ÄRKEÄNGELN URIEL -ARCHANGEL URIEL – ÄRKE VINGAR – ARCH WINGS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 202568.jpg

ÄRKEÄNGELN URIEL ÄR BLAND FOLKET, HAN FINNS BLAND MÄNNISKOR IDAG. MEN ÄR MÄKTIG OCH STOR ARCH WINGS KALLAS HAN. ÄRKE VINGAR. 5 meter lång. Men han lever på andra sidan.

Många känner till ärkeängeln Uriel. Jag ser ljus från ärkeängeln Uriel. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS MÄKTIG OCH STOR ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG. Han kliver ner från högre höjd, lever högt upp bland ärkeänglarna. Han sitter långt ner när han ska vila.

URIEL GÅR EN TRAPP NER. Sen går han upp igen, högre höjd ser solen skiner. Han lever bland människor, han kan inte kliva in till människor. Han kan titta till dem. Ärkeängel Uriel har ljus energi runt sig. ARCH WINGS HAR LJUS ENERGI. MEN HAR HÖG ENERGI.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ny-c3a4rkec3a4ngel-uriel-birgitta-andlig-inspiration.png

BIRGITTTA SÄGER URIEL, ”vi har problem idag. Ser du hur jorden ser ut idag. Vad ska vi göra tycker du?”

URIEL SÄGER, ”vet att du älskar att prata med mig. Vi har en jord att jobba med, och GUD har fått problemfolk runt sig.”

”Du har problem med allt, har dig på jorden.” Jag ser ljus runt Uriel. Han säger, ”ljuset är en strimma av ljus från mig, jag lever ljus energi, vita kläder stora vita vingar, visar han mig. BLIR SÅ NÄR STÖKAR TILL MED MIG SOM SKADA MIG.

Ärkeängeln Uriel har ljust långt hår. Hans vingar är stor, SOM ALLA ARCH WINGS HAR. Hans mjuka vackra vingar kommer så nära mig. Ser hans nakna fot. ÄRKEÄNGELN URIEL VISAR SIG RÄTT FÖR MIG, hur han ser ut på riktigt utan skor barfota. Uriels klädsel är vit tunn, har tunna kläder på mig.

”Birgitta har fått så mycket energi från mig”, säger Uriel. Ser en fin trapp, som går ner mot hans ställe där han lever. JAG SÅG NÄR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR DÖK UPP DEN GÅNGEN.

Men ändra om Uriels färger var svårt. Men hinna med det. MEN TAR LÅNG TID ATT MÅLA ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Men blir fel ,men får göra om när jag målar arch wings.

Ariel från början blev så ful bild målar genom Photoshop, men sen blev det bättre bild. Ariel såg inte ens ut, som bilden jag målar. Mer ser Ariels kläder som stämmer dåligt. JAG MÅSTE MEDITERA RENSA MED ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Men tar tid att göra om bilderna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 902a30eb6c01d70afa566d1a195909fa-1.jpg

JAG ANVÄNDER PHOTOSHOP NÄR JAG MÅLAR BILDERNA. Men rensar med Arch wings när jag målar ,men tar tid att måla bilden. Men fick göra om en del bilder måla igen och igen rensa med arch wings.

Men sprang mellan lokalen och hemma när satte igång. Men vingar och allt som ska målas ner. Men målar bilden sätta in där hör hemma då. MEN ÄR INTE FÖDD KONSTNÄR ,MEN MÅLAR GENOM GUIDERNA JOHLIE DONOVAN.

Men vingar tar tid att måla varje vinge ska stämma då. MEN ALLT TOG TID.

Men ansiktet ska stämma för mig när jag målar då. MEN MÅLAR OM FLERA GÅNGER. MEN RENSAR MED ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR.

Men fick måla igen, då var det skor jag skulle måla till kläderna, ytter kläder. Men har inte skor ens går barfota. Men jag är dålig på det. Men hår stämmer bra på många av arch wings. SÄTTA VÄRDE PÅ SIG SJÄLV SÅKLART. MEN ÄR DÅLIG PÅ DET, MEN LÄRT MIG ATT SE MITT VÄRDE I SAMHÄLLET.

Men Uriel känner jag målar bäst. Men börja om igen. Men börjar måla fel färg på hans kläder. Men testar måla som han såg ut, men kommer ingen vart då. MEN TAR TID MED MEDITAIONER OCH MÅLA SOM HAN SÅG UT. Kläder och vingar och vita håret och vita vingar. Han har långt hår ,men stämmer bra ,men ljusblå när han har vita kläder. Vingarna stämmer bra.

Men skulle ha en kurs med Uriel. Men börjar måla som han såg ut. Men blev inte nöjd ens. MEN MÅLAR RÄTT FÄRG PÅ HAN.

ÄRKEÄNGELN URIEL SÄGER, FOLK BER TILL MIN ENERGI NÄR TAR KONTAKT MED MIG. URIEL ÄR EN ARCH WINGS ÄRKE ,VINGAR. Uriel har stor energi när ber till han. Alla ärkeänglar har stor energi när folk tar kontakt med dem.

Ärkeängeln Uriel 5 meter lång när han går barfota över jorden, och stora vita vingar när han tar sig fram över jorden. MEN ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Han har ljusa armar och ljust ansikte blå ögon. VACKER ÄR HAN SNÄLL OCH HJÄLPER MIG. MEN LEVER PÅ ANDRA SIDAN.

”Jag är en bland människor”, säger Uriel. ”Men kan inte komma till varje människa, UTAN FOLK FÅR TA ENERGI FRÅN ÄRKEÄNGELN URIEL. Jag kan inte gå till alla människor.”

URIEL ÄR EN ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG.

DIG OCH MIG GÅR TILLSAMMANS GENOM GUDS ARBETE. Du har mig nära kan prata med mig.”

Jag vet att du kan bara dyka upp när jag var på väg till Helene, men tappar bort vägen den gången. MEN DISKUTERAR OM HENNE. MEN VISAR HUR HAN SKA HJÄLPA HENNE.

Måste prata om hennes arbete ,men han pratar och pratar med mig. Men kommer försent till henne. URIEL PRATAR OM ALLT OCH TIDEN FÖRSVANN FÖR MIG. Han måste berätta för mig. Men gick och prata länge med han.

MEN HÄRLIG TID ATT SE TILLBAKA PÅ. JAG ÄLSKAR ÄRKE VINGAR BLIR LUGN NÄR JAG SKRIVER OM ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Men har den energin att lugna mig känner glädje runt mig, när jag sitter och reder upp Arch wings ,Ärke vingar, som blev fel när folk hittar på eget.

Ärkeänglar som kommer från skyddsänglar. Men fick gå den vägen, att reda upp ärkeänglar ,genom att det är så mycket lögner om dem. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men kan inte rätta varje sida om ärkeänglar. Men berättar vart ärkeänglar kommer ifrån. Men är lång och stor, som ingen tänker på när länkar sig till ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. MEN 5 METER LÅNG.

MEN VILL ATT FOLK LÄR SIG OM ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. Men är så många lögner idag. Men följer dem och berättar sanningen om dem. Men folk har fått för sig mycket galet om dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 470_aartsengel_ariel.jpg

MEN MINNS NÄR JAG VAR PÅ VÄG TILL HELENE. Ser hans vita vingar dyker upp ,och hans ljusa ansikte och hans ljusa långa hår. Han har fint långt hår och ljus vit klädsel. Uriel pratar och pratar om allt, men tiden försvann med han.

URIEL SMÄLTER IN I MIG. MEN KÄNNER HELA HAN I MIG. Men kommer fram till henne. Men han måste ha tiden med mig, han prata om allt och han hjälper mig i mitt arbete. Han har gjort så många gånger när jag ska hjälpa folk.

Men räknar inte upp alla ställen jag hjälpt genom Uriel. Men Uriel hjälper folk genom mig när de har stora bekymmer. Uriel måste gå in mer hjälper dem rätt, visa rätt och då har han dykt upp med mig. ARCH WINGS ÄRKE VINGAR URIEL SER VART JAG ÄR PÅ VÄG.

HAN HITTAR SÅ MYCKET PROGLEM. Men folk kan sitta i problem ,men kommer inte vidare ens. Men han hittar problem och rensar upp hos folk då. HAN HITTAR PROBLEM. Men hittar problem med lägenheter och hus men ser grunden från huset. Men sätter igång folk ,rensa upp till det bättre då. Men även hjälper dem att se problem sitter i.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d7be1c6feda979adcd1fedf2753acfa3.gif

MEN ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS URIEL SER ÖVER HELA JORDEN, han visar en svart jord problem över hela jorden. ”Jorden är mörk för ljusa människor idag. Men måste leva när föds till jorden, då är jorden svart idag från vapen som har blivit värre idag. Människor har problem att leva idag, och då ska GUD börja med jorden.

Jag ser från ärkeängeln Uriel svart jord. ”Men ändra om människor är svårt idag, titta hur jorden ser ut, så förstår du vilket jobb han har,” säger Uriel. JAG HAR TILL UPPGIFT ATT BERÄTTA SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLARNA. JAG HAR UPPGIT ATT VISA DEM.

ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR.

Men målar ärkeänglar är svårt nu, genom att flesta målar med färgade vingar, som finns 1 ärkeängel, som har svarta stora fina vingar ÄRKEÄNGELN LUCIFER, men andra ärkeänglar har vita vingar. MEN STOR OCH MÄKTIG ÄR LUCIFER 5 METER LÅNG, HAN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR.

Jag har målat ,som folk målar färgade vingar. MEN TOG ÄRKEÄNGELN URIEL. Målar fina ärkeänglar ,änglar, då tar den som är vacker. Jag kan inte måla som dem såklart. Men försöker leta bland änglar, ärkeänglar bilder. Men oftast så har folk målat fel färg på dem. Men har själv målat fel färg på dem när jag rensar. JAG VILL VISA HUR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR SER UT. Men ser vart de lever vart Uriel lever ,men vill visa så rättvist jag kan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c010f8fe0435e130e3d92bfc34fb6e00.jpg

URIEL HAR VITA KLÄDER och ljust vitt hår. Han har långt hår. Mäktiga stor vingar att flyga med ,men vit är hans vingar och stor att flyga med. 5 meter lång.

VAD HAR ÄRKEÄNGELN URIEL FÖR SPECEILLT ARBETEHAN HAN ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR, folk känner till ärkeängeln Uriel. Han går över jorden ser ljus energi. Ser hans bara fötter och vita kläder. Jorden har ökat problem idag. Jorden har blivit värre att vistas på. Ärkeängeln Uriel går ner till människorna, han ger energi till dem. Han går tillbaka där han lever då. ”Människor har börjat titta mot mitt håll”, säger ärkeängeln Uriel.

Men måste kliva över mycket energi när når ärkeängeln Uriel. HAN ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR MÄKTIG OCH STOR. Folk måste jobba mycket med sig själv. Ser vit ljus energi från han. Folk har börjat upptäckt ärkeänglar ,och ber till dem, istället för andra saker då.

”Vi ser över jorden, genom att vi har kontakt med GUD. Vi kan inte ge energi till jorden. DET KAN GUD GÖRA NÄR HAN TAR BIG PROTECTION OCH PROTECTION”, SÄGER ÄRKEÄNGELN URIEL. Birgitta finns på jorden, han har kontakt med henne.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 36bf5187def5a26116cd24d58f917302.jpg

IDAG HAR VI SVERIGE, så Birgitta börjar långt innan att utveckla konsten kanalisering lära sig om allt, som finns idag.

HON GÅR MED ÖPPEN KANAL IDAG. Ärkeänglar hon lever med när Sverige börjar få problem med allt. Birgitta måste börja med landet.

Hon visar hur landet ser ut. SVERGIE SER INTE VACKERT UT NÄR HAN BÖRJADE MED LANDET. Men har farliga människor, som jobbar inom regeringen kan inte se faran, som landet fick från invandring, genom att landet är inte som dem.

MEN ÄRKEÄNGELN URIEL VISAR NÄR JAG SATT OCH VARNAR FÖR INVANDRINGEN OCH GREAT MASTER. Sverige har kaus idag när regeringen tar in mörk kultur. Måste ändra om folk då. Birgitta har gått med landet.

”Kewan från Kurdistan han har problem killen” säger Uriel. ”Birgitta är utsatt för problem idag. ”BIG PROTECTION ÄR ETT REDSKAP TILL JORDEN. OCH PROTECTION ÄR SAMMANLÄNKAD MED BIG PROTECTION.” Jorden har mörkt folk som skadar folk idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ca27180b32e7395c60a33488769ccf70.jpg

Kewan har visat jordens värsta problem. KEWAN ÄR PROTECTION BIRGITTA, MÅSTE MÖTA HAN ,HON ÄR BIG PROTECTION, Facebook skadar folk idag, därför visar Kewan problem. PROTECTION visar problem, då börjar Kewan så.

KEWAN FÅR PROBLEM JOBB. Birgitta har problem ekonomi från Anders. Kewan måste lämna allt jobbar idag, tar in pengar. Sverige har problem att hjälpa till när Birgitta måste få mycket hjälp.

Det är Sverige problem. Hon har haft lokal förut, men måste ändra om där. Har bara de jobbet. Hon måste ta tag i lokal igen. Pengar problem starta igen. Kewan fick lida av Sverige är dålig att hjälpa till.

Han måste jobba ta in pengar. Han hade 0 kronor när han kom till England. Birgitta har svårt att överleva genom för dålig hjälp. GUD ÄR ARG PÅ FOLK RUNT HENNE NÄR HAN BÖRJAR BÖRJAR MED LÄNDER.

ÄRKEÄNGELN URIEL SÄGER, ”DU SITTER I ETT KAUS LAND.” Han säger ärkeänglar är till för jordens arbete. Ärkeängeln Uriel, visar energi från han, som kan vända människor till bättre liv. Men måste förstå, vad ärkeänglar visar folk. Kan visar bättre värld, men måste ändra om den världen. Det är människor, som måste förstå det. Folk rensar hos oss, vi har energi att ge till människor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration-c3a4rkec3a4ngel-uriel33.png

JAG MINNS DEN HÄNDELSEN VÄL. Jag ser gamla bilder när jag var på väg till en kvinna, och hjälper henne. Hon hade problem att ordna saker och ting.

ÄRKEÄNGELN URIEL DYKER UPP BREDVID MIG. Han pratar och pratar om hennes arbete. Men ser Uriel kryper nästan in i min kropp. Hans ljusa vackra hår. Uriels mjuka långa vingar såg bara dem. MEN URIEL ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG.

Hans vita klädsel. Han pratar och pratar med mig om Helen och kommer försent till henne. Jag tappar bort vägen när han var nära mig. Jag vet vart hon bor och arbetar. Han visa händelser för mig. Har många händelser med Uriel. MEN HAR SÅ MYCKET HÄNDELSER MED URIEL ,MEN HAR SKRIVT PÅ BLOGGEN OM DET. Men älskar att berätta om Uriels arbete han är så härlig och snäll URIEL ÄR EN ARCH WING FÅR REDA PÅ NU.

Jag brukar ha kontakt med han. Han skulle hjälpa henne. Jag sitter i Sverige, som måste börja med. DU HAR GÅTT I ÄRKEÄNGLAR ENERGIER, SOM HAR HÖG ENERGI ATT JOBBA MED.

VI HAR SVERGIE IDAG, måste lära dig om saker och ting. Folk är sjuk i Sverige. Måste lära sig Sverige problem land. Har fått lärt dig mycket idag. Healing och andlig utveckling, du börjar gå genom landet. Lär människor när Birgitta föddes i Sverige. Hon har ett jobb för Sverige.

ÄRKEÄNGELN URIEL SER ÖVER JORDEN MEN ÄR EN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR stor och mäktig. Han är 5 meter lång. Men älskar att prata med Uriel. Jag känner ett inre lugn när jag pratar med han. Jag blir lung på en gång när pratar med mig.

Men älskar människor såklart. Men glädjen kommer tillbaka när jag pratar med ARCH WINGS ÄRKE VINGAR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1fd9f5eca6bcfdc572da38b3de531e6f.jpg