Kontakta mig

KAN SÖKA HJÄLP HOS MIG. info@andliginspiration.com
andliginspiration@gmail.com

MOBIL NUMMER 076 8348233

Jag arbetar som medium kanal i många år. Men lärt mig efter vägen. Men har utvecklat en annan sida kan ge hjälp när söker mig. Jag kan hitta problem folk har ,genom att har den kunskapen att hjälpa människor.

JAG ARBETAR SOM SAMTALS

COACH

Många mår inte bra ,men kan hitta svar när människor mår dåligt kan jag hjälpa dem, genom att vet vart det kommer ifrån.

Men kan hitta orsaken att vi har problem kan komma från barndomen eller räcker ut handen tidigare liv där kan vi hitta svar där.

Men vi kan leta genom människor när har problem liv ,som vi kan ge svaret varför har problem liv. Men vi kan se problem genom att har utvecklat mig att hjälpa folk ,så kan hitta igenom mig svar.

Men vi har problem liv och mår dåligt ,men vi kan hjälpa dem som söker mig. Men ser långt problem folk har ,och då är det enkelt lösa upp problem vi har ,som kan låsa oss och vi tar oss inte framåt då.

Men vi kan ha blockering ingen kan se tills jag kan hitta problem har då.

Men söker svar hos folk men hittar inte alla gånger svaret. Men kan vara orolig och rädd att lösa upp problem vi har ,genom att lider av panikångest som kan ta sig igenom panikångest vi lider många av.

Men folk ser inte när lider av panikångest.

Men vi kan lösa upp tråden, så människor slipper gå runt med panikångest.

Vi föds med räddningskapseln när vi föds till jorden. Men vi kan hamna i problem, då slår panikångest till när måste ta oss från problemet.

Men vi kan bli sjuk när vi tar oss inte vidare ,då kan panikångest slå till ,genom att vi måste ta oss vidare när panikångest dyker upp.

Men vi måste rädda oss från problem då. Men panikångest har problem att hjälpa människor rätt och är vanligt i samhället att panikångest dyker upp.

Men är problem som vi måste lyssna på genom att ta oss från stora problem, men rusar på panikångest.

Men kan bli sjuk när känner panikångest rusar på. Men måste hitta en plats från lever då. Genom att har problem då.

Men lära oss om panikångest som kan leda dem rätt från problem då.

Men panikångest dyker bara upp när har problem.

MEN KAN ÄVEN SE OCH LÄRA MIG OM STRESS kan även se och lärt mig om stress, som folk lider av idag.

Kan bli sjuk stress från relationer och arbeten kan bli stressad lider av stress.

Men är ett problem i samhället genom att folk har inte sett problem kommer ifrån när blir sjuk.

Stress kan slå ut hos människor när blir drabbad från arbeten och problem runt dem, som orsakar problem stress kan leva med stress längre tid.

Genom att ingen ser faran signalen när slår till. Men kan sluta bra, men kan sluta illa när stress slår till och har inte sett stort problem samhället har.

Men vi lever relationer och ser inte andras problem då. Men lever så i flera år, men ingen ser problem har och då kan slå till stress, men åker in får STROKE GENOM ATT LEVDE STRESS.

Men samhället är problem idag när får en stroke, då måste lära och ser människor genom att så många blir drabbad av stress stroke.

Men måste lära sig lyssna på sig själv genom att slippa blir sjuk stress stroke. Men lär sig om den sjukdomen svårt att se människor.

Många blir drabbad åker in till sjukhuset levde stress och fick en stroke. Men lära sig när kommer in till sjukhuset måste gå igenom noga med dem. Vad hände när du blev sjuk?

Måste reda upp det, som klarar av stroke ,genom att många överlever eller blir sjuk och åker hem. Men kan leda till döden, som är onödigt när gör fel mot människor.

Måste när kommer till sjukhuset ,genom att rädda dem överleva då. Men kan åka hem och ingen ser problem lever med. Men kan drabbas igen när gör fel mot dem.

Men stroke kan drabbas många när lever problem liv.

Men var extra noga kolla upp dem ,så kan hitta lugn plats när åker hem ,genom att tål inte stress, och är viktigt att tänka noga på det. Stress har redan varit utsatt för ,och då måste ändra om för dem. Måste gå igenom noga när har blivit drabbad stroke.

Genom att stress tål inte när har varit utsatt för stress. Folk kan ha problem att se dem när måste lugna ner sig leva så.

Men svårt för en del människor respektera dem som blir drabbad ,genom att ta bort problem har runt sig.

Men är samhällsproblem, kan skada andra människor när lyssnar inte på dem.

Men kan ge tabletter stroke ,som blir fel kan bli sämre när ger dem tabletter. Men kan bli sjuk ändå när lever med människor som ser dem inte ens.

Men är ett stort bekymmer i samhället.

JAG KAN FORTFARANDE SÄTTA IHOP GRUPPER som är kul att göra då. När har problem då kan vi titta på det ,genom att lösa upp problem lever i.

Men kan hitta problem kan lösa upp när tar kontakt med mig.

Men ser längre när måste titta på viktiga saker ,då kan jag se problem samhället har. Men kan lägga ut om problem. Men kan hitta till dig. Men ögat ser ,men tar kontakt med andra när jag ska se saker då.

Jag kan lösa upp problem hitta problem du har. Men har bred kunskap och kan hjälpa från olika håll.

Låt oss umgås