GREAT MASTER KUTHUMI

HEJ BIRGITTA VI SKA TALAS VID IDAG. MEN KUTHUMI HAR SAKER ATT BERÄTTA FÖR MIG. Vi får inte prata nu ,när har börjat med Sverige lägger ut om landet andra länder då. Men vi kommer tillbaka senare ,genom att du behöver vår hjälp såklart.”

”Men ser har svart hår hemma, men på jorden har du Kuthumi då. Men vet du, att vi kan inte se så långt som du tror ,MEN ARCH WINGS KAN SE LÅNGT ,GENOM ATT FLYGER RUNT LÄNDER. MEN VI KAN INTE SE SOM DEM DÅ.”

”Men du tycker det är konstigt ,genom att vi kallas för uppstiga mästarna ,MEN VEM KAN SE MIG, SÅ HELIG SOM LEVER LIV EFTER LIV, MED JORDENS BEKYMMER, men folk lyfter upp mig ,så folk tror att jag kan allt, ta hand om jorden, men är så knäpp och tokig idag.”

”Men folk ber till mig och tror kan göra allt. Men låter folk tror på det ,MEN KAN SÄGA VAD JAG VILL TILL FOLK TROR PÅ ALLT JAG ÄR EN STOR MÄSTARE ,som tror är död och lever nära er idag jag måste vara med när han håller på med jordens bekymmer krig och problem idag. Kvinnor och män kan inte gå tillsammans delar på varandra när ska hålla ihop springer från varandra som du ser idag.”

KUTHUMI HAR LIV JAG LEVDE PROBLEM LIV LYFTER UPP MIG människor är så stor och kallas för uppstigna mästarna, som kommer från sekter och andra ställen som tror vi lever ihop med kvinnor får inte vara hos oss ens.”

”Men vi har kvinnor på jorden som är så mörk, så ser själv vad som händer när Kewan ska dela ditt liv ihop. MEN SER VAD SOM HÄNDER MED KVINNORNA FAR ILLA IDAG, men läs koranen så förstår Birgitta vilket folk vi har att göra med.”

”Men har läst Bibeln, men en del har jag läst då. Men är så mörk kyrkan så svart vill du leva nu, genom att kristendomen är problem idag när ser mörkt i bibeln. Mörkt koranen tillåter döda människor, men vända muslimer rätt är svårt idag, GENOM ATT HAR MÄNNISKOR SOM STYR LANDET LEVER ÅR EFTER ÅR DÅ.”

”MEN FLYR TILL LÄNDER SOM HAR KRISTENDOMEN ,då kan de leva mycket bättre har inte så mörk kultur som muslimer har då.”

”Men Mohamed är helig för dem, MEN LÄS OM HANS MÖRKA LIV, DÅ KAN NI FÖRSTÅ MUSLIMER MÖRKA LIV. Men muslimer finns över hela jorden, och länder har bättre ledare än som bär burka ,slöjor ändrar om ledarskapet länder som har muslimska tron leva bättre då.”

”MEN LÄNDER ÄR SKADAD AV MÅNGA KRIG, och nu har vi bara krig Birgitta ändra människor rätt lever fruktansvärt liv år efter år flera år lever problem liv många blir sjuk att leva problem liv.”

”MEN MITT GAMLA LIV BIRGITTA VAR KUTHUMI PROBLEM LIV som folk ber till mig. Men får leva nära mig.”

”MEN DU HITTAR MIG KALLAS FÖR KUTHUMI NÄR SÅG MIG. Men kommer till dig när du satte igång kurser och EN SEANS I LJUS Men var härlig tid Birgitta som tog slut efter ett tag.”

”Men följer på kurser och pratar med människor som vill söka hjälp, genom att Birgitta har gått lång väg GENOM MIG OCH ANDRA MÄSTARNA OCH ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Men var tyst om allt ,genom att följer efter dig visa mig för dig. Men kan se Sverige till en del kan se då.”

”Men mästarna ska se allt, som kan se från lever då. Mästarna är stor Birgitta ,och ser du har inte tänkt när ber och pratar med oss, ATT VI HAR STOR ENERGI FOLK KAN BE TILL. Men du ber inte till energin, ber till mig, säger Kuthumi.”

Han visar bättre liv där han lever svart hår och ljus hud. ”Men på jorden, då kallas han för Kuthumi. MEN MÄNNISKOR HITTAR PÅ SÅ MYCKET OM MIG STÄMMER DÅLIGT, JAG GER DEN HJÄLPEN TILL MÄNNISKORNA.

”MEN HAR STOR ENERGI BER TILL NÄR PRATAR MED MIG. MEN KAN HITTA PÅ NÄR PRATAR MED MIG. Men söker hjälp ber till mig, men har så lite energi ge till dem, men ARCH WINGS HAR ENERGI ATT STÄDA MED, VAR MED PÅ KURSERNA, EN SEANS I LJUS ,STARTAR SEMINARIER SOM HAR STOR ENERGI.”

”Men jorden är mörk idag folk älskar att skada jorden idag. Men vi kan inte leva hemma vi måste till jorden. Birgitta kan du se mitt stora skägg? JA, KAN SE DIG SKÄGGET. STOR ENERGI SOM KALLAS FÖR KUTHUMI. Men faller på det ,genom att kan visa fel ska lära dem känna in själv.”

”Men kan vara dum mot folket som måste ner till dem. MEN KALLAS FÖR KUTHUMI ENERGI, KAN FOLK BE TILL ENERGIN ÄNRA OM SITT LIV, genom att sitter fast människor idag.”

”Men vill ändra om människorna, då ber till en stor energin KALLAS FÖR LIGHT. Light är problem människor som blandar in oss. ENERGIN BER TILL KAN INTE GÅ PÅ JORDEN. DU ÄR FRIHETEN SJÄLV, FÖR DIG BLIR FEL ATT LEVA SÅ. Men du måste ta emot stor hjälp, genom att Kewan blandas i ditt liv. Du kan inte hjälpa allt som har skadat dig på.”

”Det är som problem idag när han kör mig ber till mig, men kan inte ändra om för dem. Men kommer tillbaka, MEN LÄGG UT OM MÄSTARNA OCH ARCH WNGS ÄRKE, VINGAR. Men ärkeänglar kallar folk dem för. Men vi hjälper folk se rätt idag.”

”MIN ENERGIN KALLAS FÖR KUTHUMI LEVER LIGHT DÄR ALLA LEVER IDAG. MÄSTARNA OCH ARCH WINGS LEVER DÄR. När jag kommer till kursen, jag kan lugna människor med min energi när ber till light Kuthumi.”

”STOR ENERGI HAR JAG”,SÄGER KUTHUMI.

”Vi väntar på På folket hjälper dig rätt nu.”

”Men måste leva överleva idag, som är så fel att se människor skadar dig Birgitta nu. Men vi skyddar dig när vi väntar på Gud ska dyka upp då. Men fick ett namn kallas för Gud. MEN ENERGIN KAN FOLK TÄNKA FRAMGÅNG NU. MEN TA DIG FRAM IDAG.”

”SÖKA RÄTT VÄG ,FÖLJA HJÄRTAT BIRGITTA, SOM FOLK SKA LÄRA SIG FÖLJA HJÄRTAT. KÄRLEK FRÅN KUTHUMI TILL DIG. VI VET HUR DU MÅR IDAG. MEN GLÖM INTE BORT MIG, VI SKYDDAR DIG.”

”KÄRLEK ÄR BLAND DET BÄSTA VI SKA HA NU. GLÄDJEN SKA VI HA I LIVET DÅ. MEN TÄNK PÅ MIG NÄR DU ÄR LEDSEN KUTHUMI,GLÄDJE OCH KÄRLEK SKA DU HA, DET BÄSTA AV ALLT ÄR DU PÅ JORDEN STOR PÅ JORDEN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Vi kommer prata med varandra snart ,men kärlek och glädje ska vi leva med genom att klara livet mycket bättre nu.”

”KÄRLEK SKA DU TÄNKA PÅ NU, GENOM ATT FOLK HAR SKADAT DIG IDAG. Men är skör idag, så ta inte emot fel budskap ,som måste lyssna på fel folk idag. Men vi skyddar dig ,så tänk på det, vi ser framtiden ljus tänk på det. KÄRLEK OCH KÄRLEK LEVER LIGHT LJUS ENERGI VI LEVER DÅ”.

”JAG KOMMER TILLBAKA , men vi ska lägga ut om mig såklart. Men har problem folk ,som har skadat din tillit till livet, LYSSNA PÅ DITT HJÄRTA BLIR BÄST ATT LYSSNA PÅ DET , vet vad du vill Birgitta. Stor på jorden, men ingen ser idag än som känner till dig kan se dig idag. ”

”Men föds till Sverige problem land och kopplar ihop med Kurdistan mörk energi Birgitta, men han måste öppna med dig och Kewan som skadar barnen idag. MEN SKYDDAR BARNEN OCH DINA FINA BARNBARN ,SOM DU ÄLSKAR SÅ MYCKET SKYDDAR DEM. ”

”Men jag säger hej då nu. Men kallas för mästaren på jorden. TACK FÖR MIG BIRGITTA NU. KRMAR FRÅN MIG VI ÄLKSAR DIG. Vi kommer att kontakta dig när vi måste ge extra hjälp till dig. Men vi ser människor från dig, vi kan pratar med dem från mig. Tack för mig nu. kramar från mig. ”

”Vi ska ha humor snart igen. Glädje, kärlek. Vi älskar att skämta minns du. JAG MINNS DU SKÄMTAR OM ALLT, KUL TID VI FICK DÅ. Men ger energi från mig med glädje och kärlek. Men han hittar dig med skador i kroppen.”

”Måste leva lugn och ro idag. Men en dag kan du förstå han som väntar på. Han är sjuk från internet Facebook. Problem land kommer från kan inte stanna kvar Facebook, blir sjuk från att leva så. Vi skyddar dig idag. BIRGITTA KUTHUMI HEJ DÅ.