ÄRKEÄNGELN RAGUEL – THE ARCHAE ANGEL RAGUEL

ÄRKEÄNGELN RAGUEL

ÄRKEÄNGELN RAGUEL ÄR EN AV ALLA ÄRKEÄNGLAR LÄRT KÄNNA. Ärkeängeln Raguel kom efter ärkeängeln Ariel ärkeängeln.

Men han flög över en stund innan han skulle prata med mig. Men är så härligt att se ärkeängelns vita stora vingar flög förbi mig. Men gjorde en fin uppvisning för mig. MEN blir så glad och lugn när jag ser ärkeänglarna. ÄRKEÄNGELN RAGULE KOMMER FRÅN HÖGRE ÄRKEÄNGLAR.

Men alla ärkeänglar går inte hitta rätt när folk målar dem. Men kan måla efter sin inre värld. Men går igenom så mycket med ärkeänglarna. Jag fick måla kläder och skor ,som GUD hade kul åt. Har ärkeänglar fått skor Birgitta? Jag kände mig så dum när han sa det. Har ärkeänglar skor som flyger då. Men kan inte flyga med skor, kläderna ärkeänglarna. MÅLAR MIN INRE VÄRLD. Men har ändrat om bilder och gått igenom med dem. Men ser får gå tillbaka måla ärkeänglarna igen och igen. MEN MÅSTE RENSA MED DEM.

Men jag målar dem utvecklar mig. Men alla får göra det. Men ärkeänglar, som ligger på hög höjd får jobba länge att nå dit. Om folk ens når dit ,genom att har så hög energi. MEN ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAR HÖG ENERGI OCH LEVER HÖGRE UPP ÄN ANDRA ÄRKÄNGLAR. Men jag har äran att träffa ärkeängeln Raguel.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL har turkosblå kläder. Men har ljust hår. Han har halvlångt hår. Flög över klippor där han bor.

Raguel flyger och flyger över klippor berg, han har översikt över allt. JAG SER HAN STÅR PÅ KLIPPOR OCH TITTAR ÖVERALLT.

Men ser han vita stora vingar, som räcker ner till marken. Han har översikt över jorden som är mörk idag. Vi ser från Raguel jordens mörker. HAN KLIVER IGENOM EN ENERGI SOM ÄR LJUS. Han lever på en annan plats. Vi ser jorden är rund. Raguel har översikt över jordens problem. Nu är jorden värre än någonsin har varit.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0b786c4602cb2c4a3712e417cfda993a.jpg

ÄRKEÄNGELN RAGUEL visar när han ger energi till människor. Han går nära hus. Ser en blå strimma från honom, som är ljusblå. Som ger energi till människor.

FOLK KAN INTE PRATA MED ÄRKEÄNGELN RAGUEL. Han har hög energi. Jag kan prata med han, genom att han hjälper till. Men måste utvecklas en längre tid. Jag har fått arbetat länge med mig själv att nå dit han lever då.

Men kliva igenom energi efter energi. Men folk ber till en energi, som jobbar med ärkeänglarna på djupet. Raguel lever hög energi, och jobbar sig dit, då få får folk jobba många år. Men en del kommer aldrig dit. FOLK FÅR JOBBA MED ENERGI, GENOM ATT ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAR HÖG ENERGI.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2436273-bigthumbnail.jpg

KAPITEL 2

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är buch0014.gif

ÄRKEÄNGELN RAGUEL kom in i andra kapitel i boken. Raguel dök upp när folk skulle göra sitt val.

Men även jag fick gå igenom val när Raguel dök upp i andra kapitlet. ÄRKEÄNGELN RAGUEL, ”Birgitta har problem att samarbeta med människor, som visar en knepig sida. Jonas har svårt att samarbeta med människor.

Men du valde in honom, som har svårt med det. DET HAR SKADAT DIG. Nu har du skadat dig ännu mer.” Men det verkar som bara ärkeängeln Raguel ser sanningen. Men andra är blind.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är arkeangeln-raguel-birgitta-andlig-inspiration33.png

JAG VET ATT ÄRKEÄNGELN RAGUEL SÄGER SANNINGEN. Men folk har sett det. Men folk förstår inte varför Birgitta har hamnar så galet idag.

Men svaret Jonas. HAN HAR STÖKAT TILL MITT LIV, så jag fattar inte vem han var ens, fast jag hjälpt han i många år.

Men gör så hemska saker, som ingen kan förstå vart det kommer ifrån. Jag har flyttat förut utan problem eller orda ett bra liv.

MEN GUD SITTER OCH PRATAR MED JONAS. Satt i flera timmar, genom att skydda mig. Jag blev sjuk av Kewan. Han skulle vakta mitt hem. Men alla vet hur det gick då. JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ ALLT. Men även andra ärkeänglar varnar mig för problem. ÄRKEÄNGELARNA HOPE OCH ANAEL, vill inte skada mig. Det GUD gjort mot mig. Men han såg Jonas sen fick jag problem med allt.

Men är sant, jag säger sanningen. Jag vet vad som hänt ,sen Jonas skulle hjälpa till. Han har svårt för sånt GUD måste ta hjälp av han. Men ser allt idag. Men fick enorma problem när Kewan dök upp. Han sitter och bara kollar på Facebook. Men bläddrar igenom Facebook. Men ser mig, fast vi är inte ens klar att mötas. Han har inte pengar ens. Men fick ett rep efter mig när Kewan dök upp. Jag lever livsfarligt och då skyddar dem mig. ÄRKEÄNGLARN OCH GREAT MASTER GUD.

MEN EN MORGON SITTER PROTECTION SOM KOMMER FÅN BIG HEAVEN. Han såg att Kewan hade börjat med mig. Men fick sitta och skydda mig, genom att Kewan bor inte i Sverige ens. Men lever farligt när han öppnar Kewan och mig. Kewan har energi att ta mig. Men var på väg till han hela tiden. Nu får jag leva med dem när Kewan stökat till för mig. Men måste vänta på han hela tiden.

Jag förlorar allt för GUD ska lära Jonas samarbeta. Men gick i backen med allt. Men vill slippa mer samarbete med folk har svårt för det. JAG MÅSTE HA BRA FOLK NÄR GUD HAR SVERGIE KURDISTAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus.gif

GUD skulle visa hur Jonas lever ,och är som person. Men såg inte det än när jag hamnade hos Jonas. Men fattar att boken gick i backen när jag såg han. Men han har svårt med så mycket saker. Jag skulle valt en annan som hjälpt mig med boken. MEN KÄNDE IBLAND ATT DET VAR FEL MED BOKEN. Men säga något. Men kände att det fungerar dåligt. Men hitta annan som hjälper mig. Joans är arg kan hitta på saker och ting. Eller så pratar han runt och hittar på lögner ,som stämmer dåligt med verkligenheten.

Jag har lärt känna Jonas när man upptäcker lögner han hittar på. Eller så glömmer han, så jag blir galen på han. HAN STÖKAR TILL FÖR MIG. FÅTT DÅLIG EKONOMI EFTER HAN. Men har hittat på ett knep, genom att jag litar inte på han. Han glömmer och hittar på. Jag blir rädd och orolig när han gör så, genom att jag kontrollerar allt. Kollar alla har bra minne. Men jobbigt att vara så.

När jag hamnar en stund hos Jonas har svårt att samarbeta ,även få hjälp med saker han kan inte klara av. MEN VI GAV HJÄLP TILL HAN, genom att han hamnar utan för samhället. Han får ingen hjälp att leva ett liv, som passar han. Har svårt i det här livet ,som ärkeängeln Raguel sa till mig. Han ska leva som han gör idag.

Han kan inte göra, som andra människor kan jobba. Han har sociala problem. Men såg inte det. Jonas skulle sagt till mig, jag är ingen författare. Du får leta en annan person ,som skriver boken med dig. Jag har varit tacksam om han sa det. Men blev utan bok, som jag vill skriva från ärkeänglarna. Men ser inte allt Jonas klarar av skriva boken med mig. Men Jonas skulle vara ärlig, han kan inte det. Men även ekonomin, därför skulle GUD visa mig. SUR PÅ ALLT IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-4.jpg

GUD VAR INTE GLAD NÄR HAN SÅG ALLT RUNT MIG. Men möta han var inte kul, när han såg pengar runt mig. Jag måste ha pengar när Kewan dök upp. Men sen fick jag problem med allt.

Lokalen var borta, som var min inkomst. MEN DRÖMDE OM LOKALEN. Såg den långt innan jag hittar min plats. Men sänkte priset på lokalen. Jag fick ett bra pris. Han som hyr ut frågade om det gick bra att ta lokalen? Han sa att de hade sänkt hyran.

JAG SA JA. Men fick exakt som hade ritat upp. Jag började utveckla mig mer och mer ,genom att gå en annan väg än andra då. Jag lär mig nya bra saker. Men fick direkt redskap till mig ,som jag fick användning av.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN GUD SKA BÖRJA MED SVERIGE, men så har folk saboterat för han. Men han blev irriterad och sur på allt. GUD KAN SVERGIE HUR MÄNNISKOR ÄR.

GUD PLANERA LÄNGE TA SVERIGE genom att han såg framtiden med landet.

Men GUD satt med mig på soffan, men kände in hur jag mår. Men såg problem med mig, men han såg folk som var dålig att hjälpa till. GUD måste börja med Sverige. GUD OCH PROTECTION VAKTAR MIG NU.

Han gick igenom länge ned mig, men kan läsa om det på andra inlägg ,som vill se mer från hans jobb. KAN LÄSA DÄR.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL KAN DU SE MIG NU? JA kan se dig.

Du står på en klippa. Hur ser det ut mer säger ärkeängeln Raguel?

Står högt upp på en vit klippa.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL FLYGER med sina vita vingar. Han viker ut vingarna, men flyger över där. Men har vita stenar där han flyger. Raguel flyger och ställer sig på en hög klippa, som är vit. Han flyger väldigt högt där han bor.

Raguel har blå ögon. Han lever högt upp. Det verkar vara stort där ärkeängeln Raguel lever. Raguel lever bland klippor och stenar. Han lever högt upp, genom att allt är så ljust där han lever. ÄRKEÄNGELN RAGUEL LEVER BLAND KLIPPOR OCH TAR SIN FLYGTUR.

MEN SER EN LJUSTUNNEL ÄRKEÄNGELN RAGUEL ÅKER GENOM han stannar upp. Ser ljustunnel. Han flyger och lyssnar till folk. Han åker nära folk. Men är mörkt hos dem. Tänder en lampa. Han står utanför huset. Ser ljus energi. Ser vatten där folk bor. Han går där men flyger iväg. Han ger energi till dem. Ärkeängeln Raguel sitter på en klippa. Raguel tittar när han sitter där.

ÄRKEÄNGELN RAGUEL

Lever du själv där??? Ärkeängeln Raguel visar att han lever ensam. RAGUEL LEVER ENSAM.

MEN KOMMER NÄRA MÄNNISKOR, genom att tiden är sån idag. Folk lever i en mörk värld.

2000-talet då händer ingenting. Men kommer närmare folk. Folk känner av oss när vi är nära dem. Men tiden är mörk idag. MEN ENERGIN BLIR STOR, GENOM ATT FOLK BER TILL ÄRKEÄNGELN RAGUEL. ”Jag kan flyga dit”, och ställer sig på en klippa. Men flyger på högre höjd, men bildas så mycket energin från Raguel.

Jorden är svart idag. Krig och bråk idag. Men ser huset igen folk som mår inte bra. Men lyfter upp ett litet barn. Litet barn i sparkdräkt. Mamman sitter med ett litet barn. Hon lägger barnet över sin axel. Men mamman går ut och sätter sig. Hon röker. Men går in igen. FOLK HAR UPPTÄCKT BÄTTRE SAKER IDAG. ÄRKEÄNGLAR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är buch0014.gif

Hon försöker skriva en bok från ärkeänglar. Men försöker skriva ner sin text. Men är mammans känsla ,som hon skriver ner. ÄRKEÄNGELN RAGUEL GER BARA ENERGIN TILL MAMMAN, men hon tar upp sin inre värld. Han påverkar henne att skriva ner en bok.

Men boken kommer från henne själv, fast hon tror att ärkeängeln Raguel skriver från honom. MEN ÄRKEÄNGELN RAGUEL ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ HENNE. Hon skriver ner en bok. Men kommer från mammans inre värld och känslor, det hon känner kommer ut i bokform. Men även folk skriver på internet ,och får upp så mycket från sig själv. Det är känslor som skriver från sig själv.

Men andra sidan ser ut så, som har med ärkeänglar att göra. Ärkeängeln Raguel flyger från klippa till klippa. Ärkeänglar har en annan energi. ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAR EN ANNAN ENERGI.

Jag ser en väg ärkeängeln Raguel visar för mig. Raguel visar han vilar, tills han ser något. ÄRKEÄNGELN RAGUEL STÅR PÅ EN KLIPPA OCH TITTAR UT. Han lever så. Ser himlen han viker ut sina stora vita vingar. Han flyger en runda. Men flyger tillbaka och viker ihop sina vita vingar. Ser ryggen på Raguel. Han har vit ljus hud. Men går utan skor såklart.

 Vad har ärkeängeln Raguel för arbete?

ÄRKEÄNGELN RAGUEL. Men han ger energi till folk. Men folk har upptäckt ärkeänglar. Människor går till energin. Kan ta energi från ärkeänglar.

Ärkeängeln Rafael sa, att folk har gett ärkeänglar namn.

Vi föds med en skyddsängel med små vingar. Men ärkeänglar har stora vingar. Men för att kunna ha uppsikt över människor. Men har stora vingar. MEN LÅNG ÄR ÄRKEÄNGLAR 5 METER LÅNG. STORA VITA VACKRA VINGAR. HAR OLIKA FÄRG PÅ HÅRET. DET FINNS 1 ÄRKEÄNGEL, SOM HAR SVARTA VINGAR