BIG HEAVEN

VAD ÄR BIG HEAVEN

GUD BOR I BIG HEAVEN TILLSAMMANS MED ANDRA MÄNNISKOR.

HAN LEVER ÄVEN TILLSAMMANS MED EN KÄND PERSON, SOM HETER GREAT MASTER LADY NADA.

Lady Nada är känd som en stor mästare på jorden, som många känner till idag. MEN LADY NADA BOR HOS GUD, HAR ETT HELT TEAM MED FOLK HAN JOBBAR MED.

KALLAS FÖR BIG HEAVEN GUD ARBETAR DÄR. Men ingen har hört talas om BIG HEAVEN, men nu får folk lära känna GUD, SOM HAR SVART HÅR OCH BLÅ VACKRA ÖGON. MEN HANS SKINN ÄR SOM INDIANER I USA. Han har vacker brun hud och blå starka ögon. Men jobbar med många där.

Det finns en avgränsning där GUD bor. MEN KALLAS FÖR LIGHET. GUD BOR LÄNGST UPP, GUD BOR PÅ EN PLANET. Men kallas för planet där flera människor bor. Men finns mycket människor som bor där LIGHT. MEN HAR LJUS ENERGI ,SOM KOMMER FRÅN LIGHT.

Men ingen kan se människor som kommer från LIGHET. Folk föds till jorden, genom att skydda jorden. Men folk kan möta folk, SOM KOMMER FRÅN LIGHET ,MEN KAN INTE SE DEM ,GENOM ATT MÅNGA VISAR HUT LÄNDER HAR DET.

När GUD arbetar med länder, då visar landet problem ,då kan en grupp med LIGHT VISA PROBLEM LANDET HAR, MEN MÅSTE VÄNDA LANDET I RÄTT RIKTNING. När folk från LIGHET föds ,då visar hur landet ser ut. Men folk kan inte se dem, genom att de kan visa upp så konstiga saker, som handlar om landets problem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

Men även hur jorden ser ut, kan folk visa upp för GUD, hur jorden ser ut. Han kan se från folk, som visar upp problem de har då. HAN SER ALLT NÄR MÄNNISKOR VISAR UPP PROBLEM LANDET HAR. MEN VISAR UPP JORDENS PROBLEM.

MEN GUD HAR KÖRT MED BIG PROTECTION OCH PROTECTION NÄR HAN JOBBAR MED LÄNDER (TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL) Men har jobbat så i många år.

NÄR LÄNDER HAR PROBLEM DÅ FÖDS BIG PROTECTION, PROTECTION TILL JORDEN.

När GUD ser länder lider ,då måste han hjälpa dem in på rätt spår, genom att folk kan vara ,så fast i fel saker, som gör att människor är sjuk efter de lämnar jorden. NÄR FOLK DÖR, DÅ KAN HAN SE FRÅN DEM. HAN KAN SE HUR LANDET SER UT DÅ.

Men många kan vara så sjuk efter livet, då måste han börja med landet, och då skickar han BIG PROTEKTION MEN ÄVEN PROTECTION ,SOM KÄNNER AV LANDET.

BIG PROTECTION OCH PROTECTION KAN GE KÄRLEK TILL LÄNDER NÄR HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ DEM. Han sänder från männen och kvinnorna kärlek när han öppnar hjärtat. Kvinnorna måste vara med kvinnlig energi och männens energi. Men kärlek kan ställa till enorma problem när han sänder kärlek över ett land. Men kärlek är en stark energi, som sänds över hela landet MED VITT LJUS FRÅN GUD. Men ingen kan upptäcka det när han drar igång. Länderna börjar röra på sig. Men ingen kan se hans hand över länder när han måste ändra om landets stora problem. Länder kan leva fruktansvärda liv ,då måste han börja med landet.

MEN FOLK REAGERAR PÅ KÄRLEK.

KÄRLEK KAN FOLK SÄTTA IGÅNG LANDET genom att det kommer upp hela tiden fel ,som folk börjar gå emot allt när han drar igång. Men folk vaknar själv upp och sätter igång med landet, genom att kunna leva bättre än de gör.

Men kärlek, då händer det en massa i länderna, genom att folk börjar visa upp problem i landet, MEN KOMMER UPP HELA TIDEN ,SÅ FOLK KOMMER INTE UNDAN när han drar igång länder han jobbar med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg

Men folk sätter igång själv när GUD sänder kärlek över länderna.

MEN KOMMER FRAM ALLT NÄR GUD DRAR IGÅNG LÄNDER ,som gör att folk kan börja ändra om det som känns fel. Men ljuset från GUD leder in i varje människa när han drar i gång landet.

FOLK GÅR IHOP MED VARANDRA NÄR HAN DRAR IGÅNG. När länder har kris ,då går folk ihop med varandra.

Men kärlek är stark ,och då kan ingen komma undan ens utan vad händer då???

Folk kan även gå in i krig när folk ser alla fel de har i landet. Men kan gå emot mycket saker idag, som jorden får utstå idag. Men även mycket kvinnor börjar ta sin rätt idag, genom att ändra om sitt liv ,som mycket länder måste göra då. MEN FOLK MÅSTE LEVA IDAG ,OCH DÅ DRAR HAN IGÅNG LANDET.

Men folk blir sjuk att leva när föräldrar gifter bort barnen, som blir fel för dem. Men då kan GUD ta ett land, och börja med landet, genom att vända landet rätt då. KÄRLEKSRELATIONER BLIR SJUK OM DE FÅR GIFTA SIG MED MÄN KVINNOR ÄLSKAR INTE ,UTAN FOLK FÖDS MED ETT HJÄRTA ,OCH HJÄRTAT MÅSTE FÖLJA KÄRLEKEN DÄR HÖR IHOP MED VARANDRA. Men blir sjuk en del kvinnor och män ,som får gifta sig med fel kvinna och kille ,som blir galet då.

MEN MYCKET LÄNDER LEVER FEL IDAG ,OCH DÅ KAN FOLK BLI SJUK ATT LEVA SÅ, killen älskar inte kvinnan, och samma med kvinnor kan bli sjuk efter ett helt liv med fel man ,som gör att de är sjuk ,och måste leva med män ,som förädlar visar dem.

Men blir sjuk ett helt liv, när får inte välja själv kärleken, då kan män och kvinnor bli sjuk ,att måste leva med människor älskar inte, då blir liven grått liv.

MEN GUD KAN BÖRJA MED LÄNDER ,SOM HAR PROBLEM ATT VÄLJA SJÄLV. KURDISTAN HAR HAN SATT IGÅNG NU. Men måste välja själv en kvinna och kille att leva med, som ingen kan visa kärleken, utan letar själv efter rätta kärleken, genom att bli lycklig ett helt liv, känna känslan kärleken, som får för kvinnor möter då ,eller kvinnor möter män. KÄRLEK OCH GLÄDJE.

DET VIKTIGASTE AV ALLT ÄR ATT FÖLJA KÄRLEKENS ENERGI ,GENOM ATT HITTA RÄTT I LIVET, som gör att folk följer kärlekens energi ,får ett bättre liv. Men kan även städa med rätt man ,genom att hjärtat följer rätt man och kvinna ,så är det gjort ,genom att städa med varandra när de föds till jorden.

GUD har även nu från Facebook tagit chansen ändra om länder ,som är sjuk. Kvinnorna kan inte födas i farliga länder, men nu kan han ge från Facebook. Jag har sett män ,som han har gett från nu. Men han använder mig till det, jag är kvinnlig energi och männen har manlig energi att gå med. MÅSTE ÄNDRA OM MÖRKA LÄNDER.

Ibland är det andra saker ,som gör att hjärtat öppnas för den personen ,som har med att städa och följa en väg ,genom livet då. NÄR VI FÖDS ,DÅ SKA VI FÖLJA EN PLAN NÄR VI KOMMER TILL LÄNDER VI FÖDS I.

MEN MYCKET LÄNDER HAR SLUTAT VÄLJA TILL BARNEN. Men bäst för dem när de lever på jorden. Vi har inte samma smak ens. Men svårt att leta fram kärleken till barnen, som GUD vill få slut på då.

MEN BIG PROTECTION KAN INTE FÖDAS I LÄNDER, SOM ÄR FARLIGT FÖR DEM. MEN MÄN KAN FÖDS I LÄNDER, SOM HAR PROBLEM MED KVINNOSYN. NU FÖDDES PROTECTION KEWAN I KURDISTAN ,MEN BIRGITTA KAN MÖTA HAN PÅ FACEBOOK. Men landet blir problem för Birgitta ,genom att farligt för kvinnorna.

NU HAR HAN BÖRJAT MED SVERIGE ETT PAR FÖDDES HÄR BIG PROTECTION ,MEN ÄVEN PROTECTION ,SOM VISAR HUR LANDET ÄR DÅ. Men kan visa hur landet är när GUD sätter igång dem. GER KÄRLEK FRÅN BIG PROTECTION OCH PROTECTION, kvinnlig energi och manlig energi han satte fart på Sverige.

Men räcker att sända från 1 par, genom att energin är så stark när han sänder över landet. GUD GER KÄRLEK FRÅN 1 PAR.

PLANETEN ÄR STOR, FOLK SOM KOMMER FRÅN LIGHT LEVER DÄR. Men lever många människor. När folk dör, då får människor healing när de är klar med jorden.

GUD HAR VIT ENERGI. OCH ANDRA SOM BOR LIGHT HAR KÄRLEKSENERGI. MEN GUD HAR ÄVEN HAN KÄRLEK ENERGI. Men lever så på andra sidan.

Men lever mycket människor ,som har rum att gå till. Men måste ha jorden att leva på ,och därför är det viktigt, att rädda jorden. MÅSTE HA JORDEN ATT FÖDAS TILL ,OCH DÅ ÄR JORDEN EXTRA VIKTIG ATT RÄDDA OCH SKYDDA JORDEN.

MEN DET FINNS FLERA PLANETER DÄR GUD BOR

GUD KAN SE ÄRKEÄNGELN HOPE OCH ANAEL GENOM ATT DE BOR SÅ NÄRA HAN.

ANDRA ÄRKEÄNGLAR LEVER PÅ ANDRA STÄLLEN. Men han kan få kontakt med ärkeänglar, men bara Hope och Anael, som lever nära dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a538e1988be8817795362ad5aa8b776b.jpg

4 reaktioner till “BIG HEAVEN

 1. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be helpful to read articles from other authors and use something from their sites.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

 2. Hi everyone, it’s my first pay a visit at this web page,
  and article is genuinely fruitful in support of me, keep up posting these
  types of content.

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.