ÄRKEÄNGELN ZADKIEL – ARCHANGELS ZADKIEL ÄRKE VINGAR – ARCH WINGS

ÄRKEÄNGELN ZADIKIEL,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

ÄRKEÄNGELN ZADKIEL GÅR UTE BLAND MÄNNISKORNA. HAN KOMMER FRÅN ARCH WINGS MÄKTIG OCH STOR 5 METER LÅNG ÄRKE VINGAR. Men han har inget annat att göra då. Jag ser ljus från han. Äntligen kan vi pratas vid.

Du har problem idag. Men du vet att GUD STYR ALLT. Han har en mäktig hand, som styr allt kolla på hur Sverige ser ut. Ser hemskt ut.

Andra länder har inte som Sverige. GUD MÅSTE BÖRJA MED HELA LANDET. Sverige är värsta land han har börjat med. Han har haft länder men Sverige har problem.

Men måste göra klart vissa delar Sverige. HAN HAR BÖRJAT MED SVERIGE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2-angel-heralds-the-dawn-john-alan-warford.jpg

JAG HAR ETT ANNAT MÅL MED MÄNNISKORNA. Men vi kommer när vi måste prata med dig. Nu har du kommit till mig. BESKRIVA ARCH WINGS- ÄRKE VINGAR HAN ÄR EN AV 22 ÄRKE VINGAR. Han är mäktig och stor går över jorden. Han tillhör annan värld som alla kan inte se ens.

Men jag får se Zadkiel värld. När han flyger till mig. ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS har vita stora vingar som räcker ner till marken. Han är 5 meter lång som andra arch wings. ZADKIEL TILLHÖR DEM.

Men svårt att hitta rätt färg alla målar lila eller andra färger. Men måste försöka hitta rätt färg ZADKIEL. MEN SVÅRT ATT HITTA DET.

JAG LEVER GANSKA MÖRKT MOT EN DEL ANDRA ÄRKEÄNGLAR, som har kontakt med. Ser ljus grotta lyser in ljuset genom en grotta. MEN SER HAN LEVER MÖRKT.

Du är en stor människa på jorden. Nu har Sverige fått problem. Kan inte skydda dig själv. MEN HAR BIG PROTECTION ÄR KVINNORNA PROTECTION DU LEVER MED SKYDDA DIG.

Ljus runt ärkeängeln Zadkiel ser vita stenar han går på. Men han lever på andra ställen. SER BARA LJUS RUNT ÄRKEÄNGELN ZADKIEL.

Han har börjat med ett mörkt land. Krigare första landet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hemsidan-birgitta-andlig-inspiration-c3a4rkec3a4ngel-zadkiel.png

ÄRKEÄNGELN ZADKIEL, lärde jag känna när han dök upp i boken DEN FRIA VILJAN. När han dyker upp åkte alltid kana när han kommer tillbaka. Men fick rensa så mycket problem med han.

Jag visste på en gång när han kommer tillbaka att jag fick rensa mycket med honom. MEN SKREV ÄVEN MEDITATIONER FRÅN ÄRKEÄNGELN ZADKIEL.

Men såg på en gång när han dyker upp igen fick rensa mörker. Men han har förklarat nu att han jobbar så. Men fick måla han som andra ärkeänglarna. Men jag fick måla med färger och skor, som han har inte ens. MEN ÄRKEÄNGLARNA VISAR HUR DET ÄR FÖR MIG, vad som fattas för mig. Jag mår bra att måla och rensa som fanns inom mig.

Men han har inte ens färgerna jag målar när han kommer tillbaka igen. MEN UT PÅ INTERNET OCH LETAR EFTER ÄRKEÄNGELN ZADKIEL. Men ingen har knappt måla han rätt. Men vill bara ta fram en bild, som han ser ut. Men han pratar om mörker, han kommer ifrån. Men kan inte ta den bilden. Men lila vägrar jag ta, genom att jag målar lila och folk gör det.

Men säger ärkeängeln Zadkiel, kommer från vi målar andevärlden Kronchakra har lila färg. Vi är fast i det. Folk målar efter vi utvecklar oss. Vi städar oss, men går en annan väg. Men lila är hög energi. Vi börjar måla lila. ANDLIGA VÄGEN VI JOBBAR MED.

Men kul att prata med ärkeängeln Zadkiel, men blir så lugn när han kommer tillbaka och glad när han dyker upp. Men lugnar mig i mitt jobbiga arbete. JAG UPPTÄCKTE ÄRKEÄNGLAR ÄR BRA ATT JOBBA MED.HAR LJUS ENERGI SOM VI MÅR BRA AV.

MEN HITTAR BILD SOM ÄR NÄRA ÄRKEÄNGELN ZADKIEL

St Gabriel Holy Cards- FREE Ship $60+ — Catholic Online Shopping

ÄRKEÄNGELN ZADKIEL HAR VITA STORA VINGAR ,SOM RÄCKER NER TILL MARKEN 5 METER LÅNG.

VACKER SOM ALLA ÄRKEÄNGLAR ÄR. Har vita fötter utan skor. Men vi visar kläder och skor, för du har svårt att klä dig rätt.

Vita stora vingar har jag. Kan flyga iväg med. HÅRET ÄR LJUST OCH RAKT LJUST

Men lila färgen du har använt Birgitta målat mig. Jag tillhör ljus väg. Men har inte lila, som du målat. Men du älskar lila ser mer andligt när man väljer lila. ÄRKEÄNGELN ZADKIEL ÄR LJUSBLÅ. Vi måste täcka oss. Har kläder på sig.

JAG LEVER NEDANFÖR ANDRA ÄRKEÄNGLARNA. Samma med händerna, han visar händer som är ljusa händer. Men hans tyg är så tunt fint tyg i blått.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 612pz8lvm6l._ac_sy355_.jpg

ÄRKEÄNGELN ZADKIEL klättar uppför en sten trapp. Vi lever i andra världar. Har ljust ansikte och ljust hår. Vi har ett annat mål med människorna.

Ser ljusets strimma han lyser upp. ÄRKEÄNGELN ZADKIEL GÅR UPPFÖR TRAPPEN. Anders är inte så bra att vara nära nu. Har problem att jobba rätt då. Han tar energi. Vi ärkeänglar lever på olika plan nu. Jag tillhör ljusa vägen.

Måste städa bort mörker hela tiden, genom att hålla dig ljus. Bästa bo så långt från Anders är full av konflikter. Jobbar med människor måste vara ljus.

HUR KOMMER MÄNNISKOR KONTAKT MED ÄRKEÄNGELN ZADIKEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b17d82980bbc12057d0f4554b85897b1.jpg

FOLK HAR MÖRK ENERGI RUNT SIG. Mörk energi. Lever tungt liv. Kopplar sig till mig, genom att får läka genom energin.

Men förut, då var det inte så mycket folk som nu. KAN TÄNKA PÅ ÄRKEÄNGELN ZADIKEL svart mörk energi runt folk. Folk mår inte så bra när jag ser mörk energi.

STÄDAR MÖRK ENERGI när jag dyker upp. Folk kan känna sorg när rensar med Zadkiel mörk energi som människor har.  Men svart runt sig.

HAN HAR SVERIGE OCH KURDISTAN. Han har problem Kewan. Sjuk. Hans eget val göra så. Men Kewan och du har en jord att visa. Måste ta tag i Kewan. Kewan är mörk kultur. Han visar svenska flaggan.

Han visar människor som ber till honom. Men rensar energi med honom. JORDEN ÄR SVART IDAG. Folk mår dåligt idag. Men ärkeängeln Zadkiel kliver upp mot plattform. Han står där. Ser ljus från människor som mår inte bra. Han städar mörk energi med människorna. Folk kan inte se oss. Nu vi visar upp oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

Folk ber till oss idag. Många som har problem över jorden. Han måste ändra om Kewan. Han har börjat med Kurdistan. Han kommer tillbaka Kewan, har ett jobb. Han måste städa liv. GUD skyddar dig. DET BLIR LJUSARE FÖR MÄNNISKORNA NÄR BÖRJAR MED ÄRKEÄNGLAR. Vi har energi gå genom mörker för folk. Jorden har problem och folk får lida av det.

Därför har kommit mycket böcker om ärkeänglar idag. Folk länkar sig till dem när läser böcker, då länkar folk sig till dem. Men folk är sjuk idag. MÅSTE RENSA OCH GE KÄRLEK TILL DEM.

Ser mycket folk ber till är mörker. Ärkeänglar är annan energi. Folk städar med oss. Finns olika ärkeänglar som folk länkar sig till. ÄRKEÄNGLAR ÄR LJUS ENERGI.

ÄRKEÄNGLAR HOPE OCH ÄRKEÄNGELN ANAEL ÄR SVÅR ATT NÅ. Lever högre energi. Folk måste klara av dem har hög energi. KÄRLEK OCH GLÄDJE MEN LEVER HOS GUD, har en annan energi än andra ärkeänglar. Men står för hög kärlek.

Jag kan prata med dem genom att kommer från GUD. Men vet att har hög energi och kärlek, då ska det stämma allt vi är lika värda människor. HAR HÖG ENERGI MEN KÄRLEKSFULL.

Du som har den kanalen, att jobba med alla ärkeänglar. ÄRKEÄNGELN AURORA KÄRLEK.

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE OCH ÄRKEÄNGELN ANAEL HAR HÖGRE KÄRLEK OCH GLÄDJE. Men har hög kärlek, som inte alla klarar av. Men jag älskar dem. Jag har lärt känna dem. Men kan meditera och lugnar mig. Men ärkeängeln Hope kommer till mig när jag måste lugna mig. Men även ärkeängeln Anael kommer till mig. Men jag har jobbat mot dem.

Ärkeängeln Zadkiel bra att börja göra en sida om oss. Kan folk läsa där. Han säger 22 ärkeänglar folk har hitta på andra namn. JAG VISAR ÄRKEÄNGLAR HUR JOBBAR MED MÄNNIKSOR. VILKA ÄRKEÄNGLARNA ÄR.