖDS FRÅN SAMMA STÄLLE ÄVEN BARNBARNEN. Men barnen visar upp Sveriges problem.

JAG SER GÅR EFTER SVERIGE. Måste ändra om det.

”Ser du mig”, säger ärkeängeln Lucifer. ”Jag ser rosa runt han.” JAG SER KÄRLEK.

Men kyrkor gör så mycket fel idag skrämmer barn för hemska saker. Jag visar vem jag är, MEN LÄR KÄNNA MIG GENOM BIRGITTA. Ser du stått bakom mig, när var på väg till affären. Sopar. Det var fel ,men skojar den gången.

Du har fått för dig att jag tar bara mörker. Jorden får folk städa själv. JAG TAR MÄNNISKOR NÄR HÅLLER PÅ BLI SJUK. Kan visa mig ,som hemska masken ,och folk måste göra något åt det. ”Jag hittar den hemska i badrummet den gången. Linn som sa till mig om det.”

Men kollar upp det. MEN MÅSTE FLYTTA FRÅN STÄLLET. HON BLIR SJUK DÄR, genom att det finns energier som är mer mörk än andra energier.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är aaf04da93d601894b9c39c77e46d8087.jpg

JAG SER LINN FICK ENORMA PROBLEM HITTAR HENNE UTE PÅ GATAN. ”Men sett dig ,som förvandlas till hemska ansiktet.” Hon flyttar före dig. Du flyttar efter henne till en lägenhet ,som var ljus utan mörka energier. 

MEN LÄGENHETEN VAR LJUS ENERGI SOM KEWAN STÖKAR TILL. Anders kunde nästa inte skydda dig ,när han drog igång. Du springer skulle till England. Anders blev sjuk på Kewan.

”Du lever inte så mörkt. Ser ljus runt han.” Han visar vit väg för folk. HAN SKYDDAR FOLK. Jorden är fullt med folk idag. 

Nu flyger jag i väg. Ser han svarta vingar svarta kläder hår. SAKNAR HAN PÅ EN GÅNG ,HAN ÄR SÅ SNÄLL MOT MIG ,KÄNNER BARA KÄRLEK OCH GLÄDJE FRÅN HAN.