BIG PROTECTION, PROTECTION TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.png

En underbar förening mellan TWIN SOUL tvillingsjälarna – GREAT MASTER LADY NADA

”Tvillingsjälar förening är det bland det finaste att se”, säger GREAT MASTER  LADY NADA. Ibland kan det gå hårt till om den ena av dem håller på ge upp för rädslan sätter fart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2436273-bigthumbnail.jpg

Vi kan köra med olika taktiker för de är väldigt lika som ni förstår. Birgitta har varit bland de svåraste att vika när åldern bromsar henne. Hon har satt upp problem hela tiden. Tvillingsjälar är besvärliga för många människor när de håller på att förenas med varandra.

Birgitta har varit  svår på många sätt även om hon älskar sin tvillingsjäl. Hos henne sätter rädslan in när åldern spökar för henne.

Men hon kommer inte undan utan hon ska leva med sin tvillingsjäl. Ibland har vi varit så hård mot henne för tvillingsjälar ser bara kärlek i varandra. Hon har fått så mycket healing som tvillingsjälar måste ha. Båda får rensa av gamla smärtor från tidigare liv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration1.jpg

De kan putta varandra i gropen många gånger innan de går i mål. De kan vara hårda mot varandra för såren finns där hela tiden. Den planen har funnits med sedan de föddes båda två.

GUD GILLAR INTE NÄR TVILLINGSJÄLAR STÖKAR TILL DET FÖR ANDRA MÄNNISKOR. Han kan bli hård, när de stökar till det. Han ser vilka sår de har ,så han kan ta in all hjälp som finns för att förena dem. Han kan ta in hård personer, för att  sänka dem i botten. Han vet att de älskar varandra så mycket, men de är så lika båda två. Vi har haft jobbigt med dem båda två.

Gud har hitta ,så bra taktik för föra dem ihop. Han vet hur Birgitta fungerar, så hon fick inte sova på två dygn för att sänka henne i backen. Hon förstod inte vad vi höll på med. Vi kan ta in folk som spelar ut dem båda två. 

BIRGITTA KAN IBLAND STÖKA TILL FÖR ANDRA MÄNNISKOR ,BIRGITTA HAR LEVT SOM TVILLINGSJÄL I MÅNGA LIV. De är praktiska att använda. Men kan vara besvärliga för andra människor innan de lugnar ner sig.

12895467_10154187577349155_1543021269_n

De är ett eget folk som vi har sagt. Men jag gillar tvillingsjälar, för de jobbar så bra ihop när de väl förenas.

Vi har haft det jobbigt att få ordning på dem båda två. Men vi hittar alltid olika taktiker ,så vi kommer vidare. De är så fint, att se den kärlek nu Birgitta kommer möta på. Hon arbetar bäst som tvillingsjäl. Birgitta kände sig tung och mörbultad när hon vaknade idag. Ibland har de ljugit henne full för vända henne rätt. Jag sade till henne att inte tro på allt.

Men hon glömde bort det. Nu såg hon att de har ljugit henne full, för att vända henne rätt nu. Det blev fart på Birgitta idag. Jag kände mig nöjd som  Lady Nada att allt gick i lås. Jag visste jag skulle få problem med dem båda två för de är så lika båda två.

De har varit besvärliga tvillingsjälar. De är båda sårad men gör som inget åt det. Utan de är så lika så vi måste sänka dem båda två. Vi lyckades så bra efter några rundor med dem båda två. 

Tvillingsjälar arbetar väldigt bra ihop. De känner varandra så väl. Jag ville lämna ut om tvillingsjälar resa för att lära känna tvillingsjälen. Jag ser att många beskriver dem så fel.

Jag lämnar ut om Birgitta och hennes tvillingsjäl. Ni kan få en inblick hur de kan vara att leva med en tvillingsjäl. De är inte som andra par har ni sätt. De har ett annat mål i sikte ,än vad andra har. De skickas tvillingsjälarna ner till jorden för att arbeta. Allt är som det ska vara nu.

”Jag är nöjd nu”, säger GREAT MASTER LADY NADA